Opinie o Kapsułki do Nespresso Pellini Multipack - 4x10 sztuk

  • Nespresso Pellini Multipack to zestaw 4 opakowań włoskiej kawy w kapsułkach przeznaczonych do ekspresów z systemem Nespresso. Każde opakowanie zawiera 10 kapsułek z włoską kawą Pellini.
Kod produktu: 8001685126452
Producent: PELLINI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 12 Średnia ocena: 4.33
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2021-06-10
Bardzo polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Chechło Pierwsze
2021-05-10
Jestem bardzo zadowolona . Błyskawiczna wysyłka .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2021-04-29
Super! Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2021-02-19
Jak najbardziej polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2021-01-09
Smak kawy ok ale nie nadaja sie do Nespresso EN350G. Co chwile sie zacinaja i nie robi kawy. Na kapsulkach nespresso dziala bez problemu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Wrocław
2021-01-04
Przesyłka przebiegła sprawnie, fakturę otrzymałam , jak i zamówione kawy. Marka Pellini to dobry wybór dla tych , którzy lubią smak tej marki . Firma Konesso dodatkowo załącza dla swoich klientów miły i słodki upominek w postaci cukierków "krówka", a także bony rabatowe zachęcając do kolejnych zakupów miły gest ze strony sprzedającego .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 1 / 5 )
Autor: Dorota, Wrocław
2020-12-15
Niestety na 4 opakowania trzech nie dało się zaparzyć przez to coś w rodzaju pergaminu zamiast folii aluminiowej. Ekspres DeLongi Expert. Kawa nie chciała przelecieć przez kapsułkę i wylewała się do zbiorniczka. Jestem zawiedziony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Iwona, Gliwice
2020-12-14
Niestety dość często zdarza się, że kapsułki nie przebijają się do końca i woda przez nie nie jest w stanie przepłynąć. Raczej już nie zamówię, mimo że sama kawa, jak już się zrobi, jest ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Szczebrzeszyn
2020-11-19
Super Godne polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Gdynia
2020-11-08
osoby obdarowane były zadowolone
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Warszawa
2020-09-29
Bardzo dobrej jakości kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Ożarów Mazowiecki
2020-09-10
:)
Opinia naszego klienta w
    pixel