Opinie o Kawa ziarnista STARBUCKS® HOLIDAY BLEND 190g

  • Świąteczna edycja aromatycznej kawy ziarnistej od Starbucks. Starbucks Holiday Blend posiada intensywny smak z wyczuwalnymi nutami ziołowo-klonowymi i będzie idealnym dodatkiem do świątecznych wypieków.
Kod produktu: 7613039399712
Producent: STARBUCKS®

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 30 Średnia ocena: 4.70
Sortuj:
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2024-01-09
DLa mnie zbyt mocno czuć spaleniznę, nie byłam w stanie pić tej kawy samej, musiałam łączyć z innymi markami. Nie czuć korzennego zapachu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Bochnia
2024-01-08
Super kawka w dobrej promocyjnej cenie. Ale największy plus za ekspresową przesyłkę!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Słupno
2023-12-17
Bardzo smaczna kawa, nie mam dużego doświadczenia ale jednak z lepszych jakie piłam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2023-06-15
Ciemno palona, mocna, wyrazista. Dobra dla amatorów mocnej kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2023-06-15
Kawa mocna, ciemno palona, dosc intensywna w smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lukasz, Sosnowiec
2023-03-12
Bardzo delikatna i smaczna kawa, polecam dla osób które nie przepadają za gorzką kawą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Kinga, Warszawa
2023-02-09
Dobra, choć mało aromatyczna kawa. Tej marki zdecydowanie lepsze są zwykłe kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Wągrowiec
2023-02-07
Przesyłka doszła sprawnie i szybko. Nie wiem jak smakuje, bo przeznaczyłam ją na prezent.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Środa Wielkopolska
2023-02-06
jeszcze nie próbowałem, czeka w kolejce na otwarcie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Olsztyn
2023-02-01
Bardzo aromatyczna, o intensywnym smaku. Polecam w szczególności jak ktoś lubi mocną, czarną kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2023-01-29
Zakup bardzo sprawny. Sama kawa - specyficzna, nie "moja bajka".
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Dąbrowa Górnicza
2023-01-29
dla mnie kawa w miare dobra ,poleciłbym znajomym ,aczkolwiek mają swoje gusta
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Nysa
2023-01-29
Kawa bardzo dobra delikatna z wyrazistym smakiem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 1 / 5 )
Autor: Kamila, Warszawa
2023-01-28
Fatalny smak kolor i jakość. Nędza niestety zawiodłam się w 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Twardorzeczka
2022-12-08
Tej kawy jeszcze nie próbowałem, czekam na Święta, ale z pewnością będzie też bardzo dobra jak poprzednie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Sulechów
2022-03-18
Smaczna kawa. Pije przyrządzoną z kawiarki. Jak dla mnie 4/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PAULINA, SIEMIANOWICE ŚLĄSKIE
2022-03-04
Świetny smak i aromat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JAN, GDYNIA
2022-03-03
Smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Niewodnica Korycka
2022-02-21
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Chotomów
2022-01-25
Kawa ziarnista Starbucks w limitowanej wersji świątecznej doskonale sprawdziła się jako dodatek do makowca. Goście byli zadowoleni, a kawą swoim aromatem wypełniła cały dom.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Chotomów
2022-01-25
Kawa ziarnista Starbucks w limitowanej wersji świątecznej doskonale sprawdziła się jako dodatek do makowca. Goście byli zadowoleni, a kawą swoim aromatem wypełniła cały dom.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Olsztyn
2022-01-17
Ekspresowo wypita, w ekspresie mielona i zaparzana sprawdziła się idealnie i do mlecznej kawy i do espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Komorniki
2022-01-16
Głęboki i wyrazisty smak kawy. Doskonała do parzenia różnymi metodami, także w ekspresie automatycznym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Radzyń Podlaski
2022-01-15
Smakowita kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Łańcut
2022-01-13
Fajna propozycja na Święta, wszystkim smakowała, zdecydowanie polecam! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Piotr, Katowice
2022-01-11
Niestety kawa nie w moim typie, bardzo słaby smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2022-01-07
Ciekawy smak,seria limitowana, dobre do kawiarek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Grodzisk Mazowiecki
2022-01-03
Przyjemna w smaku mieszanka do automatu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Łódź
2021-12-25
Realizacja zamówienia bardzo szybka i bezproblemowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Przeworsk
2021-12-24
Jedna z moich ulubionych kaw na święta i nie tylko :)))
Opinia naszego klienta w
    pixel