Opinie o Kawa ziarnista Bazzara Espresso Nicaragua Matagalpa 1kg

145.00127.60

Przejdź do produktu
Kawa ziarnista Bazzara Espresso Nicaragua Matagalpa 1kg - opinie w konesso.pl
  • Wysokiej jakości jednorodna arabika uprawiana na Matagalpa, Jinotega i Nueva Segovia. Kawa charakteryzuje się wyczuwalną nutą słodyczy i kwasowości. Skład: 100% Arabica
Producent: BAZZARA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 21Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kobyłka
2019-05-05
Super kawa! Godna swojej ceny. Rewelacyjna obsługa zamówienia przez sklep! POLECAM!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Warszawa
2019-03-03
Zdecydowanie dobra
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Rzeszów
2019-02-01
Kolejne kupione kilogramy ulubionej kawy. Po doświadczeniach z innymi produktami Bazzary ta kawa pozostaje on the top... Mam wrażenie, że jeszcze przez długi czas ta kawa zostanie z nami.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Września
2019-01-21
Bardzo dobra kawa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Przemyśl
2018-12-29
Polecam, rewelacyjna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Siedlce
2018-10-11
Bardzo dobre espresso. Brakuje mi trochę smaku liścia tytoniu.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2018-06-12
Kawa bardzo dobra..Świetny orzechowy smak .Polecam .....
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Osowiec
2018-01-02
Zaprzeczenie teorii, że blend kilku ziaren powinien dać więcej aromatu niż single origin. Ta kawa ma dużo więcej aromatu niż Dodici a crema jest naprawdę wybitna. Po otwarciu paczki nie można powstrzymać się przed kolejnym espresso i kolejnym espresso...
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Dęblin
2017-09-30
Kawa bardzo dobra, wyśmienita crema, nie jest kwaśna i z bardzo lekkim smakiem goryczki.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2017-09-26
Kawa szlachetna, specyficzna w swoim wyrazie. Bardzo subtelna na wejściu. Może nieco za bardzo i dlatego osobiście uważam, że nie jest to kawa do picia non-stop. W kategorii espresso, Bazzare 12 oceniam wyżej bo jak dla mnie ma ona pełniejszy bukiet.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2017-06-22
Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Kielce
2017-05-07
Zdecydowanie polecam. Super smak i aromat.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Rzeszów
2017-01-13
Fenomen! Kawa gęsta, kipi aromatami, słodkawa, wyraźnie czuć czekoladowe nuty. Crema jest imponująca.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Zielona Gora
2016-12-07
Kawa rzeczywiście doskonała. Próbowałem wszystkich dostępnych w Konesso kaw tej marki i ta jest moim no. 1.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2016-11-11
Kawa wybitna. Gęsta, trwała, orzechowa crema. Smak pełny, głęboki, wyczuwalny ślad goryczki potem gorzka czekolada i brandy. Rewelacja.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Włocławek
2016-07-22
Lubię tą kawę. Jest mocna i aromatyczna. Jest jeszcze lepsza od czasu gdy mam nowy ekspres. No cóż, sposób parzenia robi różnicę.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Konin
2016-05-19
Smaczna, aromatyczna, ale niezbyt różni się od nieco tańszej top 12...
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kraków
2015-04-04
Jak zawsze Bazzara świetna. Jedna z lepszych.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Pajęczno
2015-02-25
Niewątpliwie warta grzechu....
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Tarnowskie Góry
2015-01-27
Jak każda Bazarra jest dobra. Piękna crema o jednolitym kolorze. Tylko, czy aż tak bardzo różni się w smaku od tańszych kaw tego producenta...., że jest tak droga. No cóż kwestia gustu.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Bartoszyce
2013-11-29
Bazzara Espresso Nicaragua Matagalpa - no cóż, ponownie sprawdza się zasada, że jakość musi kosztować. Spróbowałam większości kaw z palarni Bazzara, oferowanych przez sprzedawcę i muszę przyznać, że najbardziej odpowiada mi właśnie ta. Espresso jest kremowe, prawie lepkie, z odpowiednią mocą, bez smaku kwasowości, z delikatną nutą czekolady w tle. Doskonała ! Właśnie zamówiłam kolejne trzy.
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel