Opinie o Kawa ziarnista Bazzara Espresso Ethiopia Washed Sidamo 1kg

  • Wysokiej jakości jednorodna arabika płukana pochodząca z Etiopii. W tej kawie dominuje nuta słodyczy, można wyczuć smak owoców tropikalnych. Kawa jest zupełnie pozbawiona goryczy. Jej aromat po zaparzeniu pozostanie na długo w pamięci. Skład: 100% Arabica
Kod produktu: 8026028003368
Producent: BAZZARA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 46 Średnia ocena: 4.67
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Radom
2022-09-01
Kawa ziarnista Ethiopia jest łagodna w smaku, ma piękny aromat. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2022-08-21
Dobra kawa do codziennego picia. Dobry aromat i poziom wypalenia. Bardzo ją lubię oczekując na dostępność Bazzara Kenya.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Olsztyn
2022-05-14
Jedna z moich ulubionych kaw marki Bazarra... nie jest ciężka, nie czuję posmaku "tytoniu", doskonała - jak dla mnie, do latte :) zamawiałam wielokrotnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Siedlce
2022-04-14
Na stałe w moim zestawie. Doskonały czekoladowy smak z każdym łykiem inny. Zaparzam w ekspresie kolbowym ,podwójne espresso lekko przedłużone, trzeba znaleźć właściwe zmielenie ziaren.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Radom
2022-04-10
Polecam.Jedna z moich ulubionych kaw. Dostawa zawsze szybko i solidnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PAWEŁ, GDYNIA
2022-01-06
Bazzara zawsze wie jak zrobic dobrą kawę. ta kawa powoduje miłą odskocznie od codziennego życia. zamknij oczy, pij kawe i choc na chwile problemy znikaja, Mocny wyczuwalny smak i zapach, ja jako miłośnik nutek słodkości bardzo ją lubię.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Gliwice
2021-12-25
Jedna z ulubionych, poza południowo amerykańskimi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2021-12-23
uwielbiam tą kawę...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Stalowa Wola
2021-12-11
B.dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Musto Studio Pr, Wrocław
2021-12-06
Ciemno palone, błyszczące ziarna. Dla fanów mocnego smaku i aromatu.Cena do jakości wypada bardzo dobrze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Olsztyn
2021-11-18
Moja ulubiona kawa - lekka, pyszna, aromatyczna…
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Radom
2021-09-20
Jedna z moich ulubionych kaw ze sklepu Konesso. Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PAWEŁ, GDYNIA
2021-09-03
Równo upalona, zapach mało intensywny ale ma dużo smaku. Delikatny posmak słodyczy, czuć lekki aromat owocowy. Bardzo dobra do espresso jak i do kaw mlecznych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Gdańsk
2021-07-07
kawa pyszna w smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Giżycko
2021-06-24
OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Pieszyce
2021-05-22
Naszym zdaniem najlepsza z palarni z jakich próbowalismy kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Suchożebry
2021-04-16
Piękny aromat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Wrocław
2021-03-18
A w tym przypadku, płacę dużo, ale wiem za co. W tym przedziale jest rewelacyjna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Sebastian, Wrocław
2021-03-07
Kawa przepalona. Bez jakiejkolwiek kwasowości, brudna w smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Albert, Bogatynia
2021-01-11
Szybko sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Sobków
2021-01-02
Idealna!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, GOLENIÓW
2020-11-23
Kawy Bazarry najlepsze kawy jakie do tej pory piliśmy!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Odolanów
2020-11-03
Produktwysokiej jakości .Doskonała do wszystkich rodzajów kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Warszawa
2020-10-31
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Jarocin
2020-10-03
Wysoka jakość kawy.Polecam kawy ziarniste BARISTA.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Elbląg
2020-07-17
Bardzo dobra kawa. Nie ma w niej kwasowości, pełna aromatu doskonale smakuje w kawach czarnych i białc.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lena, Zbydniów
2020-05-27
Bardzo dobra kawa, wspaniały aromat i smak, ogólnie - udany zakup!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Marzena, Radom
2020-03-10
Kawa ok, ale inne Bazzara są zdecydowanie lepsze. Kawa delikatna w smaku. Ziarna jasne i aromatyczne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Legnica
2019-12-23
Bardzo dobra kawa. Sklep realizuje szybko zamówienia. Polecam zakupy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kobyłka
2019-05-05
Kawa super! Warta swojej ceny!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Radom
2019-04-21
Pyszna. Kwiatowa. Zrównoważona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2018-05-07
Nie bardzo rozumiem skąd tak niskie oceny. To bardzo mocny punkt w ofercie Bazzary. Smak zdecydowanie na 5. Wyraźny choć delikatny i bez goryczki. Crema trochę nietrwała i szybko znika, ale przyznam, że kawa z filiżanki też.. ;-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Grzegorz, Zawoja
2017-08-20
Delikatna, dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Poznań
2017-08-01
Niezła delikatna Kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Wieliczka
2017-03-15
Kawa warta spróbowania a sklep jak zwykle profesjonalny. Nie mogę doczekać się kolejnych zakupów i nowych doznań z pyszną kawą:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Nysa
2016-09-01
Kawa niezła, ja jednak wrócę do Top Class gdyż wolę kawy bez wyczuwalnej goryczki i kwaskowości. Ale polecam spróbować. Sklep jak zawsze szybki i niezawodny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wojcieszków
2016-07-17
Bardzo smaczna kawa, super na śniadanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Poznań
2016-05-26
Suche, jasne i bardzo kruche ziarna. Ja mielę ją na drobno ale ekspres nie ma z tym najmniejszego problemu. Crema niezła ale szybko ucieka z kawy. W smaku trochę owoców czego wprawdzie nie lubię ale aromaty te skutecznie neutralizowane są mlekiem. Smak wyraźny, długo utrzymuje się w ustach. Kawa na śniadanie idealna! Cena nieco wysoka ale w tym przedziale zdecydowanie wolę ją niż np. Izzo Gold czy Parana Caffe Espresso Italiano. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 1 / 5 )
Autor: Maria, Mała Kamienica
2016-03-07
Bardzo kiepska ......experyment nieudany ! Nie polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Zielona Gora
2016-01-03
Nie rozumiem tych powściągliwych opinii... Moim zdaniem to jedna z najciekawszych propozycji marki Bazzara. Baaardzo delikatna. Moja idealna kawa "śniadaniowa".
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wrocław
2015-06-24
Kawa nie jest zła, ale Bazzara z Kostaryki jest lepsza :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Człuchów
2015-05-11
Myślałem,że będzie lepsza i jak dla mnie jest lekko kwaskowata.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Poznań
2015-03-03
Super szybka dostawa, niecieKAWA
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Dariusz, Dolaszewo
2013-11-21
Dobra na eksperyment, ale nie na powtorki. Jednak BazzaraTopClass to...topclass i nie ma co eksperymentowac w jej "regionalnych" odmianach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Trzebnica
2013-11-21
aromat i smak ok, kiepska crema, ogólnie bez rewelacji
Opinia naszego klienta w
    pixel