Opinie o Kawa ziarnista Etno Cafe Colombia Medellin 250g

  • Etno Cafe Colombia Medellin to kolumbijska, jednorodna arabika. Świetnie sprawdza się w ekspresach kolbowych i automatycznych oraz kawiarkach. Kawa pozostawia świetny cytrusowy posmak z wyraźną nutą kwasowości.
Kod produktu: 5902768699258
Producent: ETNO CAFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 39 Średnia ocena: 4.77
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kielce
2022-11-18
kawa kwaskowa, nie mój gust, przesyłka dostawa itp ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2022-04-08
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Serdecznie polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2022-03-26
Smaczna kawa z kwasowym smakiem. Intensywna i bogata w smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2022-02-27
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Paulina, Warszawa
2022-02-12
Strasznie kwaśna. Nie jestem w stanie jej pić, zużyje do mleka, ale więcej nie zamówię.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magda, Wrocław
2022-01-28
Bardzo ciekawy aromat. W smaku niepowtarzalna. Sprawdzi się również z mlekiem. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Wrocław
2022-01-22
Najlepsza kawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Ruda Śląska
2022-01-10
Bardzo smaczna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Warszawa
2021-12-18
pycha
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Szymon, Ostrołęka
2021-10-22
Dobra kawa ale bez fajerwerków (piję ją w espresso), można podobne dark roasty kupić w niższej cenie. Spodziewałem się trochę bardziej wyczuwalnych owoców.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Warszawa
2021-09-09
Bardzo dobra kawa, nie jest zbyt kwaśna (nie lubię kwaśnych) - dla mnie ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Wrocław
2021-08-20
Najlepsza wg mnie kawa do ekspresu automatycznego, cudowny pełny ale zrównoważony smak, gęsta crema, idealnie pasuje z mlekiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Wrocław
2021-07-28
Bardzo dobra kawa o pełnym smaku i aromacie, bardzo zrównoważona. Idealna do ekspresu automatycznego
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Wrocław
2021-05-17
Bardzo dobra kawa do ekspresu automatycznego, piękna cream, gęste body, bardzo zrównoważony smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Gdańsk
2021-05-16
Przyjemna kawka o delikatnym smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Wrocław
2021-05-01
Doskonała kawa do ekspresu automatycznego, piękna, gęsta crema, kawa na głębię smaku, w odczuciu jest gęsta, ale bardzo zrównoważona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kożuchów
2021-03-15
Polecam :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Szczytno
2021-03-15
Pyszna kawka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Hajnówka
2021-03-13
Mój osobisty favorit. Wyczuwalne nity kwasowości a także lekką nutą goryczy. Pasuje też do kw mlecznych. Mój smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wrocław
2021-03-07
Polecam tę kawkę!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, NISKO
2021-02-23
Kawa o delikatnym smaku. Idealna do śniadania i deseru. Polska palarnia godna polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Wrocław
2020-12-25
Kawy Etno to moje ulubione, zawsze znajduje coś dla siebie, po prostu najlepsza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Toruń
2020-12-17
Bardzo dobra!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Śrem
2020-11-06
Bardzo smaczna kawka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2020-09-12
Kolejna, bardzo dobra kawa z polskiej palarni. Polacy, jak najbardziej potrafią w kawę. Mielenie 4,5/10 dało mi optymalny napar, o średnio pełnym ciele z delikatną czekoladą, szlachetnej goryczce, która w przyjemny sposób zostaje jeszcze trochę na języku. Absolutnie nie należy dodawać czegokolwiek do tej kawy (cukier, słodzik, mleko), bo to jak oglądać dzieło sztuki przez okulary przeciwsłoneczne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Warszawa
2020-09-06
Kawa pyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Końskie
2020-06-07
Doskonała kawa sprawdza się na dobry początek dnia. Gorąco polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Rafał, Poznań
2020-05-25
Dobra, łagodna kawa. Nie wyróżnia się niczym specajlnym. Nie wyczułem cynamonu (areopres).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Płock
2020-04-19
Bardzo dobra kawa z owocowymi nutami. Uniwersalna, sprawdza się w ekspresie ciśnieniowym, aeropressie, kawiarce. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Pszczyna
2020-02-10
Bardzo dobra, stosunkowo delikatna kawa, u mnie parzona w kawiarce :) stosunek ceny do jakości jak najbardziej na plus :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Wrocław
2020-01-11
Bardzo dobra kawa biorąc pod uwagę to jak bardzo jest delikatna, idealna na wieczór.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Mateusz, Gdańsk
2020-01-03
Jak dla mnie zbyt słaba zarówno w smaku jak i "mocy", ale dość smaczna. Dlatego ocena 4/5.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Głuszyca
2019-10-24
Zamawiam tą kawę dla mamy, która przez problemy żołądkowe nie może pić każdej kawy...ale ta jest idealna! Aromatyczna, pyszna i nie obciążająca żołądka. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Giżycko
2019-07-25
Ciekawa owocowa nuta, nie przytłaczająca, dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2019-03-31
Kawa ma wspaniały smak, jest aromatyczna i ma delikatny posmak cynamonu i nie jest gorzka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PATRYK, Wasilków
2019-02-18
Kawa bardzo słaba pod względem zawartości kofeiny, ale smaczna :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Mariusz, Gorlice
2018-01-15
Dobra kawa w wersji mlecznej jak i bezmlecznej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Łódź
2017-09-19
Godna polecenia lubiącym delikatne kawy. Zarówno espresso jaki i alternatywy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Tomasz, Konin
2017-08-14
Kawa nijaka, ani za mocna, ani za gorzka, ani wyraźna, ani aromatyczna. "Szału nie ma"
Opinia naszego klienta w
    pixel