Opinie o Kawa ziarnista Pellini Top 1kg

  • Pellini Top przez wielu uważana jest za najlepsza kawę ziarnistą na świecie. Jest to mieszanka 100% Arabiki, składająca się z 6-8 wyselekcjonowanych odmian górskich arabik. Skład: 100% Arabica
Kod produktu: 8001685092702
Producent: PELLINI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 496 Średnia ocena: 4.96
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Sosnowiec
2022-09-13
Pellini Top piję na codzień.Nigdy się nie zawiodłam.Inne kawy z Pellini również na5.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Puławy
2022-09-12
To jest moja ulubiona kawa, bardzo dobra , sklep najlepszy, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Wrocław
2022-09-11
Kawa wręcz rewelacyjna. Polecam. Dostawa bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Kraków
2022-09-11
Kawa bardzo dobrze wyważona, smak delikatny ale na tyle intensywny, żeby zacząć dzień. Idealna do ekspresu, ziarna dobrej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Oświęcim
2022-09-10
Szybko, sprawnie, profesjonalnie a do tego ... kawa pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Miłosław
2022-09-10
Do zakupu tej kawy namówił mnie znajomy. Nie jestem smakoszem kaw, ale nie żałuję zakupu, kawa jest bardzo dobra . Z pewnością to nie ostatni mój zakup
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Biuro Targowisk, Radom
2022-09-01
Super smak. Wyrazisty, niekwaśny, wytrawny. Espresso doskonałe.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Warszawa
2022-08-29
Kolejna paczka najlepszej kawy (w/g mnie oczywiście). Czas mija a smak i aromat się nie zmieniają.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Warszawa
2022-08-25
Błyskawiczna realizacja zamówienia. Wszystko w jak najlepszym porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mieczysław, Brochów
2022-08-23
zamawiana kawa od kilku lat zawsze równej, dobrej jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Czarna Białostocka
2022-08-22
To od lat najlepsza kawa , dostarczona błyskawicznie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryka, Staszów
2022-08-21
Pellini Top używam od dawna, jak zwykle utrzymuje standard. Obsługa ekspresowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BARBARA, JAWORZNO
2022-08-17
Moja ulubiona poranna kawa,niesamowity aromat i smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Lublin
2022-08-15
Typowa włoska arabica - dobra jako espresso. Warto kupić na zapas
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Rumia
2022-08-03
Jestem zadowolona. Nie mam zastrzeżeń. Vera z Rumii.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Kowale
2022-07-21
Kawa -sztos! Polecam!Sklep fantastyczny, zamówienie zrealizowane ekspresowo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Warszawa
2022-07-14
Jest to kolejne zamówienie tej kawy. Dla mnie najlepsza jaką piłem dotychczas. To co znajduje się w opisie tego produktu na stronie konesso.pl to 100% prawda. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Pierwoszyno
2022-07-08
Pellini ma bardzo smaczne kawy. Po różnych próbach wybrałam tę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Sosnowiec
2022-07-05
Znakomita.Tę kawę kupuje najczęściej.Daję oczywiście 5gwiazdek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Michał, Gdańsk
2022-07-03
Ciekawa kawa zyskująca na mocy - kiedy robi się ją słabszą, wychodzi bardzo nieinteresująca, niczym nieróżniąca się od znacznie tańszych opcji. Jednak nie jest też aż tak dobra, żeby usprawiedliwić cenę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Jawor
2022-06-30
Zapach i smak intensywny, rozpieszczający kubki smakowe
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Rybnik
2022-06-30
Sklep z prefekcyjnym makrketingiem i produktami! :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: IRENA, WITKOWICE
2022-06-27
To nie pierwszy mój zakup w sklepie. Jestem zadowolona. Kawa taka jaką lubię.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Konin
2022-06-23
Jedna z najlepszych kaw jakie piłem. Pić tylko zmielona w zarnowym młynku. Dzień do nocy w porównaniu do zwykłego. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Nowa Sól
2022-06-20
Polecono mi tą kawę jest bardzo dobra, ale wolę LAVAZZA TIERRA Reserva Selection.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Warszawa
2022-06-19
Polecam wszystkim. Bardzo dobra kawa, piję ją już od jakiegoś czasu i zawsze spełnia moje oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Warszawa
2022-06-16
Kawę Pellini Top kupuję od jakiegoś czasu. Próbowałam innych, ale wracam do niej ze względu na smamk Arabika 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Kowale
2022-06-11
Kawa jak zawsze pyszna, warta swojej ceny, sklep bez zarzutu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRZYSZTOF, POLSKA NOWA WIEŚ
2022-06-10
kawa wyśmienita, bardzo aromatyczna, nie za kwaśna... będzie powtórka zamówienia:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Strzelce Opolskie
2022-06-08
Szybka wysyłka. Produkt zgodny z opisem. Kawunia pyszna :) POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Zwoleń
2022-06-07
Dobra, ale przestała mi smakować. Może dla tych, którzy wolą intensywną goryczkę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2022-06-04
Kawa Top. Nie drażni żołądka, bardzo przyjemna nuta smakową.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Lidzbark
2022-05-30
Bardzo dobra, aromatyczna kawa, jedna z lepszych, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Biuro Targowisk, Radom
2022-05-30
Kawa delikatna bez oznak kwasowości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Toruń
2022-05-27
Kolejna dostawa Pellini Top moja ulubiona Obsługa i dostawa jak zwykle na piątke
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Warszawa
2022-05-27
Co tu dodać jak kawa broni się sama. Dla mnie najlepsza z wszystkich jakie piłem do tej pory, a było ich kilkadziesiąt. Nic innego jak 5/5.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Radwanice
2022-05-17
Bardzo porządna kawa w przystępnej cenie. fajne body i gęsta crema. Zawsze mam ja w zapasie, bo pasuje każdemu - zarówno kawoszowi jak i osobom, które kawy nie pijają.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Przemyśl
2022-05-14
Kawa bardzo łagodna o intensywnym aromacie oraz kremowej gęstej piance. Moja ulubiona, najlepsza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Rumia
2022-05-12
Jestem też zadowolona z tej kawy mojej. Pozdrawiam Weronika z Rumii.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, Zalesie Górne
2022-04-29
Kawa Pellini TOP jest super a dostawca szybki i wiarygodne. Tak trzymać
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Łagów
2022-04-27
Tradycyjna pyszna kawa, zadowoli wszystkich kawoszy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Ostrowiec Św.
2022-04-20
Kawa Pellini Top jest świetną kawą i w postaci espresso, i jako kawa mleczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Kowale
2022-04-13
Jedna z lepszych kaw, jakie do tej pory piłam. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Lublin
2022-04-11
przesyłka dotarła w komplecie-gdy ją zużyję napiszę coś o smaku i pozostałych walorach
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2022-04-10
Szybka sprawna transakcja. Kawa jast b.dobrej jakości smaczna i aromatyczna godna polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zosia, Leszno
2022-04-09
Nasza ulubiona kawa. Konesso w obsłudze klienta i terminach po raz kolejny nie zawiodło.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Bydgoszcz
2022-04-07
Jak na polskie warunki KONESSO JEST PERFEKCYJNE! Dotyczy to zarówno wyboru rodzajów kaw, oraz precyzji działania F-my! Krzysztof Żygas Bydgoszcz
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Józef, Dzierżoniów
2022-04-02
Kawa dla żony super,ale jak dla mnie za dużo goryczki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Czyżowice
2022-04-01
prima sort pooolecam bardzo pyszna aromat moc smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Gdynia
2022-04-01
Moja ulubiona kawa 'biurowa' z mojego ulubionego sklepu, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JERZY, DROSZKÓW
2022-03-29
Gorąco polecam, jedna z moich ulubionych kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miłosz, Lusówko
2022-03-28
Bardzo dobra kawa, łagodna a zarazem pełna smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2022-03-25
Bardzo dobra, mocna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Zielona Góra
2022-03-24
Szybko ,sprawnie i profesjonalnie.Moja Kawa doszła świetnie zapakowana.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Jawor
2022-03-22
Kawa jedna z moich ulubionych król jest tylko jeden
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Brzeg
2022-03-20
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Gostyń
2022-03-19
Przepyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Biuro Targowisk, Radom
2022-03-17
Delikatny smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Łódź
2022-03-17
Smaczna, dobrze pasuje do cappuccino
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Warszawa
2022-03-14
Bardzo dobra jakość kawy, szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Sosnowiec
2022-03-13
Piję ją od kilku lat i niezmiennie bardzo mi smakuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Kowale
2022-03-07
kawa super, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2022-03-05
To kawa świąteczna dla wszystkich członków mojej rodziny. Marek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Katowice
2022-03-04
Wspaniała aromatyczna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Rumia
2022-03-01
bez zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Władysław, JACZÓW
2022-02-28
to już moja tradycja zakupu Pellini Top w Konesso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Latchorzew
2022-02-21
Wreszcie znalazłam idealna kawę dla sobie i mojej rodziny. Obsługa szybka i miła. Dziękuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Warszawa
2022-02-19
Bardzo dobra kawa wszystkim polecam. Pijemy ją już od kilku lat i cały czas jakość i smak nas nie zawodzą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Jasło
2022-02-15
Głęboki smak i bogaty aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mieczysław, Brochów
2022-02-11
Kawa super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Sędziszów
2022-02-10
Kawa PELLINI TOP jest ulubioną kawą mają, moich bliskich i gości. Sklep Konesso polecam, ponieważ posiada wszystkie zalety sklepu internetowego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Pstrągowa
2022-02-07
Kawa smaczna nie czuć goryczy delikatna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Zielątkowo
2022-02-07
Nasza ulubiona kawa i sklep kawowy. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BERNADETA, KRASNYSTAW
2022-01-31
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktor, Zajezierze
2022-01-29
Ok!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Warszawa
2022-01-29
przyjemnie łagodna, bez goryczki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JADWIGA, KIELCE
2022-01-25
Polecam, mój numer 1 !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eugieniusz, Gdańsk
2022-01-22
Pozdrawiam serdecznie cały Personel Firmy. Dla mnie i dla moich gości jest to jedna z lepszych kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Józefów
2022-01-22
Bardzo dobra kawa. Dostawa bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Słupsk
2022-01-16
Bardzo smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Łagów
2022-01-16
Kawa pyszna. Sklep na 6.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Warszawa
2022-01-10
Jestem zadowolony z zakupów w Państwa sklepie:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Rumia
2022-01-08
Bez zastrzeżeń. Dzięki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Sosnowiec
2022-01-04
Pellini piję na stałe.Delikatna,pyszna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan , Barcice
2022-01-04
bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Rudno
2022-01-03
Znana, dobra marka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2022-01-02
Wszystko jak zwykle przebiegło bezproblemowo.Kawa świetna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Kraków
2021-12-31
Top kawa, świetna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Sędziszów
2021-12-27
Nie jestem zwykłym konsumentem kawy ale smakoszem, dlatego piję tylko PELINI TOP zakupioną w sklepie Konesso. Warto mieć trochę luksusu. Nie zwlekajcie i spróbujcie, a już nigdy nie będzie wam smakować inna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JERZY, DROSZKÓW
2021-12-27
Jak zawsze niezawodna, chętnie do niej wracam, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Gdynia
2021-12-27
Polecam,kawa b.dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Lutynia
2021-12-26
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2021-12-26
Bardzo dobra smaczna aromatyczna kawa b.polecam wszystkim smakoszom dobrej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Pabianice
2021-12-25
Bardzo smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: HENRYK, STARGARD
2021-12-23
Świetna dla smakoszy expresso oraz dla czarnej z mlekiem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Wołomin
2021-12-21
Bardzo dobra kawa polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2021-12-20
Doskonała kawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Pruszków
2021-12-19
6
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Krosna
2021-12-17
Bardzo dobra kawa córka ją piję jKo late
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Kowale
2021-12-15
super kawa, super szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Poznań
2021-12-15
Jedna z lepszych kaw, które piłam. Smakuje w każdej marce ekspresu, z której piłam tę kawę. Kupuję gdy jest w promocji, bo jest dosyć droga.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Konary
2021-12-15
Bardzo smaczna kawa, szczególnie polecam do espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarek, Bielawa
2021-12-06
Kawa dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Sędziszów
2021-11-30
Najlepsza kawa to Pellini Top, a najlepszy sklep to Konesso.pl. Jestem zadowolonym klientem i smakoszem tej kawy od kilku lat. Polecam kawę i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Lublin
2021-11-22
Opinia zawsze ta sama, wszystko doskonałe: kawa, usługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Siemianowice
2021-11-20
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Warszawa
2021-11-18
Dobry średniak. Nie słaba, nie mocna- coś pomiędzy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Wrocław
2021-11-17
Ok. Zgodnie zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Olkusz - Żurada
2021-11-15
Wszystko ok w 100%, bardzo szybka dostawa, polecam ten sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Brzeg
2021-11-15
Bardzo dobra kawa. Sprawia że dzień jest weselszy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2021-11-12
topka!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Łagów
2021-11-06
Kawa pyszna, to już kolejne moje zamówienie. Sklep rewelacja, szybko, sprawnie, bezproblemowo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Warszawa
2021-11-05
polecam wszytskim
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Gdańsk
2021-11-05
Super sklep , najlepszy w Polsce. Bardzo dbają o klienta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Sztum
2021-11-04
Bardzo szybka dostawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Bydgoszcz
2021-11-04
Szybka i rzetelna dostawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Gdańsk
2021-11-01
Kawa bardzo smaczna zgodna z opisem.Wysyłka bardzo szybka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Gdynia
2021-10-31
Kawa b.dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Slawomir, Tomaszów Maz.
