Opinie o Kawa mielona Lavazza Qualita Oro 250g - puszka

  • Delikatna, ledwie wyczuwalna kwiatowa nuta zapachowa, charakterystyczna dla ziaren pochodzących z Ameryki centralnej, nadaje tej kawie unikalny charakter. Kawa Lavazza Qualita Oro słynie z intensywnego smaku i aromatu. Skład: 100% Arabika
Kod produktu: 8000070020580
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 35 Średnia ocena: 4.77
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Gdynia
2021-01-12
Polecam 100%. Ekspresowa wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Zgierz
2021-01-11
Piłam tą kawę na prezent więc nie znam smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Ligota Mała
2020-12-26
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Leoncin
2020-12-26
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Sanok
2020-11-24
Kawa pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Podzamcze
2020-11-09
Towar dostarczono zgodnie z zamówieniem.Ponieważ jest to moja ulubiona kawa jej walory nie budzą zastrzeżeń.Sklep bardzo się stara o jakość towaru jak i szybką realizację.Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Świdnica
2020-11-02
Jak zwykle najwyższy poziom towarów oraz obsługi, niezmiennie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Trawniki
2020-10-31
Klasyka w swoim rodzaju. Każdy kawomaniak ją zna na pewno.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Podzamcze
2020-09-28
towar dobrej jakości.Szybka wysyłka.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Kutno
2020-09-24
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Marcin, Lublin
2020-09-04
test
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Bydgoszcz
2020-05-09
Kawa smaczna, wyważony smak. Po prostu super! Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Marek, Tychy
2020-05-02
Przyzwoita kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Adrian, SKARŻYSKO-KAMIENNA
2019-08-26
Dobra relacja jakość-cena. Odpowiednia kawa jako wejście w świat arabik. Jednak jak ktoś chce półkę smakową wyżej może celować np. w łagodne arabiki od Illy, Bazzara, Etno lub mocno palone Lucaffe MrExclusiv
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2019-07-06
Bardzo dobra kawa, polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Sandomierz
2019-01-31
Wyrazisty smak kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KAROLINA, PUŁAWY
2019-01-08
Wszystkie kawy Lavazza są pyszne, ta również
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Joanna, Kraków
2018-04-20
Lavazza Qualita Oro to wybór na dobry start. Ma wszystko co powinna posiadać w sobie kawa - dobry stosunek jakość/cena, odpowiedni aromat, lekka kwaskowatość. Dość dobrze zbalansowana, nie jest ani za mocna, ani za słaba. Po prostu smaczna. Sprawdzi się do parzenia w ekspresie, jak i w tradycyjny sposób.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PRZEMYSŁAW, RYDZYNA
2018-01-16
Klasyczna kawa, idealna na codzienne poranki!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Poznań
2017-09-29
Uwielbiam Lavazzę :-) Stanowczo 5/5, rewelacyjna kawa dla prawdziwych smakoszy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Skarżysko-Kamienna
2017-07-31
Kawa bardzo smaczna i aromatyczna, do aeropressu sprzwdziła się super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Międzyzdroje
2017-01-08
Bardzo dobra kawa , delikatny smak, wspaniały aromat. Polecam wszystkim kawoszom.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2016-11-21
Zbyt kwaśne i zbyt gorzkie espresso. Paulista czy Qualita Rossa biją ja na głowę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gdańsk
2016-09-14
Kawa bardzo znana, ale mimo wszystko podkreślę, że ma niesamowity smak, zapach i wystarczającą moc.Sklep jak zwykle na wysokim poziomie. Polecam kawę i zakupy w Konesso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wróblik Szlachecki
2016-08-07
Bardzo dobra kawa godna polecenia wysyłka expresowa,polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Warszawa
2015-09-14
znakomita!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Brzesko
2014-12-24
Profesjonalny sklep,doskonała obsługa.Polecam wszystkim kawoszom.Kawa przepyszna-warto spróbować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Stanowice
2014-12-09
Klasyka. Sklep działa blyskawicznie, obsługa na najwyzszym poziomie. Tak trzymac
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Wrocław
2014-10-22
Bardzo dobra, klasyczna kawa. Idelna na codzień. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2014-06-24
Wspaniała kawa która daje sile na każdy dzień. Idealna w smaku i odpowiednia do kawy w każdej postaci. Dodatkowo puszka, która można później wykorzystać :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Krotoszyn
2014-06-09
Pyszna kawa, którą pijemy każdego dnia:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Klucze
2014-05-28
Kawa bardzo pyszna...drobno mielona, wyrazisty ale delikatny smak..nie kwaśna...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Bielsko-Biała
2014-05-22
Bardzo profesjonalna obsługa całej transakcji. To było moje pierwsze zamówienie i z całą pewnością nie ostatnie. Towar zgodny z opisem. Przesyłka bardzo szybko do mnie dotarła.
Opinia naszego klienta w
    pixel