Opinie o Młynek do kawy Timemore C2 Black

  • Ręczny młynek do kawy, który jest przeznaczony do metod przelewowych. Timemore C2 Black posiada bardzo wytrzymałe żarna z utwardzonej stali nierdzewnej.
Kod produktu: 6959493503892
Producent: TIMEMORE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 174 Średnia ocena: 4.97
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Błażej, Łódź
2022-09-03
Mój pierwszy młynek, więc nie mam porównania, ale jestem bardzo zadowolony :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Warszawa
2022-08-26
Bardzo ładny, wygląda na wtrrzymały, spełnia swoją funkcję :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Toruń
2022-08-25
Wszystko w porządku, używam od 3 tygodni i jestem zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Czerniewice
2022-08-25
Super produkt, kawa przepyszna. Gałka odrobinę skrzypi przy mieleniu, co nie przeszkadza w użytkowaniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara Wyszyńska, Warszawa
2022-08-21
Wszystko OK. Miła, doradcza obsługa i szybki termin realizacji. Polecam. Dziękuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kobyłka
2022-08-18
zakupiony młynek dotarł bardzo szybko i jest wspaniały ! polecam w 100 %
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Warszawa
2022-08-18
Świetny młynek. To mój pierwszy co prawda, ale mieli się szybko, efektywnie i powtarzalnie. Na początku rączka nieco skrzypiała, ale małe psiknięcie WD40 pomogło ;).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Radom
2022-08-17
Świetny kompaktowy, bardzo dobrze wykonany młynek za niewygórowaną cenę. System ustawiania grubości mielenia na numer "kliku" wymaga odrobinę uwagi, ale w tej wielkości konstrukcji w zasadzie żaden sensowniejszy mechanizm nie przychodzi do głowy. Na najmniejszym bezpiecznym ustawieniu można się nawet pokusić o użycie w ekspresie ciśnieniowym (ziarnistość mniejsza niż w budżetowych elektrycznych młynkach żarnowych). Drobny mankament "estetyczny" - skrzypienie uchwytu pokrętła (można temu zaradzić wpuszczając kropelkę jakiegoś smarowidła). Gwint pojemnika na mieloną kawę wymaga ostrożności przy wkręcaniu. Poza tym mechanicznie wszytko wydaje się być ok. - sztywne spasowanie, żadnych luzów, powtarzalność grubości mielenia. Bardzo dobra relacja jakości do ceny. Polecam tak produkt, jak i obsługę sklepu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Poznań
2022-08-16
bardzo sprawnie i szybko mieli. Jestem zadowolony - początkujący miłośnik drippera
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ignacy, Warszawa
2022-08-10
Świetny młynek. Konstrukcja, możliwość mielenia pod różne metody zaparzania kawy- czy ekspres kolbowy, czy zaparzarka. Przesiadka z młynka elektrycznego na noże była strzałem w 10. Następnym razem tak długo bym się nie zastanawiał. W utrzymaniu czystości jest banalnie prosty. Polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Kraków
2022-08-06
Fajny młynek na początek, solidna konstrukcja. Super kontakt ze sklepem i profesjonalne podejście do klienta, serdecznie polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2022-08-04
Jestem naprawdę zadowolony. Wykonanie mechaniczne bardzo dobre: zero luzów, materiały solidne, co najważniejsze równy przemiał i praca żaren tak samo. Na razie po kilku tygodniach niemam żadnych zastrzeżeń. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Ogrodzieniec
2022-08-03
Świetny młynek. Bardzo praktyczny - można szybko zmielić ilość kawy potrzebną na jedną lub dwie filiżanki. Doskonałe i praktyczne ustawianie stopnia zmielenia kawy. Gałka korbki faktycznie trochę skrzypiała ale odrobina WD rozwiązała ten problem całkowicie:-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Sosnowiec
2022-08-03
Młynek solidny, dość ciężki. Mielenie jednak łatwe i bezproblemowe. Kilkanaście obrotów i porcja kawy zmielona. Picie kawy z rana nabiera nowego znaczenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Celina, Szczecin
2022-08-01
Podobno to produkt budżetowy. Nie znam się, bo to mój drugi młynek. Jednak, szybkość i precyzja mielenia powoduje, że używam go nie tylko na co dzień, ale również w podróży.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Łódź
2022-07-28
Młynek idealny do kawiarki lub innych alternatywnych metod. Solidnie wykonany, z dobrych materiałów. Dobrze leźy w ręce. Mieli kawę całkiem fajnie, jak na moje potrzeby bardzo dobrze. Polecam za te pieniądze. Oczywiście pochwale też firmę Konesso, za super obsługę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Częstochowa
2022-07-23
Młynek super, póki co używam go głównie do przygotowywania kawy w aeropressie. Zdaje swoje zadanie na 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2022-07-21
Po poprzednim, średnio udanym wyborze, nie spodziewałam się, że ręczny młynek może być tak dobry i dokładny. Świetnie sprawdził się podczas wakacyjnego wyjazdu i przy porannym mieleniu, gdy nie chcę budzić domowników młynkiem elektrycznym. Młynek używany był pod aeropress, chemex I drip i tu sprawdza się świetnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Pawel, Warszawa
2022-07-21
Kupiłem jako pierwszy swój młynek do kawy i jest to świetny wybór - łatwy w użyciu, i czyszczeniu, do tego sprawia wrażenie solidnego i chyba taki jest. Myślę, że na pierwszy młynek świetnie się nada.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Rafał, Bielsko-Biała
2022-07-19
Jest to mój pierwszy młynek tego typu i myślałem, że żarna stalowe będą cieły ziarenka na dość równe drobiny. Jednak musze przyznać, że niestety trochę pyłu tworzy się
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Wrocław
2022-07-15
Młynek bardzo dobrze mieli. Przez chropowatą powierzchnie nie wyślizguje się z dłoni. Plastikowa gałka niestety skrzypi niemiłosiernie przy tarciu o metalową korbę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Gliwice
2022-07-12
Mój pierwszy porządny młynek, i jest spora różnica w smaku. Zmielenie porcji kawy zajmuje 30 sekund,dobrze służy i w domu i na biwakach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Pułtusk
2022-07-10
Bardzo dobry młynek. Idealny do kawiarki i przelewu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Kraków
2022-07-07
Stylowy, ergonomiczny, sprawdza się wspaniale. Polecam:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Gorzów Wlkp.
2022-07-05
Młynek jest wysokiej jakości. Porównywalny z najlepszymi. Zakup został zrealizowany szybko i bezproblemowo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gliwice
2022-06-29
Stylowy! Starannie wykonany, wygodnie się trzyma i mieli. Dobra jakość przemiału
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Kraków
2022-06-27
Super jakość wykonania, bardzo dobra dokładność mielenia, precyzyjna regulacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Kiełczów
2022-06-26
Świetny młynek po przesiadce z hario slima jestem w szoku precyzji ale przede wszystkim prędkości mielenia która jest nieporównywalna. Porównując do przemiału z dużo droższych młynków jak comandante i mojego domowego mhalkoninga wypada całkiem dobrze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Wrocław
2022-06-26
Świetny mlynek, ciężki i dobrze leży w ręce. Mieli bardzo szybko, 30 sekund.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Filip, Wrocław
2022-06-26
Wcześniej korzystałem z młynka rhinoware i widzę bardzo dużą różnicę. Polecam, bo w tej cenie warto!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Dąbrowa Górnicza
2022-06-23
Świetny młynek - co prawda to mój pierwszy, ale jestem zadowolona. Regulacja grubości mielenia jest bardzo łatwa i przyjemnie się go używa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kacper, Wrocław
2022-06-13
Brak oznaczeń kroków utrudnia przejście pomiędzy ustawieniami, ale jeśli często się tego nie zmienia, to nie ma żadnego problemu. Zaskakująco mało kawy zostaje w młynku po zmieleniu. Dużoo gorzej jest z kawą osadzającą się na dnie pojemniczka wyjściowego, bo tutj nawet dołączony pędzelek niewiele daje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Rumia
2022-06-11
Zakup z polecenia. Bardzo do dobry młynek. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bruno, Kraków
2022-06-08
Młynek sprawuje się doskonale - jestem zadowolony :))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julian, Warszawa
2022-06-05
Młynek godny polecenia! Jeśli możesz dołożyć trochę więcej na swój pierwszy młynek, myślę że warto.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Piaseczno
2022-06-04
Przesiadłem się na ten młynek ze zwykłego młynka elektrycznego z nożykami - ekstraklasa! Przy tych samych ziarnach (Hayb) i tej samej metodzie parzenia (kawiarnia Bialetti) uzyskany efekt jest nieprawdopodobny! Zdecydowanie warto zakupić ten młynek, kawa staje się zupełnie innym przeżyciem. Bardzo polecam! Sam młynek jest wykonany solidnie, łatwo się go rozbiera i czyści (raz na tydzień 5 minut). Jedno lądowanie kawy miele ok pol minuty i jest to czynność raczej przyjemna. Estetyka młynka na najwyższym poziomie - czuć w dłoni ze to porządny sprzęt. Realizacja zamówienia przez Konesso jak zwykle super - sprawnie, szybko, bez problemów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Kędzierzyn-Koźle
2022-05-27
Genialny młynek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Chylice
2022-05-26
Bardzo szybka dostawa i super kontakt ze sklepem. Zamiast czekać na linii, oddzwonili po prostu. Młynek też spisuje się bardzo dobrze. Jest to nowsza wersja z regulacją grubości mielenia za pomocą pokrętła metalowego. Obawiałem się, że obudowa będzie zbierała brud, ale nic takiego się nie dzieje. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Iłża
2022-05-23
Młynek świetny. Bardzo dobrze mieli, dobrze się go trzyma.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gośka, Grudziądz
2022-05-15
Młynek dobrej jakości, doskonale wykonany. Całkowicie spełnił oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucjan, Gorlice
2022-05-14
Młynek godny polecenia, kawa mieli się lekko, duży zakres grubości mielenia . Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kacper, Włocławek
2022-05-12
Pierwszorzędnie spełnia swoje zadanie. Rączka trochę skrzypiała, ale WD załatwiło sprawę. Do użytku domowego naprawdę nie ma potrzeby kupować niczego droższego
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Łódź
2022-05-09
Młynek jest precyzyjny, poręczny a co najważniejsze precyzyjnie miele kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Olsztyn
2022-05-03
Bardzo fajny młynek, używany w podróży motocyklem. . Sklep z bardzo dobrą obsługą i konkurencyjnymi cenami.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Nowy Targ
2022-05-02
Bardzo ładny młynek. To mój pierwszy, więc nie wiem, jaka jest jego jakość mielenia. Od samego początku irytujące było piszczenie plastikowej główki ramienia korby, ale kropla smaru rowerowego załatwiła sprawę. Pojemność młynka dobra na kawy dla jednej osoby lub dwa dwóch, ale raczej „herbatki”
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Gliwice
2022-04-25
Dobry młynek w dobrej cenie. dodatkowe wymagane znaki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Przemyśl
2022-04-20
Jeszcze testowany. Wygląda ładnie, mieli dobrze, kawa smakuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Vitalii, Warszawa
2022-04-16
kupowałem na prezent, jest bardzo dobry błynek, dziewczyna jest zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Poznań
2022-04-15
Bezkonkurencyjny w swojej kategorii cenowej. Atrakcyjny minimalistyczny wygląd i dobry przemiał. W zestawie pędzelek i pokrowiec. Młynek w wersji aktualnej (ze stalowym pierścieniem regulacyjnym).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Brzóza Królewska
2022-04-15
Rewelacja, polecam młynek ze wzgledu na wykonanie - wygląd, funkcjonalność. Szukasz czegoś na start i dlugie użytkowanie, to właśnie ten młynek polecam - dbam jak o "jajko" ;o)p
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Poznań
2022-04-15
Bardzo dobry młynek, dużo lepszy niż mój poprzedni Rhinowares.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Lublin
2022-04-15
Młynek bardzo kompaktowy. Ziarno mielone bardzo równo. Zalety: -kompaktowe wymiary -łatwość czyszczenia -ładny design Wady: -brak licznika klików przy ustawianiu młynka, zawsze trzeba przeliczać przy ustawianiu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kraków
2022-04-12
Młynek do kawy jest super. Solidny, stabilny a mielenie kawy nie wymaga dużego nakładu siły. Przy tym elegancki i perfekcyjnie wykonany. Smak kawy zaparzonej w ekspresie kolbowym nieporównywalny z tym co serwują ekspresy automatyczne. Dziękuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Sulechów
2022-04-08
Swietny młynek. Wcześniej używałem Hario, ale ten młynek mieli kawe znacznie szybciej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Borkowo
2022-04-08
Przyjemny niewielki podręczny. Wszystko jak w opisie .Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Bodzentyn
2022-04-08
Produkt estetyczny, starannie wykonany, kawe miele szybko. Czas pokaże czy ma też inne zalety.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Warszawa
2022-04-05
Elegancki młynek, troszkę piszczała rączka podczas mielenia, ale WD40 załatwia sprawę. Po nim już tylko Komeś ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Swarzędz
2022-04-02
Super młyneczek. Polecam. Szybka dostawa i kawka gratis, całkiem przyjemna w smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Poznań
2022-04-01
