Opinie o Kawa ziarnista COFFEE PLANT Sweet Brazil Shot 250g

  • Średnio palona brazylijska arabika przeznaczona do ekspresów ciśnieniowych. COFFEE PLANT Sweet Brazil Shot posiada słodki smak z nutami czekolady, orzechów, truskawek i miodu.
Kod produktu: 5904800240374
Producent: COFFEE PLANT

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 77 Średnia ocena: 4.82
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Wrocław
2024-04-11
super delikatna, owocowa, idealna dla osób która zaczynają parzyć kawę alternatywnymi sposobami i dopiero rozwiją zmysł smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Lublin
2024-04-11
Intensywny aromat i bogaty smak. Nie spodziewałem się, że tak tania kawa może tak dobrze sobie radzić. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Głogów
2024-04-08
Rewelacyjna kawa. Nasza ulubiona. Bez kwasowości, z lekką goryczką. Super Sprzedawca
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Dawid, Czermin
2024-03-28
Dobra kawa, czuć w niej jak dla mnie nuty zbożowe
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Głogów
2024-03-28
Pyszna kawa. Kupiona po raz kolejny. Obsługa Konesso w 100% profesjonalną. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Głogów
2024-03-13
Po raz kolejny udane zakupy w Konesso. Zawsze tu wracam. Kawa bardzo dobra Bez kwasowości, co dla mnie, jest szczególnie ważne. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Bielsko-Biała
2024-03-01
Jedna z moich ulubionych kaw. Chętnie do niej wracam. Bardzo przyjemna, wyczuwalne nuty słodyczy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kielce
2024-02-13
Pyszna, aromatyczna, łagodna i słodka, to moje kolejne opakowanie - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Pruszków
2024-02-12
Pyszna. Bardzo wszechstronna pod względem możliwości parzenia - zarówno Chemex jak i Aero Press dają bardzo dobre rezultaty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Rzeszów
2024-01-24
Bardzo przyjemne espresso z wyczuwalną nutą truskawkową przewijająca sie w trakcie picia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Żukowo
2024-01-15
bardzo dobra kawa o delikatnym smaku, idealna o poranku, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Szymon, Zduńska Wola
2024-01-06
Słodka i przyjemna kawka. Czuć nuty owoców bez zbędnej słodyczy. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Żukowo
2023-11-12
moja ulubiona kawa z rana, szybka i sprawna dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emilia, Wysoka
2023-10-29
Kawa z pięknym, delikatnym aromatem ale dla mnie zbyt delikatna. Nie wyczuwalne sugerowane smaki. Piękne opakowanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Jastrzębie Zdrój
2023-10-24
Bardzo przyjemna czuć dużo słodyczy ale jeszcze w żadnej kawie z profilem truskawki nie udało mi się odkryć tego smaku :) Na plus opakowanie jest dostosowane do objętości kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Głogów
2023-10-15
Bardzo dobra kawa. Wszyscy domownicy ją lubią. Słodka, bez kwasowości, z małą goryczką, parzona w ekspresie automatycznym i kolbowym smakuje równie wybornie. Konesso, to najlepszy sklep, który spelnia wszystkie oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Warszawa
2023-10-14
Bardzo dobry blend dwóch odmian. Punktacja 83 przy kawach średnio palonych to potwierdza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kielce
2023-10-13
Kawa dobrej jakości w dobrej cenie, bardzo delikatnie czuć kwasowość-prawie w ogóle jej nie czuć
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Warszawa
2023-10-12
Trochę za mała próbka, aby sobie wyrobić opinię na podstawie paru espresso. Na pewno nie jest to zła kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Warszawa
2023-10-11
Ulubiona kawa naszych klientów - dobrze, że jest w ciągłej sprzedaży. Punktacja 83 w przypadku kaw do ekspresu odwzajemnia bogatym smakiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Żukowo
2023-10-10
bardzo dobra kawa, idealna, polecam sklep i szybkość dostawy oraz sposób zapakowania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Oława
2023-10-01
Bardzo smaczna, łagodna, lekko słodkawa w smaku kawa. Dobrze komponuje się z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Głogów
2023-09-30
Pyszna kawa. Ulubiona wszystkich domowników i gości. Zakupy w Konesso, są ogromną przyjemnością. Kawa była u mnie już następnego dnia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olga, Kraków
2023-09-30
