Opinie o Kawa ziarnista Lavazza Qualita Oro Mountain Grown 250g

  • Stuprocentowa arabika, której ziarna pochodzą z najlepszych górskich plantacji. Lavazza Qualita Oro Mountain Grown 250g to kawa ziarnista, która z pewnością sprawdzi się zarówno w naszych domach, jak i biurach.
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 77 Średnia ocena: 4.97
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Rzeszów
2022-12-27
Wszystko OK Wszystko OK Wszystko OK Wszystko OK Wszystko OK Wszystko OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kornel, Katowice
2022-12-16
Smaczna, wyrazista kawa. Wyczuwalne mocne nuty gorzkiej czekolady. Intensywny smak i zapach. Wydaje mi się, ze za mocno palona do przelewu ale kto co lubi. Kupię jeszcze raz jak wejdę w posiadanie ekspresu do kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Krynki
2022-12-01
W porównaniu do złotej, ta ma mocniejszy aromat, ale nie jest ani kwaskowata ani gorzka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Koło
2022-11-21
Bardzo lubimy w domu kawy wszystkie kawy Lavazza.Ta również jest pyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Głowaczów
2022-10-31
Kawa, którą zamówiłam bardzo dobra. Przesyłka błyskawiczna. Polecam sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Opole
2022-08-29
Bardzo smaczna kawa, jak na tak pospolitą markę. Warto spróbować. Ja wziąłem na próbę małe opakowanie i się nie zawiodłem. Przeciwnie, byłem mile zaskoczony mocą aromatu tej kawy. Polecam sklep , jak i kawę, wydawałoby się oklepanej marki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabella, Bydgoszcz
2022-08-04
Polecam, dobra, mocna, super do każdego typu młynka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Krempna
2022-07-16
Jestem zadowolona pyszna kawa szczególnie z express kolbowy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Swarzędz
2022-06-18
Super produkt extra sklep polecam zakupy jakość produktów wysoka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Jastrzębie Zdrój
2022-06-17
Kawa pychotka, przesyłka dotarła bardzo szybko. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Wrocław
2022-06-02
Kawy Lavazza nie trzeba reklamować. To produkt sprawdzony o bardzo dobrej jakości i niewygórowanej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Witnica
2022-05-27
Kawa przepyszna! Wysyłka szybka! Polecam ten sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Bydgoszcz
2022-05-15
Znakomita kawa. Świetne espresso! Absolutnie polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Opole
2022-05-13
Bardzo dobra kawa, z wyczuwalnym smakiem czekolady. Bez kwasowości i goryczy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Warszawa
2022-02-11
Smakuje zupełnie jak lavazza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumiła, Władysławów
2022-01-21
Cudowny delikatny smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Opole
2022-01-20
Bardzo dobra kawa z wyczuwalnym smakiem czekolady.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Siemianowice Śląskie
2022-01-14
Dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Kłodzko
2022-01-03
Aromatyczna i wyrazista w smaku, doskonała do zaparzania w ekspresie ciśnieniowym, zarówno jako kawa czarna jak i baza do kaw mlecznych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eliza, Warszawa
2022-01-03
Mocna kawa, ale bardzo przyjemna. Nie jest gorzka, nie czuć za dużo kwasowości. Cała rodzina była miło zaskoczona i uznała, że będziemy po nią sięgać częściej niż po złotą ORO.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Toruń
2021-12-11
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Świebodzin
2021-12-10
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Warszawa
2021-11-28
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Świdnica Świdnicki DOLNOŚLĄSKIE
2021-11-17
WYJĄTKOWO SMAKUJE.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Leżajsk
2021-11-15
Pyszna kawa, szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wacław, Toruń
2021-11-13
Zamówienie zgodne z zakupem. Towar wysłany szybko,bez wad. Polecam tu zakupy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Poznań
2021-11-13
Smak kawy przeniesie nas w górskie stoki, każdy miłośnik gór powinien jej spróbować :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Slawomir, Tomaszów Maz.
2021-10-25
Kawa mocna polecam ładna pianka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Chojnice
2021-10-16
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Radom
2021-10-13
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Radomsko
2021-09-25
Dobra ale lepsza ORO
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Kłodzko
2021-09-24
Aromatyczna, smaczna i nie nazbyt kwaśna kawa w dobrej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Szczecin
2021-09-05
Bardzo dobra kawa - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2021-09-05
bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Wrocław
2021-08-30
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Puławy
2021-08-25
Bardzo smaczna kawa, dla mnie bardziej aromatyczna niż złota Lavazza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Żary
2021-06-25
Przepyszna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łańcut
2021-06-05
Wyjątkowy smak!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kielce
2021-05-30
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Gdańsk
2021-05-30
Bardzo dobra kawa, w bardzo dobrej promocji. Wysylka expresowa! Goraco polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Mateusz, Lublin
2021-05-28
Pokazała mi się w kawach zmielonych podczas filtrowania, więc będę zmuszony dokupić młynek. Nie mam jak ocenić, ponieważ jeszcze nie próbowałem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Buczek
2021-05-21
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GMINA, Komańcza
2021-05-21
ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Działdowo
2021-05-18
Dobra, aromatyczna kawa znanej firmy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2021-05-17
Wszystko super, gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesława, Limanowa
2021-05-16
Kawa pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Toruń
2021-05-16
Najs
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2021-03-18
Dobra kawka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Lublin
2021-03-12
O gustach się nie dyskutuje, kawa nie podeszła moim kubkom smakowym, dlatego tak dużo jest różnych kaw, poszukiwania nowych cdn.Polecam sprzedawcę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leslaw, Rzeszów
2021-01-19
Kawa klasy premium w dobrym guście
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wieliczka
2021-01-18
Wszystko w najlepszym porządku. Jak zawsze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Brzezia Łąka
2021-01-09
Pyszna kawa, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Pszczyna
2021-01-05
Jak dla mnie zbyt kwaśna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Łódź
2021-01-02
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Gostyń
2020-12-26
Wyrazista
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Karolina, Opole
2020-10-26
Cena odpowiada jakości kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Wrocław
2020-10-04
Kawa piękniejsza i mocniejsza w smaku niż jej złota siostra :) idealna z mlekiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Chorzów
2020-09-21
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stepan, Siechnice
2020-09-19
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona Sułkowska, Limanowa
2020-09-18
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Łódź
2020-09-05
Kawa mi smakuje, parzę ją w tygielku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Warszawa
2020-07-09
Ciekawy blend, do opisanych posmaków czekolady i orzechów dodałbym też kwiatowy. Faktycznie mocna, ale ze względu na niską zawartość kofeiny, idealna pod wieczór!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Świdnica
2020-05-17
Bardzo dobra kawa. O wyrazistym i niepowtarzalnym smaku. Super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Poznan
2020-05-14
ta kawa daje "kopa", wyrazisty intensywny smak, czuć dobrej jakości ziarna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Sandomierz
2020-04-27
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2020-04-23
Intensywny zapach, pozostaje na długo po zaparzeniu. Przyjemny aromat migdałów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Uriasz, Wodzisław Śląski
2020-03-08
Jedna z najlepszych, jakie piłem. Jeśli jest w miarę świeżo po otwarciu daje się wyczuć aromat migdałów. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Jakubów
2020-03-01
Kawa okazała się jedną z lepszych, parzona w ekspresie kolbowym wychodzi mocna i aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Brzeźnio
2020-02-08
Świetna kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Katowice
2020-01-13
Bardzo dobra, intensywna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Karski
2020-01-03
Bardzo dobra kawa. O wyrazistym i niepowtarzalnym smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2019-12-06
Kawa dobra, sklep jeszcze lepszy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JANUSZ, POZNAŃ
2019-11-22
Dobra kawa o wyrazistym smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gdańsk
2019-11-21
Bardzo smaczna kawa do ekspresu automatycznego w bardzo dobrej cenie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Pawłowice
2019-11-03
Kawa smaczna sklep super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, świdnica
2019-10-29
bardzo dobra kawa niesie się zapach całym domu gorąco polecam kawę LAVAZZA QUALITA ORO MOUNTAIN GROWN
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Norbert, Płock
2019-10-04
bardzo dobra kawa (ma taki niepowtarzalny smak...) polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel