Opinie o Kawa ziarnista Lavazza Crema Dolce 1kg

  • Lavazza Crema Dolce to wysokiej jakości mieszanka ziaren arabiki (80%) i robusty (20%). Kawa o wyjątkowym, delikatnym smaku i wspaniałym aromacie.
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 48 Średnia ocena: 4.96
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Żołynia
2021-01-11
Towar zgodny z opisem, bardzo szybka wysyłka. Polecam wszystkim
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Bachów
2021-01-10
Moja ulubiona, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Żurawiniec
2021-01-04
Wszystko w najlepszym porzadku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Szczecin
2020-12-31
Szybka obsługa .Kupisz wszystko aby wypić dobrą kawę .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Białystok
2020-12-25
Smakuje mi bez mleka, intensywna pianka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2020-11-02
Szybka dostawa, pełen profesjonalizm.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: AGNIESZKA, Rzeszów
2020-11-02
super szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iza, Krościenko Wyżne
2020-11-02
pyszna kawa idealna do latte czy capucino
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Kunice
2020-10-29
wszystko super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Trzebinia
2020-10-18
bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Żurawiniec
2020-10-16
Szybka realizacja, produkt wysokiej jakosci. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Stary Sącz
2020-10-12
Super kawa na rozpoczęcie dnia, delikatna, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Tczew
2020-10-08
bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cecylia, Poznań
2020-10-02
Sprawnie, szybko. A kawa wyśmienita .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alina, Sławno
2020-09-28
Super i profesjonalnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2020-09-26
OK!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Nysa
2020-09-19
Kawy pyszne, świeże, bardzo dóbrze zapskowane z gratisem w środku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Skawina
2020-09-15
niebo w gębie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Lublin
2020-09-11
Wszystko zgodnie z opisem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Młyniec Pierwszy
2020-09-07
Pyszna kawa polecam w 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, PRZASNYSZ
2020-09-04
ok.Zawsze kupuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Wrocław
2020-07-31
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Katowice
2020-06-08
Delikatna, aromatyczna. Pyszna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Zgierz
2020-04-24
Kawa bardzo delikatna i smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Kraków
2019-05-17
Bardzo dobra kawa adekwatna do ceny. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Gliwice
2019-02-26
Świetna kawa. Testowałam już kilka kaw lavazza, ale póki co ta jest najlepsza. Co ważniejsze można ja spokojnie wypić pod wieczór i nie ma problemów z zaśnięciem ;). Nie jest kwaśna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łaziska Górne
2018-10-21
Rewelacyjna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Staszów
2018-06-10
Łagodna, aromatyczna i o dostatecznej zawartości kofeiny by rozbudzić. Pijemy z przyjemnością.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Cianowice
2018-04-04
Świetna! Chyba moja nowa ulubiona :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Barczewo
2018-01-13
Pyszna kawa: świeża, pachnąca, delikatna w smaku, tworzy gęstą piankę. Obsługa klienta profesjonalna. Polecam ten sklep wszystkim smakoszom kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Jeżowe
2017-12-03
Jeśli nie lubisz kwaśnej kawy, to Lavazza Crema Dolce jest właśnie dla Ciebie ;)delikatna, dobrze smakuje również z mlekiem. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DARIA, MYSŁOWICE
2017-12-03
Wyśmienita kawa; błyskawiczna dostawa. Zamawianie w Konesso to sama przyjemność.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Ustroń
2017-10-11
świetna kawa za dobrą cenę, polecam obsługa przez Sklep na wysokim poziomie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabella, Warszawa
2017-02-24
Bardzo dobra i smaczna kawa. Błyskawiczna dostawa. Polecam sklep i produkty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2017-02-12
Błyskawiczna dostawa. Kawa bardzo smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Warszawa
2016-11-24
Bardzo delikatna kawa, kremowa, nie kwaśna, w sam raz dla osób którym mocna kawa zdecydowanie nie służy. Nie pobudza mocno, ma fantastyczny zapach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Dęblin
2016-11-10
Kawa wyśmienita, świeża i pachnąca, delikatna, tworzy gęstą piankę. Obsługa sklepu rewelacyjna, bardzo szybka dostawa. Polecam ten sklep wszystkim smakoszom kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Błonie
2016-07-10
Świetna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, MOGILNO
2015-06-03
SUPER, ŁAGODNY SMAK I AROMAT, POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Starogard Gdański
2015-02-21
Kawa wyśmienita, obsługa i dostawa wspaniała. Polecam w 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2014-07-27
Bardzo smaczna, aromatyczna kawa. Rewelacyjnie szybka dostawa. Goąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Ogrodzieniec
2014-07-06
Rewelacyjna z mlekiem. Nie jest gorzka ani za kwaśna, super. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GRZEGORZ, TARNÓW
2014-07-06
Fajna, pachnąca z pianką kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Marek, Wisła Wielka
2014-05-14
Przyjemna kawa, polecam. Jeżeli chodzi o Lavazza, to ta jest w klasie średniej, ale i tak polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Zbigniew, Zawidów
2014-04-22
Kawę kupiłem wraz z Pelllini, delikatniejsza. Dostawa długa ale chybe przez okres przedświąteczny. Polecam zakupy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Lubiszewo
2014-04-08
Przesyłka ekspress...kawa czeka w kolejce na spróbowanie:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Krzeszów
2014-03-25
Kawa wyśmienita. Bardzo delikatna w smaku :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Łódź
2014-03-24
Jak dla mnie trochę za delikatna,zbyt łagodna,choć do latte smakuje nieźle,tylko ja rzadko piję mleko.Polecam amatorom bardzo łagodnej kawy.Aromat bardzo miły...
Opinia naszego klienta w
    pixel