Delikatna kawa, niska kwasowość i goryczka, bardzo smakuje mi, ale też moim gościom.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2023-09-27
no i to jest bardzo dobra kawa, częściej nawet piłem z aeropressu niż jako espresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Anna, Florentynów
2023-09-18
Nic specjalnego. Truskawek raczej trudno się w niej doszukać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lidia, Poznań
2023-09-18
Pyszna, aromatyczna, spełnia wymagania wymagających podniebień :) Obsługa zamówienia super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Konrad, Warszawa
2023-09-11
Cos się zmieniło w smaku tej kawy. Jak wcześniejszą partię piłem ze smakiem i słodycz była wyczuwalna, tak teraz bym nie polecił.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2023-09-10
Palenie średnie . Body wysokie, troszkę przyjemnej goryczki, jest dosyć intensywnym naparem ( jak dla mnie)Kwasowości nie wyczuwam w ogóle. Jakość ziaren - bez zastrzeżeń .Myślę że dosłownie każdemu będzie smakować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Szczecin
2023-09-08
Etykieta zachęcała do kupna. Po zmieleniu i zaparzeniu w kawiarce kawa raczy mocną aksamitną słodyczą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Marianna, Wiązowna
2023-09-06
Smak bardziej w kierunku czekolady. Niestety nie wydobyłam z niej truskawki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Przeworsk
2023-08-14
Pyszna kawka z wyczuwalną nutą truskawki, czekolady,miodu i orzechów. Gorąco polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Wałcz
2023-08-04
To moje pierwsze opakowanie tej kawy - ale na pewno nie ostatnie! Bardzo aromatyczna, bez kwasowości, o wyważonym smaku, doskonała zarówno z mlekiem jak i bez. Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Głogów
2023-07-19
Fantastyczny sklep! Błyskawiczna wysyłka, kawa bardzo dobra. Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Warszawa
2023-07-13
Coffee Plant to jedna z najlepszych palarni w Polsce. Jeszcze nigdy nie zawiodłem się na ich ziarnach. Polecam wszystkim niezdecydowanym :) Dla mnie z kawiarki świetna, dla klientów zasypana w ekspresie automatycznym - daje radę :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Natalia, Gdańsk
2023-06-16
Kawa dosyć neutralna dla mnie - da się wypić, ale też nie jest jakoś wybitnie dobra. Na szybką poranną kawkę ujdzie, na popołudniowa pitą wyłącznie dla przyjemności wybrałabym coś lepszego. Tutaj zostaje jakiś posmak, którego do końca nie potrafię nazwać, ale nie są to za bardzo moje smaki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Miszewko
2023-06-11
Bardzo dobra kawa w przystępnej cenie. Kupiłam 3 raz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Głogów
2023-06-07
Bardzo udany zakup. Kawa pyszna, a obsługa sklepu rewelacyjns
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Zuzanna, Dzierzgoń
2023-06-05
Dobra, klasyczna kawa. Nie udało mi się wyciągnąć z niej truskawki, raczej smak idzie w czekoladę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Głogów
2023-06-02
Rewelacja, jak zawsze wszystko na najwyższym poziomie. Pyszna kawa, przemiły kontakt, błyskawiczna wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alina, Bydgoszcz
2023-05-29
Delikatna dobra kawa. Nie jest mocna zaparzona w kawiarce. Smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wojkowice
2023-05-29
Przepyszna kawa,delikatna i aromatyczna ,będę ją kupować tutaj
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Głogów
2023-05-28
Rewelacja. Błyskawiczna wysyłka. Przemiły kontakt. Kawa przepyszne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2023-05-27
Kawa na spróbowanie i nie przypadła mi do gustu. Do espresso nie podeszła mi za mało wyczuwalne smaki deklarowane w opisie, lepiej wypadła w kawiarce ale bez rewelacji.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Głogów
2023-05-18
Rewelacja!Pyszna kawa. Przemiły kontakt. Błyskawiczna wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Tomasz, Swarzędz
2023-05-17
Lubię brazylijskie kawy - są przyjemnie łagodne w smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, KIELCE
2023-05-04
Bardzo przyjemna kawa pod espresso. Dużo owocowej słodyczy, kwasowość ledwo wyczuwalna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Pilawa
2023-05-04
Bardzo smaczna kawa, wyczuwalna, delikatna nutka truskawki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Głogów
2023-05-01
Rewelacja!!! Kolejny udany zakup. Wspaniały kontakt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Lublin
2023-04-26
