Opinie o Kawa ziarnista Lavazza Qualita Oro Mountain Grown 1kg

  • Wysokiej jakości stuprocentowa arabika, której ziarna pochodzą z najlepszych górskich plantacji. Lavazza Qualita Oro Mountain Grown 1kg to kawa ziarnista, która zachwyca smakiem i sprawdzi się zarówno w naszych domach, jak i biurach.
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 68 Średnia ocena: 4.96
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Jawor
2021-11-21
Dosyć dobra kawa posiada specyficzny smak. Lekko kwaskowata z nutami owoców cytrusowych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Krosno Odrzańskie
2021-11-21
jest ok. nic dodać , nic ująć.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Krasne
2021-11-16
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Muszyna
2021-11-14
Błyskawiczna wysyłka! Towar zgodny z opisem! Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2021-11-12
Najsmaczniejsza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Michał, GDAŃSK
2021-10-30
Mocna, wyrazista, dobra kawa. Osobiście wolę jednak Pienaromę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Kłodzko
2021-10-24
Kawa aromatyczna, o pełnym smaku, zbilansowana kwasowość, słodycz i goryczka. Idealna do americano, espresso i do latte.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ELZBIETA, WARSZAWA
2021-10-22
to jest to!!!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Chrzanów
2021-10-22
Ta kawa majlepiej smakuje po obiedzie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: STANISŁAW, RZESZÓW
2021-10-18
Niebo w gębie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Nowy Sącz
2021-10-17
Super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Kłodzko
2021-10-10
Ciekawy zbilansowany smak,delikatna kwasowość.Aromatyczna wyśmienita kawa idealna do espresso i americano ale również latte bardzo smaczne. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Mostkowo
2021-10-10
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Czestochowa
2021-10-09
Doskonala
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Goleniów
2021-08-30
Bardzo dobra kawa dla wszystkich
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Luboń
2021-07-15
Używam ją od lat i zawsze smakuje wyśmienicie. pyszna kawa w dobrej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Strzebielino
2021-07-13
bardzo dobra kawa do latte polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Poznań
2021-06-11
Świetna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Nowiny
2021-05-15
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Katowice
2021-05-14
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Wrocław
2021-04-16
Aromatyczna, pijemy na zmianę ze 'złotą' oro
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Głubczyce
2021-04-11
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Gdynia
2021-04-10
Według mnie najlepsza lavazza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafal, Kielce
2021-04-08
Bardzo dobra kawa, a sklep najlepszy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Rzeszów
2021-03-19
Kawa bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Baniocha
2021-02-22
Doskonala na popoludnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Poznań
2021-01-15
Kawa super ! Polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Marcin, Przecza
2020-12-19
Wiem co zamawiam jest ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Warszawa
2020-12-15
Świetna kawa, moja ulubiona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Gdańsk
2020-12-08
Ze strony sklepu wszystko było idealnie natomiast wybór poczty polskiej jako dostawcy był niefortunny. Otrzymałam komunikat że paczka jest gotowa do odbioru wystałam pod pocztą a okazało się że paczki nie ma. Cały rytuał był do powtórzenia i biorąc pod uwagę, że jestem osobą niepełnosprawną dało to nieciekawy smaczek całej dostawie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Zakopane
2020-12-06
Kawa bardzo smaczna i w dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Piotrków Trybunalski
2020-11-29
To już kolejne zakupy w tym sklepie. Jak zawsze szybka realizacja. Kawa wspaniała.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robet, Jasło
2020-11-21
Mocna czarna. Dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Skarżysko-Kamienna
2020-11-12
Zamówienie zostało zrealizowane jak zawsze szybko, sprawnie i bez żadnych dodatkowych kłopotów. Kawa zgodnie z opisem posiada doskonały smak, jednakże przy rozłożonym długim czasie używania jednego opakowania, traci trochę swoich walorów, ale chyba dotyczy to wszystkich gatunków (sposób przechowywania?!)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Wojciech, Gdansk
2020-11-09
