Opinie o Kawa ziarnista Tchibo Barista Caffé Crema 2x1kg

  • Średnio palona kawa ziarnista przeznaczona do ekspresów automatycznych i kolbowych. Tchibo Barista Caffe Crema posiada łagodny smak z wyczuwalną goryczą i wyraźną owocową nutą.
Producent: TCHIBO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 27 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Giżycko
2023-02-08
Kawa smakuje mojej żonie więc jest ok. Realizacja zamówienia na 5.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Kraków
2023-02-06
Pyszna, delikatna kawa - zakupy w konesso to czysta przyjemność, sprawna i szybka obsługa zamówienia :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Poznań
2023-02-04
Bardzo dobra kawa - jedna z moich ulubionych. Obsługa sklep na 5+
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Serby
2023-01-29
Szybka realizacja, towar zgodny z zamówieniem. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Mazowieckie
2023-01-29
Super sklep zamawiam juz od jakiegos czasu w tym sklepie kawe i jestem bardzo zadowolona,jesli czlowiek sie nie zawiedzie nie szuka juz czegos innego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Nowy Targ
2023-01-06
Kawa bardzo smaczna, jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Brzeg Dolny
2023-01-04
Zamówiłem pierwszy raz, bardzo mocna i prawdopodobnie te będę ją zamawiał
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Dobre Miasto
2023-01-01
Zamówiona przesyłka, dotarła szybko, dobrze zapakowana. Kawa, jak na mój gust, bardzo dobra, łagodna, doskonała do mojego ekspresu. Cena zadowalająca w stosunku do innych sklepów. Polecam i kawę i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Sucha Beskidzka
2022-12-22
Próbowałam wielu kaw ale ta jest najlepsza aromatyczna kremowa nie kwaśna z lekką pianką.Szybka dostawa i cena najlepsza w konesso!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Łódź
2022-12-21
Kawa pyszna. Zamówienie zrealizowane błyskawicznie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Bolesławiec
2022-12-19
Polecam Wszystko OK. Towar dotarł szybko ,zgodny z zamówieniem .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Wejherowo
2022-12-19
dostawa bardzo szybka, towar zgodny z opisem, SUPER SKLEP
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Tarnów
2022-12-15
Polecam. Kawa, wysyłka, miły bonus w przesyłce. Piątka z plusem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: RENATA, KONOPISKA
2022-12-15
Jestem bardzo zadowolona z obsługi i jakości dostarczonych produktów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Ruda Śl
2022-11-20
polecam goraco jest przepyszna, w kazdej postaci !!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Wałbrzych
2022-10-12
Polecam! kontakt, uprzejmość i dostawa - rewelacja. Kawa kremowa, łagodna,smaczna dla mnie idealna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Nidzica
2022-10-06
Polecam serdecznie. Sprawnie, szybko, profesjonalnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Brzesko
2022-09-30
Dostawa bardzo szybka,atrakcyjne promocje i kawa Barista Caffe Crema jest rewelacyjna ( niska kwasowosc dobra dlapjego zaladka) polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Nisko
2022-09-24
Wybór sprzedawcy bardzo dobry .Kawę bardzo polecam.wysylka bardzo szybka,produkt zgodny z opisem.Bardzo polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Łódź
2022-09-09
Jestem jak zawsze zadowolony z otrzymanego towaru.Polecam ten zakup. Grzegorz
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Szczecin
2022-09-05
Bardzo dobra kawa, nie jest kwaśna a oto właśnie chodziło.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Wejherowo
2022-09-03
Szybka dostawa, wszystko zgodne z zamówieniem, wszystko OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Smigiel
2022-09-01
Szybka dostawa kawa wyśmienita. Sklep na pewno będę polecać
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Bratucice
2022-08-10
Przy tak korzystnej cenie można dłużej cieszyć się smakiem ulubionej kawy. Dostawa zgodna z obietnicami sprzedającego. Przesyłka zapakowana bardzo estetycznie. Z pewnością zostanę z Wami na dłużej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Gdynia
2022-05-06
Nie jestem koneserem. Do zakupu zachęciła mnie zakrętka szczelnie zamykająca opakowanie. Poza tym szukałem kawy grubo mielonej do praski. Na temat smaku nie wypowiadam się, po prostu lubię ją pić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Olsztyn
2021-12-11
Towar ekstra, dostarczony szybko ,jestem bardzo zadowolona z współpracy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Braniewo
2021-11-05
Sklep w każdym aspekcie godny polecenia,kawa o wyraźnym aromacie, w promocji około 50 zł za 1 kg dobra oferta. za 35 zł za 1 kg polecam kawę Mk cafe kawy świata Brasil,bez przepłacania bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
    pixel