Bardzo dobra jakość do ceny. Polecam. Realizacja dostawy błyskawiczna, kontakt wyśmienity.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Jastrzębie-Zdrój
2022-03-24
Bardzo dobry młynek godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Filip, Jelenia Góra
2022-03-24
Ładnie wykończony i dobrze mieli
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Rzeszów
2022-03-24
super młynek polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Gdańsk
2022-03-24
Świetnie wykonany, idealna pojemność. Jak na razie jestem bardzo zadowolony. Piję do 3 kaw dziennie i zastanawiam się jak długo mi posłuży:) Od droższej wersji różnią go trochę tańsze materiały (np. rączka plastikowa zamiast drewnianej), ale w działaniu nie widzę różnicy. Jedyna rzecz, jaka jest fajniejsza od droższej wersji slim to to, że w droższej wersji gałka od korby jest odczepiana. All in all 10/10
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: WIESŁAW, RAWICZ
2022-03-22
Młynek sprawuje się wyśmienicie w gospodarstwie domowym. Zdecydowanie polecam zakup.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Oliwia, Wejherowo
2022-03-21
Jest to mój pierwszy młynek ręczny - jestem bardzo zadowolona z jakości mielenia. Młynek poręczny, działa bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artem, Żywiec
2022-03-20
Świetny sprzęt, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bozena, Sosnowiec
2022-03-19
Młynek rewelacja takiego szukałam od dawna Fajnie mieli super używam codziennie i piję pyszną kawę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Bydgoszcz
2022-03-16
Rewelacyjny mlynek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysiek, Łódź
2022-03-16
Mój pierwszy młynek ze stalowymi żarnami. Spełnia oczekiwania w 100%. Sprawdza się w alternatywach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2022-03-13
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Szprotawa
2022-03-11
Realizacja zamówienia na 5! A sam młynek - świetny! Polecam zarówno sklep jak i urządzenie. Bardzo dzuekuje i pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Łomża
2022-03-10
SUPER
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Elbląg
2022-03-09
Jakość 5 Wygląd 5 funkcjonalność 5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Białystok
2022-03-07
Jeśli ktoś się broni przed zakupem młynka z powodu ceny, to uczciwie trzeba przyznać, że ten naprawdę jest warty każdej złotówki wydanej na niego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Toruń
2022-03-04
Korzystam z młynkka ok. miesiąc. Jestem bardzo zadowolony. Kawa jest bardzo dobra. W szczególności ważny jest dla mnie jego kompaktowy rozmiar - mogę go zabrać wszędzie ze sobą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Poznań
2022-03-04
Bardzo dobry młynek w przystępnej cenie. Spora regulacja mielenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2022-02-27
Bardzo dobre działanie sprzętu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Ozorzyce
2022-02-24
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BARBARA, WARSZAWA
2022-02-24
Polecam, super produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Michał, Błonie
2022-02-16
Dobrze mieli, trochę słabo z utrzymaniem czystości w górnej części. Stosunek jakości do ceny bdb.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gliwice
2022-02-14
Bardzo dobry młynek, warty każdej złotówki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Sosnowiec
2022-02-07
Świetny sprzęt w dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Łódź
2022-02-02
Szybka dostawa. Z młynka jestem bardzo zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kraków
2022-01-29
Świetny młynek. Mieli szybko, równo, jest bardzo wygodny. Polecam każdemu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MATEUSZ, ZBUCZYN
2022-01-27
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2022-01-27
Jako, że jest to mój pierwszy młynek ręczny nie mam punktu odniesienia. Mimo to polecam ten produkt tym którzy tak jak ja zaczynają swoją przygodę z kawą. Jakość mielenia bardzo dobra, kawą smakuje wyśmienicie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Dąbrowa Górnicza
2022-01-26
Wszystko, jak trzeba. Młynek pierwsza klasa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Kraków
2022-01-24
Sprawna i szybka obsługa. Okazało się że mój młynek miał drobny defekt. Cały porces reklamacji, łącznie z odesłaniem z powrotem zajął 3 dni. Pozatym młynek ok - jestem zadowolony. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Wadowice
2022-01-20
Super młynek. Przesiadłem się z ceramicznego Bialetti. Różnica jest przeogromna. Szybkość, wygoda. No i ta radość z kręcenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Gdynia
2022-01-17
Kupiłam na prezent, brat i bratowa bardzo zadowoleni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Warszawa
2022-01-16
Jest po prostu super :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafal, Łódź
2022-01-16
Polecam! Dobry mlynek, plynnie i lekko się mieli.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Biecz
2022-01-15
Dla mnie najlepszy młynek jeżeli chodzi o stosunek ceny do jakości. Solidnie wykonany, stabilne stalowe żarna, mieli szybko i równo, dokładna regulacja mielenia. Wart tych pieniędzy. Młynek i sklep oceniam 10/10.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Brygida, Lębork
2022-01-15
Młynek sprawdza się bardzo dobrze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Błażej, Gdańsk
2022-01-14
Świetny młynek, od miesiąca sprawdza się bez zarzutów, co prawda to mój pierwszy więc będzie bez porównań. Mały, wygodny, solidny, mieli nie pyta. Cieszy mnie używanie go i mam nadzieje że posłuży jak najdłużej. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Kaźmierz
2022-01-14
Bardzo dobra jakość wykonania. Bardzo wygodny w obsłudze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Wrocław
2022-01-14
Świetna jakość wykonania, bardzo dobrze spasowane elementy. Stalowe żarna robią robotę, mieli o wiele lżej niż poprzedni młynek z ceramicznymi. Jakość mielenie też dużo lepsza. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Kraków
2022-01-13
Mieli szybko i sprawnie, łatwy w regulacji. Z wad to czasem zgrzyta jak się odkręca/zakręca pojemnik na zmieloną kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Dorota, Kraków
2022-01-13
Młynek mieli świetnie, jest też bardzo ładny. Minusy: podczas skręcenia trzeba uważać, bo inaczej skrzypi jak kreda na tablicy. I zmielona kawa strasznie się przylepia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Warszawa
2022-01-11
Świetny młynek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Kraków
2022-01-11
Przesyłka dotarła bardzo szybko. Młynek do kawy był prezentem gwiazdkowym dla taty i jest on zadowolony z prezentu :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Rzeszów
2022-01-10
Młynek bardzo solidnie wykonany, z dbałością o szczegóły. Świetnie trzyma się w dłoni. Praca bez zarzutów. Łatwy w czyszczeniu. Szczerze polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Racibórz
2022-01-09
Pokochałam ten młynek od pierwszego zmielenia!:) Piękny design, estetyczne wykonanie oraz metalowe żarna gwarantują długą i harmonijną współpracę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wasilków
2022-01-07
Fajny młynek. Miele sprawnie, czuć w palcach, że zmielona kawa jest jednolita. Wykonany dobrze, obsługuje się bez problemu. Kupiłem żonie, jest bardzo zadowolona. Można ustawić drobny przemiał, na krótkie parzenie w tygielku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Gdansk
2022-01-07
Chyba najlepszy w swojej kategorii cenowej. Mieli równo, szybko i fajnie wygląda.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2022-01-07
Bardzo przyjemny młynek. Oś stabilna, kręci się na łożyskach jak źła. Porównując do mojego poprzedniego młynka Rhinowares, to jest zupełnie inny poziom. Czas mielenia zauważalnie się skrócił. Timemore ma tylko niestety mniejszą pojemność - wchodzi na raz 20g, gdzie Rhinowares mieścił do 30g.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Lublin
2022-01-03
Młynek używaliśmy już kilka razy - płynnie mieli kawę i świetnie układa się w dłoni. Jest bardzo łatwy w obsłudze i spełnia swoją rolę. Wydaje się przy tym być bardzo solidny, ciężki, bez ryzyka łatwego uszkodzenia głównego mechanizmu. Kawa do french press zmielona bardzo dobrze - nie za drobno. Na plus szerokie spektrum ustawienia grubości mielenia ziaren. Świetny wybór jak na pierwszy młynek - bez rozczarowania. Posłuży nam na długo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Rzeszów
2022-01-02
Młynek póki co sprawuje sie super. Dobre wykonanie, masywnie wygląda. Fajny bonus w postaci worka do przechowywania młynka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Poznań
2022-01-01
Młynek szybko mieli i jest łatwy w obsłudze. Uważam, że jest to super budżetowy młynek ręczny. Jedyne co może przeszkadzać, to brak możliwości oznaczenia klików (trzeba pamiętać ustawienia albo na nowo ustawić).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Kraków