2021-10-25
kawa mocna ładna pianka polecam drobno zmieloną
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Goczałkowice-Zdrój
2021-10-24
Bardzo dobra kawa o łagodnym smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Poznań
2021-10-12
Aksamitna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2021-10-11
Bardzo dobra aromatyczna kawa, przystępna cena Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JERZY, DROSZKÓW
2021-10-10
Pellini Top to moja ulubiona kawa, do której wracam najczęściej. Idealnie odpowiada moim preferencjom smakowym. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Ełk
2021-10-10
Najlepsza kawa, pije ją od dawna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, SŁAWATYCZE
2021-10-04
jest ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Bobowo
2021-10-02
Dla mni najlepsza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Warszawa
2021-09-25
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Sędziszów
2021-09-24
Zakupy w sklepie Konesso robię od kilku lat, szybka dostawa i moja ulubiona kawa Pelini Top. Polecam sklep i kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Lublin
2021-09-23
Top on the Top
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Zamość
2021-09-19
Polecam wszystkim smakoszom kaw: jest aromatyczna, delikatna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Nowa Sól
2021-09-16
Jak zwykle wszystko OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Kraków
2021-09-12
Bardzo dobra kawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Gdańsk
2021-09-10
Bardzo smaczna kawa, szybka wysyłka polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2021-09-07
Top kaw
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Jonkowo
2021-09-03
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Warszawa
2021-09-02
sprawdzona ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Lublin
2021-08-26
bardzo dobra kawa wyrazisty smak niska kwasowość
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2021-08-21
smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Boguchwała
2021-08-19
świetna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Żabia Wola
2021-08-16
znakomita markowa kawa, doskonała na espresso. Opakowanie bez zarzutu, podobnie jak kurierska przesyłka - szybka i solidna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Bosutów
2021-08-15
Polecam. Kawa o wspaniałym smaku i aromacie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Rumia
2021-08-12
Ziarna kawy bliżej dobrego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Lublin
2021-08-12
bardzo fajna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Lublin
2021-08-10
Pije od lat, i wciąż będę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktor, Zajezierze
2021-08-09
OK!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Władysław, JACZÓW
2021-08-02
zgodnie z moimi upodobaniami
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Słupsk
2021-07-30
Bardzo smaczna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Olkusz
2021-07-29
Niezawodna w smaku, warta swojej ceny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: IRENA, WITKOWICE
2021-07-25
Jestem zadowolona z wyboru.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2021-07-23
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Kutno
2021-07-23
Kawa godna polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Kraków
2021-07-23
jest dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, OLSZTYN
2021-07-22
Jedna z moich ulubionych Doskonała w smaku Szybko dostarczona Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Wrocław
2021-07-21
Dobra kawa do ekspresu automatycznego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marianna, Łask
2021-07-19
Jestem bardzo zadowolona z zakupów,szybka dostawa ,data palenia kawy najlepsza,spośród proponowanych w innych sklepach.Na pewno tutaj będę kupowała kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zenon, Strzegom
2021-07-19
Pijam tylko espresso,używam dobrego ekspresu kolbowego i żarnowego młynka. Przy bardzo drobnych przemiałach trzeba trafić z gramaturą, żeby woda nie kanalikowała. Nie ma tego problemu przy kolbach z filtrami typu crema, lub gdy zmieli się grubiej i zapakuje pełne (czubate) sitko. Kawa zostawia przyjemny długi posmak po wypiciu, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Warszawa
2021-07-19
Bardzo dobra kawa. Polecam wszystkim smakoszom
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Lublin
2021-07-19
bardzo dobra kawa wyrazista i aromatyczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Wrocław
2021-07-18
Dobry produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Leżajsk
2021-07-18
Kawa pierwsza klasa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2021-07-17
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: LENA, SULEJÓWEK
2021-07-16
Pellini jak zawsze trzyma poziom. Kilka lat temu odkryłam tę kawę we Włoszech i chętnie do niej wracam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Głogów
2021-07-16
klasyczny smak, idealna kawa do espresso. Realizacja zamówienia bez zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Lutynia
2021-07-15
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Olsztyn
2021-07-13
Bardzo dobra kawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Lublin
2021-07-12
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Lublin
2021-07-10
Super kawka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JERZY, DROSZKÓW
2021-07-04
Polecam kawę, polecam sprzedawcę, profesjonalna obsługa, szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Brzeg
2021-07-03
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, SOPOT
2021-07-03
Kawy Pellini posiadają wspaniały aromat i smak.Bardzo dobre do parzenia w ekspresach ciśnieniowych.Polecam. Zakupy w sklepie KONESSO są przyjemnością.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2021-07-02
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Lutynia
2021-07-01
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Poznań
2021-07-01
Doskonała kawa,od lat jakość bez zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarek, Poznań
2021-07-01
Wszystko OK. Szybka realizacja. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lukasz, Gora
2021-07-01
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Wieliczka
2021-06-30
Kolejna kawa pellini i kolejna zdecydowanie na plus. A obsługa sklepu tak jak powyższą kawa - top
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, WARSZAWA
2021-06-28
Kawa bardzo delikatna w smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Rudołtowice
2021-06-27
Pyszna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Białystok
2021-06-27
wspaniała kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Bielsk Podlaski
2021-06-27
Może być
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Kamień Pomorski
2021-06-25
Delikatna,łagodna kawa.polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIRAGE, Rzeszów
2021-06-24
Smaczna. Polecam osobom szukającym czegoś więcej niż czarny napar. Ładna creme na espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Radom
2021-06-21
Jestem wierną fanką tej kawy. Delikatna i mało kwaśna w smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, MIŃSK MAZOWIECKI
2021-06-20
Bardzo dobra, łagodna arabica. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Józefów
2021-06-20
Niezła kawa w dobrej cenie. Pijemy ją często. Polecamy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Czyżowice
2021-06-20
Bardzo dobra kawa o wyrazistym aromacie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Marysin
2021-06-18
Profesjonalna i szybka wysyłka.polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktor, Zajezierze
2021-06-18
Pyszności!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Gdańsk
2021-06-18
Kawa mocna, jak na arabicę dużo kofeiny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Rumia
2021-06-17
witam, obsługa rewelacja. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Kalisz
2021-06-17
Pyszna kawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2021-06-17
Przepyszna kawa - polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, KRAKÓW
2021-06-15
Topowa kawa, bez dwóch zdań
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Gilowice
2021-06-14
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Tworóg Nowa-Wieś
2021-06-14
Zamówienie dotarło. Przebiegło bez problemów. Jeśli chodzi o kawę Pełni Top to niestety nie jest to kawa po którą jeszcze raz sięgnę. W tej cenie jest dużo lepszych kaw. Kawa bez wyrazu, do wypicia tylko z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Józefów
2021-06-14
kawa wyśmienita. Polecam sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Józefów
2021-06-14
Niezła kawa w dobrej cenie. Mocna dobrą kawa (piję tylko espresso z kawiarki). Brak kwasowości. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Tychy
2021-06-14
Solidna kawa, choć jednak wolę musetti.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MANUELA, Łódź
2021-06-14
Zamawiam w tym sklepie od dłuższego czasu.Zawsze szybka realizacja i pełen profesjonalizm. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Krakow 512296191
2021-06-12
Bardzo dobra kawa bez goryczy polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DARIUSZ, SOSNOWIEC
2021-06-12
Kawa doskonała. Pierwszy raz korzystając z promocji Konesso.pl, kupiłem i bardzo mi smakowała. Moją podstawową, ulubioną kawą była Lavazza Espresso Pienaroma. Dodatkowo muszę napisać laurkę dla sklepu- świetna obsługa, duży wybór świeżej kawy, promocje, rabaty- polecam. ?
