Opinie o ZESTAW - Kawa Lavazza Qualita Oro 2x1kg + Filiżanka Lavazza Cappuccino 160ml

  • Lavazza Qualita Oro doskonale smakuje zarówno sama, jak i z mlekiem lub innymi dodatkami. Kawa Lavazza Qualita Oro to jedna z najlepiej znanych kaw marki Lavazza. Cena dotyczy zestawu dwóch kaw ziarnistych i filizanki do kawy cappuccino.
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 10 Średnia ocena: 4.90
Sortuj:
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Michał, Krużlowa Wyżna
2020-04-18
Kawa jak zwykle trzyma poziom. Po filiżance oczekiwałem "czegoś" więcej. Nie wygląda na produkt pierwszej jakości, choć oczywiście zestaw był kompletny. Dlatego odejmuję gwiazdkę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Sieradz
2017-04-21
Bardzo aromatyczna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Regina, Zielona Góra
2014-12-28
Szybka dostawa.Zaryzykowałam kupując kawę ze 100% Arabicą /wolałam mieszanki/ tym razem był to bardzo trafiony wybór.Kawa bardzo smaczna i niekwaśna.Szkoda,że w zestawie nie było filiżanki do espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Legnica
2014-12-11
Super kawa i filiżanka polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Dąbrowa Górnicza
2014-07-30
Expresowa dostawa rewelacja polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2014-01-30
Wspaniała kawa o bardzo wyrazistym smaku. Klasa sama w sobie. Gorąco polecam!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GABRIELA, Gdańsk
2013-08-12
Kawa smakowo bardzo dobra, z przyjemnościa moge ja polecić innym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Basia, Dębica
2013-08-02
świetna obsługa, szybka przesyłka kawa znakomita filiżanka dopełnieniem do reszty!!!! POLECAM GORĄCO!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Toruń
2013-07-27
Zestaw świetny kawa mówi sama za siebie jest pyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ILONA, Łęki
2013-06-05
Kawa ma aksamitny, cudowny aromat i smak. Pita w pięknej filiżance LAVAZZA samkuje najlepiej o poranku. Polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel