Opinie o Kawa mielona Lavazza Crema e Gusto Dolce/Delicato 250g

  • Lavazza Dolce jest łagodna w smaku z delikatną nutą wanilii, średnio palona i mielona. Kawa przeznaczona jest zarówno do ekspresów ciśnieniowych jak i innych sposobów parzenia. Skład: 50% Arabica, 50% Robusta
Kod produktu: 8000070037304
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 79 Średnia ocena: 4.90
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Gdańsk
2021-01-16
Kawa bardzo smaczna! Najlepsza do kawiarki jaką miałam. Dostawa ekspresowa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Sawin
2021-01-15
Delikatna w smaku. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimiera, Otwock
2021-01-08
Przyjemna w smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Poznań
2020-12-30
Kawa idealnie komponuje się że spienionym mlekiem. Jeśli ktoś taką kawę preferuje, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Częstochowa
2020-12-27
Kawa, którą kupiłam w prezencie świątecznym, została bardzo wysoko oceniona przez osobę, która ją dostała. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Nowy Dwór Mazowiecki
2020-12-25
Lekka i przyjemna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Nowy Sącz
2020-12-13
Extra. Aromat i smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2020-12-13
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Biała Piska
2020-12-13
Mocna, idealna na "trudne" poranki :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ilona, Bartoszówka Gmina Żabia Wola
2020-12-06
bardzo dobra, jak to zawsze Lavazza :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wałcz
2020-12-05
Kupiona kolejny raz. Obowiązkowa pozycja na liście zakupów w Konesso. Przepyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kraków
2020-11-29
Kawiarkowy klasyk - tego się nie da źle przyrządzić w kawalerce. A i „pluja” dobrze smakuje :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Będzin
2020-11-27
Pyszna, delikatna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Poznań
2020-11-12
Mniammmmm
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ludmiła, Czeladź
2020-11-08
Moja ulubiona kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Warszawa
2020-11-07
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Wrocław
2020-10-26
Idealna kawa na dzień dobry, polecam do kawiarki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Zbrosławice
2020-10-22
Bardzo dobra kawa, uwielbiam ją za kremową piankę. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Białystok
2020-10-18
Bardzo smaczna kawa z aromatem tak delikatnym, jestem miło pozytywnie zaskoczona , pychotka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wałcz
2020-10-09
Bardzo dobra kawa o subtelnym aromacie i delikatnym, słodkawym posmaku. Idealnie smakuje zaparzona w dripie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Mielec
2020-09-28
Bardzo dobra,łagodna i relaksująca kawa.Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Świdwin
2020-09-26
Bardzo dobra kawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Gdynia
2020-09-18
pyszna !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Legionowo
2020-09-07
Pyszna!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Stalowa Wola
2020-08-30
Pyszna kawa, ktora uwielbiam parzyć kazdego ranka w kawiarce
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Bogatynia
2020-08-17
Jest to jedna z kaw Lavazza którą kupuję i polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wrocław (dolnośląskie)
2020-07-22
Stawiam ją na drugim miejscu moich ulubionych kaw do kawiarek, zaraz po kawie Pellini Top. Jest połączeniem delikatnego smaku, słodkości oraz kremowej pianki. Polecam! Sklep jak zawsze działa ekspresowo :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Violetta, Sucha Beskidzka
2020-07-10
bardzo dobra do kawiarki,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Poznań
2020-06-05
Uwielbiam Wasz sklep, zamówienie zrealizowane ekspresowo, kawy porządnie zapakowane i zabezpieczone (+eko friendly), świetna kawa której smak odpowiada opisowi produktu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Warszawa
2020-06-04
To zdecydowanie mój nr 1 jeżeli chodzi o blendy do kawiarki. Słodycz i posmak wanilii są rozbrajające. Zdecydowanie polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Siedlce
2020-03-17
Szybka dostawa i smaczna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Szubin
2020-03-01
Kawa o delikatnym smaku, bardzo dobra jako espresso, a ponadto w dobrej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Annna, Mikołów
2020-02-21
polecam,bardzo dobra delikatna w smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Szczecin
2020-01-14
Jedna z moich najlepszych kaw. Nie za mocna, ale też nie za słaba słaba. Idealna na rozpoczęcie dnia lub na popołudnie. Dobrze smakuje z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Bielsko-Biała
2020-01-02
Polecam Kawę, super pasuje do Kawiarki :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KAROLINA, PUŁAWY
2019-12-03
bardzo przyjemna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Tolkmicko
2019-09-20
Wspaniała. Jedną z moich najbardziej ulubionych kaw. Nie za mocna, ale też nie zbyt słaba. Idealna dla wielbicieli zbalansowanych smaków- świetna na rozpoczęcie dnia lub na popołudnie. Dobrze smakuje z mlekiem, choć ja wolę ją chyba bez dodatków.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Leszno
2019-06-21
Bardzo smaczna kawa, a zakupy w Konesso to przyjemność - faktura do zamówienia, terminowa dostawa, nie działał kod zniżkowy, ale po kontakcie z działem obsługi klienta w kilka sekund dostałam nowy, aktywny. Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Mielec
2019-06-08
Bardzo dobra kawa,profesjonalna i miła obsługa,szybka dostawa.Gorąco polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Częstochowa
2019-02-26
bardzo szybka dostawa super na początek dnia polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emil, Warszawa
2019-02-04
Chyba najlepsza kawa mielona jaką piłem, opis dobrze odpowiada smakowi, wyczuwalny aromat waniliowy. Należy pamiętać, że nie jest zbyt mocna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kraków
2018-08-06
Bardzo delikatna, najlepiej smakuje na początku dnia lub wieczorem - kiedy mam ochotę na kawę, ale niezbyt mocną.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Robert, Bogatynia
2018-05-25
Jest to moja pierwsza kawa po kilkuletniej przerwie a na dodatek z kawiarki. Delikatna , na śniadanie z mlekiem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Helena, Kraków
2018-02-19
Bardzo dobra kawa,łagodna w smaku, idealna do kawy z mlekiem. Zwłaszcza na początek dnia :) Cena również jest atrakcyjna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2017-10-13
Pyszna włoska kawa,delikatny smak. Zaparzona w kawiarce wychodzi bardzo smaczna .Zawiera mało kofeiny dzięki temu, można ją pić o każdej porze dnia.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Adrian, Harasiuki
2017-10-10
Super najlepsza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Gdynia
2017-06-22
Bardzo dobra kawa z dużą zawartością kofeiny, w sam raz na początek dnia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Będzin
2017-06-09
Produkt o którym zawsze pamiętam robiąc kolejne zakupy. Jedna z ulubionych kaw o poranku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Maria, Warszawa
2017-03-20
Myślałam ze kawa będzie łagodniejsza, a zostawia gorzki posmak. Jeśli szukacie delikatnej kawy, to nie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Mysłowice
2017-01-04
ekspresowa wysyłka, świetna, delikatna kawa. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Rogóźno
2016-08-22
Moja ulubiona kawa, bardzo łagodna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdynia
2016-08-01
Jedna z moich ulubionych "niskobudżetowych". Ma łagodny, słodkawy smak a mimo to gwarantuje solidną pobudkę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2016-03-10
Poprawna kawa do włoskiej kawiarki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Milanówek
2016-01-11
Bardzo dobra łagodna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Stanowice
2015-04-29
dobra kawa, natomiast cały zespół Konesso jeszcze lepszy, działają ekspresowo, gratulacje dla Was
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2015-01-28
Szybka wysyłka, rewelacyjny zakup. Solidna firma. Będę kupował kolejne kawy. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Świecie
2014-10-10
dobra kawa jak na swoją cene
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Bytom
2014-10-04
Kawa bardzo łagodna w smaku, bez gorzkiego ani kwaśnego posmaku. Dobra z mlekiem. Nie jestem jeszcze koneserem, ale ja wyczuwam zdecydowane nuty kwiatowe. Dla mnie dodatkowym plusem jest spora zawartość kofeiny - daje to kopa jakiego oczekuję od kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Łódź
2014-07-03
Polecam kawę i zakupy w tym sklepie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, Oleśnica
2014-06-27
Mocno aromatyczna. Idealna na pobudkę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Nowy Sącz
2014-02-04
Pyszna delikatna w smaku kawa z odrobiną słodkości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, PILAWA
2014-01-17
Wyjątkowy smak kawy,dolce gusto=dolce kawa...Polecam kawę i zakupy w tym sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIROSŁAW, PIASECZNO
2013-12-05
Pyszna super jak na święta.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Antonina, Bolesławiec
2013-10-30
Kawa mielona Lavazza Crema e Gusto Dolce taka sobie jak na mój gust trochę mulista
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisław, Warszawa
2013-09-11
KAWA NA POCZĄTEK DNIA
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emilia, Łódź
2013-06-19
Pyszna kawa! Idealna zarówno na ciepło, jak i na zimno z mlekiem i lodem. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Sosnowiec
2013-05-29
To chyba moja ulubiona kawa z Lavazzy. Jest delikatna, idealna do picia z mlekiem przez cały dzień. Rozkosz dla podniebienia :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Świętoszówka
2013-04-10
Kawa bardzo dobra. Serdecznie polecam zakupy w tym sklepie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jarosław, Jaworzno
2013-03-24
Polecam, szybko, sprawnie, dobry kontakt. Kawa - dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-03-20
Wspaniała aromatyczna kawa gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Kolbudy
2013-02-11
Bardzo dobra kawa. Wyczuwalna nutka wanilii, która bardzo dobrze smakuje ze spienionym mlekiem. Śmiało polecam do codziennego picia:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Warszawa
2012-12-01
Kawa łagodna o delikatnej wyczuwalnej nucie wanilii. Jednym słowem jest wyśmienita, bardzo polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Kraków
2012-11-15
Bardzo dobra i lagodna kawa, idealna na pierwsza filizanke o poranku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Dębno
2012-10-19
Kawa łagodna , doskonała z mlekiem, Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Katowice
2012-10-04
Naprawde dobra kawka. polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Fryderyk, Elbląg
2012-09-18
Wyczuwalna nuta wanilli,bardzo dobra, polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel