Opinie o Kawa ziarnista Bazzara DODICIGRANCRU 1kg

  • Bazzara Dodicigrancru jest z pewnością jedną z najlepszych mieszanek do espresso na świecie. Skład: 100% Arabica (5% Jamaica Blue Mountain)
Kod produktu: 8026028001210
Producent: BAZZARA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 533 Średnia ocena: 4.97
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2022-08-04
Pyszna kawa, delikatna w smaku o bardzo przyjemnym aromacie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Częstochowa
2022-08-01
Krótko, kawa takiej jakości musi kosztować, a jeśli ktoś uważa inaczej to jego sprawa, niech sobie siedzi i pije z namaszczeniem marketową berbeluchę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Ostrowiec Św.
2022-07-27
Doskonała kawa, do espresso i do kaw mlecznych, moja ulubiona obok Pellini top.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Sulechów
2022-07-25
dobra kawa, szybka obsługa, ale rabaty takie sobie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Jakubowice Konińskie Kol.
2022-07-19
Bardzo dobra, aksamitna. Pianka jest naturalna, jak w kawiarni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Gdynia
2022-07-16
Genialna kawa, świetny sklep. Napewno wrócę. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: IWONA, WROCŁAW
2022-07-15
Bardzo dobra, aromatyczna, delikatna kawa. Kupuję ją od lat i zawsze smakuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Gdynia
2022-07-15
Moim zdaniem kiedyś była lepsza (jak była stara nazwa) ale teraz tez jest dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Poznań
2022-07-12
zakupiona po raz kolejny, Najbardziej intensywne espresso jakiego pórbowałam. Genialny smak czekolady i orzechów. Jak dla mnie numer 1 ze wszystkich kaw do espresso jakie od tej pory próbowałam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Warszawa
2022-07-09
Polecam zakupy w Konesso. Obsługa bez zarzutu. Kawa pyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: P., Zielona Góra
2022-07-04
Zakup dokonany na podstawie opinii innych użytkowników. Zgadzam się z tymi opiniami. Mi rówież bardzo smakowała ta kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Kraków
2022-07-04
Kawa nie pierwszy raz kupowana. Najwyższa jakość. Pyszna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Lublin
2022-07-04
Kawa bardzo dobra, podobnie, jak obsługa sklepu. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Wrocław
2022-07-04
Jak zwykle wszystko na wysokim poziomie. Szybka wysyłka, dobry towar.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Norbert, Płock
2022-07-03
polecam jedna z lepszych kaw mój smak w pierwszej piątce najlepszych kaw na rynku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Stalowa Wola
2022-07-02
Produkty zakupione u was są dobrej jakości i z przyjemnością się je spożywa. Pracownicy bardzo sympatyczni, interesują się klijentem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Toruń
2022-06-25
Bardzo smaczna kawa, polecam! Szybka dostawa, wszystko solidnie i bez jakichkolwiek zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Rąbień
2022-06-18
Ta kawa czyni każdy poranek wyjątkowy, nastraja optymistycznie na cały nadchodzący dzień!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarek, Mszana Dolna
2022-06-13
Doskonale zrównoważona kawa, z pewnością jedna z najlepszych na rynku w tym przedziale cenowym. Jarek Mszana Dolna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Bielsko-Biała
2022-05-28
Smaczna, aromatyczna kawa. Idealna do picia o każdej porze dnia. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ARTUR, PRUSZCZ GDAŃSKI
2022-05-27
Jestem stałym klientem, jak zwykle wszystko ok. Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wrocław
2022-05-27
ZNAKOMITA KAWA O WYSOKICH WALORACH SMAKOWYCH , POLECAM ZNAJOMYM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Wrocław
2022-05-25
Po prostu najlepsza :) kupuję tę kawę od 3 lat i smak się nie zmienia . jest delikatna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Poznań
2022-05-23
Pyszna kawa! Przygotowywana jako espresso i jako kawa mleczna. Na tle innych kaw wydała mi się dość intensywna w smaku, kremowa, o delikatnie dymnej goryczy jeśli tak można opisać kawę. Ziarna dość ciemne w porównaniu do innych kaw średnio palonych jakie używałam. W kategorii ulubionych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ARTUR, PRUSZCZ GDAŃSKI
2022-05-09
Jestem stałym klientem, jak zwykle wszystko super!!! Dostawa ekspresowa. POLECAM!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2022-05-05
Kawa bardzo dobra, ciekawy aromat i zapach. Jedna z lepszych jaką piłem. Mieszanka bardzo dobra tez do kaw mlecznych. Fajna crema.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Rąbień
2022-05-02
Niezmiennie Nr 1 wśród moich kaw! Łagodna, aromatyczna, więc piję ją w ciągu całego dnia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Łagów
2022-04-27
Idealna kawa. Sklep na 6. Uprzejma i profesjonalna obsługa klienta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Warszawa
2022-04-19
Zamówienie zrealizowane jak zawsze bez żadnych uwag z mojej strony . A kawę zamawiałam wielokrotnie .Dla mnie zaufanie do firmy jest bardzo ważne .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kwirynów
2022-04-11
Bardzo dobry smak i aromat. Doskonale dobrana mieszanka .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Lublin
2022-04-07
Jak zawsze, super. Kawa rewelacja. Dostawa szybko .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Luboń
2022-03-30
Jedna z moich ulubionych kaw. Delikatna i pasuje zarówno do espresso, jak i innych kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Jelenia Góra
2022-03-19
Najleosza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Gostyń
2022-03-19
Przepyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GRZEGORZ, Wola Rzędzińska
2022-03-17
Super kawa idealnie zbalansowany smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Kraków
2022-03-16
Najlepsza w swojej cenie, pełny bukiet aromatu i smaku, nie jest gorzka, nie polecam bowiem więcej zostanie dla mnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ARTUR, PRUSZCZ GDAŃSKI
2022-03-14
Wszystko super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, łaziska Górne
2022-03-14
super kawa polecam wszystkim
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Pionki
2022-03-14
Kawa bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Mysłakowice
2022-03-14
sehr gut
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Inowrocław
2022-03-13
Dla mnie Bazzara Dodicigrancre to najlepsza kawa do przyrządzenia espresso. Powtarzalność, bogaty aromat i doskonała crema ... nie maja sobie równych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Sosnowiec
2022-03-13
Bazzarę poznałam niedawno.Kawa pyszna, najwyższej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kołobrzeg
2022-03-10
Klasyczna kawa, której nie brakuje nigdy w moim domu. Wracam do niej po przeróżnych smakowych peregrynacjach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa
2022-03-10
Bardzo dobra kawa , smakowo idealna do popołudniowej sjesty
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Zamek Bierzgłowski
2022-03-08
Kawa bardzo dobra, kupiłem ją w promocji, jednak w normalnej cenie chyba bym nie kupił.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Wałcz
2022-03-08
Super łagodna kawa, pije nawet po powrocie z pracy koło 1600
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: IWONA, WROCŁAW
2022-03-06
Smaczna kawa, błyskawiczna dostawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Fabianki
2022-03-04
Najlepsza kawa.polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Szczecin
2022-03-03
Doskonała kawa. Kończy się, trzeba będzie znowu zamówić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Toruń
2022-02-28
Nowe odkrycie, godna polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Zamość
2022-02-22
Polecam w 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Zbuczyn
2022-02-21
Najlepsza kawa jaką piłem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Gdańsk
2022-02-21
Bardzo dobra łagodna kawa bez goryczki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, ŚWIEBODZICE
2022-02-19
Wspaniała aromatyczna kawa wysokiej jakości .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Lublin
2022-02-16
Kawa zgodna z opisem, bardzo dobra jakość, adekwatna do ceny. Przesyłka zrealizowana zgodnie z zamówieniem i o czasie. Polecam współpracę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, ŚWIEBODZICE
2022-02-16
Kawa wysokiej jakości. Polecam wszystkim spróbować
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2022-02-16
Kawa the best, sklep - pełny profesjonalizm.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ARTUR, PRUSZCZ GDAŃSKI
2022-02-13
jak zwykle wszystko super!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Rąbień
2022-02-12
Wspaniały aromat kawy rozchodzi się każdego dnia o poranku po całym domu!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Julianów
2022-02-11
Moja ulubiona kawa - pyszna i aromatyczna!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Pstrągowa
2022-02-07
Kawa wyśmienita, zawsze wracam do niej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Wrocław
2022-02-03
Bardzo dobra. Dostałem w gratisie do ekspresu Nivona i uważam, że warto było się z nią zapoznać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Wrocław
2022-01-22
Niektóre shoty rewelacyjne!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Rybnik
2022-01-20
Dostawa OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: TOMASZ, Płock
2022-01-20
Przedstawiona opinia ,przez Państwa sklep opinia, jest moim zdaniem przesadzona . Kawa jest poprawna i nic więcej. Jeśli chodzi o czas obsługi i dostawę ta jest na najwyższym poziomie - godna pochwały. z wyrazami szacunku Tomasz Machoń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ARTUR, PRUSZCZ GDAŃSKI
2022-01-18
SUPER,SUPER i OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Ostrowiec Św.
2022-01-18
Świetna, zastąpiła u mnie Pellini Top.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAŁGORZATA, WARSZAWA
2022-01-17
Wyjątkowa! Zawsze smakuje!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Czesław, Pobiedziska
2022-01-16
Bardzo dobra, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Łagów
2022-01-16
Kawa pyszna. Sklep na 6
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Warszawa
2022-01-13
Idealna❤
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Wrocław
2022-01-13
Kawa bardzo dobra a Konesso to wspaniała firma szanująca klientów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Starogard Gdański
2022-01-09
SMACZNA
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Kraków
2022-01-08
dla mnie osobiście najsmaczniejsza kawa, warta swojej ceny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Sosnowiec
2022-01-04
Luksusowa,pyszna kawa warta zapłaconych pieniędzy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Mińsk Mazowiecki
2022-01-03
Extra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2022-01-03
Znakomita kawa, moja ulubiona. Sklep profesjonalny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daria, Przemyśl
2022-01-03
Smaczna, dobrze smakuje z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Lednogóra
2022-01-03
Wysmienita
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Dęblin
2022-01-02
Błyskawiczna wysyłka. Produkt zgodny z opisem .Serdecznie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Warszawa
2022-01-02
Jak zawsze , wszystko super .Towar , dostawa i obsługa . Gratulacje .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Trzebinia
2021-12-31
Bardzo dobra kawa. Jedna z lepszych jaką piłem prażoną wekspresie automatycznyym
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Krzeszów
2021-12-31
Pyszna kawa. Espresso wychodzi znakomite.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Będzin
2021-12-30
Pierwsza liga
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Jedwabno
2021-12-30
Kupiłem ją dla żony już drugi raz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Łódź
2021-12-29
Wyśmienity smak kawy, a do tego szybka i sprawna realizacja zmówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Nowa Wieś Lęborska
2021-12-29
Wyjątkowa kawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Grudziądz
2021-12-28
wszystko OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Wrocław
2021-12-27
Super Kawka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Gdynia
2021-12-27
Jak zawsze : bardzo szybko i sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: IRENA, WITKOWICE
2021-12-27
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Chojnice
2021-12-20
Świetna kawa. Bardzo mi smakuje. Tak trzëmac!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Warszawa
2021-12-19
Bardzo smaczna, aromatyczna, wyczuwalna głębia smaku, jedna z lepszych jakościowo kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Tarnobrzeg
2021-12-19
Nie po raz pierwszy zdecydowaliśmy się na ten konkretny rodzaj kawy. Nasze, jak i naszych znajomych, miłośników kawy, opinie, są zdecydowanie pozytywne. Nie zmieniły się na jotę po obecnym zakupie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Sznurki
2021-12-19
Extra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Kolbuszowa
2021-12-17
Bardzo smaczna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mikołaj, Warszawa
2021-12-16
Super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Nisko
2021-12-14
Ta kawa nie ma sobie równych. Jest najlepsza z waszej oferty, a próbowałem różnych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Mysłowice
2021-12-12
Kawa z wysokiej półki o bardzo intensywnym aromacie. Jak z prawdziwej kawiarni. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2021-12-07
Bardzo dobry i bardzo solidny sklep. Oferuje b. dobre produkty, świetnie opisane na przyjaznej stronie www.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Lipno
2021-12-07
Najlepsza!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Szczecin
2021-12-06
Smaczna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kris, Krosinko
2021-12-06
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Zgłobień
2021-12-05
Kawa rewelacja ekspres kolbowy stosuje delonghi dedica
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Radom
2021-12-05
Dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Zławieś Mała
2021-11-29
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ROBERT, WASILKÓW
2021-11-27
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DAWID, HENRYKÓW
2021-11-25
Wymiennie z Bazzara Dolcevivace zadomowiła się na stałe w naszych filiżankach....
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Tomaszów Mazowiecki
2021-11-19
Najlepsza kawa! Niezwykły aromat i smak. Kawa idealna. Zagości u mnie na stale.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Olsztyn
2021-11-18
Jedna z moich ulubionych kaw - przepyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Kraków
2021-11-15
Bardzo aromatyczna kawa! Idealna do espresso jak i cappuccino!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2021-11-15
Bardzo dobra kawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stefan, Gliwice
2021-11-13
Doskonała kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Karpacz
2021-11-09
Mocna i bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Hecznarowice
2021-11-09
super kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Zgorzelec
2021-11-07
Moje kolejne opakowanie , wszystko w niej jest idealne i w pełnym balansie. klasyka Bazzary . Uwielbiam .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: IWONA, WROCŁAW
2021-11-06
Kawa bardzo mi smakuje, piję ją od kilku lat i nadal jestem nią zauroczona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Augustów
2021-11-06
Dostawa terminowa, bez zarzutu. Kawa znakomita zgodnie z oczekiwaniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Gliwice
2021-11-05
Smak dosyć przyjemny, trochę cena wygórowana, polecam dla kogoś kto doceni dobra kawę a nie chce szukać monoarabici
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa-Wesoła
2021-11-04
Bardzo dobrze zrównoważona kawa, średnio palona, bez goryczy, odpowiednio kwaśna. Świetna, moja ulubiona!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Sztum
2021-11-04
Świetny kontakt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Rąbień
2021-11-04
Królowa wśród moich kaw!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Dąbrowa Chotomowska
2021-11-01
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Jakubów
2021-10-24
Pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbyszek, Toruń
2021-10-23
Bezkonkurencyjna, idealnie zbalansowana
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Wrocław
2021-10-18
Wyjatkowo smaczne ziarno. Serdecznie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2021-10-18
Moja ulubiona kawa od Bazarra, uniwersalna, pełna aromatów. Realizacja zamówienia jak zwykle perfekcyjna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Słupsk
2021-10-18
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Rumia
2021-10-17
Bardzo dobra kawa delikatna przepyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Lipno
2021-10-13
Najlepsza do kaw czarnych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Przasnysz
2021-10-07
Bardzo smaczna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bozena, Krypno
2021-09-30
Kawusia super,realizacja zamówienia szybka,polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Bestwina
2021-09-26
Polecam, bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Gdynia
2021-09-24
W mojej ocenie najlepsza kawa, sam piję ją od kilku lat i z czystym sumieniem polecam znajomym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Giedlarowa
2021-09-23
Kawa bardzo dobra piję ją od dawna.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Kraków
2021-09-23
Kawa pyszna ! o wyjątkowym głębokim smaku . Polecam !!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Fabianki
2021-09-23
Świetna kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Lublin
2021-09-23
Jest to świetny produkt, najwyższej włoskiej jakości. Kawa bardzo przyjemna, aczkolwiek intrygująca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Bełchatów
2021-09-20
Kawa ma w sobie to coś. Jest niezwykle delikatna, jednocześnie body długo utrzymuje się w ustach. Dzięki bogatej złożoności przy następnej filiżance odkrywam dodatkowy walor smakowy. Polecam tę kawę, mimo dość wysokiej ceny, wszystkim miłośnikom kawowych doznań.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wit, Kraków
2021-09-20
Kawa bardzo dobra i Firma Konesso również.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Skaryszew
2021-09-19
Produkty Ok. Ale poraz kolejny nie uwzględniono zwrotu z Lety shop. Porażka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Czesław, Pobiedziska
2021-09-18
bdb!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Luboń
2021-09-17
Najlepsza mieszanka kaw jaką do tej pory próbowałem. Wyraźny smak i zapach, idealna pianka, aksamitna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Darłowo
2021-09-17
Kawa na bardzo przyzwoitym poziomie, pomimo, ze nie jest moim numerem jeden doceniam jej smak, aromat. Moim zdaniem swoją wyjatkowość uzyskuje podczas picia małej czarnej, w połączeniu z mlekiem i cukrem (tylko śniadanie) gryzie się nie samowicie i traci swój bardzo ciekawy smak. Jako espresso w miarę, ale nie szokuje. Jest to dobry produkt i napewno będzie miał jako nr 1 swoich entuzjastów 5/5 pomimo, że to nie moja bajka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Józefów
2021-09-17
Jedna z najlepszych kaw. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Inez, Ujazd
2021-09-17
Kawa bardzo smaczna. Dużo lepsza od Kimbo ale Costa Medium jednak bardziej mi smakuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Gdańsk
2021-09-13
pycha :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Wrocław
2021-09-12
Przyjemna i dobra kawa pod ekspres automatyczny. Czekolada i nuty orzecha przyjemnie się łączą. :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Luboń
2021-09-06
Doskonała !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Przemyśl
2021-09-04
Od lat nasza najlepsza kawa. Polecamy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Władysław, Kraków
2021-09-04
Zawsze do niej powracam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Pogorzelica
2021-08-31
to moja ulubiona kawa ,delikatny smak ,uwielbiam zaczynać dzień od kawy w cieplutkim jeszcze łóżeczku ,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Rąbień
2021-08-30
Każdemu polecam tę przepyszną kawę!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Wrocław
2021-08-30
Bardzo smaczna kawa, zdecydowanie można polecić każdemu. Jak zawsze bardzo szybko dostarczona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Poznań
2021-08-30
super kawa, choć nie najtańsza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Konin
2021-08-28
Wyjątkowy smak. Warta swej ceny. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Dys
2021-08-26
Bardzo dobra kawa bez cienia kwasowości polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, KRAKOW
2021-08-23
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Jedwabno
2021-08-21
Żona jest zadowolona. Pije ją codziennie rano z mlekiem. Inaczej twierdzi jest ciut za kwaśna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malwina, Łódź
2021-08-20
Dla mnie niestety kawa jest zbyt delikatna w ekspresie, raczej do picia w kawiarce.w smaku dobra na szczęście nie kwaśna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Kwidzyn
2021-08-20
Bardzo dobra kawka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Mateusz, Poznań
2021-08-19
bardzo dobra, choć wg mnie cena nie jest współmierna do tego co oferuje. tzn. można kupić kawę dwa razy tańsza, a smak równie dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2021-08-16
Najlepszy sklep na świecie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wrocław
2021-08-14
kawa o niepowtarzalnym smaku , polecam wszystkim kawoszom
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Konin
2021-08-09
POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Konin
2021-07-31
Kawa o najlepszym smaku z posiadanych kilku gatunków.Polecam kawę i Sprzedawców.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Julianów
2021-07-27
Najlepsza włoska kawa jaką piłam. Smak i aromat na najwyższym poziomie. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Warszawa
2021-07-26
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Lublin
2021-07-23
Polecam :-) Doskonala kaweczka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Mierzyn
2021-07-21
Moja ulubiona kawa :-):-) gorąco polecam !! Arcypyszna!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Wrocław
2021-07-18
Ostatnio piję tylko ta kawę: Bazzara DODICIGRANCRU. Nie jest zbyt czekoladowa (gorzka czekolada), ani zbyt owocowa (niektórzy mówią o kwaskowatości). Jest wręcz idealnie zbilansowana. Dlatego polecam z czystym sumieniem. Jedyne co odstrasza, to cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Zgorzelec
2021-07-18
Kolejna paczka ze stajni BAZZARA, smak, zapach,niska kwasowość,wszystko mi pasuje, jestem od nich uzależniona. Kupuje kolejny raz. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michal, Stare Babice
2021-07-18
AeroPress i kawiarka smaczna czarna i z mlekiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2021-07-16
Moja ulubiona kawa od Bazzary, doskonała i uniwersalna, zarówno w espresso, jak i cappuccino, polecam kawę i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Pogorzelica
2021-07-15
jedna z najlepszych kaw jaką piłam ,delikatna a ma swój wyraz
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Luboń
2021-07-15
Bardzo dobra mieszanka kaw. dla mnie idealny smak, zapach i crema tylko cena mogłaby być niższa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Mińsk Mazowiecki
2021-07-03
Kawa pyszna !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Rąbień
2021-06-26
Mój niezmiennie No. 1. Aczkolwiek czasami uzupełniam asortyment o inne wyszukane kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kielce
2021-06-26
Kawa smaczna. Szybka wysyłka. Wszystko ok, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Mińsk Mazowiecki
2021-06-26
Polecam. Rewelacyjna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Ożarów Mazowiecki
2021-06-25
Kawa delikatna, pierwsza klasa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Walim
2021-06-25
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Kwidzyn
2021-06-25
Kawa przepyszna , łagodna , moja ulubiona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Oświęcim
2021-06-24
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Ełk
2021-06-21
Kawa z najwyższej półki, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Józefów
2021-06-20
Jedna z naszych ulubionych kaw, zawsze obecną w kuchni. Polecamy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grazyna, Gdynia
2021-06-17
Jak zwykle obsługa klienta i realizacja przesyłki na piątkę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, IMIELIN
2021-06-10
Bardzo dobra , delikatna nie kwasna, polecam ☕
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2021-06-09
Kawa doskonała. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Przemyśl
2021-06-06
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Lidzbark Warmiński
2021-06-06
Doskonała!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DAWID, HENRYKÓW
2021-06-06
Ponownie zawita w mojej kawiarence...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Warszawa
2021-06-05
Jedna z moich ulubionych. Mirek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2021-06-02
Wyrafinowana i przyjemna kawa nadające się do espresso i wersji z mlekiem. Niska kwasowość, bogaty aromat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ilona, Zywiec
2021-05-29
W koncu trafiony smak! Najlepsza jaka dotychczas zamowilam i pewno szybko nie zamienię na inna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Warszawa
2021-05-27
moim zdaniem najlepsza kawa w sklepie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Gdańsk
2021-05-27
Bardzo smaczna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Pogorzelica
2021-05-24
moja najbardziej ulubiona kawa ,o delikatnym smaku bez goryczki robustowej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kroczyce
2021-05-20
Mocna silny aromat kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Krosno Odrzańskie
2021-05-20
I to jest to. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2021-05-16
Świetna kawa, bardzo smaczna i delikatna. Zarówno do picia sama jak i do mleka. Nie mocna więc sprawdza się też wieczorem do ciasta :-D
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łasin
2021-05-15
Kawa bardzo smaczna, łagodna, bez kwaskowego smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artech Rafał, Przodkowo
2021-05-08
Najlepsza jaką piłem z mojego ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Giedlarowa
2021-05-08
Kawa bardzo dobra, piję ją już kilka miesięcy i nadal mi smakuje . Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Szpetal Górny
2021-05-07
Jest ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DAWID, HENRYKÓW
2021-05-01
Na razie najlepsza z dotychczas testowanych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Ulanów
2021-04-30
wyśmienita . Trochę za droga
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stefan, Gliwice
2021-04-29
Polecam, bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2021-04-29
Jedna z lepszych kaw, jakie można kupić. Bogaty smak, świetny aromat, dobra crema, chce się do niej wracać. Jeden z moich faworytów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Sandomierz
2021-04-23
nasz ulubiona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Inowrocław
2021-04-20
Profesjonalny sklep!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , 30-085
2021-04-18
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Pysznica
2021-04-15
Najlepsza z zamówienia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa
2021-04-11
jedna z najlepszych kaw jakie piję od kilku lat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Lidzbark Warmiński
2021-04-11
Moja najlepsza kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Kraków
2021-04-03
Super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2021-04-02
Kawa bardzo dobra, jedna z lepszych jakie próbowałem. Jeżeli ktoś jeszcze nie pił, na pewno zwróci uwagę na charakterystyczny ale bardzo przyjemny aromat. Smak bogaty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Sędziszów Małopolski
2021-03-25
Jest dobra ale spodziewałam się czegoś bardziej wyrafinowanego
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Bolszewo
2021-03-22
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Wrocław
2021-03-22
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Ożarów Mazowiecki
2021-03-20
Kawa najlepsza. Obsługa w sklepie na najwyższym poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Lębork
2021-03-08
Najlepsza kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Hańsk
2021-03-07
Jedną z najlepszych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Tworóg Nowa-Wieś
2021-03-05
Najlepsza kawa jaką piłam. Jest idealna. Odpowiednio słodka, bez goryczki. Pyszna jako czarna kawa z ekspresu. Polecam również sklep Konesso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: WITOLD, Jeżowe
2021-03-01
Transakcja przebiegła pomyślnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Lipków
2021-02-28
Pyszne espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Jelenia Góra
2021-02-26
Kawa naprawdę bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ZBIGNIEW, Trzebnica
2021-02-25
Super kawa Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Skaryszew
2021-02-19
Wszystko w najlepszym porządku. Szybka dostawa. Kawa jak zawsze przepyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Rąbień
2021-02-17
Po każdej nowej dostawie tej kawy mam chyba takie same doznania, co chomik po zapełnieniu swojej "spiżarni".
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Cisek
2021-02-15
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2021-02-15
Szybko, sprawnie, Dodicigrancru świetne espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Poznań
2021-02-14
Świetna kawa, która umili zarówno poranek, jak i popołudnie, moja ulubiona Bazzara :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ELŻBIETA, BĄKÓW
2021-02-13
Kupiona po raz kolejny. Tym razem do kawiarki. I mamy nowy smak naszej ulubionej kawy. Realizacja zamówienia jak zwykle profesjonalna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Mysłowice
2021-02-09
Najlepsza kawa, jaką piłam!! Parzę ją w ekspresie kolbowym. Warta swojej ceny i zostanie ze mną na długo:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Rybnik
2021-02-09
Bardzo dobra kawa, aczkolwiek można kupić w tym sklepie równie dobrą i porównywalną kawę BRASILIANA (też producenta Bazzara) za 65% ceny DODICIGRANCRU. Jeżeli ktoś nie jest wybitnym koneserem picia czarnej kawy to pewnie nawet różnicy nie poczuje :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Kraków
2021-02-08
Pyszna kawa. Zarówno z mlekiem jak i espresso. Bez goryczki i kwasowości. Wysyłka błyskawiczna. Sklep wzorcowy. Polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Morawica
2021-02-07
Kawa i dostawa OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Żanecin
2021-02-07
Bardzo smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Grudziądz
2021-02-06
Jak dla mnie kawka jest super ,bardzo aromatyczna i dość mocna ,mix kaw sprawia ,że jest wyjątkowa ,napewno jeszcze ją kupię .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kościan
2021-02-01
Bardzo dobra, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Tomasz, Tarnów
2021-01-25
Spodziewałem się trochę więcej, chyba, że mój młynek, lub ekspres nie wyciąga wszystkiego z ziaren. Pozdrawiam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2021-01-23
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elisabeth, Kraków
2021-01-23
Świetna kawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Artur, JAWORZNO
2021-01-22
Niestety bardzo się roczarowałem terminem dostawy miało być w dwa dni tak aby była na swieta BN 2020 a było na NR
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Szczecin
2021-01-21
Jak zwykle szybciutko , kawa przepyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Hajnówka
2021-01-20
Jak zawsze przepyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Gorzyce
2021-01-19
Kawa godna polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Lublin
2021-01-18
Polecam. Kawa przepyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Gdańsk
2021-01-17
Przepyszna kawa - jedna z lepszych jaką piłam :)))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Rudno
2021-01-12
Godna polecenia :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kielce
2021-01-11
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2021-01-11
Bardzo dobrze mi się współpracuje z firmą Konesso. Dziękuję za indywidualne podejście do klienta, szybki kontakt w razie potrzeby. Kawa bardzo smaczna i tylko z tej firmy ją zamawiam. Zdecydowanie polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Wojciech, Jaworzno
2021-01-08
Opinia bardzo subiektywna, każdy ma inne kubki smakowe, kawa dobra, ale mnie i moją żonę nie powaliła, może to kwestia wody lub naszej Nivony?
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Slawek, Rumia
2021-01-08
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Zielona Góra
2021-01-08
Bardzo smaczna kawa, pozbawienia kwasowości.Świetna do kawiarki jak do parzenia metodą przelewową.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Zabrze
2021-01-07
Kawa Warta swojej ceny. Przygotowywana oczywiście w kolbówce. Idealną crema i rewelacyjny smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirka, Margonin
2021-01-05
Nie jestem kawoszem ale różnica jest - więc polecam chociażby dla porównania :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Kielce
2021-01-04
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Sosnowiec
2021-01-04
Najlepsza jak do tej pory . Delikatna o miłym aromacie. Kwasowość niewyczuwalna, smak prawdziwej kawy, ciekawa mieszanka. Kawa idealnie do espresso, z mleczkiem robi się bardzo łagodna i traci na smaku .Najlepsza bez mleka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Kraków
2021-01-03
Wyśmienita kawa, bardzo aromatyczna, wspaniale pachnie, delikatnie pobudza więc mogę pić więcej, co akurat na plus :) Ja piję głównie jako flat white, parzona w ekspresie kolbowym Lelit wychodzi wyśmienita! Dokladnie jak opisuje producent wyczuwam ten delikatnie likierowy, kwiatowo-migdałowy posmak! Jak na razie mój hit!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Hajnówka
2021-01-03
Moja ulubiona i najlepsza kawa ziarnista do espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Rąbień
2021-01-03
Zapach świeżo zmielonej kawy o poranku wybudza domowników i zachęca do miłego rozpoczęcia dnia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: IRENA, WITKOWICE
2021-01-02
Wszystko zgodnie z zamówieniem, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Julianów
2021-01-02
Najlepsza kawa jaką piłam. Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Gdynia
2021-01-02
Łagodna delikatna czysta przyjemnosc pic taką kawe.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Zakopane
2021-01-01
Oceniam wysoko i sklep i sam produkt. Polecam jedno i drugie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Brzeszcze
2020-12-31
Pyszna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Wrocław
2020-12-30
Dobrej klasy kawa do ekspresu automatycznego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Gdynia
2020-12-30
Kawa bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIUSZ, GRYFICE
2020-12-27
Kawa bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Opole
2020-12-26
obsługa zamówienia szybko i bezproblemowo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Chojnice
2020-12-26
Kawa SUPER!!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Warszawa
2020-12-26
Szybką i bezproblemowa dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Wrocław
2020-12-25
Wszystko w porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arleta, Białystok
2020-12-23
Pyszna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Piszczac
2020-12-23
Tej kawy reklamować nie trzeba :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Baranowo
2020-12-21
5/5 bardzo PROFESJONALNIE i tyle w komentarzu. POLECAM WSZYSTKIM.!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Sulejówek
2020-12-14
KAWA BARDZO DOBRA POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Rzeszów
2020-12-07
Jestem bardzo zadowolony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Przemyśl
2020-12-06
Obsługa wzorowa jak zawsze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Siemkowice
2020-12-05
Pyszna, aromatyczna kawa,o delikatnym smaku. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Opole
2020-12-04
wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ISPL Iwona Mazu, Sztum
2020-12-02
Dodkonały!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Lublin
2020-11-28
Jak do tej pory najlepsza kawa, jaką piłam. Bez goryczy, bez kwasowości, super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2020-11-28
Bardzo dobra kawa, o delikatnym smaku. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2020-11-27
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Gdańsk
2020-11-27
Moim zdaniem, kawa bardzo dobra. Polecam. A sprzedawca,jak zawsze - bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzesiek, Wrocław
2020-11-22
smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Oświęcim
2020-11-22
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Suchy Las
2020-11-19
znakomita kawa, bardzo szybka dostawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2020-11-18
Delikatna kawa pełna aromatów, bardzo uniwersalna. Obsługa sklepu jak zawsze w pełni profesjonalna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Dukla
2020-11-17
Kawa bardzo dobra. Z dwóch kaw dziennie zacząłem pić cztery. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Giedlarowa
2020-11-17
Kawa bardzo dobra wg mnie najlepsza z tych które kupiłam, bardzo aromatyczna nie kwaśna , świetna bez mleka , ale również dobra z mlekiem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: WITOLD, Sierpc
2020-11-13
Bardzo szybka profesjonalna obsługa i transakcja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa
2020-11-13
Bez uwag
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Lodz
2020-11-13
Świetna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Dariusz, Radom
2020-11-11
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Zgierz
2020-11-10
Transakcja przebiegła sprawnie, bez żadnych zastrzeżeń. Kawa bardzo smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Suchedniów
2020-11-09
Doskonała kawa, warta swojej ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Skarżysko-Kamienna
2020-11-09
Kawa bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Przemyśl
2020-11-09
Jak zawsze wszystko Perfect.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Zielona Góra
2020-11-08
Moja ulubiona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Katowice
2020-11-01
Bardzo dobry smak i aromat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Łódź
2020-10-26
Jak zawsze szybko i sprawnie dostarczona pyszna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Oświęcim
2020-10-17
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Rąbień
2020-10-10
Ten zapach świeżo zmielonej kawy każdego poranka nastawia mnie od razu optymistycznie do świata!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Łódź
2020-10-02
Wspaniały aromat. Szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Luboń
2020-10-02
Doskonały smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, WARSZAWA
2020-09-25
Wg moich kubeczków smakowych najlepsza kawa na
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Poznań
2020-09-24
Moja ulubiona. Aromatyczna, gęsta.nie kwaśna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Wrocław
2020-09-22
Wszystko w najlepszym porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dentico, Gdańsk
2020-09-21
Bazzara 12 - kawa najlepsza z najlepszych -pychota! Jako sklep internetowy Konesso można traktować jako wzór do naśladowania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Bytów
2020-09-21
Kawa bardzo dobra. Polecam. Na pewno do niej wrócę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata Retz, Starogard Gdański
2020-09-19
Znakomita kawa na każdą porę dnia,delikatna, aromatyczna i czasami w równie znakomitej cenie w Konesso, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2020-09-15
Bardzo dobra parzona w automacie MagnificaS
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Jawor
2020-09-13
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Gdańsk
2020-09-11
Obsługa bez zarzutu, bardzo sprawna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Łódź
2020-09-10
Doskonała kawa, o idealnie zbalansowanym smaku, wciąż z przyjemnością do niej wracam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirka, Margonin
2020-09-10
Polecam - pyszna :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Slupsk
2020-09-06
zamawiane produkty sa wysokiej jakosci spelniajace moje oczekiwania,szybka dostawa.Ceny zroznicowane na" kazda kieszen".Goraco polecam zakupy w tym sklepie.Ewa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Suchy Las
2020-08-30
znakomita kawa, mogłaby mieć niżsszą cenę..... i dla stałych klientów darmową dostawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Rafal, Kielce
2020-08-22
Niezła kawa, ale zdecydowanie wolę Pellini TOP. Sklep - rewelacja! Dostawa sprawna, opakowanie dobre, koszty dostawy niskie lub żadne. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Chróstnik
2020-08-22
Kawa bardzo dobra jednak ze względu na 100% arabiki czuć lekką kwaskowość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Borówiec
2020-08-15
Dostawa super mega szyba,bardzo dobrze zapakowane.Produkt wspaniały jakościowo,dziękuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Dziwiszow
2020-07-16
Super produtky. Obsluga doskonala zawsze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Warszawa
2020-07-04
Jak zawsze świeża kawa i bardzo szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Warszawa
2020-06-26
jak zawsze wszystko wzorowo lepiej się nie można bravo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Rąbień
2020-06-26
Obsługa jak zwykle tip top!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2020-06-20
Kawa jedna z lepszych jakie można dostać na rynku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARCIN, Chęciny
2020-06-15
Kawa bardzo dobra. Zamówiłem po raz pierwszy, ale na pewno będę do niej wracał. Piję ją głównie jako espresso oraz flat white i mogę śmiało powiedzieć, że smak jest wyśmienity. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2020-06-02
Kawa dobra w smaku, z aksamitną pianką
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JANUSZ, POZNAŃ
2020-05-29
Kawa aromatyczna o delikatnym smaku, z apetyczną pianką
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maja, Wrocław
2020-05-26
Dobrze zbalansowana gorycz i kwasowość - ma "gęsty" kremowy posmak, jednocześnie lekka kwasowość nadaje wrażenia świeżości kawie. Świetnie sprawdza się do French Pressa, ale również do innych metod parzenia. Zdecydowanie warto do tej kawy wrócić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Strzebielino
2020-05-21
Bardzo dobra, łagodna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gregory, Kraków
2020-05-21
Polecam. Jak dla mnie bardzo zbalansowany aromat. Już jeden z moich ulubionych kaw w ekspresie kolbowym
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Maciej, Mierzyn
2020-05-18
Wykres świetnie charakteryzuje smak kawy. Dla mnie zbyt kwaskowata.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Mysłowice
2020-05-06
Pyszna kawa. Jestem na etapie poszukiwań, ale już wiem, że ta będzie jedną z moich ulubionych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Rzeszów
2020-05-05
Znakomita kawa! Najlepsza jaką piłem! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Tworóg Nowa-Wieś
2020-04-26
Zakupy w Konesso polecam wszystkim!Szybka realizacja zamówienia!Jeśli chodzi o kawę Bazzara Dodicigrancru to właściwie najlepsza kawa jaką piłam.Pyszna i aromatyczna.Polecam ją zwłaszcza osobą które lubią smak Arabici.Kawa ma lekko kwaśny posmak,ale nie jest on dokuczliwy.Zaparzam ją w ekspresie ciśnieniowym.Na razie nie znalazłam lepszej smakowo kawy.Minusem jest jedynie to że kawa szybko się kończy bo wystarcza zaledwie na miesiąc,no i cena niestety....
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Wrocław
2020-04-10
Kawka przepyszna, zajmuje drugie miejsce zaraz po Piacerepuro:) obsługa w Konesso profeska, dostawa błyskawiczna, polecam polecam polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Rzeszów
2020-03-21
Najlepszy smak od tego producenta, polecam wszystkim. :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Olsztyn
2020-02-16
Bardzo smaczna kawa, brak kwaśnego posmaku. Aromat kawy przepiękny . POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa Rembertów
2020-02-16
Bardzo dobra kawa, parzona w expresie ciśnieniowym, wyczuwalny smak gorzkiej czekolady. Wreszcie znalazłam kawę, która faktycznie nie jest kwaśna. Do tej pory to były jedynie zapewnienia roznych producentów na opakowaniach, ta kawa rzeczywiście nie jest kwaśna. Najlepsza jaka piłam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Sandomierz
2020-02-03
Dla mnie rewelacja. Takiej kawy szukałem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miłosz, Wrocław
2020-02-02
Kawa dobrze sprawdziła się w ekspresie automatycznym, bardzo aromatyczna, z bogatym bukietem. Natomiast w ekspresie kolbowym nie udało mi się uzyskać dobrych efektów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Rzeszów
2020-01-30
Smaczna kawa, dla mnie najlepsze espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Lublin
2020-01-21
Smakowita. Polecam :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Oliver, Bolesławiec
2020-01-16
Najlepsza kawa jaką piłem aromatyczna o bogatym smaku, bez kwaśnego posmaku. Uwielbiam ją
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Opatówek
2020-01-04
Bardzo smaczna, aromatyczna kawa. Tomasz
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Sosnowiec
2019-12-30
Bardzo dobra kawa,a sam sklep jest przykładem rzetelności i troski o klienta.Krzysztof Sosnowiec
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Radom
2019-12-17
Bardzo dobra kawa, delikatna w smaku, wspaniały aromat. Parzona w ekspresie ciśnieniowym. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Stalowa Wola
2019-11-20
Kawa naprawdę wyśmienita a ten aromat który jej towarzyszy zachęca do drugiej fliżanki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, NISKO
2019-11-17
Najlepsza kawa jaką piłem. Polecam wszystkim. Jarek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daria, Złotoryja
2019-11-02
Uwielbiam kawy Bazzara, ta jednak jest moją ulubioną. Kocham ten smak i aromat. Jej picie jest prawdziwą ucztą dla kubków smakowych. Zdarza mi się za nią tęsknić, gdy jestem poza domem i ktoś częstuje mnie inną ;) Ta kawa uzależnia. Co do sklepu - uwielbiam go równie mocno, co Bazzarę :) Obsługa na najwyższym poziomie. Inne sklepy powinny się od Konesso uczyć! Nigdy się nie zawiodłam. Polecam polecam, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Rzeszów
2019-10-21
Najlepsza kawa jaką piłam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jordan, Szydłowiec
2019-08-22
Dla mnie ta kawa ma idealnie wyważone nuty smakowe i doskonale nadaje się do kaw mlecznych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Fałków
2019-08-11
Smaczna kawka:) zakup w Konesso błyskawiczny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Pyskowice
2019-07-25
Bardzo dobra kawa. Aromatyczna, bez kwaśnego posmaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wrocław
2019-07-25
Jestem bardzo zadowolona, kawa wyśmienita.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Kraków
2019-07-15
Kawa pyszna bez goryczki i kwasowości. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Adamów
2019-07-02
Wyśmienita, bogaty smak i niepowtarzalny aromat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Legnica
2019-06-29
Najlepsza kawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Konstancin-jeziorna
2019-05-17
Moja ulubiona kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kobyłka
2019-05-05
Super kawa! Godna swojej ceny. Rewelacyjna obsługa zamówienia przez sklep! POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Krzysztof, Lublin
2019-04-28
Bardzo delikatna lekko aromatyczna przez co trochę mało wyrazista.Myślałem ,że będzie większy zachwyt. Dla mnie średnia półka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Świnoujście
2019-04-25
Pyszna kawa, bardzo aromatyczna. Nie jest gorzka ani kwaśna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ELŻBIETA, BĄKÓW
2019-04-11
Dla mnie najlepsza z tych które próbowałam. Idelana na moje espresso - wyrazisty smak bez kwasowości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Stalowa Wola
2019-03-12
Najlepsza kawa jaka jaką piłam. Pyszna, aromatyczna, po prostu doskonała. Sprawdza się jako kawa czarna jak i z dodatkiem mleka - macchiato, cappucciono. Po jej zaparzeniu jeszcze przez długi czas zapach kawy unosi się w powietrzu! Polecam z całego serca!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Sobótka
2019-03-01
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Lisów
2019-02-15
Wspaniała kawa, bogaty, aromatyczny smak. Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódż
2019-02-15
Kawa bez zbytniej kwasowości i goryczy , przyzwoita warta polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Strzegom
2019-02-11
bardzo dobra kawa, aromat, smak, świetny sklep. gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Kostrzyn Nad Odrą
2019-02-03
Bardzo dobra kawa.Po jej zakupie spożycie kawy w domu poważnie wzrosło.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Kraków (Kraków-Podgórze)
2019-02-01
osobiście uważam, że jest przereklamowana. Mi nie spasowała.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Września
2019-01-21
Rewelacyjna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Rąbień
2019-01-13
Codziennie, kilka razy w ciągu dnia, rozkoszuję się filiżanką tej wspaniałej kawy! Odpowiada mi jej smak i aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Głogów
2019-01-07
Bardzo smaczna kawa! Szczerze polecam zakup :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, RÓŻEWO
2019-01-07
Kawa super. Sklep również super. Czytelny i szczegółowy opis produktu, pomocne opinie użytkowników. Naprawdę polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Środa Wlkp
2018-11-18
Wspaniała kawa,bogaty , aomatyczny smak.Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Kraków
2018-10-11
Kawa bardzo aromatyczna, delikatna o niskiej kwaskowatości. Jedna bardzo dużą różnice czyni zaparzenie w bardzo dobrym ekspresie i właściwych ustawieniach procesu parzenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Kańczuga
2018-09-05
Kawa bardzo dobra, na pewno zagości na stałe w moim domu.Sklep na sześć z plusem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Warszawa
2018-09-04
Moja ulubiona kawa. Kupuję ją już tylko w tym sklepie, jest zawsze świeżo palona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Poznań
2018-08-21
Bardzo smaczna kawa. Mniam...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miroslaw, Koleczkowo
2018-07-19
Bardzo dobra kawa, pod każdym względem jestem zadowolony. Plasuje się w pierwszej trójce moich kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Bydgoszcz
2018-07-04
Zakupów dokonałem nie po raz pierwszy w tym sklepie. Dostawa jak zwykle bardzo szybka. Polecam ten sklep. Kawa super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jakub, Szczecin
2018-06-26
Kawa bardzo dobra, delikatna. Od razu czuć, że jest to produkt wysokiej jakości. Uważam jednak, że wciąż jest to za drogi produkt, tym bardziej, że pijałem kawy smaczniejsze a tańsze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Norbert, Płock
2018-06-13
najlepsza polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Kielce
2018-06-10
Nie chcę aby rewelacyjna obsługa Sklepu zawyżyła opinię o kawie... Tak więc oceniam tylko napar i będzie nieco krytycznie ;) Generalnie, w związku z wysoką ceną, spodziewałem się czegoś więcej. Kawa smaczna, delikatna, fajnie zbalansowana. Crema mogłaby być lepsza, smak jest mało wyrazisty i mało charakterystyczny. I to chyba tyle. Tylko tyle. Za aż tyle złotówek. Jakościowo bardzo ok, ale trzeba zadać sobie pytanie czy faktycznie taki zakup ma sens, bo za tę cenę można mieć 1.5x tyle innej kawy, która niewiele ustępuje Bazzara.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Przemyśl
2018-06-09
Bardzo dobra kawa. Wspaniały smak i aromat. Gorąco polecam zarówno kawę jak i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2018-06-03
Znakomita kawa, mało kwasowości, a wyczuwalna czekolada. Świetnie się sprawdza w mocnym espresso, w wersjach mlecznych - nadal bogaty aromat. Rewelacja!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Brzeg
2018-04-07
Kupiłam kawę Bazzara pierwszy raz, ponieważ ekspres do kawy mam dopiero od grudnia. Piję tylko dobre kawy, zatem wybrałam tę z najwyższej półki. Tak oceniają ją inni kupujący. To właśnie ich opinie przekonały mnie do tego, by mimo dość wysokiej ceny zakupić Bazzarę Dodicigrancru. No ale za luksus się płaci, wtedy nawet lepiej smakuje :) I rzeczywiście, nie zawiodłam się. To przepyszna kawa, delikatna, zupełnie pozbawiona goryczy, której w kawie nie lubię. Ekspres tworzy z niej wspaniałą piankę. Jest tak smaczna, że piję jej więcej niż zwykle. Kiedy ekspres ją zaparza, w kuchni rozwija się cudowny zapach. Jako kolejną kupię Pellini Top i kto wie, może wrócę do Bazzary :) Polecam zakup tej kawy oraz sklep, od którego dostałam zacisk do opakowania, żeby kawusia nie wietrzała :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eryk, Kalisz
2018-03-11
Kawian bardzo zacny! Przy espresso nie miałem problemów z powtarzalnością smaku przy 92 stopniach na grupie. Przyjemna kwaskowość i czekolada bardzo sympatyczna :) W mlecznych bardzo fajnie się przebijała, całkiem bogatym smakiem. Cena z lekka odstrasza ale od czasu do czasu warto zaszaleć ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Szczecinek
2017-11-20
Ta kawa jest naprawdę wyjątkowa i nie piszę tego na zasadzie, na jakiej.piszą chyba wszyscy,którzy kupili produkt, a potem oczywiście go wychwalają,bo tak wypada,przecież nie kupiliby byle czego.Ta kawa wyróżnia się doskonałym smakiem,w niej naprawdę czuć namiastki różnych smaków,których to słodkości,zdaża nam się spożywać do kawy.Ujmę to tak,pijąc tę kawę możemy mieć np. wrażenie,że spożywamy doskonałe cista nasączone kawą z przepyszną bitą śmietaną.Takiego skojarzenia smakowego nie miałem nigdy przy żadnej innej kawie,może to zawartość jamaica blue mountain to sprawia?Nie wiem, ale ta kawa jest warta spróbowania,jak żadna inna! Piotr
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łomża
2017-10-13
Kawa rewelacyjna. Zaskakuje smakiem i zapachem długo unoszącym się w powietrzu. Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Siedlce
2017-08-07
Kawa delikatna, bez kwasowości -albo minimalnie, lekko słodkawa. Bardzo dobra ! Obsługa - wzorowo ! Historia opowiedziana tłumowi znajomych :) Dziękuję i pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gliwice
2017-07-16
Bardzo dobra kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2017-06-22
Polecam w 100%.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Siemianowice Śląskie
2017-06-16
Kawa wyśmienita,delikatna. Ma swoją cenę,ale będę do niej wracać,bo dla mnie pyszna. Wysyłka szybka,gorąco polecam sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Borkowo
2017-06-08
Najlepsza kawa jaką do tej pory piłam. Nie wiem, czy zostanie tą jedyną na zawsze, ale na pewno będę do niej wracać bardzo często :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Warszawa
2017-05-25
Delikatna, aksamitna o czekoladowo-orzechowym smaku.Pyszna. Moja ukubiona :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Poznań
2017-05-17
Kawa o świetnym aromacie.Bez kwasowości i goryczki.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Włodawa
2017-05-11
W mojej ocenie b dobra kawa.Piję ją od jakiegoś już czasu jako podstawową codzienną kawę.I trudno mi znaleźć coś lepszego :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Gdynia
2017-05-05
Najlepsza kawa jaką piłem. Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Inowrocław
2017-04-08
1. Sklep rewelacjny ,szybkośc dostawy,kultura obsługi i asortyment 2. Kawa wyśmienita ,głowna zaleta -mała kwasowoaśc,łagodność,aromat. Próbowałem wielu kaw ,ta jest najlepsza. Podobnie i ze sklepami ,ten jest najlepszy ,profesjonalny. A tak naprawdę to szybkośc mnie zadziwia ,1 doba !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wojcieszków
2017-02-15
Bardzo smaczna, aromatyczna kawa. Wyborna w formie cappuccino. Gorąco polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Katowice, Pow. Katowice
2017-02-10
Pyszna kawa polecam z pewnością jeszcze ja zakupie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Kielce
2017-02-09
Bardzo dobra, delikatna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Warszawa
2017-02-09
Sklep jak zawsze super, kawa również. Jestem bardzo zadowolona i polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Warszawa
2017-01-11
Ogólnie kawa dobra, ale lekko gorzka jak dla mnie i wolę Bazzarę Piacerepuro.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Niedźwiada
2017-01-10
Dla mnie ta kawa nr 1, bez goryczki i kwasowości. Sklep rewelacyjny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2017-01-03
Kawa była prezentem gwiazdkowym dla kawosza. Kawosz zadowolony :) Nęciła zapachem z opakowania, smakuje jeszcze lepiej. Warto zainwestować dla uśmiechu bliskiej osoby :) A ja chwalę sobie obsługę sklepu, z czystym sercem polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Wilkszyn
2016-12-23
Kawa doskonała. Chętnie do niej wrócę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Złotoryja
2016-12-23
Dla mnie numer 1
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2016-12-19
Kawa godna polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Białystok
2016-12-18
Kawa bardzo smaczna, najbardziej lubię ją bez mleka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Lublin
2016-12-15
Najbardziej bogata w bukiet aromatów kawa jaką piłem, w kafetierce można uzyskać wyjątkowy smak i zrównoważone body. Must have każdego kawosza, który szuka dobrej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Ościsłowo
2016-11-30
Kawa super, bardzo delikatna, bez kwasowości i goryczki. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, Podolszynka Plebańska
2016-11-11
Bardzo smaczna kawa. Aromatyczna i delikatna.Dla mnie nr1. POLECAM!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Tadeusz, Tarnowskie Góry
2016-10-23
Kawa jest przyzwoita. Znam jednak inne dorównujące jej a znacznie tańsze. W tej sytuacji będę kupował te inne. Tadeusz
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Włocławek
2016-09-25
Już piąty raz kupuję tę słodką przepyszną kawę, nie ma dla mnie lepszej niż Bazzara Espresso Top 12, no może Hausbrandt Academia przybliża się do jej delikatnego smaku, ale nie ma takiego bogactwa aromatów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: TOMASZ, POZNAŃ
2016-09-14
Nie bez powodu ta kawa ma tyle dobrych opinii. Piłem różne kawy, ta jest jednak znakomita. Może i droga, ale warta swojej ceny. Sklep na 5 ( po raz kolejny)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Łódź
2016-09-09
Kawa rewelacyjna. Sklep super. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Kielce
2016-07-18
Kawa rzeczywiście doskonała, a zapach w czasie parzenia - brak słów . Tylko ta cena .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Zakopane
2016-05-29
Kawa Bazzara Espresso Top12 Gran Cru zdecydowanie godna polecenia. Zakupy w Konesso.pl realizowane sprawnie i szybko-sklep godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GRZEGORZ, PIOTRKÓW TRYBUNALSKI
2016-05-20
Czytajcie !!!! Słuchajcie !!!!!! Kawa BAZZARA i tylko kawa Bazzara !!! Cudo smakowe. Niebo w gębie!!! Pije się jak herbatę. Przynajmniej nie niszczy żołądka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Łukasz, Zakopane
2016-05-08
Kawa bardzo dobra. Nie ma siędo czego przyczepić jeżeli chodzi o smak, aromat. Natomiast cena powala i muszę przyznać, że znam co najmniej dwie kawy w ofercie, które smakiem nie ustępują tej kawie, ale cena jest już zupełnie inna. Dlatego polecam, ale sam pewnie nieprędko kupię ponownie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Antoni, Kielce
2016-04-14
Super kawa naprawdę niesamowita. ,gorąco polecam bardzo szybciutka wysyłka. super sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, ŚWIEBODZICE
2016-02-16
Aromat i smak jest cudowny... polecam spróbować ...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łańcut
2016-02-16
Kawa wyśmienita. Delikatny smak. Jest dość droga - ale zasługuje na tą cenę. POLECAM Małgorzata z Łańcuta
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Zenon, Strzegom
2016-02-04
To jest pierwszy zakup Bazzary. Nie zachwyciła mnie ma podobny smak jak New York, ale jest jest mniej wydajna. Uwaga dla korzystających pierwszy raz: kawa ma jasną łuskę, ale środek jest ciemniejszy od innych kaw z taką łuska, co jest plusem, bo oznacza dłuższe paleni przy niższej temperaturze, ale w związku z tym trzeba przestawić przestawić tarcze młynka. Ja żeby uzyskać lepszą wydajność zasypuje na spód na spód sitka inną kawę, która poprawia cremę i dzięki czemu mogę uzupełnić pojemnik ekspresu kolbowego drobno zmieloną bazzarą
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Łódź
2016-01-19
Kawa doskonała, aromatyczna. Sklep na medal. Pozdrawiam serdecznie i do miłego następnego zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Gliwice
2016-01-19
Bardzo wyrazista w smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Bytom-Miechowice
2015-12-26
Pierwszy raz zamówiliśmy tą kawę co się okazało strzałem w dziesiątkę,kawa bardzo wyrazista smaczna a ten smak super.A jeśli chodzi o sklep to jak Rollsroyce czyli styl elegancja zadowolenie o najwyższym poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Katowice
2015-12-26
Wyśmienity smak i aromat . Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Warszawa
2015-12-20
Super kawa. Polecam. Tylko ta cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2015-12-18
Zaznaczam, że dopiero rozpoczynam swoją przygodę z kawą, ale póki co to najlepsza kawa jaką próbowałam. I najlepsza kawa jaką udało mi się przygotować w kawiarce Bialetti Brikka. Niezbyt mocna, ale wyrazista w smaku. Wcześniej była Arcaffe, ale Bazzara podchodzi mi bardziej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Dęblin
2015-12-17
Kawa wyśmienita. Bardzo szybka wysyłka towaru.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemyslaw, Warszawa
2015-12-15
Absolutnie pierwsza klasa! Moim zdaniem porównywalna z IZZO, przy czym dużo bardziej zrównoważona w smaku. Kwasowość pod kontrolą, głęboki smak, gęsta crema, aromatyczna. Genialna do espresso, espresso dopio.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Zielona Gora
2015-10-17
Bardzo dobra kawa. Świetnie zrównoważona. Na pewno warta polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2015-08-15
Kolejny udany zakup. Sama kawa delikatna, szkoda że nie można jej kupić w opakowaniu 250g
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2015-07-11
Świetna kawa. Wyrazisty smak w połączeniu ze średnim stopniem palenia to mój ulubiony zestaw. Crema super. Dla mnie to póki co najlepszy wybór w Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Suwałki
2015-07-09
Trochę się bałem smaku tej kawy po ilości komentarzy na "plus"... Rzeczywiście - kawa jest rewelacyjna i polecam ją każdemu, kto chce ciekawego smaku. Sklep to coś więcej , niż rewelacja :) Pozdrawiam serdecznie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafal, Łajski
2015-06-09
polecam, często do niej wracam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Ruda Śląska
2015-05-24
Kawa rewelacyjna.Polecam.Błyskawiczna dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Regina, Zielona Góra
2015-05-20
Kawa dobra,z dużą pianką.W mój gust nie trafiła,wyczułam w niej niestety goryczkę i to mi przeszkadza.Nie przepadam za czystą Arabiką,ale chciałam kawę spróbować z ciekawości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iza, Łódź
2015-03-22
Kawa wyśmienita, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Gdynia
2015-03-18
Kawa bardzo dobra. Przesyłka expresowa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Wojciech, Toruń
2015-03-10
Kawa dobra, obsługa sklepu - rewelacyjna. Dostawa błyskawiczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Kraków
2015-02-09
Zdecydowanie najbardziej odpowiada mi smak tej kawy. Jest aromatyczna, mocna, ze wspaniałą pianką (choć to pewnie zaleta ekspresu). Pyszna, polecam taki zakup.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Dąbrowa Górnicza
2015-02-03
Kawa bardzo wyważona. Mocna, ale nie gorzka. Sklep jak zwykle w 100% sprawny. Przesyłka ekspresowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Sulików
2015-01-17
To moja trzecia Bazzara i jak dla mnie to najlepsza kawa jaką piłem z życiu. Sklep ideał !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2015-01-17
Kawa doskonała, duża moc, głęboki smak, niezła crema. Ocena 6/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kraków
2014-12-14
Bardzo dobra kawa, GORĄCO POLECAM!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Stalowa Wola
2014-11-19
świetna kawa, boski aromat ....polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Ostrzeszów
2014-11-02
Mój nr 1, uwielbiam tę kawę, pyszne espresso. Sklep godny polecenia, przesyłka natychmiastowa :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Tarnów
2014-10-02
Jedna z lepszych kaw, które próbowałem. Obsługa Sklepu wzorowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Legnica
2014-09-16
Super kawa Super sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Warszawa
2014-09-09
Świetna kawa. Błyskawiczna dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Rawicz
2014-08-26
Bardzo pyszna kawa, ekspresowa obsługa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Chełm
2014-08-26
Jedna z najlepszych kaw jaką piłam do tej pory. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JANUSZ, ŁÓDŹ
2014-08-15
Jak już chyba wcześniej pisałem kawa z najwyższej półki sklep oceniłbym jeszcze wyżej niż kawę perfekcja kawa dziś zamówiona jutro w domu Gratulacje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2014-08-12
Bardzo dobra kawa, idealna na poranną filiżankę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Wieruszow
2014-08-07
Kawa rewelacyjna.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Libiąż
2014-07-02
Błyskawiczna (jak zawsze) przesyłka. Kawę używam od pewnego czasu - spełnia mój smakowy gust.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Ruda Śląska
2014-06-17
Było to pierwsze zamówienie w sklepie ale dzięki bardzo precyzyjnemu opisowi kawy na stronie i opiniom użytkowników od razu strzał w 10. Bardzo dobra kawa, łagodna, bez wyczuwalnej goryczki. Dostawa błyskawiczna, super obsługa w sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kraków
2014-06-17
Bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Nysa
2014-06-16
Kawa doskonała, obsługa sklepu - rewelacyjna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Dziechciniec
2014-05-29
kawa powalająca:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomek, Radostowice
2014-05-22
Pierwszy raz miałem wrażenie, że smak kawy, oczywiście odpowiednio mocnej, pozostaje na długi czas. Można więc powiedzieć, że tę kawę z przyjemnością zabiera się ze sobą - zarówno dosłownie jak i w przenośni. Pod pozostałymi pozytywnymi opiniami co do smaku i zapachu podpisuję się.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Rzeszotary
2014-05-13
Rewelacyjny zapach niezmielonych (sic!) ziaren, bardzo mocny, intensywny smak prawdziwej, gęstej, gorzkiej kawy. Niestety kawiarka (lub mój zmysł smaku :)) nie pozwala na wykorzystanie w pełni jakości tej kawy i poczuciu dodatkowych nut smakowych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Warszawa
2014-04-17
Rewelacyjna kawa. Delikatny posmak z Jamaica Blue Mountain wyczuwalny. Ładna crema. Bardzo przyjemny aromat po zmieleniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Osolin
2014-04-16
kawa po prostu rewelacyjna, bardziej mi odpowiada niż Pellini Top, bardziej wyrazista w smaku, pieknie pachnie,brak goryczy i kwasowości, piękna pianka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Jastrzębie-Zdrój
2014-04-09
Testowałam już inne kawy (m.in Hausbrandt Academia), ale ta jest najlepsza,mniam,mniam, łagodna dla żołądka, bez kwasowości,no i ten zapach po otwarciu. Jak na razie to mój faworyt .Obsługa sklepu jak zwykle super,szybko i sprawnie.Pozdrawiam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Mielec
2014-04-07
Kawusia bardzo dobra dostawa ekspresowa duzy pozytyw. polecam ta kawe jest naprawde bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kędzierzyn-Koźle
2014-04-04
Doskonała kawa, super smak. Sklep jak zwykle bez zarzutu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Siedlce
2014-04-01
Wspaniała kawa, mój nr 1. Świetny sklep. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2014-03-18
Po raz kolejny przekonałam się, że ta kawa jest najlepsza. Podobnie jak sklep. Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Chojnów
2014-02-21
Pierwszy raz kupiłam tę Kawe i już wiem dlaczego tyle osób ją poleca:-) jest rewelacyjna. Bardzo szybka obsługa klienta :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Grzmucin
2014-02-19
Ekspresowa wysyłka,obsługa sklepu super, kawa bardzo dobrej jakości, rewelacyjnie smakuje, chyba dołączę do listy moich kaw Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eugenia, Katowice
2014-02-05
Sama przyjemność w wypiciu filiżaneczki tej świetnej kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Koszalin
2014-01-14
Kontakt ze sklepem i dostawa bez zarzutu,sama kawa b.dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Białystok
2014-01-10
Jest tak dobra jak o niej mówią i piszą.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Warszawa
2013-12-11
Rzeczywiście tak jak w opisie jedna z najlepszych mieszanek do espresso na świecie. Kawa aromatyczna z pianka, po prostu pycha
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Świdnik
2013-12-10
Błyskawiczna przesyłka. Kawa Bazzara Espresso Top12 godna polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Opole
2013-12-02
Bardzo szybka dostawa. Kawa sama w sobie super. Aromat i zrównoważenie smaków na baaaaardzo dobrym poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Nysa
2013-11-06
kawa super,bez goryczy ,aromatyczna,bardzo szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Rzeszów
2013-09-19
wspaniała kawa i mega szybka przesyłka:-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Oświęcim
2013-07-29
długo się zastanawiałam ,myślałam i bingo rewelacyjna kawa warta swojej ceny z pewnością na stałe zagości w moim domu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Gorzów Wlkp
2013-07-23
Super kawa, super sklep. Gorąco polecam kawę, a w szczególności znakomity sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdańsk
2013-07-06
Kawa najlepsza jaką piliśmy- ja i żona. Obsługa sklepu bardzo dobra. Jeszcze nie nie piliśmy kawy illy, przy następnym zakupie zamówię ją i podzielę się wrażeniami.Najważniejsze - dostarczone kawy są świeże, pełne charakterystycznego dla danej kawy aromatu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2013-06-26
super kawka, super dostawca. sprawność obsługi 10/10
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRYSTYNA, DĄBROWA BIAŁOSTOCKA
2013-06-11
Wspaniała kawa ,bardzo szybka przesyłka.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Brzeźno
2013-06-02
kawa wyśmienita, dość wysublimowany smak, bez goryczki oraz kwasowości, taka jaką lubię, przsyłka błyskawiczna, świetny kontakt z obsługą sklepu, można zasięgnąć porady dotyczącej kawy jaką chciałabym otrzymać, polecam i zachęcam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Katowice
2013-05-27
moj faworyt w tym sklepie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2013-05-22
Kawa wyśmienita, zarówno smak jak i aromat godny konesera. Codziennie rano filiżanka tej kawy budzi mnie, a zapowiedź tej przyjemności sprawia, że łatwiej mi się wstaje. Zakupy w tym sklepie robię regularnie i sa one również prawdziwą przyjemnością. Goraco POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Mrągowo
2013-05-14
Subtelna trzeba wczuć się w smak tej kawy. Doskonała.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2013-05-06
Kawa pierwsza klasa, postanowiłem do niej wrócić po wcześniejszym wypróbowaniu. Mogę polecić z czystym sumieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Kielce
2013-04-29
Piję ją dopiero trzeci dzień, ale chba się do niej przekonałem. Jedna z łagodniejszych w smaku a zarazem nic do zanegowania aromatowi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Kalisz
2013-04-29
Kawa zgodna z opisem sklepu a sam sklep godny polecenia !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Gdańsk Oliwa
2013-04-16
Delikatna, a zarazem aromatyczna. Doskonała kawa i doskonały sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Nowa Iwiczna
2013-04-12
Towar najwyższej jakości, dostawa bardzo szybka, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Cieszyn
2013-04-01
Delikatna, lekko słodka, z mlekiem daje posmak mlecznej czekolady.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Chojnice
2013-03-04
świetna kawa, rewelacyjna pianka, super smak...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Bartoszyce
2013-02-22
Kawa jest godna polecenia. Delikatny, lekko kremowy smak, bez goryczy.Wielki plus za profesjonalizm sklepu, dziękuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Bełchatów
2013-02-21
Bardzo dobra kawa,lubie dodac spienionego mleczka.PolecamAutor Wowo Belchatow
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Brzesko
2013-02-20
Najlepsza mieszanka kaw jaką piłem, polecam kawe i sklep, dostawa natychmiastowa, super sklep. Jarek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alina, Szczecin
2013-02-19
Kawa jest pyszna, ma bardzo głęboki smak, nie jest kwaśna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Olsztyn
2013-02-12
Kawa smaczna i delikatna. Rzeczywiście nie jest kwaśna. Sklep bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Aleksandrow Lodzki
2013-02-11
kawa ekstra, jedna z lepszych jaka pilam a pije ok 5 filizanek dziennie, polecam kawe i sklep, dostawa natychmiastowa, Marzena
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Warszawa
2013-02-11
Towar najwyższej jakości, dostawa bardzo szybka , świetna komunikacja polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Bydlin
2013-02-05
Kawa bardzo dobra tak jak i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa
2013-02-05
Doskonałe, gęste espresso o wspaniałej konsystencji i gorzkawo korzennym smaku pozostawiającym po sobie wyśmienite doznania smakowe.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Sosnowiec
2013-01-09
Kawa rewelacyjna. Delikatnie palona o wyśmienitym aromacie i z wyczuwalnymi czekoladowymi nutkami. Mogłabym ją pić kilkanaście razy dziennie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Rzeszów
2012-12-16
mieszanka bardzo delikatna i łagodna, żadnej kwaskowości, goryczy, lekko słodkawy smak. Z całą pewnością warta swojej ceny. Szczerze polecam tak samo jak sprzedawcę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Kielce
2012-12-07
Obsługa na najwyższy poziomie dostawa błyskawiczna, kawa jedna z najlepszych jakie piłem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Opole
2012-12-06
Ciekawy smak.Dostawa i kontakt z firmą bez najmniejszego zarzutu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Rzeszów
2012-12-04
Towar najwyższej jakości, dostawa szybsza niż błyskawica, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Łódź
2012-12-02
Dość droga ale za to wyśmienita ,bardzo ponętna !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Kurowice
2012-11-03
Niewątpliwie kawa z najwyższej półki - mało goryczki czy kwaśności. Polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łajski
2012-07-07
Kawa ma słodki aromat i smak. Delikatna, nie podrażnia. Bardzo łagodna i smakowita.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Toruń
2012-06-25
jedna z najlepszych kaw w rozsądnym przedziale cenowym, i zdecydowanie na taką opinię wg mnie zasługuje. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Tarnowskie Góry
2012-06-25
Smak delikatny, czekoladowy. Dominuje smak czekolady.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Warszawa
2012-06-21
Ale super smoluszek. Szkoda że tak szybko się kończy...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Zduńska Wola
2012-06-01
Niewątpliwie kawa z najwyższej półki - zero goryczki czy keasowościn nat przy bardzo mocnym espresso. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Otwock
2012-05-20
Ciekawa i smaczna mieszanka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Gdynia
2012-03-20
Kawa jest moim zdanie doskonała. Z pewnością jeszcze ją kupię.
Opinia naszego klienta w
    pixel