2021-12-31
W tym przedziale cenowym zaiste nie ma nic lepszego. Nawet elementy plastikowe (których jest notabene nie tak dużo w porównaniu z metalowymi) są tak wysokiej jakości, że łatwo je pomylić z metalem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Mechnica
2021-12-31
Bardzo dobry produkt jak za tak niską cenę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malwina, Poznań
2021-12-29
Cudowny. Precyzyjny. Pięknie zapakowany z dodatkowymi akcesoriami jak woreczek i pędzelek do czyszczenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Słupsk
2021-12-27
Znakomity w swojej cenie!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Zalesie Górne
2021-12-23
Używam młynka do kawiarki przelewowej. Kawa jest cudowna. Działa idealnie. Jedynie mielenie na bardzo drobno (do kawy "plujki") trwa naprawdę długo. Zdecydowanie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciek, Wrocław
2021-12-19
Fajnie mieli, dobrze wygląda. Na pierwszy młynek moim zdaniem bardzo ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Sosnowiec
2021-12-18
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artsiom, Warszawa
2021-12-10
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Warszawa
2021-12-06
Młynek sztos!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Mikołów
2021-12-04
Dobrze wykonany młynek, a przy okazji miły dla oka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Gdańsk
2021-12-03
Super młynek! Wygodny w użyciu, świetnie wykonany, bardzo dobrze się go trzyma. Zakręcana komora na kawę jest stabilna. Stalowe żarna są ostre i dobrze wykonane. Rewelacyjny do dripa. Mielenie kawy do espresso też jest ok, ale przy mieleniu na drobno trzeba się sporo nakręcić. Podstawka młynka sprawdza się nawet jako awaryjny tamper dla koszyka 51mm. Jedyne co bym zmienił to zmniejszył odległości pomiędzy poszczególnymi stopniami mielenia. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, Warszawa
2021-11-19
Warty swoje ceny. Świetne wykonanie. Bardzo ładnie prezentuje się na blacie kuchennym. Poranne mielenie stało się przyjemnością.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Bełżyce
2021-11-17
Młynek bardzo wygodny w użytkowaniu. Naprawdę szybko mieli kawę na wybraną grubość, odnosi się wrażenie, że jest bardzo solidny. Fakturowana powierzchnia sprawia, że młynek nie ślizga się w dłoniach i nie ma na nim śladów palców.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominik, Mińsk Mazowiecki
2021-11-15
Obecnie przemielilem prawie 5kg kawy. Wstępnie jestem zdania że to udany zakup. Nie wiem jaka jest żywotność tego młynka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wacław, Toruń
2021-11-14
Puki co, jestem zadowolony. Młynek działa. Pięknie wygląda przemiał. Łożysko i stalowe żarna to jest to
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Lublin
2021-11-12
Dobra jakość i przemiał, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, Warszawa
2021-11-07
Najwyższa jakość wykonania, możliwość dokładnego ustawienia stopnia zmielenia ziaren. Nieważne jakie się ma preferencje i jakim sprzętem do parzenia kawy się dysponuje. Uważam, że jest to najważniejsza rzecz do przygotowania ulubionej kawy. Młynek ten spełnia z nawiązką moje oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Katowice
2021-11-04
Używam młynka niemal codziennie od pewnego czasu i muszę powiedzieć - C2 oferuje jeden z najlepszych stosunków ceny do jakości w swojej klasie. W tej cenie często ciężko oczekiwać stalowych żaren, w które wyposażony jest Timemore. Lepsza niż można by oczekiwać stabilizacja wewnętrznych komponentów sprawia, że ziarna mielone są niemal tak równo jak zdecydowanie droższych młynkach - zwłaszcza w przypadku grubszego mielenia pod metody przelewowe. U mnie młynek współpracuje z Gabi Masterem A i muszę przyznać, że dogadują się wyśmienicie (do większości ziaren używam 22 kliki, więc dość grubo). Dodatkowo, trzeba przyznać, że przez swój minimalistyczny design młynek prezentuje się świetnie - jest bardzo elegancki i sprawia wrażenie obcowania ze zdecydowanie droższym produktem. Na korzyść mogę zaliczyć poręczność i pewny chwyt. Delikatnie chropowata powierzchnia korpusu i pojemnika na zmielone ziarna zapobiega ślizganiu i obracaniu się młynka w ręce przez co mielenie jest proste i przyjemne. Zmielenie 18 gram kawy (moja standardowa porcja) zajmuje mi kilkanaście sekund. Na koniec warto tylko wspomnieć o, że nie nadaje się on do mielenia pod espresso - producent odradza mielenie w kilku pierwszych ustawieniach, ponieważ może to spowodować uszkodzenie żaren (nie ma się co dziwić - to nie ta półka cenowa). Mielenie pod kawiarkę nie stanowi dla C2 problemu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Sosnowiec
2021-10-28
Super solidny młynek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Lublin
2021-10-21
Świetnie wykonany
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Poznań
2021-10-20
młynek ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bryan, Kraków
2021-10-14
Zamówienie w porządku i młynek taki jaki powinien być, czyli dobry.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Krąg
2021-10-12
Świetny produkt, wysoka jakość wykonania i przyjemność użytkowania. Zdecydowanie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michalina, Toruń
2021-10-11
Bardzo dobry młynek zarówno dla początkujących, jak i średniozaawansowanych. Solidne wykonanie, szybkie mielenie, pięknie prezentuje się na półce.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Szymon, Kamionki
2021-10-10
Bardzo dobry młynek, lekki, kompaktowy, mieli szybko i bardzo dokładnie jak na swoją półkę cenową. Mogę mieć uwagę jedynie do gwintu łączącego górę młynka z pojemnikiem na zmieloną kawę. Ponieważ jest wykonany z niczym nie pokrytego metalu czasem nieprzyjemnie skrzypi i trudno jest trafić w gwint.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafal, Szczecin
2021-10-10
Super młynek. Bardzo solidny i ciężki. Ustawienia grubości mielenia, solidna konstrukcja. Cena lepsza niż u konkurencji.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SŁAWOMIR, Gdańsk
2021-10-09
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Szczecin
2021-10-09
Rewelacja. Solidne i eleganckie wykonanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, CZĘSTOCHOWA
2021-09-27
Bardzo fajny mlynek. Co prawda nie jestem super doświadczony, to mój pierwszy lepszy od marketowego sprzet tego typu, ale kawa jest o niebo smaczniejsza. Przy zmianie ustawień widac różnice w kawie. Używam nanopresu, mocca pot, frenchpress i ekspresu ciśnieniowego i w ką,dym przypadku daje rade.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2021-09-17
Świetna jakość, wysoka jakość materiałów, absolutnie najlepszy ręczny młynek pod względem jakości do ceny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Bydgoszcz
2021-09-13
Młynek spełnił moje oczekiwania. Jakość wykonania jest bardzo dobra, mielenie kawy tym młynkiem, to sama przyjemność.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Siemianowice Śląskie
2021-09-07
Wytrzymały i łatwy w czyszczeniu oraz zmiany poziomu mielenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Żukowo
2021-08-30
Minimalistyczny młynek, bardzo ładnie się prezentuje. Co najważniejsze - jest solidnie wykonany. Mieli odpowiednio do moich potrzeb, zarówno pod kawiarkę jak i alternatywne metody parzenia kawy. To zdecydowanie najlepszy produkt jeśli chodzi o stosunek ceny do jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Franciszek, Pawłowiczki
2021-08-28
Młynek jest bardzo solidnie wykonany, czuć to podczas mielenia i podczas regulacji grubości zmielenia. Skoki są małe i dokładne nawet po rozkręceniu i skręceniu młynka. Myśle ze warto dorzucić te kilkadziesiąt złotych zamiast kupować np. Skertona, bo różnica w jakości zmielenia jest o kilka poziomów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominik, Zakopane
2021-08-27
Dobrze się sprawuje, mieli równo, dobry na początek przygody z kawą
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Poznań
2021-08-21
Jestem b zadowolony. To mój pierwszy ręczny młynek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2021-08-16
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Grodzisk Mazowiecki
2021-08-14
Moim zdaniem najlepszy młynek ręczny w tym przedziale cenowym-płynna regulacja i błyskawiczny czas mielenia porcji kawy-ok 30 sekund!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Krzeszów
2021-08-13
Młynek nie jest najtańszy, ale jakość przemiału to niebo a ziemia w porównaniu do taniego elektrycznego Delonghi, którego używałem do tej pory.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Lublin
2021-08-12
Bardzo dobry budżetowy młynek. Miele szybko, jest bardzo poręczny. Można go transportować w materiałowym pokrowcu, który znajdziecie w pudełku. Podsumowując: do alternatywnych metod w sam raz, warto kupić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemek, Kraków
2021-08-02
Fantastyczny młynek i sklep, który szybko obsłużył zamówienie. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Janów Lubelski
2021-08-02
Młynek rewelacja. Jakość wykonania i wygląd robią niesamowite wrażenie. 18 gram kawy udało mi się zmielić w 25 sekund.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2021-07-24
Kupiłem już drugi młynek. Tym razem dla siebie. Pierwszy podarowałem w prezencie. Obdarowany jest bardzo zadowolony. Dobra i solidna jakość wykonania. Myślę, że posłuży na lata. Obecnie na rynku nie ma w tej cenie podobnego. Przynajmniej ja nie znalazłem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Warszawa
2021-07-13
Bardzo dobry młynek. Codziennie go używam od 2 miesięcy i do tej pory bez zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Łazy
2021-07-05
Świetny, solidny produkt. Jest to moja pierwsza styczność z młynkiem ręcznym i mimo, że dopiero zaczynam przygodę z mieleniem kawy to już czerpię z korzystania z niego ogrom przyjemności!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Dobroń
2021-07-03
Młynek zakupiony pod aeropress oraz kawiarkę. Bardzo dobrze i szybko mieli,wczesniej używałem młynka udarowego. Jakość przemiału bardzo dobra,wreszcie czuć piekne aromaty orzecha w kawie zaparzonej w kawiarce. Przesyłka dotarła szybko,bardzo dobrze zapakowana. Ocena młynka jak i sklepu 5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Szczecin
2021-06-27
Elegancki, bardzo kompaktowy, solidnie zrobiony. Stopień mielenia mógłby być zaznaczony; zamiast tego trzeba pamiętać jaki jest ustawiony. Stopnie od bardzo drobnego mielenia do grubego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2021-06-21
Polecam, bardzo dobra cena/jakość, solidne wykonanie, ładny design.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Gdańsk
2021-06-17
Używany póki co od miesiąca, codziennie i właściwie brak zastrzeżeń. Być może jest to jeden z najlepszych młynków od jakich można zacząć kawową przygodę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łukta
2021-06-17
Bardzo dobry mlynek, w swoim przedziale cenowym nie ma sobie równych. Polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Katowice
2021-06-14
Bardzo przyzwoity młynek jak za swoją cenę, idealnie spasowane łożyska, nie bije na boki w ogóle.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2021-06-14
Świetny młynek ze stalowymi żarnami, spod przykręcany, regulacja stopnia zmielenia, solidna budowa, małe rozmiary. W tej cenie to dla mnie najlepszy młynek..
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Dobrzykowice
2021-06-10
Świetny młynek. Dobra jakość. Jedynie ustawianie grubości mielenia jest na zasadzie prób i błędów. Ale jak się ustawi i nie zmienia, to jest Ok. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisław, Oborniki Śląskie
2021-06-01
Bardzo przyzwoity młynek. Solidnie wykonany - dobrze usztywniona oś z żarnami. Zaskakująco szybki. Genialny pomysł na prezent dla zaczynających przygodę z przelewem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2021-05-02
Dla mnie jakość super. Chropowata powierzchnia daje pewny chwyt. 18 g kawy mieli się około 35 s. Polecam młynek jak i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Kraków
2021-05-02
Bardzo solidne wykonanie oraz super wygląd.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Mucharz
2021-05-01
Spełnił oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2021-04-29
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Nelly, Żarów
2021-03-25
troszkę mała pojemność
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Laszki
2021-03-22
Niesamowicie przyjemny w obsłudze, elegancki i szybko mieli. Wielkim plusem są stalowe żarna i to, że pojemniczek na zmieloną kawę jest zakręcany - czuję w tym, że dolna część młynka mi nie wypadnie, co zwiększa komfort mielenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Starachowice
2021-03-20
Młynek rewelacja, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Wojnowice
2021-03-20
bardzo fajny młynek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Toruń
2021-03-17
Dobry. Faktura obudowy zapewnia pewny chwyt. Stabilny trzpień, nic nie lata na boki. Ostry, bez większego trudu można mielić nawet lekko paloną kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Starachowice
2021-03-11
Młynki, które zakupiłem 2 szt godne polecenia, szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wrocław
2020-12-30
Troszkę ciężko się wkręca sloiczek na zmielona kawę, poza tym 10/10 polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel