Opinie o Kawa ziarnista Etno Cafe Djimmah 250g

  • Etiopia Djimmah z palarni Etno Cafe to świetna kawa ziarnista, która doskonale sprawdza się w ekspresach kolbowych, automatycznych oraz kawiarkach. 100% arabika o zrównoważonym smaku, w którym można wyczuć nuty orzechów włoskich i czekolady.
Kod produktu: 5902768699029
Producent: ETNO CAFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 63 Średnia ocena: 4.87
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Katowice
2022-11-22
Bardzo interesujące, lekko orzeźwiające nuty smakowe
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Częstochowa
2022-07-23
Pyszna kawa. Najlepiej jednak zdaje egzamin w kolbie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2022-03-31
Intensywny smak kawy z lekką goryczą. Parzyłem w kawiarce i espresso w ekspresie. Zamówiłem ponownie do espresso, jako że nie pijam kaw mlecznych a lubi je moja żona to według niej nie podpadło pod jej podniebienie i do mlecznych nie poleca zbyt intensywna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIECZYSLAW, Poznań
2022-02-23
Sub+per kawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magda, Wrocław
2022-01-28
Przepyszna! Już sam zapach z rana pobudza. Jest słodka o łagodna w smaku. Dobrze łączy się z mlekiem. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arleta, Bydgoszcz
2022-01-12
Bardzo smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Mariusz, Ruda Śląska
2022-01-10
Delikatna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Wrocław
2022-01-04
super, smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marianna, Myslowice
2022-01-03
zamawiam tam produkty juz pare lat a to o czyms swiadczy nigdy sie nie zawiodlam jes super sklep polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Warszawa
2021-12-18
pycha
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Aleksandra, Łódź
2021-10-28
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Rokietnica
2021-10-10
Kawa dobra, chociaż wole lavazze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DANUTA, MUROWANA GOŚLINA
2021-09-10
Kupiłam by spróbować. I jestem zadowolona z zakupu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Chełm
2021-09-04
bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Dorota, Medyka
2021-07-06
Kawa smaczna ale jak dla mnie mało wyraźny smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Łazy
2021-07-05
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2021-07-01
Kawa, którą kupuję już po raz kolejny. W ekspresie kolbowym (Lelit Anna z PID) wychodzi bardzo dobrze jako czyste espresso lub ze spienionym mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Gdynia
2021-06-11
Kawa bardzo dobra, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Sabina, Liszki
2021-06-08
Espresso aż wzdryga
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Poznań
2021-05-31
Delikatna i przyjemna w smaku, ziarna wysokiej jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisława, Kraków
2021-05-15
Polecam. Kawa smakuje wyśmienicie. Delikatna i aromatyczna. Pycha!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2021-04-19
Kawa super w smaku, delikatna. Przyszła bardzo świeża, palona tydzień wcześniej. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Nowy Targ
2021-04-02
Wyjątkowa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kożuchów
2021-03-15
Polecam :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Gdańsk
2021-03-07
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Bieruń
2021-03-04
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daria, Rogoźno
2021-03-01
Dobra, łagodna kawa, ale szukam dalej swojego ideału.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michal, Gdansk
2021-02-28
Pycha mawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Warszawa
2021-01-23
Rewelacja. Przygotowywałem w kawiarce. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Dziękuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kosina
2021-01-18
Super, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stefan, Gdańsk
2021-01-16
Bardzo dobra..
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ricoria, Szczecin
2021-01-11
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2021-01-07
w smaku ok, ale szukam dalej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Piotrków Trybunalski
2021-01-04
Bardzo smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Płock
2020-12-30
Dobra choć liczyłam na bardziej wyrazisty smak czekolady i orzechów. Siostrze bardzo smakowała ale to był prezent...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Grodzisk Mazowiecki
2020-12-27
Pozycja obowiązkowa dla miłośników delikatnie owocowych nut i czekoladowego finiszu, z masłem orzechowym na drugim planie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2020-12-20
Pyszna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Toruń
2020-12-17
Słodkości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Śrem
2020-11-06
Zbalansowana, smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Konin
2020-11-02
Nieco za dużo kwasowości w tej kawie. Italian Roast znacznie lepsza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Chełm Śląski
2020-10-15
Dobra kawa , choć nie jest idealna. Smak zróżnicowany od innych. Jednak nie ten gust.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Józefosław
2020-10-09
polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wacław, Zaczernie
2020-09-21
Sprawna obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Gdańsk
2020-09-14
Kawa bardzo delikatna, zero kwasowości, słodki posmak. Według mnie jedna z lepszych z Etno.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zenon, Strzegom
2020-06-07
To mój pierwszy zakup z palarni Etno.Pijam espresso bez dodatków, kawa w dobrym ekspresie kolbowym wychodzi świetna, wyrazista z zaskakująco ładną cremą. Smak czekolada/orzech włoski. Pozostawia długi wyraźny ogon smakowy, godna polecenia i wciągnięcia na stałą listę kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Rzeszów
2020-05-15
Bardzo oryginalny smak, przyjemny i czekoladowy. Zdecydowanie dobry wybór :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Dominika, Sosnowiec
2020-04-24
Smaczna, sprawdza się jako kawa codzienna do parzenia w ekspresie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Puławy
2020-02-21
Kawa perfekcyjna, tak jak i wszystkie z tej palarni. Polecam każdemu ten wyrazisty ale i delikatny smak :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2020-01-31
Idealna kawa dla wielbicieli łagodnych kaw. Niekwaśna, średnio gorzka i z nutą czekoladowej słodyczy :) Jak dla mnie najlepsza kawa z Etno
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Legnica
2019-10-27
Bardzo dobra, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, SKARŻYSKO-KAMIENNA
2019-08-26
Kupiłem kilka dni świeżo po paleniu i zapach był tak intensywny, że aż się wyrywał z zamkniętego opakowania. Otworzyliśmy kilka tygodni później, aromat nie był już tak mocny, ale smak okazał się pozytywną niespodzianką. Kawa łagodnie palona i delikatna w smaku, ale nie bez wyrazu. Ze słodkimi posmakami. Świetna do latte. Dobra robota z polskiej palarni
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Igor, Pszczyna
2019-07-26
Przyjemna, stonowana kawa pod metody ciśnieniowe :) U mnie używana głównie w kawiarce, po zaparzeniu można wydobyć z niej smaki deserowej czekolady i orzechów. Fajna dla osób nie przepadających za kwaśną kawą :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gdańsk
2019-01-09
Bardzo smaczna kawa przygotowana w expresie ciśnieniowym, bez nadmiaru goryczy. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Radzyń Podlaski
2018-12-30
Kawa przeciętna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PATRYK, Wasilków
2018-12-10
Super smaczna kawa. Nie myślałem ,że będzie aż tak dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2018-11-10
To jest kawa, która na pewno zawsze musi być w mojej kuchni. Jak chcę zaimponować znajomym to zawsze się sprawdza. To jest smak i aromat, który jest zupełnie niespotykany. Dość delikatna, ale z miłym posmakiem czekolady i dodatkowymi nutami smakowymi, których w pełni nie rozpoznaję, ale razem daje to bardzo przyjemny smak. Myślę, że spróbuję innych kaw Etno Cafe, bo tą na pewno mnie kupili.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2018-10-14
Kawa wyróżniająca się smakiem. Espresso z bardzo gęstą cremą. Początkowo czekoladowo, później ślad owocowej kawasowości, na koniec pikantne przyprawy. Trzeba spróbować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2017-08-21
Etno Cafe udowadnia, że Polacy też mogą dobrze palić ziarna. Nadal moim faworytem jest "Italian Roast", ale i z tej kawy można wycisnąć wszystkie "soki" w ręcznym ekspresie ciśnieniowym. Kolejna kawa, którą grzech zalewać mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Orneta
2017-01-02
Druga moja kawa od Etno Cafe bardzo ale to bardzo wyrazista i pyszna- jedyna w swoim rodzaju. Pijam z kafetiery stalowej na 1 espresso 60ml,
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2016-10-16
Kawa o bardzo charakterystycznym smaku lepsza wychodzi z kawiarki niż z ekspresu ,w smaku wyczuwalna czekolada ,smak kawy inny w porównaniu z innymi kawami
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kaja, Poznań
2016-10-08
naj!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Kasia, Rybnik
2016-06-20
Kawa bardzo smaczna po przygotowaniu w kafetierze, w automatycznym ekspresie ciśnieniowym nie sprawdziła się
Opinia naszego klienta w
    pixel