Opinie o Kawa ziarnista Lavazza Espresso Italiano 1kg

  • Kawa Lavazza Espresso to doskonała propozycja dla miłośników klasycznej "małej czarnej". Lavazza Espresso możesz parzyć w sposób tradycyjny, jak również w ekspresach ciśnieniowych i przelewowych. Skład: 100% Arabica
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 239 Średnia ocena: 4.96
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Toruń
2022-09-10
Jestem bardzo zadowolona z kawy, która smakuje nie tylko mnie. Jest ok!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Toruń
2022-08-02
Jestem bardzo zadowolona z pysznej kawy, którą kupiłam i jeszcze na pewno zamówię w przyszłości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ALEKSANDRA, POZNAŃ
2022-07-26
WYBORNA KAWA Z MLEKIEM SPIENIONYM, W POSTACI ESSPRESSO MACHIATO - DOSKONAŁA KOMPOZYCJA
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2022-07-25
Kawa bardzo dobra, nie odczuwa się kwasowości. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2022-07-25
Aromatyczna i bardzo smaczna, świetna do espresso, dla mnie średnio intensywna, nie wychodzi gorzki smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Skidziń
2022-07-20
Jedyna kawa do espresso świeża i najlepsza polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Ośno Lubuskie
2022-07-07
Kawa dobrej jakusci, zgodnie z opusem na stronie sklepy. Sana disrawa zas zrealizowana byla sprawnie i bardzo szybko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Warszawa
2022-07-06
Dobra aromatyczna kawa godna polecenia. Dostawa błyskawiczna Sklep super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Środa Wlkp
2022-06-20
Pyszna kawa,jesteśmy jej wierni od lat.Bardzo aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Warszawa
2022-06-19
Polecam wszystkim. Bardzo dobra kawa, piję ją już od jakiegoś czasu i zawsze spełnia moje oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Grybów
2022-06-06
Kawa zawsze rewelacyjna. Jest w niej coś charakterystycznego. Ma dość silny aromat, świeży smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Rzeszów
2022-05-28
Bardzo dobra, lekka kawa. Niezbyt goryczkowata. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2022-05-26
Dobrze zrównoważona, zgodna z informacją producenta czyli bez przepalenia - polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Toruń
2022-05-26
Jestem jak najbardziej zadowolona z zakupu kawy i zapewne jeszcze nie raz będę klientką. Pozdrawiam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Trzebiatów
2022-05-26
Kawa wyśmienita ,wyborna ,delikatna. Przesyłka jak zwykle ekspresowa.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Trzebiatów
2022-05-05
Towar zgodny z opisem ,kawa coraz droższa ale u was zawsze tańsza, błyskawiczna przesyłka, kontakt wzory na złoty medal .Gorąco polecam ,zawitam ponownie pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Radom
2022-05-02
Jedna z lepszych lavazza ziarnistych. Zero kwaśności czy goryczy. Głęboki i delikatny smak zarówno w postaci kawy czarnej, jak i mlecznej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Skidziń
2022-04-29
Kawa świeża jak zawsze. Tylko tym razem nici z targowania ale polecam, może następnym razem się uda.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabella, Łodź
2022-04-19
Kawa spełniła moje oczekiwania, polecam wszystkim kawoszom
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2022-04-08
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Serdecznie polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2022-04-08
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Serdecznie polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2022-04-08
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Serdecznie polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2022-04-08
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Serdecznie polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Bodzentyn
2022-04-08
Pamiętam smak kawy z czasów PRL, który odstraszył mnie całkowicie od picia kawy. Lavazza espresso jest łagodna, nie kwaśna, niezbyt mocna, dla mnie znakomita.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Dąbrowa Górnicza
2022-04-03
Dobra kawa, zwłaszcza espresso, szybka przesyłka, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Czyżowice
2022-04-01
polecam kawa na codzien wyrazista bez nuty goryczki srednia polka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Węgry
2022-03-26
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Markuszowa
2022-03-24
Produkt zawsze dostarczany na czas, w najniższej cenie. Nigdy nie miałem problemów z zamówieniem i w pełni polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Gdańsk
2022-03-23
Bardzo dobra kawa. Jedna z najlepszych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Jawor
2022-03-22
Aromatyczna i smaczna kawa, jedna z lepszych. Marka mówi sama za siebie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Trzebiatów
2022-03-21
Sklep godny polecenia- częste promocje, darmowe wysyłki towaru.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Trzebiatów
2022-03-21
Najlepsza kawa jaką piłam , sklep na 5 z plusem, przesyłka za punkty. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bernadeta, Pleszew
2022-03-18
bardzo smaczna, łagodna, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Bieniewice
2022-02-27
Dobra mocna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Łódź
2022-02-21
Córka bardzo lubi tą kawę ponieważ ma niską kwasowość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Rzeszów
2022-02-21
Bardzo dobra, łagodna kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Środa Wlkp
2022-02-20
Super sklep,szybko i bez żadnych problemów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Poznań
2022-02-19
najlepsza pod "słońcem"
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, PSZCZYNA
2022-02-15
Świetna obsługa, szybka dostawa. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Węgry
2022-02-13
jak zawsze ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adriana, Opole
2022-02-11
Super, polecam w 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: magda nowomiejska, opole lubelskie
2022-02-10
Kawa super. Naprawdę polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Gdynia
2022-02-04
Jak do tej pory, to najlepsza kawa, jaką piłam. Zarówno ziarnista, jak i w postaci mielonej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Trzebiatów
2022-01-28
Najlepsza kawa ,smaczna ,lekka bez goryczy, koszty przesyłki za punkty, Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zula, Łazy
2022-01-24
bardzo dobre ceny, szybka wysyłka :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, Piaseczno
2022-01-24
pyszna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bernadeta, Pleszew
2022-01-21
Bardzo dobra kawa , nie kwaśna i bez goryczki, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Zabieniec
2022-01-21
Dostawa b. szybka,kawa super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Puławy
2022-01-18
Świetny smak i aromat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Krakow
2022-01-15
Idealny smak, aromat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Zolwin
2022-01-14
smaczna kawa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Slawomir, Warszawa
2022-01-11
Jak zwykle doskonała
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kamionki
2022-01-09
szybka dostawa ale kawa jeszcze czeka na otwarcie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Sieradz
2022-01-09
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Środa Wlkp
2022-01-07
Pełen profesjonalizm.Szybka dostawa i super ceny.Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Bieniewice
2022-01-06
Smaczna, mocniejsza kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Olsztyn
2022-01-03
Spełnia moje oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Środa Wlkp
2022-01-03
Moja ulubiona kawa.Polecam tym,którzy szukają wyjątkowych smaków.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magda, Pałecznica
2022-01-02
Świetna kawa, szybka obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Łódź
2021-12-31
Jedna z lepszych kaw jakie piłem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Grabówki
2021-12-29
Nie spodziewałem się takiego aromatu....i ten zapach
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Wrocław
2021-12-27
Smak niesamowity. Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Środa Wlkp
2021-12-20
Kawa pyszna,kupuję od lat.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Trzebiatów
2021-12-17
Kawa to poezja smaku- wyśmienita ,wyrafinowana, lekka, brak goryczy .Polecam sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Trzebiatów
2021-12-17
Sklep na szóstkę z plusem. Kontakt, dostawa-expressowa. Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Bogatynia
2021-12-11
Ta kawa stała się od pewnego czasu moją ulubioną i to chyba na dłużej - tak mielona jak i ziarnista do mojego ekspresu - aromatyczna o doskonałym łagodnym smaku - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Mokrsko
2021-12-09
Na każdą okazję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Kielce
2021-12-06
Produkt najwyższej klasy. Serdecznie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Elbląg
2021-12-05
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Węgry
2021-12-05
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Zgierz
2021-11-21
Polecam super kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Trzebiatów
2021-11-21
Najlepszy sklep z miłą i szybką obsługą, wiele promocji, będę wracała do Was. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Trzebiatów
2021-11-20
Kawa obłęd, wysyłka błyskawiczna, przesyłka gratis. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, RACIĄŻEK
2021-11-13
Pijemy ,kawa bardzo dobra ,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Warszawa
2021-11-05
polecam wszytskim
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, BRZEŚCE
2021-11-04
Bardzo dobra kawa w tej cenie, dla mnie jej walory smakowe jak i stopień palenia idealnie pasują do alternatywnych metod parzenia np aeropressem lub dripperem. Sklep Konesso cenię za niezmienność jakości kawy i szybką obsługę. Tak 3mać
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kurozwęki
2021-10-25
Rewelacyjny smak i aromat! Zapach rozchodzi się bajeczny!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, CHOJNICE
2021-10-22
Kawa delikatna w smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Trzebiatów
2021-10-22
Kawa wyśmienita, kontakt wzorowy przesyłka błyskawiczna.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kępice
2021-10-22
Jak zawsze wszystko bez zarzutu :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Łódź
2021-10-19
Super Kawa kupiłem przez przypadek a okazało, się że jest super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Trzebiatów
2021-10-02
Polecam ,sklep na 6 z plusem ,kawa wyśmienita i przesyłka za punkty .Gorąco Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Węgry
2021-09-23
BARDZO DOBRA
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Mokrsko
2021-09-23
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Brzesko
2021-09-17
Wszystko super. Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kępice
2021-09-13
Dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DANUTA, MUROWANA GOŚLINA
2021-09-10
Jestem zadowolona z zakupu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Gdańsk
2021-09-10
Jedna z lepszych kaw do kawiarki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Bielsko-Biała (Gmina: Bielsko-Biała)
2021-08-27
Realizacja zamówienia rewelacyjna. Jasno, czytelnie, szybko. Kawka pychota
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Trzebiatów
2021-08-20
Kawa doskonała aksamitna ,wysyłka expressowa, koszty przesyłki za uzbierane punkty rewelacja. Gorąco polecam Ela
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktor, Bukowiec
2021-08-02
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Tarnów
2021-07-31
Moja ulubiona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Szczecin
2021-07-21
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Szczecin
2021-07-12
Wspaniałą kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2021-07-12
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2021-07-10
Doskonała kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Warszawa
2021-07-09
Kawa wyborna z długim terminem - swiezo palona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Sępólno Krajeńskie
2021-07-08
Świetna kawa, przyjemny aromat. Jedna z ulubionych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bernard, Chełm
2021-07-05
stara dobra lavazza...,jak zawsze niezawodna, obojętnie jaki rodzaj zawsze polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Alicja, Wołomin
2021-07-02
W sumie dobra....ale piłam lepsze. Trochę kwaśna jak na mój gust.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Sokołów Podlaski
2021-07-02
Wszystko Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Węgry
2021-07-01
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Trzebiatów
2021-06-21
Kawa doskonała ,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Skidziń
2021-06-18
Polecam, szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Skarżysko-Kam
2021-06-18
Szybko i profesjonalnie. Polecam. Kawa pyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Wrocław
2021-06-15
Wysmienity smak. Na pewno zamówię kolejną
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Warszawa
2021-06-07
Zamówienie zrealizowane błyskawicznie.Kawa znakomita.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Olsztyn
2021-05-31
Bardzo smaczna kawa dla tych którzy lubią czystą arabicę. Ładna gęsta piana i lekki czekoladowy posmak. Dla mnie doskonała.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Jaworzno
2021-05-30
Moja ulubiona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Środa Wlkp
2021-05-24
SUPER!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisław, Marysin
2021-05-24
Bardzo dobra kawa. Piję ją od kilku lat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Węgry
2021-05-14
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Trzebiatów
2021-04-22
Kawa smaczna, przesyłka błyskawiczna, kontakt doskonały. Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Nowy Sącz
2021-04-21
Moja ulubiona kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Łódź
2021-04-11
Bardzo mocna, jak dla vmnie trochę za kwaśna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Kraków
2021-04-05
Ka,wa smaczna sprzedawca bardzo kompetentnyDostawa szybka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Płock
2021-04-05
WsYtko. Ok Towar zgodny z opisem. Pomijajac fakt ze kupując duze opakowania oszczędzamy sporo to dla niektórych moze byc uciażenie ze trzeba zmielic kawe ,fakt to chwila dla młynka ale ten smak i aromat mielonej kawy ..... ;) goronco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Węgry
2021-04-01
bardzo dobra idealna do espresso i czarnej kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Lubień
2021-03-28
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Czeczewo
2021-03-27
Wszytko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Czeladź
2021-03-23
Dla mnie ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kępice
2021-03-23
Dobra kawa. Zamawiam do biura w mojej firmie. Wszystkim smakuje. Obsługa sklepu bez zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Marek, Siemianowice Śląskie
2021-03-14
Jak dla mnie za kwaśna w smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2021-03-13
Kawa bez właściwego jej aromatu. Sprawia wrażenie zwietrzałej. Szkoda ,bo kupowałem w tym sklepie różne produkty i pierwszy raz zawiodłem się
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Świnoujście
2021-03-06
Kawa jak zawsze wyborna i smaczna Próbowałem innych ale zawsze wracam do mojej ulubionej LAVAZZA ESPRESSO CLASSICO Polecam wszystkim smakoszom
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Brodnica
2021-03-05
Bardzo dobra polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Węgry
2021-03-03
dobra jak zwasze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Gdańsk
2021-03-01
Kawa ok dostawa ekspresowa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Chorzów
2021-02-19
Super :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktoria, Truskolasy
2021-02-14
Dziekujemy za pyszna kawe:) i expresową wysylke:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Trzebiatów
2021-02-12
Kawa doskonała , wysyłka ekspresowa ,doskonały kontakt.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Warszawa-Wesoła
2021-01-21
Kawa bardzo smaczna, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Białystok
2021-01-15
Dobry produkt w dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wrocław
2021-01-15
Szybka dostawa bez problemów, towar według oczekiwania, polecam serdecznie i niebawem skorzystam ponownie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Gorzów Wielkopolski
2021-01-14
Super obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRYSTYNA, Ostrów Wielkopolski
2021-01-13
zakupiony towar jest najwyższej jakości polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Olsztyn
2021-01-12
Kawa super 1 klasa, realizacja błyskawiczna Będę tu kupować regularnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Warszawa
2021-01-11
doskonała kawa, dobra obsługa. bez zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Przypki
2021-01-08
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Markuszowa
2020-12-31
Super kawa, szybka dostawa i świetny kontakt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Środa Wlkp
2020-12-28
Pyszna kawa!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisław, Marysin
2020-12-27
Bardzo smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2020-12-26
Kawa bardzo dobra a obsługa świetna. Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Gdańsk
2020-12-24
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Piotrków Trybunalski
2020-12-21
ok,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Miedźna
2020-12-15
Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Grójec
2020-12-06
Wszystko szybko i zgodnie z zamówieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Lublin
2020-11-30
szybko i sprawnie i na czas
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Węgry
2020-11-28
jak zawsze dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Trzebiatów
2020-11-20
Sklep na medal ,kawa świeża aromatyczna i przesyłka za darmo to wielki plus .Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Białystok
2020-11-08
Profesjonalna porada i wiedza o sprzedawanym asortymencie. Wiedza o zmianach i nowościach producenckich (w moim przypadku dot. kawy Lavvazza). Pełny profesjonalizm, dobra cena, szybka wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2020-11-06
Moja ulubiona kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Bogatynia
2020-11-03
super kawa, niesamowity łagodny smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Węgry
2020-11-02
bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Świnoujście
2020-11-01
Jak zawsze szybko i konkretnie A kawa bardzo smaczna . Polecam nie zdecydowanym . Zawsze robię tu zakupy . Maja dobre ceny i duży wybór kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Tyczyn
2020-10-31
Polecam wszystkim!! Szybka dostawa,rewelacyjna cena a kawka Prima sort
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Poznań
2020-10-31
Bardzo dobra i aromatyczna kawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Wadowice
2020-10-20
Wspaniale, szybko, sprawnie i zgodnie z opisem. Serdecznie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Trzebiatów
2020-10-12
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Parzniew
2020-10-09
Mocna kawa, jak dla mnie trochę za mocna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Mateusz, Poznań
2020-10-05
Kawa dobra smaku, ale nie wyróżnia się zbytnio niczym jeśli chodzi o walory smakowe
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Nowy Sącz
2020-10-02
Kawka pyszna!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Gliwice
2020-10-01
Dobra kawa,łagodna i aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Białystok
2020-09-27
Dobra jakościowo, smak , aromat. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2020-09-26
OK!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Wałbrzych
