Opinie o Kawa ziarnista Bazzara Espresso Costarica Tarrazu SHB 1kg

123.00107.01

Przejdź do produktu
Kawa ziarnista Bazzara Espresso Costarica Tarrazu SHB 1kg - opinie w konesso.pl
  • Wysokiej jakości jednorodna arabika pochodząca z Kostaryki. Uprawiana jest wysoko w górach ponad 1500 metrów nad poziomem morza. Kawa ma bardzo bogaty smak z dominującą nutą słodyczy. Skład: 100% Arabica
Producent: BAZZARA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 20Średnia ocena: 4.95
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Lublin
2019-03-19

polecam

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Września
2019-02-26

Znakomita kawa.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Dęblin
2017-09-30
Jak dla mnie to świetna kawa, bez goryczki i kwasowości, wspaniała crema.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Siedlce
2017-09-18
Po wszelkiego rodzaju mieszankach, przychodzi czas na kawy jednorodne. I tu zczynaja się schody: czegoś brakuje,coś nie smakuje... albo smakuje ale inaczej itp., itd... jednocześnie odkrywa się zupenie nowe doznania smakowe dotychczas albo mało intensywne albo niezauważalne. Fantastyczna zabawa! Nie ma co opisywać, spróbujcie!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Poznań
2017-05-17
Bardzo dobra kawa.Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrianna, Mińsk Mazowiecki
2017-04-15
To pierwsza kawa Bazzara i bardzo trafiona. Bez goryczki i po raz pierwszy trafiłam na kawę, która nie jest dla mnie ani trochę kwaśna. Z pewnością będę do niej wracać.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Rzeszów
2017-04-11
Świetna kawa, jedna z lepszych Bazzary, łagodna, gęsta, kremowa, crema imponująca, czuć orzechowy posmak i jakby kapkę koniaku. Super
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Tyszowce
2017-03-30
Jak dla mnie na razie druga kawa po Guatemala Washed. Ponoć ma mieć aromat cytrusów, jak dla mnie raczej ma posmak orzechów.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2016-12-08
Kawa niesamowita. Całkowicie pozbawiona goryczy, a jednocześnie pełna smaku, przeważa słodycz czekolady i toffi. Jedna z najlepszych w ofercie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wojcieszków
2016-10-02
Kawa bardzo dobra. Wyrazisty smak, wspaniały zapach, zwłaszcza rano. Pyszna ze spienionym mlekiem.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2016-08-07
Kawa bardzo łagodna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumiła, Włocławek
2016-05-26
Szukam kawy o bardziej wyrazistej gęstości - chyba więcej robusty???Kupiona kawa jest dobra,ale nie rewelacja. Bogumiła Włocławek
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Zielona Gora
2015-04-16
Kawa nadzwyczajnie łagodna ale nie "bezpłciowa". Jest coś wyjątkowego w tej kawie co bardzo mi odpowiada.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Rybnik
2015-01-28
Witam! Kupiłem tą kawę, ponieważ eksperymentuję. Moja opinia może nie być obiektywna, ponieważ z kaw ziarnistych próbowałem tylko.... dwóch. Jestem początkującym kawoszem i chciałem sprawdzić czy zauważę różnicę pomiędzy tą a Dallmayr Prodomo. I muszę przyznać z bólem, że wg mnie nie jest ona dwukrotnie lepsza (bo taka też jest różnica w cenie). Ale, proszę pamiętać, to opinia laika, który robił z niej capuccino i latte. A ta przeznaczona jest do espresso. Kawa dobra, nie jest gorzka. Zapach ładny i intensywny. Moja żona powiedziała, że my jesteśmy kawosze "od siedmiu boleści" :-) Zobaczymy jak będzie z następną.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Sulików
2015-01-17
Kawa ogólnie bardzo dobra o bardzo wyraźnym smaku warto było spróbować
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wrocław
2014-11-28
Kawa jest bardzo dobra, powiedziałabym że nawet Extra ! Ma niesamowity smak :)) POLECAM
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Zakopane
2014-04-17
Doskonała kawa .Szybka i sprawna obsługa .Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Łomianki
2013-09-14
Przez cały czas eksperymentuję z różnymi kawami, w poszukiwaniu kawy o intensywnym smaku i małej ilości goryczki. Ta kawa zdecydowanie jest w tym kierunku i bardzo mi smakowała.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Rafal, Łajski
2013-09-12
dobra
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Kielce
2013-07-12
Inny smak niż kaw które piłem dotychczas ale jestem zadowolony Ten smak mi odpowiada. Polecam
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel