Opinie o Kawa ziarnista COFFEE PLANT Sweet Brazil Shot 250g

  • Średnio palona brazylijska arabika przeznaczona do ekspresów ciśnieniowych. COFFEE PLANT Sweet Brazil Shot posiada słodki smak z nutami czekolady, orzechów, truskawek i miodu.
Kod produktu: 5904800240374
Producent: COFFEE PLANT

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 17 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Warszawa
2023-01-23
Małżonka zadowolona, głównie ze względu na małą kwasowość, za którą nie przepada. Ja troszkę mniej jestem zadowolony, ale na pewno nie jest zła.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Szczecin
2023-01-14
Dobra, przyjemna kawa, ale wciąż poszukuję swojego ideału.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JANUSZ, ZABIERZÓW
2023-01-03
Kawa rewelacyjna dla miłośników arabic bez aromatów owocowych. Gęsta crema i łagodność. Super espresso. Gratulacje dla spółki Konesso-Coffee Plant.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Sosnowiec
2022-12-27
Całkiem w porządku kawa za te pieniądze. Nie można się do niczego przyczepić. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Warszawa
2022-11-25
Kawa bardzo dobra, polecam serdecznie, warto kupić!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Chrzanów
2022-11-19
Bardzo ciekawa kompozycja słodkich kawowych nut, bez jakichkolwiek kwasków czy gorzkawosci, sama słodycz, ideał dla mających delikatne podniebienie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Warszawa
2022-10-20
Pyszna kawa, bez kwasowości. Idealna do ekspresu ciśnieniowego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Łąka
2022-10-18
Pyszna kawa. Zamówienie szybko zrealizowane. Sklep godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Chorzów
2022-10-18
przepyszna kawa, zero kwasowości, bardzo ją polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Kraków
2022-10-06
Czajniczek super, nic się nie wylewa przy nalewaniu do kubka. Nic też nie wycieka podczas wyjmowania sitka, dziękuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Wejherowo
2022-10-06
Dobra kawa bez fajerwerków, dość mocna, parzę z 10g na 200ml
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, OPOLE
2022-10-06
Smaczne nutki czekoladowe, smaczny efekt współpracy Konesso z Coffeplant, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Jelenia Góra
2022-10-04
Gęste, słodkie espresso. Samo w sobie jest deserem. Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Mińsk Mazowiecki
2022-10-02
Najlepszy brazil jaki piłem ;) Wyszło bardzo dobre espresso, a i z kawiarki bardzo dobra Zdecydowanie bardziej smakowała mi czarna niż z dodatkiem mleka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Kraków
2022-09-26
Bardzo dobra kawa, bez wyczuwalnej kwasowości, bardzo przyjemna gorycz. Nadaje się idealnie do ekspresu automatycznego do kaw mlecznych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lukasz, Rybnik
2022-09-23
Całkiem przyjemna kawka, warta spróbowania. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Szczecin
2022-09-07
Delikatna, poprawna i smaczna kawa. Łagodna w odbiorze
Opinia naszego klienta w
    pixel