Opinie o Kawa ziarnista Bazzara Espresso Guatemala Washed SHB 1kg

Kawa ziarnista Bazzara Espresso Guatemala Washed SHB 1kg - opinie w konesso.pl
  • Wysokiej jakości jednorodna arabika pochodząca z Gwatemali. Kawa charakteryzuje się przyjemną kwasowością, słodyczą i wyczuwalną nutą czekoladową. Skład: 100% Arabica
Producent: BAZZARA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 16Średnia ocena: 4.88
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kobyłka
2019-05-05
Super kawa! Godna swojej ceny. Rewelacyjna obsługa zamówienia przez sklep! POLECAM!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Września
2019-01-21
Znakomita kawa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kasia, Rybnik
2019-01-04
Przyzwyczajeni do łagodności Bazzary Piacerepuro, postanowiliśmy spróbować czegoś intensywniejszego i nie zawiedliśmy się. Kawa zdecydowanie mocniejsza w smaku z lekką goryczką, która jednak świetnie sprawdza się w napojach z dużą ilością mleka.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2018-05-06
Znakomity stosunek jakości do ceny, kawa godna polecenia.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Tyszowce
2017-03-30
Doskonała kawa, według mnie o niebo lepsza od Dodicigrandcru. Posmaczek czekolady świetny.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2017-03-07
Delikatna, ale bardzo aromatyczna o wyraźnie wyczuwalnym czekoladowym posmaku. Jeżeli smakowała Ci kawa New York Caffe Extra to i ta spełni Twoje oczekiwania. Jedna z czterech (jak dotąd) moich ulubionych kaw w Konesso. Na pewno będę do niej wracać.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Agata, Warszawa
2017-01-11
Bardzo dobra aromatyczna kawa, ale dla mnie zbyt mocna i lekko gorzka.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Lublin
2016-05-17
To jest druga moja ulubiona kawa z tej palarni, którą uważam za jedną z najlepszych. Potwierdzam, że kawa ma bogaty bukiet smakowy i wspaniały aromat.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wojcieszków
2016-05-16
Bardzo smaczna kawa o intensywnym choć niezbyt gorzkim smaku.Dobrze smakuje jako cappuccino. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Zielona Gora
2016-02-27
Kawa świetna. Aksamitna. Intensywna kakaowa aroma. Polecam.
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2015-05-01
Kawa z wyraźnie zaznaczoną nutą kakao (nie czekolady). Smak mocny, śladowa kwasowość.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: WŁODZIMIERZ, RADZYŃ PODLASKI
2015-04-04
Polecam , idealna zarówno rano jak i małe co nieco po południu.Delikatna , wywarzana w smaku.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Tarnowskie Góry
2014-11-05
Kawa dla miłośników posmaku czekolady. Bardzo zrównoważona. Nawet crema ma ładny czekoladowy kolor. Kawa została moim trzecim faworytem w tym sklepie. Kawa jest złotym środkiem zarówno dla tych, którzy lubią trochę bardziej wyrazisty smak arabik i tych, którzy wolą mniej intensywne kawy.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kraków
2014-09-04
Jedna z najlepszych kwa. Doskonały stosunek jakości do ceny.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Zawidów
2013-10-22
Bardzo smaczna kawa, z pewnością jeszcze ją kupię.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Wrocław
2013-09-30
Ta palarnia trzyma klasę i każda ich kawa jest wyśmienita.
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel