Opinie o Kawa mielona Bazzara DODICIGRANCRU 250g

  • Jedna z najlepszych mieszanek do espresso, Bazzara Dodicigrancru teraz dostępna również w wersji mielonej. Kawa o świetnym smaku z pewnością posmakuje nawet najbardziej wymagającym smakoszom kawy.
Kod produktu: 8026028003061
Producent: BAZZARA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 45 Średnia ocena: 4.98
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Sawin
2021-11-24
Delikatna, ale pobudzająca. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jakub, Warszawa
2021-11-22
Jak dla mnie nieco przereklamowana. Wolę inne mieszanki tej marki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Kalisz
2021-11-07
Bardzo smaczna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Radom
2021-10-17
Rewelacyjny smak! Jestem zaskoczona. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożenna, Andrespol
2021-09-20
Kupiłam kolejny raz. Bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Chorzów
2021-09-13
Tak jak wszystkie inne opinie w internetach, kawa jest boska i tyle
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Stalowa Wola
2021-09-03
Mój numer jeden na zawsze:) wypiłam w życiu morze kawy, ale ta jest po prostu najlepsza:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Olsztyn
2021-08-27
Pozytywne zaskoczenie. Na pewno jeszcze zamowie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2021-08-09
Pyszna kawa, przyjemnie zbalansowana słodycz z kwasowością. Świetna obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Kraków
2021-07-31
ZNAKOMITY PRODUKT I OBSŁUGA. Ocena 5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Tczew
2021-07-04
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożenna, Andrespol
2021-05-23
Bardzo dobra kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Stalowa Wola
2021-05-21
Po raz kolejny dochodzę do wniosku, że to najlepsza kawa na rynku:) dokładnie jak obsługa klienta w konesso :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Legnica
2021-05-02
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, ŁAJSKI
2021-04-26
Jak zwykle ok:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Józefosław
2021-03-23
Kawa k idealnej konsystencji, smaku i aromacie. Idealna na rozpoczęcie dnia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Stalowa Wola
2021-03-16
Absolutnie najlepsza kawa w ofercie, jestem od niej uzależniona! Głęboki smak bez cienia kwasowości. A sklep Konesso jest mistrzem profesjonalnej obsługi i ekspresowej dostawy:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Jelenia Góra
2021-03-11
Po raz kolejny możemy zachwycać się fantastycznymi walorami kawy Bazzara. Na pewno jeszcze nie raz kupimy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Secemin
2021-02-26
Jedna z najlepszych mielonych kaw!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Stalowa Wola
2021-02-23
Najlepsza kawa na rynku:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Poznań
2021-01-30
Zdecydowanie Polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ogrody Gajowniczek, Wieliszew
2021-01-20
Kawa smakuje zaparzona zarówno po turecku jak i w kawiarce, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Lublin
2021-01-18
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Gdynia
2021-01-15
jak zawsze wszystko szybko i w najlepszej jakosci
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Oświęcim
2021-01-12
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Częstochowa
2021-01-12
Moja ulubiona ( z ostatniego zamówienia} ,będzie trudno ją pobić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, KRAKÓW
2021-01-11
Delikatna i przepyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kraków
2021-01-11
kawa bardzo smaczna, z pewnością jeszcze zakupię
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Poznan
2021-01-08
Jestem bardzo zadowolony z zakupów w sklepie Konesso. Kawa i dwa "mordosklejki" dotarły błyskawicznie i w nienaruszonym stanie. Kawa Bazzara smaczna,przyjemna w piciu i nie kwaśna ani za gorzka.Dodatkowo również wyrazy zadowolenia od mojej synowej. Kawa dołączona do posmakowania odpowiada mi zarówno pod względem kwasowości, jak i smaku. Będę w dalszym ciągu Państwa klientem. W Nowym Roku życzę dużo, dużo, dużo zdrowia i tysięcy zadowolonych zakupowiczów. JaBozEl.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Toruń
2021-01-04
Bardzo smaczna kawa. Szybko stawia na nogi;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Jelenia Góra
2021-01-03
Kolejna porcja świetnej kawy!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdańsk
2021-01-03
Kawa bardzo dobra, lepiej smakuje zaparzona kawiarce
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Ostrołęka
2021-01-01
Wspaniały aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Jelenia Góra
2020-12-27
Przepyszna kawa - sama posiadam kawę ziarnistą, jednak rodzice nie mają młynka, więc wypróbowaliśmy u nich wersję mieloną. Niczym nie ustępuje kawie ziarnistej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Nowy Sącz
2020-12-20
Idealna do porannego espresso !! Głęboki aromat. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Wrocław
2020-12-14
Kawa szybko dotarła do mnie, super smak i piękne opakowanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Lublin
2020-12-07
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2020-11-01
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Biała Podlaska
2020-10-27
Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Oświęcim
2020-10-17
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2020-10-03
Bardzo delikatna kawa, idealna na poranek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Bialystok
2020-07-29
Nigdy nie zawiodlem sie na tej marce i teraz tez sie nic nie zmienilo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PAULINA, Mińsk Mazowiecki
2020-04-26
Ekskluzywna kawa w ładnym opakowaniu, dzięki czemu idealnie nadaje się na prezent. Bardzo dobra w smaku i aromatyczna. Idealna do kawiarki. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Legnica
2020-04-20
Bardzo dobra, ale zmielona raczej do kawiarki niż do ekspresu kolbowego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Rąbień
2020-04-10
Zapach świeżo parzonej kawy roznosi się po całym domu. O poranku nastraja optymistycznie.
Opinia naszego klienta w
    pixel