Opinie o Kawa ziarnista Bazzara Espresso Santo Domingo Washed AA 1kg

  • Wysokiej jakości kawa z Dominikany o przyjemnych słodkich nutach łączących się z nutami prażonych zbóż, tytoniu i prażonych orzeszków ziemnych. Santo Domingo Washed AA ma idealną kremową konsystencję i wyjątkowe body. Skład: 100% Arabica
Kod produktu: 8026028003160
Producent: BAZZARA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 19 Średnia ocena: 4.89
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Ruda Śląska
2021-01-16
Najcudowniejsza kawa. Znajomi, którzy mnie odwiedzają potwierdzają, ze jest bardzo smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alina, Stanisławów
2021-01-04
Bardzo dobra kawa o łagodnym smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, CHORZÓW
2020-11-20
tyż jeszcze lezy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Grotniki
2020-10-24
Świetna jako śniadaniowe americano.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Otwock
2020-10-01
Bardzo dobra kawa. Lubię mocne espresso, ale bardzo nie lubię kwaśnych nut w kawie. Ta jest idealna! Zero kwasowości, nie za mocno palona, mięciusieńka. Przepyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Gdańsk
2020-10-01
-
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Oświęcim
2020-07-31
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Szczecinek
2020-07-18
Ta kawa jest bardzo dobra, naprawdę ma mało kwasowości i po prostu smaczna, nie tak, jak niektóre inne Bazzary np. Espresso Deka Brasil Santos,która jest po prostu kwaśna, a miała taka nie być, miała mieć słodycz, za to tej tego domówić nie można. W pełni spełnia oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Mariusz, Polanica-Zdrój
2020-04-14
Bardzo dobra, delikatna kawa, piękny aromat. Bardzo dobra z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Siedlce
2020-03-02
Zdecydowanie za delikatna jak na ranną pobudkę. Ponadto kawa musi posiadać choć odrobinę kwasowości....
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Oleksii, Wrocław
2019-12-22
Kawa ma niesamowite gęstą kreme, pierwszy raz trafila mi kawa ktora tworzy cos takiego. Krema ma smak goryczki a sama kawa smakuje gorzko-slodkawo i w porównaniu do kremy raczej nie robi specjalnego wrażenia :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kobyłka
2019-05-05
Super kawa! Godna swojej ceny. Rewelacyjna obsługa zamówienia przez sklep! POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Poznań
2019-03-05
Jak nie przepadam za 100% Arabiki ze względu na kwaskowatość w smaku tak ta praktycznie nie posiada tej cechy. Świetny i mocny smak jak na średni stopień palenia. Po ustawieniu odpowiednio grubości mielenia młynka smak jest rewelacyjny i nie podobny do Arabic. Jak ktoś lubi posmak orzechów i delikatną goryczkę w smaku to polecam bo jest to moja pierwsza ulubiona Arabica. Do tego świetna crema przy espresso. Dla mnie Sztos.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Warszawa
2019-03-03
Jestem z natury marudną osobą i opinie innych mają dla mnie niewielkie znaczenie. Niemniej ta kawa to miła odmiana po próbach z różnymi "utytułowanymi" konkurentkami :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Września
2019-02-26
Znakomita kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2018-03-30
Kolejna rewelacja Bazzar'y. Pełna smaku, początkowo sporo słodyczy potem delikatna goryczka i orzechy. Zero kwasowości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Zielona Gora
2017-11-24
Jak niemal każda Bazzara znakomita kawa. Aromatyczna. Wyrazista. Doskonała na "mocny" początek dnia. :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2017-05-19
Jak dla mnie jedna z lepszych Bazzar. Wpisuję na listę ulubionych :-) Słodka, aromatyczna, praktycznie pozbawiona kwasowości. Pozostawia trwały i przyjemny posmak. Świetnie komponuję się z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2017-05-08
Kawa niezła choć wypalana zdecydowanie ciemniej niż inne Bazzary ( np. Salvador czy Dodici ), W związku z tym należy oczekwiać smaków idących w stronę ciemnego włoskiego palenia, choć może nie w stopni "węglowym" Dobra w kawach z mlekiem ponieważ potrafi się wybić w smaku.
Opinia naszego klienta w
    pixel