Opinie o ZESTAW - Kawa Lavazza Crema e Aroma 2x1kg + Filiżanka Lavazza Cappuccino 160ml

ZESTAW - Kawa Lavazza Crema e Aroma 2x1kg + Filiżanka Lavazza Cappuccino 160ml - opinie w konesso.pl
  • Kawa Lavazza Crema e Aroma to najbardziej znana kawa tej palarni. Kawa Lavazza Crema e Aroma ma głęboki i intensywny smak. Skład: 50% Arabica, 50% Robusta Cena dotyczy zestawu dwóch kaw ziarnistych i filizanki do kawy cappuccino.
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 16Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Lipnica Mała
2018-07-26
Kawa jak zawsze pyszna
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2017-03-09
Kawa pyszna, filiżanka - bardzo miły dodatek
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumiła, Włocławek
2016-05-26
Zestaw pomysłowy, kawa dobra. "Aroma" na pewno, może zbyt mało "crema". Przesyłka błyskawiczna Bogumiła Włowcławek
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Janów Lubelski
2015-12-21
Dobra kawa w dobrej cenie
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Katowice
2015-07-10
Pyszna kawa, filiżanka śliczna. Przesyłka jak zwykle błyskawiczna)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław Tomasz, Luboń
2014-08-23
Polecam serdecznie tę kawe. Wspanialy smak.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Słupsk
2014-07-21
Najlepsza kawa i ekspresowa przesyłka.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Maków Mazowiecki
2014-06-29
Bardzo dobra kawa. Filiżanka ze spodkiem ładna. Szybka przesyłka polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Lublin
2014-04-22
Kawa o delikatnym smaku, idealna! polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANETA, STRASZYN
2014-02-18
Kawa bardzo dobra,dobra cena,szybka przesyłka polecam :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gniezno
2014-02-06
Najlepsza kawa moim zdaniem i ekspresowa przesyłka. Godna polecenia.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Nowy Tomyśl
2014-01-24
Korzystny zestaw kawa + filiżanka. Smak kawy jak zwykle rewelacyjny jak i również rewelacyjna filiżanka. Filiżanka i spodek to solidne wykonanie i stylistyka i jeszcze logo kawy. Szybkość dostarczenia zestawu w tempie formuły I. Profesjonalny sklep.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Mrowino
2014-01-22
dobra kawa, dobra cena, ładne filiżanki do codziennej kawy
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2013-12-12
Bardzo delikatna i kremowa kawa. Sama przyjemność picia:)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Mirzec
2013-12-09
Ta kawa budzi! I pięknie pachnie.... Dostawa w mgnieniu oka ;)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ILONA, Łęki
2013-09-24
Kawa pełna aromatu dostawa błyskawiczna polecam
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel