Opinie o Ekspres do kawy Nivona 796

  • Automatyczny ekspres do kawy, który doskonale sprawdzi się w każdym domu. Biały ekspres Nivona 796 swoją premierę miał w 2021 roku i jest udoskonaloną wersją klasycznej serii 700. Ekspres posiada kolorowy wyświetlacz i wyjątkowo cichy młynek.
Kod produktu: 4260083467961
Producent: NIVONA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 11 Średnia ocena: 4.91
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Łochowo
2023-01-13
Bardzo dobry kontakt niezwykle miła obsługa, sklep godny polecenia a produkt najwyższej jakości, Pomimo braku na stanie magazynowym zamówionego ekspresu konsultant informował mnie na bieżąco o przebiegu zamówienia. Byłem mile zaskoczony Polecam tak powinno być w każdym sklepie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Bąkowo
2022-12-31
Warto było. Po 1 miesiącu użytkowania ekspres jest intuicyjny i działa bez absolutnego zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2022-12-15
Wyciągany zaparzacz, łatwo się czyści. Od 2 dnia wyskakuje czasem błąd, trzeba wyłączyć i włączyć jeszcze raz. Serwis mówi, żeby im wysłać na aktualizacje softu co jest bez sensu bo problem jest im znany, więc można to było zrobić zanim sprzęt został wysłany.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Ostrołęka
2022-07-29
Ekspres użytkuję od miesiąca i jestem bardzo zadowolona z zakupu. Robi pyszną kawę, dobrze pieni mleko 2% gdyż takiego używam. Zajmuje mało miejsca w kuchni. Na razie wszystko OK. System spieniania mleka sam się czyści co dla mnie jest super zaletą. Pani na infolinii poleciła mi lancę, którą wkładam do kartonika z mlekiem i to jest super sprawa. Obsługę konesso oceniam bardzo dobrze. Także dostawa była szybka. Jednym słowem ekspres i sklep godne polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Łódź
2022-07-07
To mój pierwszy ekspres, spełnia wszystkie moje oczekiwania. Łatwo go wyczyścić. Bardzo pomocne są komunikaty o czyszczeniu, brakującej wodzie lub ziarnach kawy - ekspres sam podpowiada, jak go obsługiwać. Jestem zadowolona z zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2022-04-10
Sprzęt jest super, obsługa również na najwyższym poziomie. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Rybnik
2022-02-04
Polecam w 100%.Ekspres pierwsza klasa. Firma Konesso także pełny profesjonalizm, wzorowy kontakt, szybka wysyłka i przystępna cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Wrocław
2022-02-03
Po ponad miesiącu użytkowania mogę śmiało stwierdzić, że jest to ekspres rewelacyjny, zarówno do kaw czarnych, jak i mlecznych. Prosty i intuicyjny w obsłudze i w czyszczeniu, wygodne zapisywanie i zmienianie parametrów kawy w locie. Sprzęt sam przypomina o większości czynności konserwacyjnych. Przy regularnym użytkowaniu samemu należy pamiętać jedynie o czyszczeniu modułu zaparzającego (nie wiem, dlaczego akurat o tym urządzenie nie przypomina). Nie jest aż tak cichy, jak to sobie wyobrażałem, ale na pewno cichszy niż ekspresy, z którymi miałem styczność do tej pory, czy to w domu, czy w biurze. Po przesiadce z kilkuletniego Krupsa ogromny skok jakościowy. Do domowych zastosowań ten ekspres posiada w sobie wszystko, czego bym od takiego sprzętu oczekiwał i w zasadzie osobiście nie widzę potrzeby kupowania jeszcze droższego sprzętu. Jedyne, do czego można by się tak naprawdę przyczepić to opcja sterowania zdalnego i aplikacja na telefon z systemem Android - jest to całkowita porażka i niskie oceny w Google Play Store są niestety całkowicie uzasadnione. Słaba responsywność i częste problemy z połączeniem - szybciej się jednak podejdzie do ekspresu. :) Osobiście tę funkcjonalność traktowałem jedynie jako opcjonalną ciekawostkę i nie mam dla mnie ona wpływu na końcową ocenę czy zadowolenie z produktu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, GIŻYCKO
2022-01-22
Pełen profesjonalizm, przemiła obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Starogard Gdański
2022-01-09
EKSPRES SPEŁNIŁ MOJE I DOMOWNIKÓW OCZEKIWANIA.OBSŁUGA BEZPROBLEMOWA. POLECAM. MIŁA OBSŁUGA I DORADZTWO W SKLEPIE KONESSO. SZYBKA DOSTAWA.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Siewierz
2022-01-03
10/10 sklep oraz produkt
Opinia naszego klienta w
    pixel