Opinie o Kawa ziarnista Lavazza Espresso Italiano Cremoso 1kg

  • Średnio palona mieszanka arabiki i robusty przeznaczona do parzenia w ekspresach ciśnieniowych i kawiarkach. Lavazza Espresso Cremoso posiada przyjemny, słodki smak z wyczuwalną nutą czekolady.
Kod produktu: 8000070027336
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 36 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Milena, Sokołów Podlaski
2022-05-06
Bardzo dobra kawa, intensywna z kremową pianką. Wyrazisty smak i aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Jaworzyna Śląska
2022-05-05
Dobra kawa za te pieniądze. Idealna do popołudniowego ciasta. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BOGUSŁAW, ŁABUŃ WIELKI
2022-01-23
szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Zawiercie
2022-01-17
Bardzo dobra Kawa używam jej w ekspresie ciśnieniowym smak jest wyjątkowy jak dla mnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magda, Pałecznica
2022-01-02
Super sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Łódź
2021-11-02
Italiano przepyszna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Bytów
2021-10-28
Super mocna kawa.Bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łomża
2021-10-26
Super smak, stawia na nogi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Bieganów
2021-10-24
Smaczna, esencjonalna, aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Mysłowice
2021-10-18
Przepyszna, pięknie się pieni
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Strużal
2021-10-14
Dobra, podobna w smaku do oro
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Lubin
2021-09-30
Kawa rewelacyjna o bogatym smaku i aromacie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Łódź
2021-09-27
Kawa zgodna z opisem. Łagodna dobra zarówno jako espresso jak i capucino. Przy espresso mogłaby być większa piana.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Połczyn-Zdrój
2021-09-21
jest ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Nicole, Kępno
2021-09-19
wszystko zgodne z zamówieniem kawa świeża i dobrze zabezpieczona polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, Ostrzeszów
2021-09-18
Kawa bardzo smaczna polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAŁGORZATA, RYBNO WIELKIE
2021-09-12
bardzo dobra współpraca 6+
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Szczecin
2021-09-11
Kawa spełniła moje oczekiwania. Wyrazista i mocna w smaku, wg mojej żony zbyt intensywna lecz nie dla mnie. Kawa jaką lubię.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Wyszków
2021-08-28
Bardzo smaczna i aromatyczna. Subtelna kwasowość. Doskonała bez dodatków, a z niewielką ilości mleka też doskonała.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Lublin
2021-08-26
dobre espresso i fajana pianka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Brzesko
2021-07-27
Bardzo dobra kawa. Dobra obsługa klienta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: TOMASZ, ELBLAG
2021-05-17
Towar ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Nowiny
2021-05-15
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2021-02-14
Świetna kawa. Klasyczny smak fajna crema. Espresso miodzio.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Dębica
2021-02-01
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Aleksandrów Łódzki
2020-12-04
Taka jak w opisie ;) Bardzo nam smakuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Lublin
2020-11-30
Kawa aromatyczna, pozbawiona goryczy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Żórawina
2020-11-26
Świetna kawa. Szybka wysyłka. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wacław, Zaczernie
2020-11-04
Bardzo smaczna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Lublin
2020-10-31
Moje nowe odkrycie. Pyszna kawa z wyczuwalnym kakao ,czekoladą i kardamonem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Lublin
2020-10-17
Moje najnowsze odkrycie i bardzo pozytywne zaskoczenie. Wiele ciekawych smaków i aromatów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Warszawa
2020-09-26
Konesso to jeden z najlepszych sklepów internetowych. Dostawy błyskawiczne. Kawa najwyższej jakości. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Piotrków Trybunalski
2020-09-18
bardzo dobra, świetna do expresu - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kraków
2020-09-10
głeboki smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Żernica
2020-09-07
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lech, Warszawa
2020-06-28
zamówienie jest realizowane wg mojego życzenia
Opinia naszego klienta w
    pixel