Opinie o Kawa ziarnista Pluton Gold 500g

  • Kawa ziarnista z najstarszej polskiej palarni kawy, która rozbudzi nasze zmysły. Jest to stuprocentowa arabika pochodząca z brazylijskich plantacji, która idealnie smakuje, gdy jest podana w formie tradycyjnego włoskiego espresso.
Kod produktu: 5907222366028
Producent: PLUTON

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 49 Średnia ocena: 4.86
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Glinik
2022-08-05
Bardzo dobra kawa, zamówiłem pod ekspres kolbowy i sprawdza się super :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2022-08-04
Super sklep. Dobra kawa. Szybka przesyłka. Wszystko OK!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2022-05-25
Kupuję tą kawę za każdym razem jak robię zamówienie. Dobry stosunek mocy do smaku. Klasyczna a przy tym pyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Łasin
2022-04-02
Po prostu dobra kawa, smakuje mi, wg. mnie jedna z lepszych na rynku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2022-03-07
ulubiona codzienna czarna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2022-01-16
Idealna do espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2021-12-16
Smaczna kawa poranna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Cybulice Małe
2021-12-09
Razem z kawą Pluton Black stanowi stały zestaw w mojej kuchni. Przyjaciołom i znajomym również smakuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Poznań
2021-11-13
Pozycja, którą po prostu trzeba spróbować!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Tarnobrzeg
2021-08-14
Klasa premium przez duże P :-P
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Gorzyce
2021-05-24
Przygotowujemy ją w dripie i zawsze nam smakuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Turek
2021-05-22
Super. Wszystko OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Żaneta, Warszawa
2021-05-20
Dla mnie super, dla niektórych troszkę za mało intensywna - ale wg oznaczeń taka miała być. Ładna pianka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Wrocław
2021-05-01
Super kawa oraz super realizacja zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Knurów
2021-05-01
Moja ulubiona kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Cieszyn
2021-04-23
Bardzo dobra kawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2021-04-17
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Gdańsk
2021-04-11
przepyszna kawka, to już kolejna paczka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Warszawa
2021-04-09
Towar ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Wołów
2021-04-08
Wszystko w porządku. Kawa b. dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2021-04-06
Smaczna i bardzo wydajna!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Żabia Wola
2021-04-06
Wyrafinowany smak, przyjemny aromat, obie kawy Plutona oceniam wysoko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kosów
2021-03-29
Do tej kawy caly czas wracam - wszystko mi w niej pasuje. Jest lagodna i smaczna - dobry wybor w tej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, Szczecin
2021-03-27
Pokochałem ją od pierwszej filiżanki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Zaklików
2021-03-19
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Kraków
2021-03-19
Znakomita kawa i z taką historią marki!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Knurów
2021-03-14
Od pewnego czaau to moja ulubiona kawa, o bardzo zrównoważonym, ale głębokim smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: WŁADYSŁAW, Wisła
2021-03-09
Super kawa. Doskonała do ekspresu ciśnieniowego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, Kobyłka
2021-03-06
zgodny z oczekiwaniami
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Cybulice Małe
2021-01-14
Jestem bardzo zadowolona z realizacji zamówienia. Szybko i bezproblemowo. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Trzebień
2021-01-12
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAGDA, KOWALEW
2021-01-09
Bardzo dobra kwa do ekspresu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2021-01-09
Udana próba innej kawy polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Ełk
2021-01-08
średnio palona,kremowa, idealna na popołudnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Gorzyce
2021-01-04
Moja ulubiona kawa, delikatna, średnio palona, co dla mnie ważne-nie jest kwaśna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Świecie
2020-12-27
Pyszna kawa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Warszawa
2020-12-18
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Żabia Wola
2020-12-14
Wyrafinowany smak, ale wole bardziej wyraziste kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Nowicka, Warszawa
2020-12-06
Bardzo szybka dostawa. Świeża kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Włocławek
2020-09-27
Wyborna kawa o oryginalnym smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Warszawa
2020-09-11
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Siedlce
2020-03-02
Kawa bardzo charakterystyczna: mocna i wyraźna. Warto spróbować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Damian, Szczecin
2019-06-25
Kawa dobra do kolby ale sprawdza się w dripie. Dominują nuty owocowe przez co kwasowość wybija się ponad gorycz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 1 / 5 )
Autor: Andrzej, Tychy
2019-06-06
Miałem nadzieje, że w życiu nic gorszego niż żółte tchibo mnie nie spotka. kawa Pluton pokazała jak bardzo się myliłem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Legnica
2019-05-20
Warto skosztować, ale jak dla mnie za dużo kwasowości, kwestia gustu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2019-01-09
Sympatyczna kawusia. Delikatna i przyjemna w smaku. Niezbyt mocna. Myślę, że w imię tradycji każdy powinien ją spróbować i samemu ocenić
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Maja, Wrocław
2018-09-06
bardzo aromatyczna po zmieleniu, na pierwszy rzut oka wydaje się bardziej ziemista niż kwaskowa, jednak o wiele bardziej pasuje mi do dużego kubka (zaparzana np. french press), aniżeli jako typowe espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2018-07-27
Czekoladowa, ale też sporo kwasowości. Nietypowe w brazylijskich arabikach.
Opinia naszego klienta w
    pixel