Opinie o Kawa ziarnista Bristot Crema Oro 500g

  • Ciemno palona mieszanka arabiki z Brazylii oraz Indii przeznaczona do ekspresów ciśnieniowych. Bristot Crema Oro posiada delikatnie słodki smak z nutami karmelu, przypraw i drzewa sandałowego.
Kod produktu: 8001681573519
Producent: BRISTOT

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 30 Średnia ocena: 4.93
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Suchy Las
2022-04-21
Osobiście, ta kawa to odkrycie roku! Zaskoczenie o tyle, że zawsze unikałam dodatku Robusty, ze względu na kwasowość. Taka kawa to smaczny balans pomiędzy łagodnością a kawową „goryczką” dla mnie super no i ten aromat!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Suchy Las
2022-04-16
Mimo obaw, ze w składzie jest aż 50% robusty, kawa mnie oczarowała. Wyraźna w smaku, ale nie kwaśna. Niesamowicie aromatyczna, w tej chwili mój nr 1
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Wrocław
2022-04-10
Kawa kupiona dla rodziców. Byli bardzo zadowoleni, kawa w sam raz pod ich gusta. :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ela, Knurów
2022-03-02
Bardzo dobra kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Żory
2022-02-28
smakowo bardzo dobra, niska gorycz, ale nie odczuwam wysokiej zawartości kofeiny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimiera, Otwock
2022-02-27
Smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabella, Legbąd
2022-02-25
Nadzwyczaj smakowita.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioleta, Wilga
2022-02-21
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Stalowa Wola
2022-02-18
Smaczna, chociaż z włoskich wolę Bazzarę ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Radomyśl
2022-02-08
Moja ulubiona, doskonały bilans arabiki i rubusty polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2022-02-07
PYSZNA !! smak idealny, nic gorzkiego, nic kwaśnego - wszystko w sam raz - na pewno będę zamawiać
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabella, Bydgoszcz
2022-01-29
ma ziemisty smak, nie jest w moim typie, ale nie oznacza to, że jest niesmaczna, inna...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Łódź
2022-01-23
Jest naprawdę OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2022-01-20
Wróciłem do tej kawy po pewnym czasie i stwierdzam, że trzyma wysoki poziom. To rasowy "włoch", a jeśli wziąć pod uwagę cenę, to już bomba! A więc podsumowując: mocna, pełna w smaku i aromacie, mocno palona, z piękną cremą. Filiżanka espresso z tej kawy, to czysta radość o poranku. :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Kamień Pomorski
2022-01-17
Kawa jakiej dość długo szukałem. Bez nadmiernej kwasowości i mocna. Jak trzeba zaparzyć słabszą to też nie traci swojego smaku. Polecam spróbować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Radomyśl
2022-01-14
Rewelka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kielce
2022-01-13
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Białystok
2022-01-03
Polecam wszystkim
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimiera, Otwock
2021-11-26
Świetna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Tychy
2021-11-11
Bardzo smaczna. Wychodzi wspaniala crema.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimiera, Otwock
2021-10-10
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Lublin
2021-09-27
Bardzo fajna, orzeźwiająca w porannym espresso, idealna do popołudniowego americano. Przyjemny smak i aromat bez nadmiernej gorzkości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2021-08-12
Kolejna kawa, która ma kopa na wielu płaszczyznach. Dość mocno palona, intensywne, pełne, ale i kremowe ciało od robusty, od niej także moc w kofeinie. Crema także wychodzi elegancka (mielenie 3,5/10). 4 gwiazdki, bo robusta dominuje i napar nie ujawnia zbyt wielu niuansów w smaku. Nazwa zasłużona, bo jedna filiżanka espresso doppio robi robotę i "robi dzień"!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Suchy Las
2021-04-19
Rewelacja!!!! Moja córka nieprzekonane do picia kawy, zaczęła dostrzegać zalety tego boskiego napoju. Piękny aromat, wyważony smak. Jak dla mnie odkrycie roku, mimo ze nie jestem fanem udziału Robusty w kawie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Murowana Goślina
2021-03-21
Świetny smak na poranne przebudzenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2021-03-02
Bardzo smaczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bydgoszcz
2021-03-01
Bardzo dobra kawa. Konkretna i treściwa w smaku i jednocześnie świetnie zbalansowana. Piękna, orzechowa crema, konkretna i przyjemna goryczka, finisz przyjemny, goryczkowy i odrobinę słodki. Najlepsza do espresso i lungo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Radomyśl
2021-02-28
Kupiłem ją na próbę bo była w bardzo dobrej cenie i co ciekawe naprawdę wyśmienita - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Sieradz
2021-02-25
Kawa oczekoladowymsmaku , pobudzająca
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lena, Zbydniów
2021-02-25
Kawa świeża mocno pobudzająca 50%arabika i 50% robusta to jest to!
Opinia naszego klienta w
    pixel