Opinie o Kawa mielona Lavazza Qualita Oro 250g

  • Lavazza Qualita Oro charakteryzuje się delikatną, ledwie wyczuwalną kwiatową nutą zapachową. Kawa Lavazza Qualita Oro słynie z intensywnego smaku i aromatu. Skład: 100% Arabica
Kod produktu: 8000070019911
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 42 Średnia ocena: 4.86
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Gdańsk
2021-01-03
Jak za tą cenę, bardzo fajna kawka. Mala kwaśność, a przynajmniej ja, bardzo to lubię.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Nowy Sącz
2020-12-13
Jak zawsze. Dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kraków
2020-11-05
Obsługa perfekcyjna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Siedlce
2020-11-01
Wszystkie kawy w tym sklepie są smaczne, świeże i duży wybór. Dlatego kupuję tu nie pierwszy raz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Trawniki
2020-10-31
Klasyka sama w sobie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Warszawa
2020-10-05
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Puławy
2020-10-05
Piję ją od kilku lat więc jest chyba ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Kraków
2020-09-11
Lubię.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Częstochowa
2020-09-06
kawa odpowiadająca moim oczekiwaniom (smak o niskiej kwasowości i goryczki)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Sosnowiec
2020-06-09
Moim zdaniem najlepsza kawa od lavazzy. Świetnie sprawdza się jako kawa na co dzień do ekspresu lub kawiarki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Trawniki
2020-05-18
Po prostu klasyka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2019-02-24
Bardzo dobra, aromatyczna kawa o łagodnym niepowtarzalnym smaku i stosunkowo intensywnym i przyjemnym zapachu. Bardzo dobrze parzy się w ekspresie ale można ją z powodzeniem parzyć tradycyjnie tzw. po turecku.A w dodatku tania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Bartoszyce
2019-01-06
To jedna z moich ulubionych kaw. Obsługa sklepu znakomita.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Czudec
2018-08-14
Piję tę kawę od ponad roku i nadal bardzo mi smakuje. Nie zawiera dużo kofeiny więc można sobie pozwolić na dwie, trzy kawki dziennie :))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Harasiuki
2017-10-10
Super kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Międzyzdroje
2017-10-02
Wyjątkowa kawa o doskonałym smaku i aromacie. Polecam wszystkim smakoszom kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kraków
2017-06-08
Nieziemski aromat i smak bez którego dzień byłby dniem straconym. Przepyszna!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Milosz, Łapy
2017-01-26
Moja ocena to 3/5 . Pachnie super ale nie ma glebokiego aromatu po zalaniu woda. Nie warto przeplacac za italy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWA, DZIERZONIOW
2016-07-16
Kawa Lavazza super smak.Dostawa super szybka. Polecam wszystkim smakoszom kawy. Ewa z Dzierzoniowa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2016-05-07
W mojej opinii jedna z najlepszych kaw z pośród Lavazzy. Kawa o świetnym klasycznym smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Tomasz, Konin
2015-10-16
Kawa poprawna pod każdym względem. Nie wybija się niczym szczególnym, ale też niczego jej nie brakuje. Przyjemnie się pije, ale w pamięci za długo nie zostaje...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Anna, Janów Lubelski
2015-07-15
Anna. Dobra . Dałabym wyższą ocenę tej kawie gdyby nie tytoniowy posmak , który wyczuwam po jej wypiciu. Szukam dalej tej idealnej dla mnie .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIA, Chrzanów
2015-03-11
Bardzo dobra kawka. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jarosław, Jaworzno
2015-02-02
Kawa dobra, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Trawniki
2014-07-06
Mocna i aromatyczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2014-06-24
Wspaniała kawa która daje sile na każdy dzień. Idealna w smaku i odpowiednia do kawy w każdej postaci. Osobiście wolę ją bardziej od Illy Esspresso gdyż mam taką samą przyjemność, a nie muszę przepłacać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Kraków
2014-03-23
Jedna z moich ulubionych kaw do picia na co dzień. Niezbyt mocna, łatwo się parzy w ekspresie i kawiarce, idealna na dobry poranek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Konin
2014-03-22
Powiem tak mnie nie powaliła lecz moją żonę zachwyciła w postaci latte.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Krotoszyn
2014-02-15
Aromatyczne kawa, którą pije się ze smakiem każdego dnia. Wielki plus za Made in Italy!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Radom
2014-02-05
Wspaniała aromatyczna kawa polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Monika, Nowy Sącz
2014-02-04
Sama w sobie całkiem smaczna, zwykłą kawa. Ale porównując do innych z Lavazzy to smakuje mi za bardzo po polsku. Gdybym nie próbwała innych kaw to ocena byłaby wyższaL:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Łubowo
2013-10-18
pyszna kawa, zawsze świeża i pachnąca :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2013-10-09
Kawa przesmaczna, bardzo aromatyczna, subtelna z piękną cremą POLECAM.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisław, Warszawa
2013-09-11
IDEALNA KAWA NA POCZĄTEK DNIA.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Białystok
2013-08-29
Kawa o bardzo delikatnym aromacie,dobra na poranek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daria, Borowno
2013-07-16
Delikatny smak, polecam! :P
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, WARSZAWA
2013-05-20
Kawa pyszna, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-03-20
Wspaniała aromatyczna kawa gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Elbląg
2013-02-23
Bardzo dobra kawa. Przyjemny kwaśny smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Łódź
2013-02-14
super hiper
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Gdańsk
2012-12-19
moja ulubiona :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Sieradz
2012-04-27
Kawa przede wszystkim Made In Italy. Zakupiona 2012.04 a termin do 2014.02, czyli świeżutka. Polecam.
Opinia naszego klienta w
    pixel