Opinie o Kawa ziarnista Etno Cafe Colombia Medellin 1kg

  • Etno Cafe Colombia Medellin, to single arabika. Świetnie nadaje się do ekspresów kolbowych i automatycznych, jak i do kawiarek. Kawa cechuje się wysoką kwasowością i wyczuwalnym posmakiem owoców cytrusowych.
Kod produktu: 5902768699241
Producent: ETNO CAFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 39 Średnia ocena: 4.95
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Katowice
2021-11-24
Dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Wrocław
2021-11-19
Najlepsza kawa do ekspresu automatycznego. Pełny ale zrównoważony smak, idealnie snuje czarna, jaki z mlekiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Jelenia Góra
2021-11-17
Kawa Etno Medellin sprawdza się do małych, mocny kaw. Piję tylko czarną, jest super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Stalowa Wola
2021-11-05
Bardzo smaczna kawa. Polecam niezdecydowanym!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EEC Magenta Sp., Warszawa
2021-10-11
Dobra uniwersalna kawa, smaczna zarówno do espresso jak i w przelewach
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Wrocław
2021-10-02
Ulubiona kawa do ekspresu Jura, zastąpiła Etno Fusion (lepsza do metod przelewowych)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Elbląg
2021-09-17
bardzo dobra kawa z polskiej palarni, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Stara Iwiczna
2021-09-02
Polecam kawę z Etno Cafe, szczególnie moją ulubioną z Kolumbii o pieknym aromacie i smaku, które postawią na nogi każdego śpiocha.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Warszawa
2021-09-02
sprawdzona ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Wrocław
2021-08-20
Najlepsza wg mnie kawa do ekspresu automatycznego, cudowny pełny ale zrównoważony smak, gęsta crema, idealnie pasuje z mlekiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Warszawa
2021-07-18
Ta kawa jest moją ulubioną. Czekoladowy aromat, delikatny smak - idealna na ranek i na popołudnie. Polecam szczerze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Wrocław
2021-07-18
Najlepsza kawa jaką piłam, pełny smak i aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Stalowa Wola
2021-07-02
Po raz kolejny wystawiam pozytywną opinię kawie Etno Cafe Colombia Medellin. Po prostu jest znakomita, warto spróbować by się przekonać :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Lublin
2021-05-27
Świetny kontakt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Bytom
2021-05-09
*****
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, GOSTYŃ
2021-05-01
szybko, sprawnie, dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Stalowa Wola
2021-03-15
Super kaweczka :) wszystkich niezdecydowanych namawiam do spróbowania tej pysznej, aromatycznej kawki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Zgorzelec
2021-03-12
Smak tej kawy bardzo mi odpowiada. Jedną z moich ulubionych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Damian, Raciąż
2021-03-05
Zbyt kwaśna jak na mój gust
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Tczew
2021-02-20
Super kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIUSZ, GRYFICE
2021-02-08
Wszystko zgodnie z opisem szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Stara Iwiczna
2020-12-17
Moja ulubiona kawa kolumbijska, wspaniały aromat i smak. Piję ją od dawna, podawana znajomym też ich zachwyca. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrianna, Poznań
2020-11-29
NAJLEPSZA. poziom kwasowości, który zachwyca i zaskakuje każdego dnia. doskonała dla fanów wyrazistych, kwaśnych kaw
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Warszawa
2020-11-27
Jestem uzależniona od jakości kawy z Konesso i jakości obsługi. Kawa rewelacyjna. Polecam wszystkim, którzy cenią zniewalający zapach i niepowtarzalny smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Stalowa Wola
2020-11-02
To jest super kaweczka mniam. Odstawiłam ją na chwilkę bo chciałam posmakować innych... ale z utęsknieniem wracam. Pychota :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Ożarów Mazowiecki
2020-10-05
kawa o kwaskowatym posmaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Wrocław
2020-09-29
Doskonała delikatna kawa, ciekawie się zachowuje w zależności od metody parzenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Stalowa Wola
2020-09-21
Bardzo polecam-pełen profesjonalizm!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zenon, Katowice
2020-09-05
kawa super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Stalowa Wola
2020-06-29
Ulubiona kawa, po dłuższych poszukiwaniach mojego smaku, skradła moje serce i podniebienie. Columbia to najbardziej kwasowo-owocowa kawa z kaw Etno. Uwielbiam wyczuwalna kwasowość, nie mylić z kwasem ;)Parzę w kawiarce Moka Express, uwielbiam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Ostrołęka
2020-05-31
Zasmakowałam w tej kawie. Jest aromatyczna i wyczuwalny kwaśny posmak. Bardzo orzeźwiająca. Dostawa szybka, dobrze zapakowany Towar. Polecam sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Końskie
2020-04-28
Jakość kawy doskonała, bez kwaśnego posmaku. Towar w 100% zgodny z opisem, transakcja przebiegła sprawnie. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Płock
2020-04-19
Bardzo dobra kawa z owocowymi nutami. Uniwersalna, sprawdza się w ekspresie ciśnieniowym, aeropressie, kawiarce. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, GOSTYŃ
2020-04-18
Kawa super smak, nuta karmelu, rewelacja, jak zwykle szybka dostawa. Bardzo fajne opakowanie, dzięki temu nie traci aromatu. Po zmieleniu zapach kawy unosi się po całym mieszkaniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Elbląg
2020-01-14
gorąco polecam, świetna kawa zarówno w kawach czarnych i białych. Jakościowo doskonała kawa, pycha/
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Stalowa Wola
2020-01-07
Kawa pychota jedna z moich ulubionych. Świeżo palona, zapach po zmieleniu przepiękny, aromat, smak kawki mniam... tylko się delektować. Pijam kawy tylko czarne. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Matyldów
2019-12-16
Bardzo dobra. Chociaż dla mnie trochę za kwaśna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Kraków
2019-07-16
Znakomita kawa, bardzo dobrze sprawdza się w ekspresach automatycznych. Głównie pijam w kawach mlecznych. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Głuszyca
2019-06-19
Bardzo dobra jakościowo kawa, świeżo palona, bez nie miłego kwaśnego posmaku. Polecam ekonomiczne opakowanie, zwłaszcza w promocji :) Cała transakcja (jak zawsze) przebiegła wzorcowo.
Opinia naszego klienta w
    pixel