2020-09-21
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Piotrków Trybunalski
2020-09-18
pierwszy raz ją kupiłam i nie żałuję, świetna - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, JAWORZNO
2020-09-11
Wszystko super i na czas. Kawa pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Bielsko-Biała
2020-09-07
Doskonała
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Siepraw
2020-09-06
Towar ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Lublin
2020-07-26
Gorąco Polecam! To nie pierwszy mój zakup.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Rzeszów
2020-07-14
Wysyłka ekspresowa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Piotrków Trybunalski
2020-05-10
Szybko i solidnie . Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Jakubów
2020-03-01
Kawa sprawdziła się jako espresso, harmonijne w smaku, lekko kwaskowe i aromatyczne, z delikatną, złotą pianką. Ciężko poprzestać na jednej filiżance.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Opacz Mała
2020-02-10
Wyśmienita, mocna i wyrazista, doskonała jako espresso, jak również z dodatkiem mleka, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2019-10-20
Smaczna, mocno aromatyczna kawa. Idealna do espresso, na którym jest gęsta crema ,bardzo wyrazista w smaku.Ładnie pachnie i stawia na nogi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Krotoszyn
2019-08-17
kawa bardzo dobra,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2019-08-08
Bardzo dobra kawa!!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Gliwice
2019-06-08
Świetna kawa. Obsługa jak zawsze perfekcyjna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, świdnica
2019-05-03
KAWA ZIARNISTA LAVAZZA ESPRESSO 1KG godny polecenia. Kawa jest aromatyczna, ładnie pachnie, a przede wszystkim wyśmienicie smakuje. Parzę kawę w kubku , aromat w tym czasie unosi sie na całe mieszkanie. Jacek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Łódź
2019-02-21
Bardzo dobra kawka. Szybka wysyłka i miła obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Bydgoszcz
2018-09-16
Kupuję już po raz kolejny. Polecam zarówno kawę, jak i sklep Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Krystyna, Gliwice
2018-09-07
W poszukiwaniu własnego smaku, próbuję różnych gatunków kawy, tę oceniam na 4plus.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2018-05-28
kupiona już kolejny raz jednak tym razem smakuje inaczej. Sklep Super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabella, Warszawa
2017-11-27
Pyszna kawa! Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2017-11-14
Wyjątkowy smak. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Rzeszów
2017-10-04
To moja ulubiona kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jacek, Cianowice
2017-09-17
Dobra, ale nie porywająca
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Płock
2017-01-07
Kawy jeszcze nie próbowałem, próbuje różne gatunki lavazzy i nigdy się nie zawiodłem a w tym sklepie jest dobra cena i można korzystać z różnych rabatów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Zawidów
2016-07-02
Bardzo dobra. Godna polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iza, Łódź
2015-12-07
Kawę kupuję już od bardzo długiego czasu, jest rewelacyjna, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Suchy Dwór
2015-12-05
Kawa przepyszna, delikatna w smaku, aromatyczna . Polecam! Co więcej potrzeba na dobry początek dnia. Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cecylia, Poznań
2015-06-16
Bardzo smaczna kawa. Obsługa sklepu profesjonalna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Wrocław
2015-05-19
Bardzo smaczna kawa, najlepjej smakuje mocne słotkie espresso bez mleka czy syropów. Ta kawa jak dla mnie ma bardzo mocny ale i suptelny smak. Polecam no a sklep to najlepszy z najlepszych obsługa genialna tylko kupować!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Ostrzeszów
2015-01-20
Bardzo dobra kawa :) Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aurelia, Warszawa
2014-11-18
Kawę tę kupuję od zawsze. Nigdy się nie zawiodłam. Jest smaczna, mocna, aromatyczna. Sklep także godny polecenia. Zawsze kupuję tu kawy i będę kupowała nadal,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Konin
2014-10-23
Słowa są zbędne trzeba tej kawy koniecznie spróbować. Polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Skarszewy
2014-10-01
Bardzo smaczna kawa, szybka bezproblemowa dostawa Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2014-08-18
Smaczna, mocna, aromatyczna kawa - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Wieruszow
2014-08-13
Bardzo dobra kawa, swieza. Polecam zakupy w tym sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Katowice
2014-08-05
Super smak. . Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, Oleśnica
2014-06-27
Lavazza dla tych co lubią kawy bardziej delikatne. Idealna do ekspresów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Pawłowice
2014-06-24
Kawa pyszna. Wysyłka błyskawiczna. Gorąco polecam sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Warszawa
2014-05-06
100% Arabica mówię za siebie, pyszna kawa i nie najdroższa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Chotomów
2014-04-22
Super, super, super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Kielce
2014-04-14
Kawa warta swojej ceny. Obsługa i przesyłka w pełni profesjonalna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Turka
2014-03-22
Super kawa, wszystkie kawy tej marki są świetne, ale każda ma inny smak i aromat. Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwestra, Łódź
2014-03-21
Realizacja zamówienia na 6 +kawa wspaniała.W tym sklepie robie zakupy od jakiegoś czasu i zawsze są przesyłki bardzo szybko i kawy wspaniałe.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Miechow
2014-03-10
Bardzo dobra kawa godna polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Warszawa
2014-01-30
Wysyłka błyskawiczna, kawa bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: HALINA, TRYŃCZA
2014-01-23
Smaczna, błyskawiczna wysyłka. Super sklep. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Lubiszewo
2014-01-15
Bardzo fajna kawa:) trochę kosztuje ale nic za darmo...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Banino
2013-12-30
Wyrazisty mocny smak kawy. Super wkońcu prawdziwa kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DOMINIKA, KATOWICE
2013-12-13
kawa rewelacyjna super smakuje z mlekiem, wysyłka szybka i bez zarzutów, sp
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANDRZEJ, RADOM
2013-11-27
Kawa doskonała w smaku.Obsługa jak zwykle na piątkę.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIROSŁAW, PIASECZNO
2013-11-21
Bardzo pyszna,świeża a obsługa sklepu profesjonalna.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kędzierzyn-Koźle
2013-11-19
Rewelacyjna kawa, super smak i aromat. Obsługa pełny profesjonalizm. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: LESZEK, JASTRZĘBIE ZDRÓJ
2013-11-01
Jeśli ktoś gustuje w włoskich kawach, to polecam ten gatunek kawy. Jest bardzo aromatyczna i smaczna. Ja od wielu już lat gustuje w kawach LAVAZZA. Polecam także sklep KAWYWŁOSKIE. Godne szczególnej uwadze są ceny i b. szybka realizacja zmówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Sosnowiec
2013-10-29
jak zawsze wszystko na najwyższym poziomie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Kraków
2013-09-24
5/5 nic dodać nic ująć, nie ma lepszej kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Mariusz, Kielce
2013-09-24
Przyzwoita, delikatna kawa w dobrej cenie. Obsługa w sklepie na 5+
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Józefów
2013-09-23
Kawa pyszna. Wysyłka błyskawiczna. Gorąco polecam sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Swarzędz
2013-09-11
Kawa bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Łęgowo
2013-09-03
Kawy nie oceniam, bo wiadomo - kto zna ten smak, ten już nigdy nie spróbuje innej kawy. Co do transakcji, to mogę jedynie podziękować za błyskawiczną obsługę. Skorzystałam z opcji dostawy Paczkomaty i już następnego dnia po złożeniu zamówienia moja przesyłka czekała na mnie w skrzynce. Polecam! Od dziś kawę kupuję tylko tutaj.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Głogów
2013-08-06
Przyzwoita kawa, rozsądna cena, błyskawiczna wysyłka. Polecam na codzień.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wisła Wielka
2013-07-17
Wszystko pasuje. Tak jak w opisie wszystko smakuje należycie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Prochowice
2013-07-03
kawa bardzo dobra nie napotkana dotychczas gdzie indziej, sklep ok, duży wybór, wysyłka szybka nic dodać nic ująć polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kraków
2013-04-30
Bardzo dobra, niedostępna w wielu sklepach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Iława
2013-04-26
Smaczna kawa, rozsądna cena, błyskawiczna wysyłka. Super sklep. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Warszawa
2013-03-27
Bardzo dobra i aromatyczna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BOŻENA, FAŁKÓW
2013-03-20
MOCNA TROSZKE GORZKAWA ALE POBUDZAJACA SUPER SKLEP POLECAM!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Głogów
2013-03-12
smaku kawy nie trzeba reklamować, jedno jest pewne - od dzisiaj kupuje kawy tylko na tym portalu. szybko, bezpiecznie i wszystko w najlepszym porządku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Dąbrowa Chełmińska
2013-02-18
Kawa wyśmienita,sklep wzorowy,szybka obsługa.Polecam Państwu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Krasne
2012-12-10
Kontakt i szybkość realizacji - pełny profesjonalizm. Kawa -syper !. ZDECYDOWANIE POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Leszno
2012-12-01
Kawa pyszna. Wysyłka błyskawiczna. Gorąco polecam sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BEATA, PUŁAWY
2012-10-26
kawa bardzo smaczna , wysyłka błyskawiczna , bardzo polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Sieradz
2012-08-03
Zgodnie z tym co jest napisanie w opisie o produkcie ten smak, ten wyjątkowy aromat towarzyszy mi każdego dnia, nie mogę się bez niego obejść
Opinia naszego klienta w
    pixel