Opinie o Kawa ziarnista Diemme Oro 500g

  • Doskonała 100% arabica, mieszanka 8 odmian ziaren pochodzących z Ameryki Środkowej i Południowej. Kawa Diemme Oro jest zrównoważona w smaku, bez nadmiernej goryczki i kwasowości.
  • Opakowanie: 500g
Kod produktu: 8003866016095
Producent: DIEMME

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 19 Średnia ocena: 4.79
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Radom
2021-09-20
Kawa smakuje rodzince. Jest delikatna, bez goryczki. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Michał, WARSZAWA
2021-05-23
Niezla ale szału nie ma. Wg mnie trochę brakuje jej aromatu. Brak kwasowości i przyjemny dość łagodny smak na plus. Taka mocna 4
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Elbląg
2021-05-20
znakomita, pyszna kawa, znakomita również w kawach mlecznych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Poznań
2020-12-19
B dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, Warszawa
2020-12-10
Bardzo dobra, delikatna w smaku, lekko gorzka, słaba w mocy, nie mój ideał, ale warty ponownego zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Szczucin
2020-10-06
Opinia o towarze i dostawie 5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Marek, Tychy
2020-05-02
Przyzwoita jak na "paczkowaną" aczkolwiek wolę kawę świeżą prosto z palarni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Wrocław
2020-04-20
Bardzo lubię tę kawę, doskonale smakuje również w zwykłym ekspresie przelewowym, idealna z dodatkiem mleka, gęste body, zrównoważony smak, wyrazista jednocześnie delikatna. Jena z moich ulubionych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Norbert, Płock
2019-07-12
Strzał w 10 bardzo dobra kawa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2019-03-31
Kawa dobra, aromatyczna, jednak smak nie jest jakiś zachwycający, jakby nieco za płaski.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2018-11-04
Bardzo gęsta, jasnoorzechowa crema. Bardzo mocno wyczuwalna mleczna czekolada. Ślad goryczki. Zero kwasowości. Troszkę mało wyrazista.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2017-01-02
Moja ulubiona, zaraz po Caffe del Faro. Aksamitna i niesamowicie aromatyczna, o słodkim, czekoladowo-orzechowym posmaku. Doskonała zarówno jako espresso jak i do kaw mlecznych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Halinów
2016-11-26
Kawa bardzo smaczna, bez żadnej kwasowości, ale z wyczuwalną goryczką. Bardziej orzechowa niż czekoladowa. Bardzo delikatna, idealna do łagodnego espresso. Sklep rewelacyjny - zamówienie dotarło po mniej niż 24 godzinach od złożenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Augustów
2016-05-13
Bardzo łagodna kawa niskokofeinowa,będę szukać innej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemyslaw, Warszawa
2015-12-15
Jest strasznie łagodna, dla mnie trochę zbyt łagodna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: TOMASZ, POZNAŃ
2015-11-14
Kolejna, dobra kawa zakupiona w tym sklepie. Spokojnie można polecić, aromat i smak bez zastrzeżeń. Ekspresowa realizacja i dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Remek, Mysiadło
2015-03-25
Zaskoczyła mnie wyczuwanlna, dobra, intensywna moc palenia połączona z zupełnym brakiem kwaskowatości. Na pewno jest to kawa, do której będę chętnie wracał. Wyrazista, a jednocześnie delikatna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2014-06-20
Wspaniały aromat idealna na śniadanie gorąco polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wisła Wielka
2014-05-14
mocniejsza wersja prestige, więc daje więcej aromatu.
Opinia naszego klienta w
    pixel