Opinie o Kawa ziarnista Juan Valdez Premium Volcan 454g

  • Mieszanka najlepszych arabik z różnych regionów Kolumbii. Ciemne palenie sprawia, że idealnie nadaje się do przygotowania espresso z ekspresu ciśnieniowego. Kawa posiada niską zawartość kofeiny i można ją pić nawet późnym popołudniem.
Kod produktu: 7701362002123
Producent: JUAN VALDEZ CAFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 19 Średnia ocena: 4.79
Sortuj:
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Joanna, Toruń
2022-06-09
Bardzo fajna jako baza do kaw mlecznych . Delikatna, ale z mocą. Pełny smak. Nic jej nie brakuje. Dobrze mieć, spróbować ale idę dalej :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Grabów Nad Pilicą
2022-02-20
10/10
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Kwidzyn
2021-08-15
doskonała
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Pruszków
2021-06-26
Najlepsza kawa Juan Valdez'a! Najlepszy sklep internetowy z kawą Konesso :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alfred, Żary
2021-05-14
Dobra kawa, warto spróbować. Oczywiście ocena to indywidualne odczucia każdego z osobna. Preferuję kawy mocno palone o wyraźnych i mocnych walorach. Dla mnie jest to jedna z lepszych kaw z wyższej półki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Gdańsk
2021-04-17
Bardzo dobra kawa, ładne ziarna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Trzemeśnia
2021-04-12
Osobiście polecam tę kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2021-04-08
Bardzo mocna, aromatyczna kawa. Moja ulubiona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Kwidzyn
2021-03-02
Super kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARCIN, Chwaszczyno
2021-02-12
Jusn Valdez dla mnie top jakosci do ceny. Dobrze ze mozna kupic w pislandzie. Lata temu przywozilem zapas z Cartageny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Poznań
2021-01-12
Jest to delikatna kawka, bardzo przyjemna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Gdańsk
2020-12-25
Kawa rewelacja, realizacja zamówienia bez zarzutu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Kwidzyn
2020-11-01
Super kawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2020-10-26
Jedna z najlepszych kolumbijskich kaw. Bardzo tam ceniona. Sklep jak zwykle na medal.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Środa Wielkopolska
2020-08-28
Znam tą kawę od lat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2020-04-24
Pełne body. Sporo goryczki, ale niestety sporo nut ziemistych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Artur, Okuniew
2019-11-07
Kupiłem na próbę jedno opakowanie i zachwyt; świetna kawa. Zamówiłem później więcej opakowań i totalne rozczarowanie, kawa poniżej średniej. Palarnia nie trzyma jednakowego standardu, dla kupującego - loteria.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Pruszków
2019-04-27
Mimo, że to mieszanka kaw z różnych rejonów Kolumbi to jest to najlepsza kawa Juan Valdez'a i jedna z lepszych kaw na świecie. Nawet w Kolumbii gdzie pierwszy raz piłem Volcan jest najczęściej serwowany w kawiarniach Juan Valdez. Kawa w smaku ma lekko orzechowy posmak, kwasowość bardzo minimalna. Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Pawłowice
2019-03-21
Ekspresowa wysyłka Kawa bardzo smaczna
Opinia naszego klienta w
    pixel