Opinie o Kawa ziarnista Etno Cafe Djimmah 1kg

  • Etiopia Djimmah z palarni Etno Cafe to doskonała kawa ziarnista, która idealnie sprawdza się w ekspresach kolbowych, automatycznych oraz kawiarkach. Wyborna 100% arabika o zbalansowanym smaku, w którym można wyczuć nuty orzechów włoskich i czekolady.
Kod produktu: 5902768699067
Producent: ETNO CAFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 52 Średnia ocena: 4.94
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Tanina
2022-07-31
Szybka dostawa. Pyszna , aromatyczna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Krzeszów
2022-04-13
Smaczne espresso, jednak z mlekiem mi nie pasuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Warszawa
2022-04-02
Świetna, dobrze zrównoważona, łagodna kawa. Wszystko zgodnie z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Warszawa
2022-03-27
Super kawa. Pełna aromatu. 100%Arabica. Będę do niej wracać. zuzanna 27.03.22
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Jakubowice Konińskie
2022-03-26
Rewelacja kawa pyszna kobieca dostawa exores
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2022-03-25
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRZYSZTOF, PRUSICE
2022-02-21
100% pozytyw
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Gdańsk
2022-01-21
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Budziszów Wielki
2022-01-16
Mocno wyczuwalna gorycz, co oczywiście odpowiada opisowi produktu. W mojej ocenie nie smakuje najlepiej jako baza do kaw mlecznych. Jako espresso, a w szczególności doppio robi wrażenie - gorycz intensywna, ale to jest to czego oczekuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Wroclaw
2021-12-29
Dobra kawa, idealna do kaw mlecznych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Gorzyce
2021-12-28
Uwielbiam ten delikatny smak i piękny aromat. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Warszawa
2021-12-28
Pyszna kawa, idealna do espresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Gorzyce
2021-12-08
Najlepsza kawa jaka piłam. Kupuje ja już od roku. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Wrocław
2021-10-24
Według mojej żony najlepsza kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Warszawa
2021-09-27
Pyszna kawa, idealna dla fanów americano :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JACEK, Wrocław
2021-08-31
Bardzo dobry produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Gorzyce
2021-07-25
Najlepsza kawa- polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Gorzyce
2021-06-24
Bardzo skaczą o pięknym aromacie- uwielbiam ja pic. Polecam wszystkim
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Władysław, Wisła
2021-06-17
Świetny aromat. Jedną z najlepszych kaw które próbowałem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Gorzyce
2021-05-29
Uwielbiam te kawe za aromat, smak i kolor. Bardzo smaczna uwielbiam z nią odpoczynek na tarasie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Ostrów Wielkopolski
2021-04-29
Pyszna, fobrze zrownowazona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Łaziska Górne
2021-04-19
Wyrazista doskonały zapach i aromat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Stary Sącz
2021-04-15
Kawa o wyrazistym owocowym smaku. Delikatna .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EUGENIUSZ, SZCZAWNO ZDRÓJ
2021-04-12
WYŚMIENITA
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Gorzyce
2021-03-15
Uwielbiam smak i aromat kawy, kupuje ja od dawna i polecam innym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamila, Warszawa
2021-03-12
Błyskawiczna dostawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Łaziska Górne
2021-02-18
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Warszawa
2021-01-21
Bardzo przyjemna, łagodna i zbalansowana.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Gorzyce
2021-01-11
Pyszna, delikatna, takie lubię...no i aromatyczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gerard, Gdańsk
2021-01-01
Wielkie nasze zadowolenie, a także gości zachwyconych smakiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Gorzyce
2020-12-26
Kawa bardzo smaczna, odkąd kupuję w Konesso nie lubię innych kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Warszawa
2020-12-14
Dobra kawa i wbrew opiniom nadaje się do ekspresu przelewowego po zmieleniu na piasek. Delikatna w smaku i nie kwaśna. Polecam ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Gorzyce
2020-11-30
Kawa smaczna, zamawiam ja kolejny raz, pysznie smakuje z mlekiem z ekspresu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ilona, Legnica
2020-11-08
Łagodna z delikatną goryczka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gerard, Gdańsk
2020-10-26
Kawa bardzo smaczna.Rodzina i goście zachwyceni!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kruszewnia
2020-10-09
Delikatna, przepyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Ożarów Mazowiecki
2020-10-05
bardzo smaczna, łagodna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gerard, Gdańsk
2020-10-04
Znakomita kawa.Wyjątkowy,niespotykany smak gdzie indziej.Rodzina,goście i Ja sam są zachwyceni.Chyba dobrałem smak kawy dla siebie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Międzyrzec Podlaski
2020-09-28
Uwaga kawa tylko do ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Ostrowiec świętokrzyski
2020-09-13
Jeszcze nie próbowałam, ale przesyłka błyskawiczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gerard, Gdańsk
2020-09-05
Dostawa zgodna z zamówieniem.Kawa jest bardzo smaczna,ja sam i goście są zachwyceni aromatem.Żona również.Takiej jeszcze nie pili.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Końskie
2020-06-18
Smaczna i wyrazista kawa, pozytywne zaskoczenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Toruń
2020-05-17
Kawa o charakterystycznym wyrazistym smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, ALEKSANDRÓW KUJ.
2020-05-11
Bardzo smaczna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2020-05-01
Pyszna, łagodna kawa - jedna z moich ulubionych z Etno
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Stalowa Wola
2020-03-21
bardzo dobra !!polecam!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Leszno
2020-03-21
Kawa niezbyt mocna, więc może nie zadowoliś miłośników klasycznego espresso. Za to ma wyczuwalne nuty orzechowe.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Elbląg
2020-02-18
smaczna kawa, najlepiej sprawdza się w kawach mlecznych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Katarzyna, Wrocław
2018-04-28
Kawa mało wyrazista i jak dla mnie za słaba
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Roman, Szubin
2017-05-07
Kawa mało wyrazista i jak dla mnie za słaba .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Mińsk Mazowiecki
2017-04-15
Byłam bardzo mile zaskoczona. Kawa aromatyczna i wyrazista, jedna z niewielu kaw, w której naprawdę wyczuwam smak orzechów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wojcieszków
2016-12-19
Smaczna, aromatyczna, wyrazista kawa. Świetna ze spienionym mlekiem. Gorąco polecam. :)
Opinia naszego klienta w
    pixel