Przyjemna brazylijska kawa z lekką nutą owocową. Kolejna bardzo udana propozycja od Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Mateusz, Kętrzyn
2023-04-19
Kupiłem kawę do kawiarki, jednak ani na kawiarce, ani na ekspresie ciśnieniowym smak truskawki nie jest wyczuwalny. Poza tym kawa świetna, mocno czekoladowa i bardzo smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Gdynia
2023-04-14
Sweet Brazil Shot zauroczyła mnie, tak, że jest to już kolejny jej zakup. Jest cudownie słodka i delikatna. Parzona w kolbie i kawiarce, w obu przypadkach wyśmienita.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Krakow
2023-04-04
Bardzo słodziutka kawa, smaczna. Niezbyt łatwa do wydobycia pełni smaku ale warto poeksperymentować
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Strzelce Krajeńskie
2023-04-03
Godna polecenia. Jak to "bazylia" - każdy będzie zadowolony. Sprawdza się w automacie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Jarosław, Warszawa
2023-03-19
Nic specjalnego, nie warta swojej ceny. Nie kupię ponownie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Łódż
2023-03-07
Super,średnio palona,jedna z ulubionych.uwielbiam ziarna brazylijskie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Antonina, Warszawa
2023-03-03
Pychota. Bardziej intensywny smak, czekoladowo, orzechowo truskawkowy. Przepyszne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kraków
2023-02-11
Kawa mi nie przypadła do gustu. Nie mogłem skontrolować kwasowości, która była najmniejsza przy niskich temperaturach zaparzania (co zdaje się przeczyć wielu internetowym poradnikiom). Może to kwestia umiejętności .OZE sprzętu ale efekty kiepskie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Krzeszów
2023-02-09
Słodka, w sam raz do kawiarki. Pychota. Polecam...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Warszawa
2023-01-23
Małżonka zadowolona, głównie ze względu na małą kwasowość, za którą nie przepada. Ja troszkę mniej jestem zadowolony, ale na pewno nie jest zła.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Szczecin
2023-01-14
Dobra, przyjemna kawa, ale wciąż poszukuję swojego ideału.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JANUSZ, ZABIERZÓW
2023-01-03
Kawa rewelacyjna dla miłośników arabic bez aromatów owocowych. Gęsta crema i łagodność. Super espresso. Gratulacje dla spółki Konesso-Coffee Plant.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Sosnowiec
2022-12-27
Całkiem w porządku kawa za te pieniądze. Nie można się do niczego przyczepić. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Warszawa
2022-11-25
Kawa bardzo dobra, polecam serdecznie, warto kupić!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Chrzanów
2022-11-19
Bardzo ciekawa kompozycja słodkich kawowych nut, bez jakichkolwiek kwasków czy gorzkawosci, sama słodycz, ideał dla mających delikatne podniebienie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2022-10-20
Pyszna kawa, bez kwasowości. Idealna do ekspresu ciśnieniowego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Łąka
2022-10-18
Pyszna kawa. Zamówienie szybko zrealizowane. Sklep godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Chorzów
2022-10-18
przepyszna kawa, zero kwasowości, bardzo ją polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Kraków
2022-10-06
Czajniczek super, nic się nie wylewa przy nalewaniu do kubka. Nic też nie wycieka podczas wyjmowania sitka, dziękuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Mikołajki
2022-10-06
Dobra kawa bez fajerwerków, dość mocna, parzę z 10g na 200ml
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, OPOLE
2022-10-06
Smaczne nutki czekoladowe, smaczny efekt współpracy Konesso z Coffeplant, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Jelenia Góra
2022-10-04
Gęste, słodkie espresso. Samo w sobie jest deserem. Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Mińsk Mazowiecki
2022-10-02
Najlepszy brazil jaki piłem ;) Wyszło bardzo dobre espresso, a i z kawiarki bardzo dobra Zdecydowanie bardziej smakowała mi czarna niż z dodatkiem mleka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Kraków
2022-09-26
Bardzo dobra kawa, bez wyczuwalnej kwasowości, bardzo przyjemna gorycz. Nadaje się idealnie do ekspresu automatycznego do kaw mlecznych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lukasz, Rybnik
2022-09-23
Całkiem przyjemna kawka, warta spróbowania. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Szczecin
2022-09-07
Delikatna, poprawna i smaczna kawa. Łagodna w odbiorze
Opinia naszego klienta w
    pixel