Opinie o Kawa ziarnista HAYB Konesso Filter Blend 1kg

  • Jasno palona mieszanka arabiki z Brazylii i Etiopii przeznaczona pod przelew. HAYB Filter Blend posiada słodki smak z nutami czekolady oraz czerwonych i żółtych owoców.
Kod produktu: 5904844570956

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 60 Średnia ocena: 4.86
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Józefosław
2024-04-17
Dawno nie spotkałem tak dobrze skomponowanej mieszanki . W przelewie rewelacyjna, delikatna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łucja, Gdańsk
2024-04-10
Bardzo dobra kawa do dripa. Zamawiałam ją już trzy razy. Ma dobrze wyważone smaki i przyjemną kwasowość
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata Ewa, Lublin
2024-04-04
Tak bardzo polubiłam tą kawę, że zaczęłam kupować ją w kilogramowych opakowaniach. Jest pyszna, orzechowo owocowa i zawsze wychodzi, niezależnie od sposobu zaparzania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Filip, Warszawa
2024-03-27
Klasyka, w cenie około 100 zł za kilogram to złoty strzał. Nawet na szybko zmielona i zaparzona w najprostszym ekspresie przelewowym jest świetna. Polecam :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2024-03-14
Jako, że pijam sporo kaw w ciągu dnia, potrzebuję by moje daily było subtelne, bez mocnej kwasowości, ale jednak pełne w smaku. Taka jest ta kawa - siedzi lepiej od klasycznych Brazylii dzięki blendowi z którymś z afrykańskich ziaren. W tej cenie turbo petarda
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Gdańsk
2024-03-08
Bardzo dobra kawka, kupiona z ciekawości. Na codzień jest w sam raz!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MACIEJ, RACOT
2024-02-10
W mojej ocenie kawa jak najbardziej OK, jako "podstawowa"/codzienna, używałem głownie w Aeropressie. Smak bez fajerwerków, w zupełności poprawny ;-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominik, Aleksandrów Kujawski
2024-02-03
Świetna kawa, idealna na codzienny przelew :]
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Czeladź
2024-01-30
Ta kawa to sztos, podchodzi mi zdecydowanie bardziej niż "Przelewa się klasyk". Mega delikatna. Wreszcie trafiłem na ideał :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Gorlice
2024-01-18
Bardzo smaczna kawa w rewelacyjnej cenie, szczegolnie w promocji.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Gorlice
2024-01-18
Bardzo smaczna kawa w rewelacyjnej cenie, szczegolnie w promocji.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Gorlice
2024-01-18
3 Kilo za mną, mam nadzieje, ze bedzie stalym elementem w ofercie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Gorlice
2024-01-18
Bardzo dobra kawa czesto powracam do niej. Śmiało polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2024-01-13
Kawa smakuje do przelewowych metod parzenia. Szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jowita, Małomice
2024-01-12
Bardzo szybka przesyłka, dobra jakość towaru, zdecydowanie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisław, Poznań
2023-12-31
Asortyment super, szybka realizacja zamówienia i szybka dostawa. Produkty z dbałością zapakowane i na koniec miła niespodzianka.Gorąco polecam zakupy w tym sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Wrocław
2023-12-23
Kawa okazała się dużą i przede wszystkim miłą niespodzianką. Jest dla mnie kawą codzienną do pracy, bardzo pozytywnie nastawia mnie na poranne działanie - w podstawowej wersji z V60, a w szczególności niesamowicie z aeropressu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2023-12-14
Odkąd odkryłem ten blend, nie kupuję niemal jakichkolwiek innych ziaren - w tej cenie petarda. Zachowuje pijalność brazylii wzbogaconą o owocowość etiopijskich ziaren, dzięki czemu zastąpiło mi wspomnianą Brazylię na daily brew. Zdecydowanie polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Gorlice
2023-12-13
Asortyment super, szybka realizacja zamówienia i szybka dostawa. Produkty z dbałością zapakowane i na koniec miła niespodzianka.Gorąco polecam zakupy w tym sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Gorlice
2023-11-20
Bardzo dobra kawa. Zakupiona wielokrotnie. Atrakcyjna cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Łaskarzew
2023-11-14
Nawet jak słabo zmielę na słabym młynku, to i tak dobrze wychodzi. Zwykła mieszanka, mogę polecić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2023-11-12
Kawę zaparzam w ekspresie przelewowym, rano piję z mlekiem, po południu mielę grubiej i piję bez mleka. Hayb to jedna z moich ulubionych palarni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Nowy Sącz
2023-11-07
Dobra kawa do przelewu. Fajnie zbalansowana słodycz, kwasowość i goryczka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michal, Warszawa, Praga-Północ
2023-11-05
Owocowy przyjemny aromat. Bardzo dobra wartość jakości do ceny. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Rabowice
2023-10-29
Wszystko ok. Polecam bardzo mocno. Super !!!!!!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Błażej, Konstantynów Łodzki
2023-10-15
Bardzo solidna propozycja do ekspres przelewowego. Kawa z typu, który powinien smakować każdemu. Pewnie kupię ponownie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Opole
2023-09-30
Świetna kawa do metod przelewowych. Dobrze zbalansowana, idealna na codzień
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Ostrołęka
2023-09-21
bardzo dobra kawa idealna na letnie poranki :) polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wrocław
2023-09-16
Bardzo smaczna kawa. Klasyczny smak, prawie nie czuć nut kwasowych (a to właśnie lubię). Serdecznie polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Konrad, Warszawa
2023-09-11
Kawa smaczna. Szaleństwa nie ma ale w chemexsie wychodzi poprawna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisław, Poznań
2023-09-06
Mógłbym pić ta kawę kilogramami. Niby prosty blend. A jednak smaczny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Paprotnia
2023-09-05
Bardzo dobra kawa codzienna Ja używam pod przelew.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Olsztyn
2023-09-04
Dobra kawka w dobrej cenie ☕️ szybki przelew z rana do śniadania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, CZĘSTOCHOWA
2023-09-03
fajna kawka na codzień. Spoko smakuje z alternatyw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Ostrołęka
2023-08-24
bardzo dobra delikatna kawa aksamitny smak czekolady
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktoria, Września
2023-08-21
Podstawowa kawa. Jest nuta kwasowości, ale liczyłam na więcej owocu. Ale jest okej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Toruń
2023-08-21
Bardzo udana kawa. Piję ją przez Aeropress i czuję, że jest idealnie :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michal, Stare Babice
2023-08-20
Świetna kawa do aeropressu, dosyć tradycyjna ale o to chodziło. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anika, Rychwał
2023-08-19
Bardzo dobra kawa. Hayb w dobrej cenie. Bardzo wyważona smakowo. Nie wybija się owocowość, co uważam za zaletę, kawa jest porządna i dość uniwersalna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Nysa
2023-07-14
Bardzo dobry blend to już kolejny kilogram który wypijam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Golęczewo
2023-07-12
Słodka, mało kwaskowa, fajne daily, ale bez ekstrawagancji w postaci super złożonych nut. Cena ekstra, kupie ponownie jak się skończy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Max, Łódź
2023-06-02
Bardzo smaczna kawa. Powiedziałbym że stopień palenia jest bardziej pomiędzy jasnym a średnim. Super wychodzi z Aeropressu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Wrocław
2023-06-01
Całkiem niezła kawa. Dobry stosunek jakość/cena. Na pewno warto spróbować. Więcej się dzieje w szklance niż w tej samej kawie kupionej kilka miesięcy temu. Pewnie jakieś różnice w ziarnie, bo profil palenia zapewne ten sam. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justin, Toruń
2023-06-01
Przepyszna kawa do przelewów. Po przygotowaniu ma piękny kolor i lekko kwaśny posmak z nutą słodyczy. Zagości na dłużej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lukasz, Zawiercie
2023-05-09
Bardzo dobra kawa, świetnie nadaje się do przelewu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2023-04-20
Mój daily driver, pyszna kawa do codziennego picia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Michał, Krakow
2023-04-06
Super stosunek jakości do ceny. Niestety prawie w każdej paczce jest trochę kawowych śmieci / pyłku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisław, Poznań
2023-04-01
Kawę ziarnistą HAYB Filter Blend kupiłem pierwszy raz i od razu zrobiła furore! Parzę ją w Chemexie zawsze wychodzi idealnie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edmund, Toruń
2023-03-30
Genialny smak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisław, Poznań
2023-03-24
Towar zgodny z opisem. Polecam robić zakupy w sklepie Konesso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Wrocław
2023-03-24
Proporcja cena do jakości wypada świetnie, idealna na poranną kawę dla tych którzy cenią sobie trochę owocowej kwasowości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2023-03-22
Bardzo dobra kawa. Daily driver do przelewów. Do espresso polecam mielić trochę grubiej niż zwykle i celować w ratio 1:3
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Joanna, Toruń
2023-03-22
Wydawało mi się, że umiem parzyć kawę, ale z tej nie potrafię wydobyć, tęgi, co udało mi się wydobyć z innych kaw wcześniej. Mimo wielu różnych podejść i metod parzenia, nadal jest dla mnie za kwaśna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Paprotnia
2023-03-01
nie jest to jakaś wielce górna półka ale bardzo poprawna kawa. bez smaku przepalenia/goryczy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2023-02-21
Ta kawa jest po prostu pyszna, jedna z lepszych które do tej pory próbowałem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2023-01-06
Bardzo przyjemna kawa do V60 i Chemexu, dość neutralna, nie kwaśna i nie gorzka. Smak raczej stłumiony, mi bardziej przypadła do gustu Się Przelewa Owoc, ale większość znajomych woli tą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Konrad, Warszawa
2022-12-23
Dobra cena za smaczną kawę. Pijam z Chemexu i Hario. Szukam dalej swojego ideału.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Kraków
2022-12-19
Nut owocowych w tej kawie nie wyczuwam (Aeropress), spróbowałbym zrobić cold brew ale w zimie to tak średnio.. mimo wszystko kawa niezła czekoladowa, równo wypalona. Ale 130 zł. bym za nią nie zapłacił, 80 na promocji jeszcze jeszcze..
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Helena, Stanowice
2022-12-10
Kawa od Hayb już ją stałe gości w mojej kuchni. Dzięki dużemu opakowaniu nie trzeba jej co chwilę zamawiać i wychodzi trochę taniej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Wojciech, Łódź
2022-12-03
Taka sobie, w smaku bardzo przeciętna, bezpieczna, bez tego czegoś. Dość kiepsko się mieli, powstaje dużo pyłu, Hayb ma lepsze pozycje w swojej ofercie
Opinia naszego klienta w
    pixel