Opinie o 4x Kawa ziarnista Bazzara DODICIGRANCRU 250g + filiżanka do espresso

  • Jedna z najlepszych mieszanek do espresso, Bazzara Dodicigrancru teraz dostępna również w zestawie 4 mniejszych opakowań po 250 gram każde. Dodatkowo do zamówionego zestawu gratis otrzymasz filiżankę do kawy espresso z logo Bazzara
Kod produktu: 8026028003023
Producent: BAZZARA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 35 Średnia ocena: 4.91
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Strzelce Krajeńskie
2021-07-23
Jak dla mnie jedna z lepszych mieszanek arabiki. Filiżanka miłym dodatkiem:). Serdecznie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Międzyrzecze Górne
2021-07-19
Szybka dostawa. Produkt ładnie i estetycznie zapakowany.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Lublin
2021-07-10
Fajny zestaw a kawa najlepsza z serii Bazzara
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Koszalin
2021-07-07
Wspaniała kawa. Już innej nie piję...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Warszawa
2021-06-29
Wspaniała, delikatna ale z charakterem, czysta przyjemność :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Kwidzyn
2021-06-28
Polecam produkt zgodny z opisem , bardzo szybka realizacja zamówienia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Myślenice
2021-06-25
Nawet zaskoczyły mnie te mini filiżanki - a do tego świetne małe paczki kawy - idealne na prezenty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Przemyśl
2021-06-06
Nasza najlepsza kawa. Polecamy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Jora Wielka
2021-05-29
Szybko i smacznie! Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Poznań
2021-05-27
Smaczna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Poznań
2021-04-26
Moja ulubiona kawa od wielu lat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Słupsk
2021-04-22
dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KINGA, MIELEC
2021-04-13
Towar zgodny z opisem, Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KINGA, MIELEC
2021-01-12
Wszystko super, szybko :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Łódź
2020-12-27
Przesyłka w paczkomacie błyskawicznie szybko! Kawa smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Poznań
2020-10-05
Pełen profesjonalizm.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Poznań
2020-08-04
Pomoc w zamówieniu. Perfekcyjna. Bardzo dziękuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Białystok
2020-07-30
Kawa jest rewelacyjna, espresso super, bardzo ładne filiżanki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Tomasz, Stalowa Wola
2020-02-10
Dobra kawa, nic poza tym
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Nowy Sącz
2020-01-10
Bardzo smaczna kawka, bardzo polecam! Filiżanka super! Zamówienie zrealizowane bardzo sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Kraków
2020-01-01
Bardzo dobra kawa, nie jest gorzka, do jej przygotowania używam aeropressu i kawa wychodzi genialna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Kielce
2019-12-26
Świetna kawa, na dodatek kupiona w promocji w jeszcze lepszej cenie :) oczywiście do tego super wysyłka i obsługa! Polecam! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Hecznarowice
2018-09-23
Polecam Konesso.pl po raz kolejny szybka dostawa i wszystko w najlepszym pożądku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Siedlce
2018-08-19
Przepiękny zapach kawy po otwarciu opakowania. Bardzo dobre espresso. Super filiżanka. Polecam zakupy w Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Rydułtowy
2018-08-17
Bardzo dobra kawa zarówno dla miłośników espresso jak i kaw mlecznych. Z uwagi na niska zawartość kofeiny teraz możemy pic kawkę praktycznie o każdej porze. Filiżanka z grubej porcelany, bardzo dobrze utrzymuje temperaturę kawy. Zakup jak najbardziej trafiony !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Bytom
2018-07-13
Kawa rewacyjna, delikatna i aromatyczna. Kawa godna polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kazimierza Wielka
2018-02-08
Przepyszna kawa, delikatna, łagodna, pełna smaku, jedwabista, wyważona, idealna zarówno o poranku, jak i po południu:) do tego śliczna filiżanka, zestaw idealny! Naprawdę godna polecenia, sklep oczywiście też, szczególnie za ekspresową dostawę:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PRZEMYSŁAW, RYDZYNA
2018-01-16
Pyszna kawa. Zakupiona trochę przez przypadek, bo akurat szukałem filiżanek do espresso, więc jedną już miałem, a resztę dokupiłem. Filiżanki bardzo eleganckie, natomiast sama kawa stała się moją nr 1. Dla mnie bardzo dobra, obok Izzo Gold najlepsza jak na tą chwilę!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Opole
2017-11-23
Potwierdzam świetne espresso smakowe z tego wychodzi. Jestem ciekawy tej samej kawy ale z większą zawartoscia kofeiny. Sprawdzę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2017-09-26
Ta 12 to tak naprawdę powinna być 1 bo ta Bazzara jest nr 1 w kategorii espresso. Fantastyczna mieszanka arabic, bardzo gustownie zestawionych. Jednocześnie duuuże brawa i podziękowania dla sklepu, gdyż zdarzyło się, że otrzymana filiżanka miała drobną skazę. W ramach zadośćuczynienia sklep podarował mi dodatkowe 2 szt.!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Zawoja
2017-08-20
Bardzo dobra kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Przemyśl
2017-07-03
Przepyszna kawa, nie za mocna. Cena w zestawie rewelacyjna, no i super filiżanka bazzara gratis:) Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Lublin
2017-02-27
Super kawa i fajna filiżanka do espresso o grubych ściankach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Włodawa
2016-11-21
Kawa b smaczna,łagodna z dobrą creme.
Opinia naszego klienta w
    pixel