Opinie o Kawa ziarnista Bazzara PIACEREPURO 250g

  • Bazzara Piacerepuro to kawa ziarnista dla najbardziej wymagających konsumentów. 100% mieszanka ziaren Arabiki Gourmet pochodzących z Azji i południowej Ameryki. Skład: 100% Arabica Gourmet
Kod produktu: 8026028003429
Producent: BAZZARA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 13 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Jelenia Góra
2022-08-15
Absolutnie ulubiona w mieszance z innymi kawami Bazzara.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Bielsk Podlaski
2022-08-08
Polecam zakup w sklepie, jak również samą kawę. Dostawa szybka, kontakt ze sklepem bardzo dobry, a sama kawa wyśmienita.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Malbork
2022-08-03
Super kawa.Bardzo smaczna.Byłem bardzo ciekawy smaku tej kawy i nie jestem zawiedziony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Gdynia
2022-06-20
Super sklep, błyskawiczne zakupy, polecam bardzo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Wodzisław Śląski
2022-05-30
Bardzo dobra kawa. Nie jest odczuwalna kwasowość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2022-04-26
Typowa włoska kawa wysokiej jakości. Na kolbowym Lelicie wychodzi mi z niej dobre espresso i bardzo dobra kawa mleczna. I kupuję ją już kolejny raz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Jelenia Góra
2022-04-15
Pyszny uniwersalny blend. Pokuszę się o stwierdzenie, że posmakuje każdemu. Czuć kakao i delikatną słodycz, ale żden z tych smaków nie dominuje. Przez wzgląd na niską zawartość kofeiny - idealna na wieczorową porę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bozena, Sosnowiec
2022-03-19
Ta kawa również mi smakuje Polecam kawę i sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Gdańsk
2022-01-21
super smak przy tym bardzo łagodna. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Jelenia Góra
2022-01-08
Wspaniała, jak wszystkie kawy Bazzara.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lukasz, Rybnik
2021-12-17
Kolejna kawa firmy BAZZARA, którą można brać w ciemno. POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Sandomierz
2021-12-09
Kawa trafiła w moj gust. Goraco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Poddębice
2021-12-08
Nie czuć za bardzo smaków napisanych w opisie, chociaż nie spodziewałam sie nic wyraźnego. Poza tym kawa dobra, taka jakby kwaśno-gorzka.
Opinia naszego klienta w
    pixel