Opinie o Kawa ziarnista Tchibo Barista Caffé Crema 1kg

  • Średnio palona kawa ziarnista przeznaczona do ekspresów automatycznych i kolbowych. Tchibo Barista Caffe Crema posiada łagodny smak z wyczuwalną goryczą i wyraźną owocową nutą.
Producent: TCHIBO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 27 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Nowy Sącz
2023-02-02
Zamówione kawy dostarczono szybko. Produkty b.dobtej jakości. Polecam sklep i produkty oraz w dostępne w dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Norbert, Żukowo
2023-02-02
Polecam, bardzo dobra cena , ta sama kawa w sklepach 20-25% droższa. A kto kawę zna to wie, że jest bardzo dobra :-) Dostawa błyskawiczna do paczkomatu dzień po opłaceniu zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Nowy Prażmów
2023-01-30
Polecam zakupy w sklepie,bardzo szybko i sprawnie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Gniezno
2023-01-29
Jedna z lepszych kaw, jaką piłam :-) Niezbyt mocna i nie za słaba - idealna. Piękne i praktyczne opakowanie pozwalające zachować świeżość kawy bez konieczności rozcinania opakowania jest ogromnym plusem :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Rybnik
2023-01-28
Jak dla mnie najlepsza kawa jaką kiedykolwiek piłam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Inowrocław
2023-01-09
Delikatny, łagodny smak. Przyjemność picia, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2023-01-05
Bardzo dobra kawa. Idealnie smakuje z ekspresu ciśnieniowego
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bobowa
2023-01-03
Polecam. Towar godny polecenia. Szybka wysyłka I dostawą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Gdynia
2023-01-02
Pyszna kawka aromatyczna nie za mocna Szybką dostawą
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Opole
2022-12-17
Świetna kawa plus szybka realizacja zamówionego towaru. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Bolesławiec
2022-12-10
Wszystko przebiega przwidłowo . Towar najwyższa klasa . Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eugeniusz, Skrzyszów
2022-11-27
Realizacja zamówienia szybka. Otrzymany produkt zgodny z zamówieniem.Realizację zamówienia oceniam na.5.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eugeniusz, Skrzyszów
2022-11-05
Zamówienie zrealizowane szybko zgodnie z oczekiwaniem zamawiającego oceniam nam na 5.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Dobre Miasto
2022-11-04
Kawa, bardzo dobra jak dla mnie, została przesłana bardzo szybko. Opakowanie bezpieczne. Zamówienie przez stronę sklepu. Polecam sklep i zakupy w nim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Lublin
2022-11-04
Lubię tę kawę, jej aksamitny, choć wyrazisty smak. Odpowiada za to właściwy dla mnie sposób palenia ziaren. Polecam smakoszom naprawdę dobrą kawę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Zgorzelec
2022-10-04
Moja ulubiona, a do tego pyszna kawa w super cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Warszawa
2022-09-24
Kawa sprawdzona i dla mnie świetna pod espresso macchiato. Jeśli chodzi o zamówienie to Koness polecam w 100% - najlepsza, cena, świetna fachowa obsługa i szybkość dostawy 100/100! Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Lipno
2022-09-24
Super mega szybka realizacja zamówienia . Kawe polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Chrzanów
2022-09-24
Zamówienie szybko zrealizowane. Obsługa na najwyższym poziomie. Kawa bardzo dobra. Czyli pełne zadowolenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eugeniusz, Skrzyszów
2022-09-23
Realizacja zamówienia szybka.Otrzymany produkt zgodny z oczekiwanym
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2022-09-23
Jedna z moich ulubionych kaw. Kremowa, zrównoważony smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kobylanka
2022-09-16
bardzo dobra kawa, e bardzo dobrej cenie, szybka i sprawna wysyłka, polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, EŁK
2022-09-05
Produkt zgodny z opisem, transakcja bez zastrzeżeń, termin realizacji - bez zastrzeżeń Grzegorz
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Opole
2022-08-31
Przesyłka zgodna z zamówieniem, szybka dostawa idealnie zabezpieczona w kartonik.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andzelika, Zabrze
2022-08-11
Jestem bardzo zadowolona z kawy jak i rzetelnej i szybkiej dostawy. Polecam całym sercem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2022-06-12
dobra terminowa obsługa, fajne rabaty.Polecam swoim znajomym
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Kokawa
2021-09-02
Polecam. Aromatyczna i pyszna.
Opinia naszego klienta w
    pixel