Solidna,ulozona, na swoim miejscu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Gdańsk
2020-10-31
wspaniała kawa!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Wyszków
2020-10-31
Bardzo smaczna kawa, gorycz na odpowiednim poziomie, świetna na poranne espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Gdańsk
2020-10-25
Błyskawiczna obsługa zamówienia, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Jaworzno
2020-10-25
Kawa o mocny aromacie. Jeszcze szcsilniejszy aromat po zaparzeniu w ekspresie ciśnieniowym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Baborów
2020-10-24
Jak dla mnie to jest dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Warszawa
2020-10-22
Kawa raczej na późne popołudnie, chyba że ktoś poza smakiem nie oczekuje "kopa" :) Łagodna, wyrazista, jak się przesadzi z intensywnością to trochę kwaśna ale jak to arabica :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Ornontowice
2020-10-10
Wszystko bezproblemiwo. Jontskt rewelacyjny. A towar z górnej półki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Piotrków Trybunalski
2020-10-04
Szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem. Polecam sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Sosnowiec
2020-09-21
Kawa doskonała w smaku, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Chrzanów
2020-09-18
Kawa ziarnista Lavazza Qualita Oro Mountain Grown - dla mnie doskonały wybór
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Warszawa
2020-09-12
Towar bardzo dobry!:))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Lubin
2020-09-09
Bardzo dobra i smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2020-09-08
Kawa bardzo dobra i bardzo szybko dotarła przesyłka; niemrawo było tylko w punkcie odbioru
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Żernica
2020-09-07
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Poznań
2020-08-24
Bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Bielsko-Biała
2020-08-04
Rewelacyjna kawa w świetnej cenie. Idealna zarówno do espresso jak i cappuccino. Mocna o smaku czekolady. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Sopot
2020-08-04
expresowa wysyłka,kawa super ,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Warszawa
2020-07-21
jak zawsze wszystko doskonale
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Krasnystaw
2020-07-06
Jest ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Białystok
2020-07-06
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, Alwernia
2020-07-04
Dopiero zaczynamy degustować, kawa wstępnie odpowiada naszym oczekiwaniom smakowym być może będzie to produkt dłuższego wyboru
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Kraków
2020-07-01
Bardzo dobra kawa, ale nie jestem w stanie ocenić czy jest lepsza niż złota czy nie, ponieważ nie miałem jej na stanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Bydgoszcz
2020-06-06
Bardzo dobra kawa.Wszystkim,którzy się zastanawiają nad kupnem tej kawy,bardzo polecam. Aromatyczna, bez kwasowości, bez goryczy.Na pewno kupię tą kawę wiele razy. Elżbieta, Bydgoszcz
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maks, Warszawa
2020-05-21
Jest świetna ! Delikatny posmak owocowy, zarazem cierpkość kawy. Działa na zmysły, polecam wymagającym podniebieniom :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Szczecin
2020-05-20
Bardzo dobra kawa. Testowałam już wiele różnych, a ta ma wyśmienity smak i piankę. Kupuję ponownie, zostanie u mnie na dłużej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Milanówek
2020-05-18
Bardzo smaczna kawa, przemiła niespodzianka :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Giedlarowa
2020-04-17
Dobra kawa. aromatyczna, przypomina smak kawy New York (smak czekolady) można ja przyrządzać na wiele sposobów. Nie jest kwaśna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Pionki
2020-04-10
Dobra kawa, smakuje mi jako espresso lub americana (mało wody). Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2020-01-15
Świetna kawa. po prostu doskonała i jak inne produkty Lavazz'y bardzo trudna do popsucia słabszym ekspresem lub trochę za dużą ilością wody. W tej chwili moja ulubiona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Stalowa Wola
2019-11-09
Bardzo dobra kawa. Moja ulubiona to New York a ta jej dorównuje :) Faktycznie można wyczuć aromat i smak czekolady, doskonale smakuje jako kawa cappuccino i espresso. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kobyłka
2019-10-20
Super.Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2019-09-27
Lavazza podnosi poprzeczkę! Bardzo miłe zaskoczenie i rewelacyjny stosunek ceny do jakości. Zamówiona już druga dostawa bo pierwsza zniknęła w tydzień.
Opinia naszego klienta w
    pixel