Opinie o Kawa ziarnista Lavazza Espresso Italiano 1kg

  • Kawa Lavazza Espresso to doskonała propozycja dla miłośników klasycznej "małej czarnej". Lavazza Espresso możesz parzyć w sposób tradycyjny, jak również w ekspresach ciśnieniowych i przelewowych. Skład: 100% Arabica
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 107 Średnia ocena: 4.95
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Białystok
2021-01-15
Dobry produkt w dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wrocław
2021-01-15
Szybka dostawa bez problemów, towar według oczekiwania, polecam serdecznie i niebawem skorzystam ponownie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Gorzów Wielkopolski
2021-01-14
Super obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRYSTYNA, Ostrów Wielkopolski
2021-01-13
zakupiony towar jest najwyższej jakości polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Olsztyn
2021-01-12
Kawa super 1 klasa, realizacja błyskawiczna Będę tu kupować regularnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Warszawa
2021-01-11
doskonała kawa, dobra obsługa. bez zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Przypki
2021-01-08
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Markuszowa
2020-12-31
Super kawa, szybka dostawa i świetny kontakt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Środa Wlkp
2020-12-28
Pyszna kawa!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisław, Marysin
2020-12-27
Bardzo smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2020-12-26
Kawa bardzo dobra a obsługa świetna. Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Gdańsk
2020-12-24
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Piotrków Trybunalski
2020-12-21
ok,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Miedźna
2020-12-15
Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Grójec
2020-12-06
Wszystko szybko i zgodnie z zamówieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Lublin
2020-11-30
szybko i sprawnie i na czas
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Węgry
2020-11-28
jak zawsze dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Trzebiatów
2020-11-20
Sklep na medal ,kawa świeża aromatyczna i przesyłka za darmo to wielki plus .Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Białystok
2020-11-08
Profesjonalna porada i wiedza o sprzedawanym asortymencie. Wiedza o zmianach i nowościach producenckich (w moim przypadku dot. kawy Lavvazza). Pełny profesjonalizm, dobra cena, szybka wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2020-11-06
Moja ulubiona kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Bogatynia
2020-11-03
super kawa, niesamowity łagodny smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Węgry
2020-11-02
bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Świnoujście
2020-11-01
Jak zawsze szybko i konkretnie A kawa bardzo smaczna . Polecam nie zdecydowanym . Zawsze robię tu zakupy . Maja dobre ceny i duży wybór kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Tyczyn
2020-10-31
Polecam wszystkim!! Szybka dostawa,rewelacyjna cena a kawka Prima sort
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Poznań
2020-10-31
Bardzo dobra i aromatyczna kawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Wadowice
2020-10-20
Wspaniale, szybko, sprawnie i zgodnie z opisem. Serdecznie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Trzebiatów
2020-10-12
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Parzniew
2020-10-09
Mocna kawa, jak dla mnie trochę za mocna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Mateusz, Poznań
2020-10-05
Kawa dobra smaku, ale nie wyróżnia się zbytnio niczym jeśli chodzi o walory smakowe
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Nowy Sącz
2020-10-02
Kawka pyszna!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Gliwice
2020-10-01
Dobra kawa,łagodna i aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Białystok
2020-09-27
Dobra jakościowo, smak , aromat. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2020-09-26
OK!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Wałbrzych
2020-09-21
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Piotrków Trybunalski
2020-09-18
pierwszy raz ją kupiłam i nie żałuję, świetna - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, JAWORZNO
2020-09-11
Wszystko super i na czas. Kawa pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Bielsko-Biała
2020-09-07
Doskonała
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Siepraw
2020-09-06
Towar ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Lublin
2020-07-26
Gorąco Polecam! To nie pierwszy mój zakup.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Rzeszów
2020-07-14
Wysyłka ekspresowa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Piotrków Trybunalski
2020-05-10
Szybko i solidnie . Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Jakubów
2020-03-01
Kawa sprawdziła się jako espresso, harmonijne w smaku, lekko kwaskowe i aromatyczne, z delikatną, złotą pianką. Ciężko poprzestać na jednej filiżance.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Opacz Mała
2020-02-10
Wyśmienita, mocna i wyrazista, doskonała jako espresso, jak również z dodatkiem mleka, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2019-10-20
Smaczna, mocno aromatyczna kawa. Idealna do espresso, na którym jest gęsta crema ,bardzo wyrazista w smaku.Ładnie pachnie i stawia na nogi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Krotoszyn
2019-08-17
kawa bardzo dobra,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2019-08-08
Bardzo dobra kawa!!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Gliwice
2019-06-08
Świetna kawa. Obsługa jak zawsze perfekcyjna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, świdnica
2019-05-03
KAWA ZIARNISTA LAVAZZA ESPRESSO 1KG godny polecenia. Kawa jest aromatyczna, ładnie pachnie, a przede wszystkim wyśmienicie smakuje. Parzę kawę w kubku , aromat w tym czasie unosi sie na całe mieszkanie. Jacek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Łódź
2019-02-21
Bardzo dobra kawka. Szybka wysyłka i miła obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Bydgoszcz
2018-09-16
Kupuję już po raz kolejny. Polecam zarówno kawę, jak i sklep Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Krystyna, Gliwice
2018-09-07
W poszukiwaniu własnego smaku, próbuję różnych gatunków kawy, tę oceniam na 4plus.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2018-05-28
kupiona już kolejny raz jednak tym razem smakuje inaczej. Sklep Super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabella, Warszawa
2017-11-27
Pyszna kawa! Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2017-11-14
Wyjątkowy smak. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Rzeszów
2017-10-04
To moja ulubiona kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jacek, Cianowice
2017-09-17
Dobra, ale nie porywająca
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Płock
2017-01-07
Kawy jeszcze nie próbowałem, próbuje różne gatunki lavazzy i nigdy się nie zawiodłem a w tym sklepie jest dobra cena i można korzystać z różnych rabatów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Zawidów
2016-07-02
Bardzo dobra. Godna polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iza, Łódź
2015-12-07
Kawę kupuję już od bardzo długiego czasu, jest rewelacyjna, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Suchy Dwór
2015-12-05
Kawa przepyszna, delikatna w smaku, aromatyczna . Polecam! Co więcej potrzeba na dobry początek dnia. Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cecylia, Poznań
2015-06-16
Bardzo smaczna kawa. Obsługa sklepu profesjonalna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Wrocław
2015-05-19
Bardzo smaczna kawa, najlepjej smakuje mocne słotkie espresso bez mleka czy syropów. Ta kawa jak dla mnie ma bardzo mocny ale i suptelny smak. Polecam no a sklep to najlepszy z najlepszych obsługa genialna tylko kupować!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Ostrzeszów
2015-01-20
Bardzo dobra kawa :) Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aurelia, Warszawa
2014-11-18
Kawę tę kupuję od zawsze. Nigdy się nie zawiodłam. Jest smaczna, mocna, aromatyczna. Sklep także godny polecenia. Zawsze kupuję tu kawy i będę kupowała nadal,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Konin
2014-10-23
Słowa są zbędne trzeba tej kawy koniecznie spróbować. Polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Skarszewy
2014-10-01
Bardzo smaczna kawa, szybka bezproblemowa dostawa Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2014-08-18
Smaczna, mocna, aromatyczna kawa - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Wieruszow
2014-08-13
Bardzo dobra kawa, swieza. Polecam zakupy w tym sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Katowice
2014-08-05
Super smak. . Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, Oleśnica
2014-06-27
Lavazza dla tych co lubią kawy bardziej delikatne. Idealna do ekspresów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Pawłowice
2014-06-24
Kawa pyszna. Wysyłka błyskawiczna. Gorąco polecam sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Warszawa
2014-05-06
100% Arabica mówię za siebie, pyszna kawa i nie najdroższa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Chotomów
2014-04-22
Super, super, super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Kielce
2014-04-14
Kawa warta swojej ceny. Obsługa i przesyłka w pełni profesjonalna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Turka
2014-03-22
Super kawa, wszystkie kawy tej marki są świetne, ale każda ma inny smak i aromat. Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwestra, Łódź
2014-03-21
Realizacja zamówienia na 6 +kawa wspaniała.W tym sklepie robie zakupy od jakiegoś czasu i zawsze są przesyłki bardzo szybko i kawy wspaniałe.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Miechow
2014-03-10
Bardzo dobra kawa godna polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Warszawa
2014-01-30
Wysyłka błyskawiczna, kawa bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: HALINA, TRYŃCZA
2014-01-23
Smaczna, błyskawiczna wysyłka. Super sklep. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Lubiszewo
2014-01-15
Bardzo fajna kawa:) trochę kosztuje ale nic za darmo...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Banino
2013-12-30
Wyrazisty mocny smak kawy. Super wkońcu prawdziwa kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DOMINIKA, KATOWICE
2013-12-13
kawa rewelacyjna super smakuje z mlekiem, wysyłka szybka i bez zarzutów, sp
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANDRZEJ, RADOM
2013-11-27
Kawa doskonała w smaku.Obsługa jak zwykle na piątkę.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIROSŁAW, PIASECZNO
2013-11-21
Bardzo pyszna,świeża a obsługa sklepu profesjonalna.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kędzierzyn-Koźle
2013-11-19
Rewelacyjna kawa, super smak i aromat. Obsługa pełny profesjonalizm. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: LESZEK, JASTRZĘBIE ZDRÓJ
2013-11-01
Jeśli ktoś gustuje w włoskich kawach, to polecam ten gatunek kawy. Jest bardzo aromatyczna i smaczna. Ja od wielu już lat gustuje w kawach LAVAZZA. Polecam także sklep KAWYWŁOSKIE. Godne szczególnej uwadze są ceny i b. szybka realizacja zmówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Sosnowiec
2013-10-29
jak zawsze wszystko na najwyższym poziomie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Kraków
2013-09-24
5/5 nic dodać nic ująć, nie ma lepszej kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Mariusz, Kielce
2013-09-24
Przyzwoita, delikatna kawa w dobrej cenie. Obsługa w sklepie na 5+
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Józefów
2013-09-23
Kawa pyszna. Wysyłka błyskawiczna. Gorąco polecam sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Swarzędz
2013-09-11
Kawa bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Łęgowo
2013-09-03
Kawy nie oceniam, bo wiadomo - kto zna ten smak, ten już nigdy nie spróbuje innej kawy. Co do transakcji, to mogę jedynie podziękować za błyskawiczną obsługę. Skorzystałam z opcji dostawy Paczkomaty i już następnego dnia po złożeniu zamówienia moja przesyłka czekała na mnie w skrzynce. Polecam! Od dziś kawę kupuję tylko tutaj.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Głogów
2013-08-06
Przyzwoita kawa, rozsądna cena, błyskawiczna wysyłka. Polecam na codzień.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wisła Wielka
2013-07-17
Wszystko pasuje. Tak jak w opisie wszystko smakuje należycie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Prochowice
2013-07-03
kawa bardzo dobra nie napotkana dotychczas gdzie indziej, sklep ok, duży wybór, wysyłka szybka nic dodać nic ująć polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kraków
2013-04-30
Bardzo dobra, niedostępna w wielu sklepach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Iława
2013-04-26
Smaczna kawa, rozsądna cena, błyskawiczna wysyłka. Super sklep. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Warszawa
2013-03-27
Bardzo dobra i aromatyczna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BOŻENA, FAŁKÓW
2013-03-20
MOCNA TROSZKE GORZKAWA ALE POBUDZAJACA SUPER SKLEP POLECAM!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Głogów
2013-03-12
smaku kawy nie trzeba reklamować, jedno jest pewne - od dzisiaj kupuje kawy tylko na tym portalu. szybko, bezpiecznie i wszystko w najlepszym porządku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Dąbrowa Chełmińska
2013-02-18
Kawa wyśmienita,sklep wzorowy,szybka obsługa.Polecam Państwu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Krasne
2012-12-10
Kontakt i szybkość realizacji - pełny profesjonalizm. Kawa -syper !. ZDECYDOWANIE POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Leszno
2012-12-01
Kawa pyszna. Wysyłka błyskawiczna. Gorąco polecam sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BEATA, PUŁAWY
2012-10-26
kawa bardzo smaczna , wysyłka błyskawiczna , bardzo polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Sieradz
2012-08-03
Zgodnie z tym co jest napisanie w opisie o produkcie ten smak, ten wyjątkowy aromat towarzyszy mi każdego dnia, nie mogę się bez niego obejść
Opinia naszego klienta w
    pixel