Opinie o Kawa ziarnista Bazzara Espresso Costarica Tarrazu SHB 1kg

  • Wysokiej jakości jednorodna arabika pochodząca z Kostaryki. Uprawiana jest wysoko w górach ponad 1500 metrów nad poziomem morza. Kawa ma bardzo bogaty smak z dominującą nutą słodyczy. Skład: 100% Arabica
Kod produktu: 8026028003191
Producent: BAZZARA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 69 Średnia ocena: 4.97
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PAWEŁ, GDYNIA
2022-08-27
Moja ulubiona z wszystkich kaw Bazzara. Nie najdroższa a mi najbardziej smakuje jako czarna jaki i kawa mleczna, espresso z rana ma idealna piankę. Polecam. Dużo słodyczy z lekka goryczka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2022-08-21
Dość wyraźna kawa, ale nadal do codziennego picia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Bielsko-Biała
2022-08-04
Niezwykle smaczna kawa. Lubię ją pić o każdej porze dnia. Łagodna w smaku, bez goryczki. Jedna z moich ulubionych kaw Bazzara.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Pierwoszyno
2022-07-08
Bardzo dobra kawa. Lubię kupować w Konesso bo mają b.dobre kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Jarocin
2022-06-03
Kawa palarni BAZZARA, między innymi espresso costtarica,jest kupowana przeze mnie często i od długiego czasu. Jestem z niej bardzo zadowolony, to kawa bardzo smaczna i aromatyczna. Zdecydowanie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Bielsko-Biała
2022-05-28
Bardzo smaczna i łagodna kawa. Nie czuć goryczki. Idealna na każdą porę dnia.Jest to jedna z najlepszych kaw z rodziny BAZARRO.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PAWEŁ, GDYNIA
2022-03-25
Kawa na każda porę dnia. Jak dla mnie wyśmienita. Dużo słodyczy, delikatna kwasowość. Jedna z moich ulubionych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Koszalin
2022-02-05
Doskonała kawa. Delikatna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Jarocin
2022-01-31
Doskonała kawa espresso. Kupuję ją od długiego czasu i będę to kontynuował. Polecam zakup odmiany tej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Zwoleń
2022-01-10
Dobra i łagodna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PAWEŁ, GDYNIA
2022-01-06
pyszna kawa, słodka, bez nuty goryczki czy kwasowości, z ekspresu kolbowego wyśmienita, w ekspresach automatycznych traci na aromacie. Bardzo polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Radom
2021-12-30
Bardzo dobra kawa o delikatnym smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Gdańsk
2021-11-08
dobra i mocna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Swarzędz
2021-10-30
Kawa bardzo smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbyszek, Toruń
2021-10-23
Espresso o silnym charakterze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2021-08-27
kawa naprawdę super - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wiśniowa
2021-07-12
Świetna aromatyczna, lekko słodkawa kawa idealna do late jak i zwykłego espresso. Idealna do codziennej filiżanki przyjemności.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Oświęcim
2021-06-26
Kawa bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2021-06-07
Kawa pyszna. Sklep wzorowy. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa
2021-05-30
Polecam sklep. Bardzo szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Białe Błota
2021-03-25
Polecam kawę bogaty smak, odpowiednia kwasowość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Smolec
2021-03-20
Pyszna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Jarocin
2021-03-14
Wszystkim osobą ceniącym dobrą i bardzo smaczną kawę polecam ten gatunek z tej palarni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Warszawa
2021-03-07
Najlepsza kawa jaką piłam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Zgorzelec
2021-02-25
To juz moje drugie opakowanie Costarici, a kolejne ze stajni Bazzary. Uwielbiam aromat, smak . Wszystko zbalansowane i we właściwej proporcji. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Elisabeth, Kraków
2021-01-23
Bardzo Dobra. Zwłaszcza dla tych, którzy lubią troszkę więcej kwaskowości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Sobków
2021-01-22
Dotychczas najlepsza, którą kupiłem w Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Slawek, Rumia
2021-01-08
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Wrocław
2020-12-31
Solidna firma
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Gubin
2020-12-28
5\5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Szczecin
2020-12-26
Kawa o rewelacyjnym smaku i aromacie. Idealna na prezent, tacie bardzo smakuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Opole
2020-12-26
obsługa zamówienia szybko i bezproblemowo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Geraldine, Gałków
2020-11-12
Dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Grabów Nad Prosną
2020-11-08
Delikatna aromatyczna spokojna kawa którą można pić cały dzień
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wrocław
2020-10-25
Polecam, super smak i zapach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Grotniki
2020-10-24
Świetna jako śniadaniowe americano.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Jednaczewo
2020-10-22
Spodziewałem się trochę więcej po tej kawie. Drugi raz jej nie zamówię. Są inne kawy warte uwagi, o cenie nie wspominając.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Lanckorona
2020-10-03
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Łódź
2020-10-02
Super , wspaniały aromat. Szybka dostawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Kozy
2020-09-20
Genialna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Oświęcim
2020-08-10
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Zgierz
2020-07-10
Jak dla mnie kawa super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Poznań
2020-05-04
Jedna z najlepszych kaw z Bazzara jakie do tej pory piłam. Osobiście lubię łagodny smak kawy, które z powodzeniem można pić w porach popołudniowych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Szczecinek
2019-09-09
Bardzo dobra kawa, moim zdaniem lepsza od Dodicigrancru, jest mniej kwasowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Oleksii, Wrocław
2019-08-11
Według mnie kawa z goryczka delikatnie słodkawa. Po wypiciu zostaje wyraźny posmak tytoniu - byc moze bedzie smakowac ludziam palacym - a mnie to po prostu strasznie bawi :) W każdym razie kawa na pewno godna swojej ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łajski
2019-08-08
Warto było spróbować
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kobyłka
2019-05-05
Super kawa! Godna swojej ceny. Rewelacyjna obsługa zamówienia przez sklep! POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Zgierz
2019-04-24
Według mojej opinii kawa bardzo smaczna. Na pewno warto spróbować jej smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Kraków
2019-03-24
Kawa bardzo dobra, bez goryczki i kwasowości. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Lublin
2019-03-19
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Września
2019-02-26
Znakomita kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Dęblin
2017-09-30
Jak dla mnie to świetna kawa, bez goryczki i kwasowości, wspaniała crema.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Siedlce
2017-09-18
Po wszelkiego rodzaju mieszankach, przychodzi czas na kawy jednorodne. I tu zczynaja się schody: czegoś brakuje,coś nie smakuje... albo smakuje ale inaczej itp., itd... jednocześnie odkrywa się zupenie nowe doznania smakowe dotychczas albo mało intensywne albo niezauważalne. Fantastyczna zabawa! Nie ma co opisywać, spróbujcie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Poznań
2017-05-17
Bardzo dobra kawa.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Mińsk Mazowiecki
2017-04-15
To pierwsza kawa Bazzara i bardzo trafiona. Bez goryczki i po raz pierwszy trafiłam na kawę, która nie jest dla mnie ani trochę kwaśna. Z pewnością będę do niej wracać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Rzeszów
2017-04-11
Świetna kawa, jedna z lepszych Bazzary, łagodna, gęsta, kremowa, crema imponująca, czuć orzechowy posmak i jakby kapkę koniaku. Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Tyszowce
2017-03-30
Jak dla mnie na razie druga kawa po Guatemala Washed. Ponoć ma mieć aromat cytrusów, jak dla mnie raczej ma posmak orzechów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2016-12-08
Kawa niesamowita. Całkowicie pozbawiona goryczy, a jednocześnie pełna smaku, przeważa słodycz czekolady i toffi. Jedna z najlepszych w ofercie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wojcieszków
2016-10-02
Kawa bardzo dobra. Wyrazisty smak, wspaniały zapach, zwłaszcza rano. Pyszna ze spienionym mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2016-08-07
Kawa bardzo łagodna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumiła, Włocławek
2016-05-26
Szukam kawy o bardziej wyrazistej gęstości - chyba więcej robusty???Kupiona kawa jest dobra,ale nie rewelacja. Bogumiła Włocławek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Zielona Gora
2015-04-16
Kawa nadzwyczajnie łagodna ale nie "bezpłciowa". Jest coś wyjątkowego w tej kawie co bardzo mi odpowiada.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Rybnik
2015-01-28
Witam! Kupiłem tą kawę, ponieważ eksperymentuję. Moja opinia może nie być obiektywna, ponieważ z kaw ziarnistych próbowałem tylko.... dwóch. Jestem początkującym kawoszem i chciałem sprawdzić czy zauważę różnicę pomiędzy tą a Dallmayr Prodomo. I muszę przyznać z bólem, że wg mnie nie jest ona dwukrotnie lepsza (bo taka też jest różnica w cenie). Ale, proszę pamiętać, to opinia laika, który robił z niej capuccino i latte. A ta przeznaczona jest do espresso. Kawa dobra, nie jest gorzka. Zapach ładny i intensywny. Moja żona powiedziała, że my jesteśmy kawosze "od siedmiu boleści" :-) Zobaczymy jak będzie z następną.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Sulików
2015-01-17
Kawa ogólnie bardzo dobra o bardzo wyraźnym smaku warto było spróbować
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wrocław
2014-11-28
Kawa jest bardzo dobra, powiedziałabym że nawet Extra ! Ma niesamowity smak :)) POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Zakopane
2014-04-17
Doskonała kawa .Szybka i sprawna obsługa .Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Łomianki
2013-09-14
Przez cały czas eksperymentuję z różnymi kawami, w poszukiwaniu kawy o intensywnym smaku i małej ilości goryczki. Ta kawa zdecydowanie jest w tym kierunku i bardzo mi smakowała.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Rafal, Łajski
2013-09-12
dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Kielce
2013-07-12
Inny smak niż kaw które piłem dotychczas ale jestem zadowolony Ten smak mi odpowiada. Polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel