Opinie o 4x Kawa ziarnista Bazzara DODICIGRANCRU 250g + filiżanka do espresso

4x Kawa ziarnista Bazzara DODICIGRANCRU 250g + filiżanka do espresso - opinie w konesso.pl
  • Jedna z najlepszych mieszanek do espresso, Bazzara Dodicigrancru teraz dostępna również w zestawie 4 mniejszych opakowań po 250 gram każde. Dodatkowo do zamówionego zestawu gratis otrzymasz filiżankę do kawy espresso z logo Bazzara
Kod produktu: 8026028003023
Producent: BAZZARA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 13Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Hecznarowice
2018-09-23
Polecam Konesso.pl po raz kolejny szybka dostawa i wszystko w najlepszym pożądku.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Siedlce
2018-08-19
Przepiękny zapach kawy po otwarciu opakowania. Bardzo dobre espresso. Super filiżanka. Polecam zakupy w Konesso.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Rydułtowy
2018-08-17
Bardzo dobra kawa zarówno dla miłośników espresso jak i kaw mlecznych. Z uwagi na niska zawartość kofeiny teraz możemy pic kawkę praktycznie o każdej porze. Filiżanka z grubej porcelany, bardzo dobrze utrzymuje temperaturę kawy. Zakup jak najbardziej trafiony !
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Bytom
2018-07-13
Kawa rewacyjna, delikatna i aromatyczna. Kawa godna polecenia
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kazimierza Wielka
2018-02-08
Przepyszna kawa, delikatna, łagodna, pełna smaku, jedwabista, wyważona, idealna zarówno o poranku, jak i po południu:) do tego śliczna filiżanka, zestaw idealny! Naprawdę godna polecenia, sklep oczywiście też, szczególnie za ekspresową dostawę:)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PRZEMYSŁAW, RYDZYNA
2018-01-16
Pyszna kawa. Zakupiona trochę przez przypadek, bo akurat szukałem filiżanek do espresso, więc jedną już miałem, a resztę dokupiłem. Filiżanki bardzo eleganckie, natomiast sama kawa stała się moją nr 1. Dla mnie bardzo dobra, obok Izzo Gold najlepsza jak na tą chwilę!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Węgry
2017-11-23
Potwierdzam świetne espresso smakowe z tego wychodzi. Jestem ciekawy tej samej kawy ale z większą zawartoscia kofeiny. Sprawdzę.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2017-09-26
Ta 12 to tak naprawdę powinna być 1 bo ta Bazzara jest nr 1 w kategorii espresso. Fantastyczna mieszanka arabic, bardzo gustownie zestawionych. Jednocześnie duuuże brawa i podziękowania dla sklepu, gdyż zdarzyło się, że otrzymana filiżanka miała drobną skazę. W ramach zadośćuczynienia sklep podarował mi dodatkowe 2 szt.!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Zawoja
2017-08-20
Bardzo dobra kawa. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Przemyśl
2017-07-03
Przepyszna kawa, nie za mocna. Cena w zestawie rewelacyjna, no i super filiżanka bazzara gratis:) Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Lublin
2017-02-27
Super kawa i fajna filiżanka do espresso o grubych ściankach.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Włodawa
2016-11-21
Kawa b smaczna,łagodna z dobrą creme.
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel