Opinie o Kawa ziarnista Paloma Kenia Matunda 1kg

  • Jasno palona kenijska arabika Single Origin przeznaczona do przelewowych metod parzenia. Paloma Kenia Matunda posiada rześki smak o wysokiej kwasowości oraz słodyczy. Kawa w teście jakości SCA uzyskała 85 pkt.
Kod produktu: 5904734572015
Producent: PALOMA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 12 Średnia ocena: 4.50
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2024-01-19
Moja ulubiona kawa do przelewu i dripa. Miłość wielka. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Nina, Kraków
2024-01-12
Pyszna! Mocno kwaśna, jedne z moich ulubionych ziaren.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 1 / 5 )
Autor: Katarzyna, Rakoniewice
2024-01-06
Może nie jestem koneserem a nawet napewno nie ,ale mi nie smakuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Michal, Stare Babice
2023-12-29
Dobra, specyficzna, dużo owocowosci, ale to nie mój styl, spodziewałem się czegoś innego
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Niewodnica Kościelna
2023-12-22
Pyszna kawa, wszystko super jak zawsze. Polecam serdecznie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Konrad, Wrocław
2023-11-26
Kolejny zakup, tym razem większe opakowanie. Kawa świetna, szczególnie biorąc pod uwagę cenę, ale poprzedni wypał zapamiętałem lepiej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Warszawa
2023-10-15
ŚWIETNA! Super, smak i aromat. Korzystałam do ekspresu przelewowego i bardzo się sprawdziła. W sumie w biurze każdy się zachwycał. Jedyny minus to bardzo twrde ziana, więc mielenie w młynku ręcznym daje popalić. Pewnie zamówię jeszcze raz, aby przekonc się czy ta kawa tak ma, czy przy innej "partii" ziarna nie będą jednak takie twarde.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Burzenin
2023-10-11
Najlepsza kawa na świecie!Polecam!Łagodna,delikatna o niepowtarzalnym smaku!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2023-06-14
Absolutnie fantastyczna w swojej cenie! Jeśli szukacie naprawdę KWAŚNEJ kawy, to tu jest naprawdę nieźle. W tej chwili to jest moje TOP1 w tej kategorii smakowej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Burzenin
2023-05-15
Kawa jakiej potrzebuję. Łagodna,delikatna o lekko kwaśnym smaku.To jest to czego szukałam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Burzenin
2023-04-18
Najlepsza kawa jaką dotąd piłam.Trafiona w punkt.Łagodna,z nutą kwasowości. Każdemu smakuje.Na pewno będę kontynuować zakupy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Białe Błota
2023-01-04
Raz na jakiś czas zdarzy się właśnie taka kawa. Wyjątkowa i zapadająca w pamięci. W moim przypadku często niestety znikały z rynku po dość krótkim czasie. Po pierwszym łyku, przez ułamek sekundy czuć odrobinę goryczy, która od razu jest zastąpiona niezwykle orzeźwiającym owocowym smakiem. Po chwili czuć kwasowość przeplatającą się z delikatną słodyczą. Złożony i intensywny smak. Dużo się dzieje. Polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel