Opinie o Kawa ziarnista Bazzara Espresso Nicaragua Matagalpa 1kg

  • Wysokiej jakości jednorodna arabika uprawiana na Matagalpa, Jinotega i Nueva Segovia. Kawa charakteryzuje się wyczuwalną nutą słodyczy i kwasowości. Skład: 100% Arabica
Kod produktu: 8026028003146
Producent: BAZZARA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 61 Średnia ocena: 4.97
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Smolec
2022-08-17
Moja ulubiona kawa, idealna to ekspresu ciśnieniowego . Niestety czasem brakuje jej w ofercie .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Rzeszów
2022-07-30
Po przymusowej przerwie (inna kawa) powrót do normalności.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Jarocin
2022-06-03
Od kilku lat kupuję kawy palarni BAZZARA między innymi "espresso nicaragua".ŚWIETNA kawa, łagodna i aromatyczna. Polecam. Polecam również zakupy w tej firmie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Koszalin
2022-05-29
Doskonała kawa. Kupuję w Konesso kolejny raz i pewnie tu zostanę na długo. Przesyłki są zawsze starannie zapakowane i szybko przysłane. Szczerze polecam sklep i jego produkty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Rudno
2022-05-13
Fantastyczna kawa - nasza ulubiona. Godna polecenia!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Żelechów
2022-04-14
kawa o wyjątkowym bardzo wyrazistym smaku idealna do espresso jak i cappuccino obsługa klienta bardzo profesjonalna polecam kawę jak i sklep Andrzej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Biała Podlaska
2022-04-05
Świetna kawa i wspaniała w smaku .Tylko tą będę kupował.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Rzeszów
2022-03-21
Niezmiennie "on the top". Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Koszalin
2022-02-05
Doskonała kawa. Delikatny smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Jarocin
2022-01-31
Kupuję ta kawę od kilku lat i będę to kontynuował. Jest to świetna kawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Stargard
2022-01-09
Kawa mocno aromatyczna ,nie kwaśna , na pewno zakup jeszcze powtórzę. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Żelechów
2021-12-30
kawa idealna na espresso smak i crema ideał jak i również jest bardzo dobra do cappuccino i innych mlecznych kaw. jedna znaj lepszych kaw w ofercie sklepu jeżeli nie najlepsza tak jak dla mnie Andrzej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Będzin
2021-12-30
Kawa nr 1. Świetny na maxa smak !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2021-12-08
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2021-12-05
Kawa doskonała, nie siem czy nie ciekawsza od dodicigrancru, pewnie zależy kto czego szuka w kawie. Świetny smak i aromat, super crema. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: LENA, SULEJÓWEK
2021-11-16
Pyszna jako espressp. Głęboka i aromatyczna. Aż szkoda rozcieńczać mlekiem :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Bielsko-Biała
2021-10-01
Jest to dla mnie jedna z najsmaczniejszych kaw z Bazzara. Głęboki smak, piękny aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Zabrze
2021-07-02
Jak to Bazzara zawsze dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Jarocin
2021-06-20
Nicaragua jeszcze czeka. Poprzednie single BAZZARY były fenomenalne: Costarica (świetna). Santo Domingo zapada w pamięć (najpierw wyraźnie słodkie, potem posmak gorzkiej czekolady). Ogóle Bazzary są godne polecenia, zakupienia i powtórzenia. Sam Sklep jest super: szybka realizacja, wiele ciekawych promocji.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Poznań
2021-06-17
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Poznań
2021-06-14
Bardzo bobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Rzeszów
2021-04-25
Niezmiennie najlepsza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Poznań
2021-04-02
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Jarocin
2021-03-14
Bardzo dobra kawa.Kupuję kawy z tej palarni od kilku lat. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Rzeszów
2021-02-13
Niezmiennie „on the top”. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Kraków
2021-01-07
Bardzo szybka realizacja zamówienia a kawy nie mają sobie równych polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Kielce
2021-01-04
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MICHAŁ, GNIEZNO
2020-12-20
rewelacyjna, moim zdaniem najlepsza z bazzara, od kiedy ją wybróbowałem to nawet 12 dodicigrancru tak mi nie smakuje, polecam zdecydowanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Czesław, Udanin
2020-11-20
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2020-11-15
Kawa doskonała. Nie wiem czy nie nawet ciekawsza od Dodicigrancru. Tak czy inaczej - koniecznie trzeba sprobowac.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata Retz, Starogard Gdański
2020-11-12
Świetna kawa, delikatna i wyrazista, aromat i zapach w całym domu,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Emil, Warszawa
2020-11-02
Nic nadzwyczajnego niestety :(
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Jarocin
2020-10-03
Bardzo dobra kawa ziarnista.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, WARSZAWA
2020-09-27
Kawa super. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Czesław, Udanin
2020-09-20
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirka, Margonin
2020-09-10
Polecam - pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Pawłowice
2019-12-07
Kawa super przesyłka ekspresowa Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jordan, Szydłowiec
2019-08-22
Dobra, ale wolę Dodicigrancru i odmianę z Kostaryki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Rąbień
2019-08-11
Kawa bardzo mi smakuje, aczkolwiek preferuję Bazzara DODICIGRANCRU. Polecam innym smakoszom!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kobyłka
2019-05-05
Super kawa! Godna swojej ceny. Rewelacyjna obsługa zamówienia przez sklep! POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Warszawa
2019-03-03
Zdecydowanie dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Rzeszów
2019-02-01
Kolejne kupione kilogramy ulubionej kawy. Po doświadczeniach z innymi produktami Bazzary ta kawa pozostaje on the top... Mam wrażenie, że jeszcze przez długi czas ta kawa zostanie z nami.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Września
2019-01-21
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Przemyśl
2018-12-29
Polecam, rewelacyjna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Siedlce
2018-10-11
Bardzo dobre espresso. Brakuje mi trochę smaku liścia tytoniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2018-06-12
Kawa bardzo dobra..Świetny orzechowy smak .Polecam .....
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Osowiec
2018-01-02
Zaprzeczenie teorii, że blend kilku ziaren powinien dać więcej aromatu niż single origin. Ta kawa ma dużo więcej aromatu niż Dodici a crema jest naprawdę wybitna. Po otwarciu paczki nie można powstrzymać się przed kolejnym espresso i kolejnym espresso...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Dęblin
2017-09-30
Kawa bardzo dobra, wyśmienita crema, nie jest kwaśna i z bardzo lekkim smakiem goryczki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2017-09-26
Kawa szlachetna, specyficzna w swoim wyrazie. Bardzo subtelna na wejściu. Może nieco za bardzo i dlatego osobiście uważam, że nie jest to kawa do picia non-stop. W kategorii espresso, Bazzare 12 oceniam wyżej bo jak dla mnie ma ona pełniejszy bukiet.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2017-06-22
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Kielce
2017-05-07
Zdecydowanie polecam. Super smak i aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Rzeszów
2017-01-13
Fenomen! Kawa gęsta, kipi aromatami, słodkawa, wyraźnie czuć czekoladowe nuty. Crema jest imponująca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Zielona Gora
2016-12-07
Kawa rzeczywiście doskonała. Próbowałem wszystkich dostępnych w Konesso kaw tej marki i ta jest moim no. 1.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2016-11-11
Kawa wybitna. Gęsta, trwała, orzechowa crema. Smak pełny, głęboki, wyczuwalny ślad goryczki potem gorzka czekolada i brandy. Rewelacja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Włocławek
2016-07-22
Lubię tą kawę. Jest mocna i aromatyczna. Jest jeszcze lepsza od czasu gdy mam nowy ekspres. No cóż, sposób parzenia robi różnicę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Konin
2016-05-19
Smaczna, aromatyczna, ale niezbyt różni się od nieco tańszej top 12...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kraków
2015-04-04
Jak zawsze Bazzara świetna. Jedna z lepszych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Pajęczno
2015-02-25
Niewątpliwie warta grzechu....
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Tarnowskie Góry
2015-01-27
Jak każda Bazarra jest dobra. Piękna crema o jednolitym kolorze. Tylko, czy aż tak bardzo różni się w smaku od tańszych kaw tego producenta...., że jest tak droga. No cóż kwestia gustu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Bartoszyce
2013-11-29
Bazzara Espresso Nicaragua Matagalpa - no cóż, ponownie sprawdza się zasada, że jakość musi kosztować. Spróbowałam większości kaw z palarni Bazzara, oferowanych przez sprzedawcę i muszę przyznać, że najbardziej odpowiada mi właśnie ta. Espresso jest kremowe, prawie lepkie, z odpowiednią mocą, bez smaku kwasowości, z delikatną nutą czekolady w tle. Doskonała ! Właśnie zamówiłam kolejne trzy.
Opinia naszego klienta w
    pixel