Opinie o Kawa mielona Lavazza Crema e Gusto Dolce/Delicato 250g

Kawa mielona Lavazza Crema e Gusto Dolce/Delicato 250g - opinie w konesso.pl
  • Lavazza Dolce jest łagodna w smaku z delikatną nutą wanilii, średnio palona i mielona. Kawa przeznaczona jest zarówno do ekspresów ciśnieniowych jak i innych sposobów parzenia. Skład: 50% Arabica, 50% Robusta
Kod produktu: 8000070037304
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 38Średnia ocena: 4.79
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kraków
2018-08-06

Bardzo delikatna, najlepiej smakuje na początku dnia lub wieczorem - kiedy mam ochotę na kawę, ale niezbyt mocną.

Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Robert, Bogatynia
2018-05-25
Jest to moja pierwsza kawa po kilkuletniej przerwie a na dodatek z kawiarki. Delikatna , na śniadanie z mlekiem. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Helena, Kraków
2018-02-19
Bardzo dobra kawa,łagodna w smaku, idealna do kawy z mlekiem. Zwłaszcza na początek dnia :) Cena również jest atrakcyjna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2017-10-13
Pyszna włoska kawa,delikatny smak. Zaparzona w kawiarce wychodzi bardzo smaczna .Zawiera mało kofeiny dzięki temu, można ją pić o każdej porze dnia.Polecam
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Adrian, Harasiuki
2017-10-10
Super najlepsza
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Gdynia
2017-06-22
Bardzo dobra kawa z dużą zawartością kofeiny, w sam raz na początek dnia.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Będzin
2017-06-09
Produkt o którym zawsze pamiętam robiąc kolejne zakupy. Jedna z ulubionych kaw o poranku
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Maria, Warszawa
2017-03-20
Myślałam ze kawa będzie łagodniejsza, a zostawia gorzki posmak. Jeśli szukacie delikatnej kawy, to nie polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Mysłowice
2017-01-04
ekspresowa wysyłka, świetna, delikatna kawa. polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Rogóźno
2016-08-22
Moja ulubiona kawa, bardzo łagodna. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kraków
2016-08-01
Jedna z moich ulubionych "niskobudżetowych". Ma łagodny, słodkawy smak a mimo to gwarantuje solidną pobudkę.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Białośliwie
2016-03-10
Poprawna kawa do włoskiej kawiarki.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Milanówek
2016-01-11
Bardzo dobra łagodna kawa
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Stanowice
2015-04-29
dobra kawa, natomiast cały zespół Konesso jeszcze lepszy, działają ekspresowo, gratulacje dla Was
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2015-01-28
Szybka wysyłka, rewelacyjny zakup. Solidna firma. Będę kupował kolejne kawy. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Świecie
2014-10-10
dobra kawa jak na swoją cene
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Bytom
2014-10-04
Kawa bardzo łagodna w smaku, bez gorzkiego ani kwaśnego posmaku. Dobra z mlekiem. Nie jestem jeszcze koneserem, ale ja wyczuwam zdecydowane nuty kwiatowe. Dla mnie dodatkowym plusem jest spora zawartość kofeiny - daje to kopa jakiego oczekuję od kawy.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Łódź
2014-07-03
Polecam kawę i zakupy w tym sklepie
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, Oleśnica
2014-06-27
Mocno aromatyczna. Idealna na pobudkę.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Nowy Sącz
2014-02-04
Pyszna delikatna w smaku kawa z odrobiną słodkości.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, PILAWA
2014-01-17
Wyjątkowy smak kawy,dolce gusto=dolce kawa...Polecam kawę i zakupy w tym sklepie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIROSŁAW, PIASECZNO
2013-12-05
Pyszna super jak na święta.Polecam
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Antonina, Bolesławiec
2013-10-30
Kawa mielona Lavazza Crema e Gusto Dolce taka sobie jak na mój gust trochę mulista
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisław, Warszawa
2013-09-11
KAWA NA POCZĄTEK DNIA
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emilia, Łódź
2013-06-19
Pyszna kawa! Idealna zarówno na ciepło, jak i na zimno z mlekiem i lodem. Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Sosnowiec
2013-05-29
To chyba moja ulubiona kawa z Lavazzy. Jest delikatna, idealna do picia z mlekiem przez cały dzień. Rozkosz dla podniebienia :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Świętoszówka
2013-04-10
Kawa bardzo dobra. Serdecznie polecam zakupy w tym sklepie!
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jarosław, Jaworzno
2013-03-24
Polecam, szybko, sprawnie, dobry kontakt. Kawa - dobra.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-03-20
Wspaniała aromatyczna kawa gorąco polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Kolbudy
2013-02-11
Bardzo dobra kawa. Wyczuwalna nutka wanilii, która bardzo dobrze smakuje ze spienionym mlekiem. Śmiało polecam do codziennego picia:)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Warszawa
2012-12-01
Kawa łagodna o delikatnej wyczuwalnej nucie wanilii. Jednym słowem jest wyśmienita, bardzo polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Kraków
2012-11-15
Bardzo dobra i lagodna kawa, idealna na pierwsza filizanke o poranku.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Dębno
2012-10-19
Kawa łagodna , doskonała z mlekiem, Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Katowice
2012-10-04
Naprawde dobra kawka. polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Fryderyk, Elbląg
2012-09-18
Wyczuwalna nuta wanilli,bardzo dobra, polecam
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel