Opinie o Kawa ziarnista Diemme Oro 200g

  • Kawa Diemme Oro jest zrównoważona w smaku, bez nadmiernej goryczki i kwasowości. Doskonała kawa ziarnista, wysokiej jakości 100% mieszanka 8 odmian ziaren Arabiki pochodzących z Ameryki Środkowej i Południowej.
  • Opakowanie: 200g
Kod produktu: 8003866016033
Producent: DIEMME

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 15 Średnia ocena: 4.87
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Tychy
2020-11-12
Kawa pyszna, realizacja zamówienia szybka i sprawna. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Tychy
2020-10-25
bardzo dobra, delikatna kawa, bez kwaskowego posmaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Pruszyn Pieńki
2020-05-15
Bardzo delikatna kawa. Dobry wybór dla kogoś, kto nie przepada za zbyt mocną kwasowością, czy goryczą. Posmakowała nawet partnerce, która nie za bardzo przepada za kawami. Wydaje się być dobrym wyborem na spotkania, gdy nie wiemy co, kto może lubić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Wrocław
2019-10-07
Bardzo dobra kawa, pełny i wyraźny smak, klasyka do kaw mlecznych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Norbert, Płock
2019-04-23
bardzo dobra kawa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wrocław
2017-12-16
Delikatność to faktycznie jej atut. Ale nie tylko to. Ma też inne walory. Nam bardzo smakuje. Delektować się będziemy do końca opakowania, a potem kolejne smakowanie innych kaw po 250 g :-). Ta jest świetna. Poleca Kinga z Markiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Cianowice
2017-09-17
Rewelacyjna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roland, Lusówko
2017-06-27
Bardzo dobra. Delikatna, bez goryczki. Polecam tę kawę i sklep :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Agnieszka, Bytom
2017-05-13
kawa łagodna w smaku, dobra bez odczuwalnej kwasowości,ale nie ma jakiegoś wyraź przeważającego odczuwalnego smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2015-05-14
Dobra, łagodna, smaczna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Szczecin
2015-01-07
Kawa bardzo dobra, delikatna, bez goryczki i bez kwasowości. Delikatniejsza niż Diemme Blue. Współpraca ze sklepem wzorowa. Polecam zarówno kawę jak i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Susz
2014-10-05
Kawa bardzo smaczna, po otwarciu wydaje piękny aromat:) Polecam, ale też zamierzam szukać innych smaków:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Rozdrażew
2014-08-28
Bardzo dobra. Warto.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wisła Wielka
2014-05-14
mocniejsza wersja prestige, więc daje więcej aromatu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Katarzyna, Krzyków
2014-03-27
Smaczna, bez goryczy i kwaskowatości, ale ulubieńca szukam dalej :-)
Opinia naszego klienta w
    pixel