Opinie o Kawa ziarnista Lavazza Espresso Italiano 250g

  • Kawa Lavazza Espresso to doskonała propozycja dla miłośników klasycznej "małej czarnej". W skład kawy Lavazza Espresso wchodzą starannie wyselekcjonowane ziarna arabiki z Ameryki Centralnej i Brazylii. Skład: 100% Arabica
Kod produktu: 8000070018860
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 100 Średnia ocena: 4.89
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2022-07-01
Bardzo dobra kawa, bez kwasowosci, delikatna z lekka pianka. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Konin
2022-05-10
Bardzo dobra kawa, jestem mile zaskoczona smakiem, z pewnością kupię ponownie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PAWEŁ, GDYNIA
2022-04-04
Kawa na przebudzenie. Dużo smaku, długo utrzymuje się na języku. Bez goryczki. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wilkanowo
2022-03-23
Pyszna, aromatyczne kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Sandomierz
2022-01-20
To już wyrobiona marka, i kaw i sklepu. Mogę kupować w ciemno. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Wrocław
2022-01-05
Świetna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Agnieszka, Poznań
2021-12-15
Będzie smakowała fanom kaw Lavazza. Osobiście mi nie podchodzi. Wolę Pellini czy Starbucks.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Garwolin
2021-12-09
Kawa super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2021-12-02
Zawsze najlepsza w tej klasie i w tym przedziale cenowym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Gdańsk
2021-10-22
Super kawa, zawsze ten sam poziom bez względu na partię. A to nie zawsze jest takie oczywiste. Za przyzwoite pieniądze pyszna kawa do parzenia w kawiarce. Fajnie, że ma mniejsze pojemności, bo w domu dla dwóch osób trudno utrzymać świeżość i aromat kawy kilogramowej. Pięknie pachnie, smakuje jak kawowy aksamit, pyszna także z mlekiem, jest uniwersalna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAG MAR MAREK K, JÓZEFÓW
2021-09-25
BARDZO DOBRA KAWA PIJE OD LAT !!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Radomsko
2021-09-25
Dobra do ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2021-09-03
najlepsza w tym zakresie cenowym
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Opole
2021-08-31
To nasza ulubiona kawa. Wszystko nam w niej pasuje:) stosunek ceny do jakość bardzo dobry. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Koskowice
2021-08-15
Bardzo dobra dla wielbicieli espresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Krzeszowice
2021-07-13
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Świdnica
2021-07-05
Towar zgodny z opisem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Katarzyna, Żary
2021-06-25
Nie mój smak. Za mocna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Koszyce Małe
2021-06-24
jeszcze nie próbowałem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Gdańsk
2021-06-10
Kawa, którą polecam szczególnie do kawiarki. Dobra wrząca woda umieszczona w zbiorniku plu kawusia zmielona do odpowiedniej grubości i otrzymujemy ambrozję nie kawę. Bardzo zachęcam do spróbowania przez kawiarkomaniaków:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Stalowa Wola
2021-04-22
Jestem zachwycona! Kupiłam na próbę do ekspresu i już wiem, że nie kupię zadnej innej kawy. Jest pyszna! Realizacja zamówienia przez Konesso jak zawsze wzorowa! Pozdrawiam Maryla
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Karolina, Opole
2021-04-22
Kawa na bardzo smakuje, a zamówiliśmy ją na spróbowanie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Gdańsk
2021-04-08
Kawa idealnie sprawdza się w kawiarce. Umiejętne dobranie grubości zmielenia ziaren daje gwarancję kawy idealnej. Aromatycznej, gładkiej, ani gorzkiej, ani kwaśnej. Dla nas nie sprawdza się w ekspresie ciśnieniowym, jest to wtedy zupełnie inna kawa. Ale za smak z kawiarki zasługuje na laury.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Nowy Targ
2021-03-01
Bardzo dobra kawa w niskiej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Walbrzych
2021-02-27
Pychotka i do espresso i do late
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lena, Zbydniów
2021-02-20
Bardzo dobra kawa, aromatyczna, świetna jako espresso i jako kawa mleczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Wrocław
2021-02-18
Pyszna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Skrzynki
2021-02-12
bardzo smaczna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Białystok
2021-01-28
Bez zarzutów. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Prze, Kluczbork
2021-01-18
Super delikatna kawa polecam,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kraków
2021-01-11
Super kawka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAG MAR MAREK K, JÓZEFÓW
2020-11-22
Bardzo dobra firma polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JACEK, OLSZTYN
2020-11-08
Rewelacyjna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stepan, Siechnice
2020-09-19
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Krzeszowice
2020-09-14
BARDZO SMACZNA
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paula, Sopot
2020-07-27
Bardzo smaczna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Giedlarowa
2020-07-13
Kawa z odrobiną goryczki, aromatyczna, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Rzeszów
2020-07-06
Kawa bardzo dobra, delikatna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Świnoujście
2020-06-12
Dobra kawa jako espresso i kawa mleczna polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Askaniusz, Poznań
2020-05-17
Ok polecam sprzedawca super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Poznan
2020-05-10
dobra kawa , polecam , nie jest kwasna, b dobra z mlekiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Płock
2020-04-17
Bardzo dobra w wersji espresso. Delikatna i zarazem aromatyczna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Katowice
2020-03-31
Bardzo dobra kawa. Sklep jak zwykle na wysokim poziomie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, WROCŁAW
2019-12-13
POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Lublin
2019-12-08
Wspaniała aromatyczna kawa. Polecam wszystkim do spróbowania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Szymon, Bielsko-Biała
2019-11-15
Parząc kawę w kawiarce, ani w smaku, ani w zapachu nie otrzymuje się nic specjalnego. Kawa przeciętna. Moim zdaniem lepiej wybrać inne produkty od Lavazza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Regina, Kraków
2019-11-07
Bardzo dobra kawa, nadająca się do ekspresu. Ładnie pachnie i dobrze smakuje. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Zalasewo
2019-10-24
Próbowałem różnych kaw... Ale kawa z mojego ekspresu musi być oraz Lavazza Qualita Oro oraz Espresso. To są dla mnie i żony top 1 pod względem smaku, aromatu, konsystencji nie wspominając o piance na kawie, które w obu przypadkach przypadły nam do gustu. ;-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIROSŁĄWA, WARSZAWA
2019-04-29
Świetna kawa. Klasyka smaku i aromatu. Pije codziennie i jeszcze mi się nie znudziła. A sklep SUPER! Dostawa błyskawiczna. Polecam w 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Jaworzno
2019-04-27
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Przemyśl
2019-03-18
Wspaniała aromatyczna kawa. Klasyka gatunku. Ekspresowa wysyłka. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Zabrze
2019-03-09
Zadziwiająco dobra :) Szczerze nie spodziewałam się, że będzie dobra. Wzięłam ją kuszona opiniami. Zwykle brałam inne kawy, mniej znanych marek i byłam z nich zadowolona. Tym razem chciałam spróbować czegoś tańszego i to było miłe zaskoczenie. Nie jest kwaskowata (co mi pasuje), pasuje idealnie jako taka kawa na co dzień :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, GOWARZEWO
2019-01-23
Dobra kawa. Polecam sklep. Zawsze szybko i bezproblemowo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Rzeszów
2019-01-07
Moja ulubiona :) Mocna i aromatyczna. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Mariusz, Kielce
2018-12-30
Kawa jest aromatyczna, ładnie pachnie, a przede wszystkim wyśmienicie smakuje. Polecam sklep internetowy,błyskawiczna wysyłka kawki!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2018-11-10
Bardzo dobre espresso. Ja robię w kawiarce i dobrze się sprawdza. Dość mocne i wyraziste. Taka miła tradycyjna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Łódź
2018-10-01
Dobra kawa w dobrej cenie. Oddaje smak i aromat jak powinna:). Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Warszawa
2018-06-02
Kupiłam po raz pierwszy i na pewno do niej wrócę. Nie należy do zachwycających odkryć, raczej do ulubionej codzienności. Po prostu dobra kawa. Sklep super, nie zamawiam z wyprzedzeniem, bo wysyłka jest prawie natychmiast. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Gdańsk
2018-01-18
Dobra kawa , lecz musiałem troszkę pokombinować z grubością jej mielenia by poczuć jej smak .Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2017-12-05
Dosyć mocna, z lekką pianką, o wspaniałym aromacie, dla mnie bardzo dobra kawa. Lubię ten sklep - miła i fachowa obsługa, dobry kontakt - od jakiegoś czasu tylko tu kupuję kawę. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Gorzów Wielkopolski
2017-08-14
Kupiłam w Konesso kilka różnych kaw i Lavazza Espresso, to mój faworyt. Smakuje wyśmienicie. Dosyć mocna, z lekką pianką, o wspaniałym aromacie. Polecam i kawę i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Grodzisk Maz.
2017-06-29
Świetna łagodna kawa. Zakupy przyjemne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łańcut
2017-06-08
Dziś przyszla kawusia... Jest dobra, smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Mieroszów
2017-02-16
Bardzo dobra , godna polecenia :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Katarzyna, Rudnik Nad Sanem
2016-02-19
Lubię kawy Lavazza, ale ta jakoś średnio mi smakuje. Z mlekiem da się ją wypić ale espresso jakieś takie kwaskowate wychodzi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Suchy Dwór
2016-02-05
Bardzo dobra aromatyczna kawa , w praktycznym 250g opakowaniu. Sklep super, bardzo miła obsługa.Polecam kawę i sklep Bogdan Suchy Dwór k/Gdyni
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Grzmucin
2015-03-14
kawa bardzo dobra,kontrakt ze sklepem bardzo dobry,dostawa szybka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, JANÓW LUBELSKI
2015-03-11
Bardzo dobra kawa. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Wągrowiec
2014-12-28
Data ważności kawy dłuższa o kilka miesięcy niż w opisie, czyli bardzo świeża. Kawa sama w sobie jest klasykiem. Przesyłka super ekspresowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2014-08-06
Typowe espresso, ale jakoś to od Lavazzy zawsze smakuje mi najbardziej...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIROSŁAW, PIASECZNO
2014-07-10
Uzależniłem się ;)od tej kawy i sklepu;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Toruń
2014-07-06
Na dobry początek dnia, a także przyjemne popołudnie polecam świeżo zmieloną, aromatyczną kawę Lawazza. Ta przygoda trwa już kilka lat. Polecam też sprawnie działający sklep KawyWłoskie.pl Joanna zTorunia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Świdnik
2014-03-27
Espresso - klasyka, polecam, bardzo ciekawy smak, aromatyczna, pięknie pachnie , polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Toruń
2014-03-06
Klasa sama w sobie. Mocna dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, PUŁAWY
2014-02-13
Zakupy przebiegły pomyślnie, polecam zakupy w tym sklepie, kawa bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gniezno
2014-02-06
Bardzo dobra kawa w najlepszej cenie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Piła
2014-01-18
Kawa całkiem niezła i godna polecenia.Obsługa sklepu również,pełen profesjonalizm.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Rzeszów
2013-12-26
świetna kawa, pasuje mi idealnie, polecam tez sklep: bardzo dobra i fachowa pomoc sprzedawcy, ekspresowa wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Szubin
2013-12-21
Dobra kawa , jednak trochę mało wyrazista.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Katowice
2013-12-18
Lavazza jak lavazza, wyśmienite espresso na każda porę dnia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Wrocław
2013-11-02
Tania i do tego bardzo dobra. Wysyłka i obsługa sklepu profesjonalna i szybka! Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Białystok
2013-10-25
Delikatna, zgodnie z nazwą idealna do espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, DZIERŻONIÓW
2013-10-04
Pyszna kawa,piękny aromat i głęboki smak.Wysyłka ekspresowa.Polecam ten sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Rypin
2013-09-25
Przyzwoita kawa,szybka dostawa polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, TUPLICE
2013-09-12
Kawa super, obsługa również. Szybka przysyłka. Polecam sklep KAWYWŁOSKIE,pl
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Zamość
2013-08-08
Kawa spełniła oczekiwania. Sklep godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Kraków
2013-07-14
Kawa super a zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność . POLECAM !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Mikołów
2013-07-04
Lavazza , pierwszy raz skosztowałem w Peruggi na stacji benzynowej, i tak 10 lat :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Dobra Szcz.
2013-06-25
Dobra, aromatyczna kawa. Z całego serca polecam zakupy w KawyWloskie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Katowice
2013-06-12
Super kawusia , świetny smak i aromat . Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Siepraw
2013-02-26
świetna kawa, gorąco polecam, polecam również sklep KawyWłoskie.pl
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Nowy Targ
2013-02-20
Kawa bardzo dobra, dla mnie łagodna w smaku, piękny, wyrazisty kolor i zapach. Polecam ten sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GABRIELA, Gdańsk
2013-02-13
Ten rodzaj kawy kupiłam pierwszy raz (opakowanie 250g) i szkoda że tak mało, ponieważ jest bardzo smaczna, aromatyczna i dosyć mocna, w najbliższym czasie na pewno kupię większe - kilogramowe - opakowanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Poznań
2013-02-07
Wyrazista i mocna...zbyc mocna dla męża, ale dla mnie, smakosza małej czarnej, idealna:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Starachowice
2012-12-10
super kawa,szybka przesyłka,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jarosław, Jaworzno
2012-12-09
Przyzwoita kawa, polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Marek, Wisła Wielka
2012-12-06
taka sobie. są lepsze, tylko tyle powiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Bełchatów
2012-11-20
"Stara" dobra "czarna" Lavazza, pijemy ją od lat i smakuje bez zmian. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Dębno
2012-10-19
Trzeba spróbować włoskich kaw i poczuć różnicę . Włosi wiedzą co dobre. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Czapury
2012-10-05
KAWA PIERWSZA KLASA, TRANSAKCJA PRZY ZAKUPIE TEJŻE KAWY PRZEBIEGŁA WSPANIALE, POLECAM SZCZERZE ZAKUP W KAWYWLOSKIE.PL
Opinia naszego klienta w
    pixel