Opinie o Kawa mielona Pluton Gold 250g

  • Kawa mielona z najstarszej polskiej palarni kawy, która rozbudzi nasze zmysły. Jest to stuprocentowa arabika pochodząca z brazylijskich plantacji, która idealnie smakuje, gdy jest podana w formie kawy czarnej bez dodatku mleka.
Kod produktu: 5907222366004
Producent: PLUTON

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 34 Średnia ocena: 4.82
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Stargard
2022-07-19
Nie nadaje się do ekspresu ciśnieniowego, w kawiarce ujdzie. Przypomina smak spalenizny, w moim domu nie przeszła (wykorzystałam do kawy mrożonej z dużą ilością mleka).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Łasin
2022-04-02
Po prostu dobra kawa, smakuje mi, wg. mnie jedna z lepszych na rynku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Torzym
2022-01-16
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2022-01-05
Dobra jak zawsze, polecam do kawiarki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Bieruń
2021-11-04
Delikatna, bardzo dobra :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: WOJCIECH, NOWY TARG
2021-08-21
Super wszystko!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Leżajsk
2021-08-20
Super Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Katowice
2021-08-20
Do zestawu biorę jeszcze zawsze wersje Black
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Cybulice Małe
2021-07-23
Bardzo dobra kawa, kupuję ostatnio tylko kawę Pluton. Zakupy w Konesso jak zwykle błyskawiczne :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Lublin
2021-05-28
Super kawa! Świetny opis, przez co smak idealny pode mnie. Ponadto cena również świetna. Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Gliwice
2021-05-14
Świetna kawa!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Szczecinek
2021-05-14
Łagodna kawa na popołudniowy relaks.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Wrocław
2021-05-13
bardzo smaczna kawa, będę zamawiać częściej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jakub, Warszawa
2021-05-05
Kawa łagodna, całkiem smaczna, ekonomiczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Katowice
2021-04-25
Ciekawy smak, bede kupowal dalej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Zielonki
2021-04-17
Dobra, Łagoda kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lilia, Bydgoszcz
2021-04-16
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Wancerzów
2021-04-09
Kupiona na prezent. Obdarowanemu smakuje więc ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Częstochowa
2021-02-18
Kawa o bardzo dobrym smaku i aromacie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Kraków
2021-02-05
Wszystko super, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Paniówki
2021-01-28
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Kraków
2021-01-23
Kawa o niesamowitym aromacie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Murowana Goślina
2021-01-17
Kawa bardzo dobra do ekspresu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Bolesławiec
2020-12-04
Nie jest zła ale wolę inne kawy. Może to kwestia przyzwyczajenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Gdańsk
2020-11-30
Kawa PLUTON okazała się doskonałym zakupem - aromatyczna i doskonała w smaku. Należy również podkreślić ładne opakowanie z adnotacją o historii. jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kacper, Rydzyna
2020-10-26
Kawa jest PYSZNA. Jeśli ktoś się zastanawia czy dać szansę polskiej palarni to zdecydowanie warto. Parzona w kawiarce daje wyraźne nuty czekolady i orzeszków. Bardziej wyrazista niż Kimbo Gold i zdecydowanie smaczniejsza niż popularna Lavazza d'Oro. Moja nowa ulubiona kawa do kawiarki!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Iwona, Kiekrz
2020-09-14
Żadna rewelacja, niestety. Nie kupię drugi raz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Leżajsk
2020-05-12
Super ,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Kraków
2020-04-11
Bardzo smaczna kawa o delikatnym smaku, idealna do picia bez mleka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: PATRYK, Wasilków
2020-03-16
Jedna z gorszych kaw jakie zamówiłem :(
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2019-06-25
Bardzo smaczna kawa. Idealnie sprawdza się w kawiarce.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Sieradz
2019-02-06
Kawa super. Wyrazista i delikatna jednocześnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Mariusz, Kielce
2018-12-30
Delikatna kawa o wysublimowanym smaku mlecznej czekolady z nutami prażonych orzechów w tle. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2018-11-05
Najlepsza kawa!
Opinia naszego klienta w
    pixel