Opinie o Kawa ziarnista Cellini Fino 1kg

  • Cellini Fino to włoska kawa, która nie zawiera szkodliwych ochratoksyn, a jej ziarna pochodzą z Ameryki Środkowej oraz Południowej. Jest to stuprocentowa arabika polecana do przygotowywania w ekspresach ciśnieniowych.
Kod produktu: 8032872603036
Producent: CELLINI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 17 Średnia ocena: 4.88
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Słupsk
2022-08-04
Kolejne opakowanie kawy jak dla mnie najlepsza. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Bachów
2022-07-20
Pyszna kawa Cellini, łagodna i bardzo smaczna, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Świdnica
2022-06-01
bardzo dobra kawa ,łagodna i nie kwaśna dobra ze spienionym mlekiem roślinnym np.ryżowo-kokosowym z wapniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Słupsk
2022-05-30
Kawa delikatna przepyszna. Szybka wysyłka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Świdnica
2022-04-07
Bardzo dobra kawa bez goryczy i kwasowości,łagodna możliwa do pica po południu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Słupsk
2022-04-05
Kawa przepyszna. Wysyłka ekspresowa. Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Słupsk
2021-06-06
Kawa delikatna. Zamawiam tylko ja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Komorniki
2021-05-27
Poleca sklep i produkty - wysoka jakość :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Słupsk
2021-04-28
Kawa przepyszna delikatna. Ekspresowa wysyłka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafal, Warszawa
2021-03-13
Subtelna, delikatna, mało smaku, dobra do zmieszania z innymi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Słupsk
2021-03-05
Delikatna i pyszna kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Słupsk
2021-02-21
Kawa delikatna i pyszna. Uwielbiam ją
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Ustka
2020-09-04
Bardzo dobra, delikatny smak, przyjemny aromat. Kawa smaczna zarówno gorąca, jak i na zimno - mrożona wychodzi super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Poznań
2020-02-07
Kawa Cellini bardzo dobra, obsługa sklepu - doskonale - szybko i bez żadnych problemów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eleonora, Koszalin
2020-01-27
Kawa trafiła w moje smaki, lubię ją najbardziej we własnej kompozycji z Prestige Cellinie, ogromne znaczenie ma dla mnie fakt iż jest to kawa bez ochratoksyny A, z gwarancją producenta. Obsługą w Konesso jestem zauroczona. Najlepszego życzę :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Damian, Szczecin
2019-06-25
Kawa raczej pod automat lub do alternatyw. Jasno palona, nuty kwasowe i owocowe dominują, intensywność smaku "płaska"
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, SEDZISZOW MALOPOLSKI
2019-04-23
Kawa ziarnista Cellini, herbata Loyd lemon oraz Loyd ananas smaczne dostarczone b. szybko.
Opinia naszego klienta w
    pixel