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Kielce
2021-06-11
Pellini jest super; błyskawiczna dostawa; jest ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Gdynia
2021-06-11
Znakomita i będę się tego trzymał :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2021-06-11
Porządna codzienna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, POMIECHÓWEK
2021-06-11
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Kraków
2021-06-11
Bardzo dobra kawa bez goryczki i kwasowości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Bartoszyce
2021-06-11
Realizacja zamówienia na najwyższym poziomie, kawa przepyszna. Polecam sklep oraz zakup tej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2021-06-10
Bardzo polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: LENA, SULEJÓWEK
2021-06-07
Kilka lat temu przywoziłam tę kawę z Włoch. Teraz mogę w każdej chwili kupić na Konesso. Dobra jakość ziaren. Wspaniały smak i aromat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Lidzbark Warmiński
2021-06-06
Dobra!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arleta, Grójec
2021-06-06
Super kawa. Smaczna, niekwaśna, nie za mocna. Zbalansowana. W sam raz na poranek i popołudnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Osowiec
2021-06-05
Kawa super ,łagodna w smaku.Umiarkowana kofeina.Cena w porównaniu z innymi sprzedawcami kawy odrobinę zawyżona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Oława
2021-06-05
Najlepsza. Intensywna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Łagów
2021-06-04
Świetna kawa w dobrej cenie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Gliwice
2021-06-04
Bardzo dobra kawa mocna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Aleksandra, Łódź
2021-06-04
Dobra kawa, ale espresso jest lekko kwaskowe. Lepiej sprawdza się przy mlecznych kawach
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Piła
2021-06-04
Znakomita
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Kraków
2021-05-25
Najlepiej smakuje bez mleka. Bardzo dobry i wyrazisty smak. Przygotowywana w kawiarce.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Krosno Odrzańskie
2021-05-20
Dla mnie bomba.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Ełk
2021-05-20
Wszystko szybko i sprawnie. Polecam sklep w 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Działdowo
2021-05-18
Jedna z moich ulubionych kaw. Jest łagodna, bardzo dobra w smaku o aromacie typowej kawy. Nie chcę twierdzić, że jest najlepsza, ale w tym przedziale cenowym trudno o coś lepszego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Wrocław
2021-05-14
Wszystko w jak najlepszym porządku, towar, zapakowanie oraz szybka wysyłka. Serdecznie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: TOMASZ, STARGARD
2021-05-09
POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Błażej, Bielsko-Biała
2021-05-04
Smaczna, aromatyczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Augustów
2021-04-29
Kawa bardzo mi smakuje. Jest delikatna. To jedna z kaw, do których wracam. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktor, Zajezierze
2021-04-29
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Rumia
2021-04-27
Kawa zawiera różnej wielkości ziarna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimiera, Otwock
2021-04-26
Wszystkim smakuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Działoszyn
2021-04-25
Kawa pyszna.jeszcz takiej nie piłem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JERZY, DROSZKÓW
2021-04-25
Jak zawsze niezawodna. Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Mińsk Mazowiecki
2021-04-24
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Bobowo
2021-04-09
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mieczysław, Brochów
2021-04-09
polecana
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Opole
2021-04-08
Super kawa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Trzebiatów
2021-04-08
Towar wysokiej jakości, szybka dostawa, gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Kraków
2021-04-05
Znakomita kawa, szczególnie dla osób lubiących mocą i aromatyczną kawę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Kamień Pomorski
2021-04-05
kawa spełniła moje oczekiwani.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Warszawa
2021-04-04
ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Warszawa
2021-03-29
Wziąłem na próbę, bardzo ładny zapach kawy, smak też. Teraz kupię inną o podobnych właściwościach i porównam czy warto przepłacać. Kawę polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Władysław, JACZÓW
2021-03-25
PELLINI TOP SPEŁNIA MOJE OCZEKIWANIA
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Świdnica
2021-03-19
Niezmiennie najlepsza kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Zamość
2021-03-07
Wspaniały smak i aromat. Polecam smakoszom.kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JERZY, DROSZKÓW
2021-03-07
Jak zawsze niezawodna, polecam i pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Suwałki
2021-03-02
Mocna kawa. Przyjemny aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Słupsk
2021-02-28
Smaczna i wyrazista. Pyszna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Inowrocław
2021-02-26
niesamowicie delikatny smak, polecam tę kawę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: janusz, Wrocław
2021-02-23
jak to pellini super z dobrego ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Gdansk
2021-02-19
Najlepsza kawa jaka znam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kutno
2021-02-18
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Kraków
2021-02-12
Bardzo bobra, kremowa i delikatna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Elbląg
2021-02-08
Polecona przez znajomych, ale po pierwszym zakupie > kawa zasmakowała i nam; łagodnością i smakiem > moc sterujemy w nastawach ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2021-01-30
To jest naprawdę TOP. Uwielbiam tę kawę. Polecam Wszystkim!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomek, Kłodzko
2021-01-22
Super kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JERZY, DROSZKÓW
2021-01-21
Jak zawsze - niezawodny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Puszcza
2021-01-17
Jestem wierna tej kawie podobnie jak dostawcy,. Zabrakło nam tym razem pysznych krówek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Zgierz
2021-01-11
Kawa aromatyczna z wyrazistym posmakiem . Swieżo palona . Bardzo smaczna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Suwałki
2021-01-09
super sklep ,przesyłka natychmiastowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Inowrocław
2021-01-08
Kawa wyśmienita, delikatna, zawsze takiej szukałam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Puszcza
2021-01-08
Bardzo aromatyczna bez kwaśnego posmaku kawa idealna dla kawoszy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2021-01-04
Zgodnie z oczekiwaniami.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa
2021-01-04
Najlepsza jaką piłem. Taka kawa powinna być.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Zamość
2021-01-03
Kawa smaczna,polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Radom
2021-01-03
Kawę kupuję od wielu lat i nadal uważam ją za dobrą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, ŁÓDŹ
2021-01-02
Moja ulubiona kawa ,kupuję na zapas jak jest w niższej cenie. A obsługa w sklepie profesjonalna,pozdrawiam Jolanta
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Warszawa
2020-12-30
Kawa wyśmienita, piękny aromat, delikatna - polecam niezdecydowanym
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JERZY, DROSZKÓW
2020-12-29
Jak zawsze, profesjonalna obsługa, świetny kontakt, szybka dostawa... i moja ulubiona kawa:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2020-12-26
Dla mnie ta kawa jest jakaś taka "płaska"... nie wiem, może nie umiem dostosować ustawien ekspresu...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emilia, Kraków
2020-12-24
Doskonała, delikatna, aromatyczna. Genialna kawa, zdecydowanie warto spróbować!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Potasze
2020-12-20
Jak zawsze wszystko na piątkę z plusem! Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kraków
2020-12-18
Dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Warszawa
2020-12-18
Wszystko ok.jak zwykle, nawet jakiś słodki prezencik dostałem. Dziękuje i pozdrawiam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Rumia
2020-12-14
Dla mnie najlepsza.Pozdrawiam.Weronika P.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Konin
2020-12-07
Kawa bardzo dobra ale brakuje mi choć trochę goryczki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Wrocław
2020-11-30
Wszystko zgodnie regulaminem. Tak trzymać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Świdnica
2020-11-22
Znakomita, bardzo aromatyczna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Biały Bór
2020-11-21
wspaniały aromat świetna kawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimiera, Otwock
2020-11-20
Bardzo dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Toruń
2020-11-19
Jestem bardzo zadowolony z towaru ,realizacji i obsługi przyjęcia zamówienia...wielka przyjemność kupować u Was pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eugieniusz, Gdańsk
2020-11-15
Bardzo miła obsługa. Sprawna dostawa. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie Eugeniusz
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Radom
2020-11-11
Smakowała mi bardziej od Bazary z tego samego zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Suchedniów
2020-11-09
Bardzo dobra kawa 5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Łuków
2020-11-07
Kawę Pellini piję od dłuższego czasu. Jest to kawa typu arabica czyli aromatyczna i niezbyt mocna. Jeśli ktoś szuka kawy aromatycznej to jest to właściwy wybór.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2020-11-07
WSZYSTKO SUPER, SZYBKO I KONKRETNIE. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Bartoszyce
2020-11-06
Pyszna kawa, delikatna z pianką. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Kalisz
2020-11-05
Idealna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kraków
2020-11-05
Kawa, którą zakupiłam spełnia moje oczekiwania.Używam jej od lat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Stalowa Wola
2020-10-31
Kawa Pellini TOP bardzo smaczna. Zamówienie zrealizowanie bardzo profesjonalnie. Maryla
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystian, Siewierz
2020-10-25
Najlepsza kawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bernard, Chełm
2020-10-25
dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2020-10-22
Wspaniała kawa z "górnej półki". Zaparzona w moim ekspresie ciśnieniowym smakuje wybornie o poranku i zachwyca aromatem. Gorąco polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Jawor
2020-10-18
Jakość Premium. Czysta poezja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JERZY, DROSZKÓW
2020-10-17
Od kilku lat kupuję kawę wyłącznie w Konesso. Jestem zadowolony z jakości produktu, obsługi i szybkiej dostawy. Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Janów Lubelski
2020-10-17
Kawa bardzo dobra, delikatna :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Młyniec Pierwszy
2020-10-16
Dla mnie delikatna, taka jak lubię.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Kraków
2020-10-11
Wyśmienita kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa
2020-10-09
Potwierdzam, znakomita. Pełna smaku, delikatna w działaniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Wolomin
2020-10-09
Fantastyczny aromat, jak dla mnie wyrazista w smaku, świetna z expresu cisnieniowego jak i z kawiarki. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Elbląg
2020-10-03
Jak zawsze swietny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łajski
2020-09-29
☕☕☕☕ lux
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zenon, Strzegom
2020-09-28
Super profesjonalna obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Częstochowa
2020-09-27
Najlepsza kawa jaką dotąd piłem. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Dariusz, Poznań
2020-09-26
Dobra, ale dla nas jeszcze nie super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Opole Lubelskie
2020-09-25
Moja ulubiona kawa poezja smaku Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Świnoujście
2020-09-24
OK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Ełk
2020-09-24
Najlepsza kawa na świecie, mija cała rodzina ją pikę. Polecam każdemu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Radomyśl
2020-09-20
Bardzo dobra kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Piaski
2020-09-19
smaczna, aromatyczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kobiór
2020-09-17
Mój faworyt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Skierniewice
2020-09-17
Realizacja szybką i produkt wysokiej jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Warszawa
2020-09-07
dla mnie najlepsza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bernadetta, Gromnik
2020-09-06
Kawa jest pyszna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hubert, Warszawa
2020-09-03
Dobra, spokojna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daria, Aleksandrów łódzki
2020-08-22
Najlepsza kawa, delikatna a zarazem wyrazista. Przede wszystkim nie jest kwaśna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Bydgoszcz
2020-08-06
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Pabianice
2020-07-27
Ocena jakości kawy zależy od upodobań kupującego. Mnie smakuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Kraków
2020-06-26
Łagodna,aromatyczna,bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daria, Rogoźno
2020-05-05
Kawa bardzo dobra, na pewno kiedyś do niej wrócę. Ale szukam dalej mojego ideału.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Piątnica Poduchowna
2020-04-26
Jedna z lepszych kaw jakie piłam. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Lukasz, Bydgoszcz
2020-04-08
Dobra kawa, ale bez cech nadzwyczajnych. Łagodny smak, dobry zapach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Libiąż
2020-03-23
Bardzo dobra kawa. Jedna z najlepszych jakie piłem. Dostawa ekspresowa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emilia, Ruda Śląska
2020-02-13
Kawa delikatna, z trwałą cremą, bez wyczuwalnej goryczki i kwasowości, lekko słodka. Jedna z moich ulubionych. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Kraków
2020-02-11
Kawa bardzo dobra zarówno czarna jak i z mlekiem. Dostawa wzorcowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Sokolniki
2020-01-16
Jedna z lepszych kaw, czuć delikatną kwasowość która nie przeszkadza a wręcz nadaje charakter. Według mnie lepiej się sprawdza jako cappuccino niż espresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Poznań
2020-01-06
Po wielu poróbach z rozmaitymi kawami z przyjemnością wracam do Pellini TOP.Nie ma takiej drugiej ! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JERZY, DROSZKÓW
2020-01-02
Z przyjemnością wracam do mojej ulubionej kawy Pellini Top, jest niezawodna, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Brzezinka Sredzka
2019-12-14
Szukam od dłuższego czasu czegoś lepszego lub porównywalnego do Pellini Top,ale nie znalazłem. Jest doskonała.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Szczytniki
2019-11-24
Łagodna a zarazem intensywna w smaku. Najlepsza poranna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Gdańsk
2019-10-15
Klasyk klasyków - wg. wielu kawoszy jedna z najlepszych kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Poznań
2019-09-30
Bardzo dobra kawa.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Rzeszów
2019-09-22
Najlepsza kawa jak pilam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Szczecin
2019-08-07
rewelacyjny smak kawy -tak samo jak wspolpraca z Konesso -wiele razy zamawialem u nich kawe i srodki konserwacyjne do ekspresu -zawsze z pelna satysfakcja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Glina
2019-07-29
Łagodna smaczna kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Chojnice
2019-05-30
Kawa swoje kosztuje, ale w zamian dostajemy bardzo smaczną kawę. Znakomity wyrazisty smak, delikatna i o niskiej kwasowości. Jedna z moich ulubionych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Stalowa Wola
2019-05-08
Smaczna i aromatyczna kawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Giedlarowa
2019-05-05
Pyszna kawa, bardzo delikatna i aromatyczna. Sklep rewelacja,dostawa dosłownie na następny dzień, kupuję tu i myślę że tak pozostanie. Polecam Danuta Leżajsk
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wojciechów
2019-03-27
Kawa bardzo dobra..pyszna. Anielski smak i aromat. Polecam z całego serca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Kraków
2019-03-19
Super kawa, smak, aromat... Kupię znów. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Władysławowo
2019-03-15
Kiedyś zamówiłem z ciekawości mniejsze opakowanie, tylko nie zauważyłem że była to kawa mielona. Mimo tego okazała się świetna. Naturalnym krokiem było zamówienie 1kg kawy ziarnistej. Kawa jak dla mnie ma świetny smak i mogę polecić :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bielsko-Biała
2019-02-26
Bardzo dobra kawa, smak w porządku, aromat i moc idealna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Kraków (Kraków-Podgórze)
2019-02-05
moim zdaniem taka sobie. nic szczegolnego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Stalowa Wola
2018-12-27
Pyszna kawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MANUELA, Łódź
2018-10-20
Pyszna kawa w dobrej cenie.Sklep super.Bardzo szybka obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódż
2018-10-18
Trochę kwaśna, trochę aromatyczna, przyzwoita , nie powaliła mnie na kolana.Polecam sklep , dostawa szybka i zgodna z zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eryk, Kalisz
2018-09-24
Bardzo dobra kawa. Typowy włoski klimat. Łatwo dojść do ładu z ustawieniem młynka i temperatury zaparzania. Świetna jako espresso i americano, a w kawach mlecznych wychodzi przepysznie czekoladowa. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Karolina, Piotrków Trybunalski
2018-07-11
Wyrazisty smak i aromat, jeżeli ktoś, podobnie jak ja preferuje łagodniejszy smak kawy to nie doda jej do swych faworytów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2018-05-28
dużo pozytywnych opinii skłoniło mnie do zakupu. Jednak nie mój smak. Jak dla mnie czuje cierpkość i taką suchość kawową. Wypita z mlekiem, czekaliśmy kiedy się skończy. Sklep super! szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Wołomin
2018-01-08
polecam super aromat i wyjątkowy smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Małgorzata, Rzeszów
2017-11-16
Nie dołączę do grona wielbicieli. Kawa naprawdę przyzwoita, ale nie powaliła mnie na kolana. O wiele bardziej bogate są kawy Bazzara Czy Arcaffe. Trochę kwaśna, trochę aromatyczna, przyzwoita.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Siedlce
2017-08-09
Nie narzuca sie. Lekka. Przyjemna. Miła. Kusi zapachem. Spróbuj.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Sosnowiec
2017-07-16
Dobra kawa w dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2017-06-22
Polecam w 100%.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Dobra
2017-04-26
Kawa dobra, aromatyczna, jako espresso Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Walbrzych
2017-04-21
Smaczna kawa - bez kwasowości. Pycha!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EMILIA, WARSZAWA
2017-04-21
Bardzo smaczna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Katowice
2017-04-02
Świetna kawa w każdej postaci. Szkoda tylko, że jest dostępna tylko w jednym typie opakowań i pod koniec 1kg paczki zwyczajnie mnie zmęczyła. Błyskawiczna dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Sławomir, Łódź
2017-03-02
Kawa niezła, dość delikatna.Szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Siemianowice Śląskie
2017-02-14
Kawka smaczna,delikatna,aromatyczna. Polecam kawę jak i sklep z miłą obsługą
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Sopot
2017-02-12
Przepyszna kawa. Znajomi będą zachwyceni :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Grójec
2016-12-15
Bardzo dobra kawa, szybka dostawa. Polecam kawę i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zenon, Strzegom
2016-12-05
Kawa smaczna, delikatna. Palona w sposób zapewniający ładną barwę i brak spalenizny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Wrocław
2016-12-02
Chyba jedna z lepszych jakie ostatnio zakupiłem. Opinią pozytywną chciałbym jednak docenić przede wszystkim Konesso. Dzięki.Janusz.Wrocław
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Toruń
2016-11-24
Bardzo smaczna kawa. Ze względu na jej delikatny smak jest to dla mnie kawa codzienna, którą od czasu do czasu zastępuję czymś bardziej wyrazistym. Jak w przypadku każdej kawy i tutaj istotnie znaczenie ma data palenia. Świeża jest tak smaczna i aromatyczna że aż chciałoby się kolejnej filiżanki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Czyże
2016-11-11
Parę dni temu otworzyłem paczkę, ale nie jest taka powalająca, jak w komentarzach czytam. Może dlatego, że poznałem więcej kaw z wyższej półki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Gdańsk
2016-10-03
Kawa wyśmienita. Delikatnie palona o ciekawym aromacie. . Będę ją pić kilka razy dziennie. Polecam :) Sklep oczywiście na 5 :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Nysa
2016-09-01
Pyszna kawa, bardzo delikatna i aromatyczna. Sklep oczywiście rewelacja, kupuję tu i tylko tu od dawna :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Warszawa
2016-07-11
Absolutnie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa
2016-05-26
Kawa warta swojej ceny. Pijam od dwóch lat i gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Poznań
2016-03-16
Pellini Top jak sama nazwa wskazuje jest.. TOP;) Przyjemny, delikatny ale i wyraźny smak. Espresso, kawa z mlekiem, bez mleka - dobra w każdej kombinacji. Ostatnio kupowałem na prezent znajomym - wszyscy byli zadowoleni!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2016-03-11
Zawsze bezpieczny wybor!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Kielce
2016-03-03
Kawa bardzo dobra... Ale jakoś mnie nie przekonała. Wszystko jest oczywiście kwestią gustu i smaku. Czytając recenzje spodziewałem się czegoś więcej. Szukam dalej. Jak na razie numerem 1 jest IZZO Gold.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2016-02-27
Męczę się z tą kawą i czekam, aż się skończy. Może to dlatego, że kupiłam paloną na długo przed zakupem. Ogólnie jakość jest poprawna, ale na podstawie opinii spodziewałam się więcej. Za wysoka kwasowość i słaba crema, Może jeszcze kiedyś dam jej szansę, ale póki co wracam do Bazzary.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Mucharz
2016-02-16
To mój pierwszy zakup w sklepie i na pewno nie ostatni, gdyż podejście do klienta, szybkość wysyłki oraz asortyment nie pozwalają na tylko jednorazowe zakupy :) Kawa zapachem podbiła serca wszystkich w domu, a parzona w aeropresie i z dodatkiem mleka zniewala ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Zakopane
2016-01-22
Bardzo dobry produkt. Kawa jest warta swojej ceny. Świetnie smakuje jako latte, espresso czy klasyczna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Nowy Sącz
2015-12-21
Wyśmienita, gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, JANÓW LUBELSKI
2015-12-21
Polecam, jedna z ulubionych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Janusz, Kołobrzeg
2015-12-06
Kawą jestem rozczarowany. Jak dla mnie zupełnie przeciętna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Szczecin
2015-12-03
kawa super wyrazista i bogaty aromat polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Bytom-Miechowice
2015-11-25
Bardzo dobra kawa jesteśmy zadowoleni super szybka wysyłka bardzo polecam ten sklep.Super profesionalizm. Brawo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kożuchów
2015-11-12
Najlepsza kawa jaką do dnia dzisiejszego zdążyliśmy razem z żoną oraz pozostałą rodziną przetestować a testy kaw rożnych producentów trwają (Lavaza, Marfisa,, Bazara i inne) zdecydowanie Pellini Top wygrywa w moim rankingu na najlepszą kawę jest super, aromatyczna, delikatna i bez goryczy. Co do sklepu to pełen profesjonalizm - zrobiliśmy już klika razy zakupy i nadal zamierzamy być klientami tego sklepu. Pozdrawiamy wszystkich pracowników sklepu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, Warszawa
2015-10-07
Jedna z lepszych kaw. Dostawa expresowa. Sklep jak zwykle na najwyższym poziomie. Gorąco polecam tego sprzedawcę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Bierutów
2015-09-14
Bardzo smaczna kawa. Delikatna i aromatyczna. Zdecydowanie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Żory
2015-06-14
Kawa świetna,aromatyczna.Espresso genialne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2015-06-09
Kawa smaczna i bardzo aromatyczna. Sklep realizuje zamówienie błyskawicznie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iza, Łódź
2015-06-04
Pellini Top kupiłam pierwszy raz i nie będzie to ostatni, kawa jest wyśmienita, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Nowa Iwiczna
2015-06-03
Powróciłam kolejny raz do tej kawy po przewie i próbach smakowych innych kaw. Zdecydowanie Pellini Top wygrywa. Aromatyczna, delikatna i bez goryczy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Ruda Śląska
2015-05-24
Rewelacyjna kawa.Polecam.Co do sklepu pełen profesjonalizm.Szczera rekomendacja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kraków
2015-05-06
ta kawa to rzeczywiście sam Top!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Gorzów Wlkp
2015-02-24
Jedna z lepszych kaw. Dostawa expresowa. Sklep jak zwykle na najwyższym poziomie. Gorąco polecam tego sprzedawcę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Krzywaczka
2015-01-15
Kawa super aromatyczna. Obsługa sklepu jak zwykle na najwyższym poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Częstochowa
2014-12-19
Sklep bezkonkurencyjny. Błyskawiczna wysyłka. Kawa bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2014-12-11
Wyśmienita kawa, błyskawiczna dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Zakrzewo
2014-12-06
Kawa dostarczona szybko zgodnie z zamówieniem.Doskonała kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Glowaczowa
2014-12-05
Krótko.Super kawa.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Legnica
2014-10-31
Kawa smaczna ,sklep rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Łomianki
2014-10-22
Bardzo dobra kawa na espresso. Doskonały aromat i smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Banino
2014-09-24
Najlepsza kawa ziarnista Arbabika jaką znalazłem. Do tej pory testowałem kawy dostępne w sklepach oraz LAvazze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2014-09-06
Pellini Top to klasyka i doskonałość. Może służyć jako punkt odniesienia dla innych kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JANUSZ, PRZEMYŚL
2014-08-27
Już kilka razy korzystałem z oferowanych produktów.Jestem zadowolony z miłej i szybkiej obsługi. Najbardziej smakuje mi kawa Pellini Top. Polecam ten sklep wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JANUSZ, ŁÓDŹ
2014-08-15
Jak już chyba wcześniej pisałem kawa znakomita sklep oceniłbym jeszcze wyżej niż kawę perfekcja kawa dziś zamówiona jutro w domu Gratulacje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Kielce
2014-08-05
Myślę że kawy z tej palarni smakują mi najbardziej. Ta posiada delikatny smak. W sam raz zarówno rano jak i wieczorem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Sulików
2014-07-08
Kawa po otwarciu wyglada i pachnie pieknie w smaku podobnie. Sklep blyskawica !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Chojnów
2014-06-13
Bardzo dobra kawa i obsługa expresowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Rozgarty
2014-05-27
Kawa głęboka w smaku. Wypróbowałam wiele rodzajów kaw, a Pellini top jest jedną z częściej kupowanych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Pobiedziska
2014-05-27
Teraz zamówiłam kawę ziarnistą Pellini Top. Kawa super! Zero goryczy, aromatyczna. Myślę, że często będę wracać do tego zamówienia. Tak więc moja lista faworytek wśród kaw powiększyła się: Lavazza Qualita Oro, La Braziliana i oczywiście Pellini Top.Sklep internetowy-pełen profesjonalizm. Dostawa błyskawiczna! Rano zamówiłam kawę a już następnego dnia o godz. 11.00 mogłam pić kawę Pellini Top!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Gdynia
2014-05-09
Super sklep i kawa też niczego sobie ;-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Anna, Wrocław
2014-05-05
kawa dobra chodź nie rewelacyjna - w każdym razie mnie nie oczarowała
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Lublin
2014-04-30
To jedna z trzech zamawianych przeze mnie kaw plasuje się na 2-gim miejscu. Teraz warto kupić bo jest świeżo palona, jak zauważyłem jest to dosyć istotne :). Sklep jak zwykle niezawodny, szybko i sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Pilawa
2014-04-29
Ekspresowa przesylka. Kawa ok. Rzecz gustu :). Mnie nie oczarowala. Sklep super, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Ostrowiec Św
2014-04-23
kawa bardzo dobra,błyskawiczna realizacja zamówienia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Osolin
2014-03-26
W smaku kawa bardzo dobra, piękna piana,brak kwasowego posmaku, ale jak dla nas za delikatna, za słaba.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Warszawa
2014-03-24
Najlepsza kawa jaką do tej pory zamówilem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Doruchów
2014-03-19
Bardzo dobra, delikatna kawa. Sklep spisał się na medal. Szybko i profesjonalnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Krzeszów
2014-03-04
Kawa bardzo smaczna :) A sklep jak zawsze na medal :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Końskie
2014-02-26
Polecam i kawę i sklep! :) pełna profesjonalność :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Trzebnica
2014-02-20
wyśmienita kawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Dziechciniec
2014-02-13
kawa przepyszna i obsługa błyskawiczna:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Maciej, Lublin
2014-02-05
Kawa smaczna, nadaje się zarówno do espresso jak i do większych kaw mlecznych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Poznań
2014-01-31
Kawa idealna, jak dla mnie zdecydowanie nr 1. Sklep - pełen profesjonalizm, błyskawiczna przesyłka. Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Pawłowice
2014-01-29
Kawa super obsługa ekspresowa Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Bełchatów
2014-01-29
bardzo dobra kawa,kupuje nie po raz pierwszy to swiadczy ,ze wszystkim smakuje.Sklep rewelacja ,obsluga blyskawiczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Wełtyń
2014-01-28
Kawa Pellini wspaniała polecam,sklep najlepszy z jakimi miałam do czynienia obsługa bardzo miła, rzeczowa i solidna. Życzę wielu sukcesów tej firmie i serdecznie pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Warszawa
2014-01-23
Moja ulubiona. Często do niej wracam - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Błaszki
2014-01-20
Moja ulubiona kawa - zero goryczy, maksimum smaku. Oczywiście obsługa sklepu KawyWłoskie.pl jak zawsze na najwyższym poziomie - błyskawiczna wręcz dostawa, informowanie mailowe na każdym etapie o stanie zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, ŁÓDŹ
2014-01-14
Zdecydowanie ta kawa to jedna z moich faworytek. Po prostu przepyszna. Realizacja zmówienia jak zwykle na medal!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Radlin
2014-01-12
Kawa przepyszna,aromatyczna,poprostu wspaniała! Sklep oczywiście na medal. Polecam i pozdrawiam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarek, Wrocław
2014-01-01
Smak kawy zgodny z nazwą - po prostu top! Wszystko sprawnie i profesjonalnie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kędzierzyn-Koźle
2013-12-27
Genialna kawa, wyśmienity smak! Realizacja zamówienia jak zwykle bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Warszawa
2013-12-12
pyszna kawa, najlepsza jaką piliśmy, delikatna w smaku. zamówienie błyskawicznie (jak zwykle) zrealizowane
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Krosno
2013-11-21
jeszcze nie wiem. Tyle co zamówiłem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Gdańsk
2013-11-16
Bardzo dobra do picia, najlepiej bez dodawania jakichkolwiek dodatków smakowych, ewentualnie z odrobiną mleka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Grzmucin
2013-11-15
Jedna z najlepszych kaw jakie piliśmy z mężem.Pyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Gliwice
2013-11-14
Czytelna informacja o przesyłce, szybka dostawa, a kawa rewelacyjna w smaku, polecam;
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Warszawa
2013-11-04
Pijemy z mężem po 3kawy dziennie. Długo szukaliśmy takiej, która by nam smakowała. OK. 2lat temu odkryliśmy Pellini Top i od tamtej pory pijemy Pellini i polecamy ją znajomym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JAN, LUBIN
2013-10-23
Próbowałem różnych kaw - ta jest świetna. Obsługa - super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2013-10-19
Jedna z najlepszych kaw jaką piłem. Sklep - pełny profesjonalizm.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Kraków
2013-10-17
Kawa bardzo smaczna i spełnia w 100% oczekiwania. Duży plus dla sklepu za szeroką gamę towarów i szybką realizację zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2013-10-10
Kawa bardzo dobra, sklep godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Książenice
2013-10-08
kawę pellini zakupiłem kilka razy bardzo dobra kawa z dostawy i terminu jestem zadowolony bardzo szybka dostawa poleciłem znajomym dziekuje i pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2013-10-02
Kawa bardzo smaczna więc mogę polecić z czystym sumieniem, realizacja zamówienia jak zwykle błyskawiczna i zgodna z zamówieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Świątniki
2013-10-01
Kawa bardzo dobra, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Brzeźno
2013-10-01
Kawa doskonała, jak to Pellini Top. Sklep doskonały również. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Wrocław
2013-09-30
Jedna z najlepszych mieszanek:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2013-09-23
Kawa bardzo dobra (niech sie nikt nie obrazi za użycie takiego pospolitego okreslenia ;)). Naprawdę dobra. Warta swojej ceny. Świeżość kawy, kontakt ze sklepem, realizacja zamównienia, szybkość wysyłki, jakość zapakowania przesyłki - jak zwykle czyli rewelacja. Polecam wszystkom, zarówno kawę, jak i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: CZESŁAW, Karwiany
2013-09-23
Dokonałem kolejnego zakupu. Wszystko działa perfekcyjnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Kalisz
2013-09-20
Wspaniała kawa, najlepsza ze wszystkich, jakie są tu dostępne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Zalesie Górne
2013-09-17
Kawa wyśmienita, realizacja bardzo sprawna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2013-09-09
pyszna kawa, najlepsza jaką piliśmy, delikatna w smaku. zamówienie bardzo szybko zrealizowane
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRYSTYNA, DĄBROWA BIAŁOSTOCKA
2013-08-29
Wspaniała kawa,jak zawsze świeża ,przesyłka ekspresowa.Jak najbardziej polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Mikolow
2013-08-26
Aleksandra, woj. śląskie kawa wyśmienita. Obsługa sklepu profesjonalna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-08-20
Bardzo dobra esencjonalna kawa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kraków
2013-08-19
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Kielce
2013-08-18
Znakomita kawa, wysyłka bardzo szybka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Łódź
2013-08-13
Piękny zapach i wspaniały aromat lecz słabo kopie.Delikatna , Polecam dla lubiących delikatną nie za mocną kawę..
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Łochów
2013-08-06
Kawa bardzo smaczna, aromatyczna. Zdecydowanie polecam kawę i sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Poznań
2013-08-05
bardzo aromatyczna , smaczna kawa, z nutką gorzkiej czekolady faktycznie małą zawartość kofeiny ale bardzo smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Waldemar, Rzeszotary
2013-07-31
Dostawa do paczkomatu ekspresowa. Aromat kawy niezbyt intensywny, po przygotowaniu w kawiarce ma łagodny smak, ale czegoś jej brakuje i nie będzie to moja ulubiona kawa :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesława, Kępno
2013-07-16
Kawa znakomita, godna polecenia dla wszystkich, którzy lubią delikatny smak.Szybka obsuga sklepu. Polecem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Busko-Zdrój
2013-07-12
Szybka wysyłka ,kawa pyszna,polecam sklep,i produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Chorzów
2013-06-26
Kawa jest rarytasem samym w sobie, nic dodać, nic ująć
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: LIUDMILA, WARSZAWA
2013-06-12
Znakomita,pelna aromatu kawa.Kupiłam ją pierwszy raz i powtórzę to jeszcze.Polecam! Liudmiła z Warszawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Józefów
2013-05-21
kawa wspaniała, aromatyczna, bez goryczki i kwasowości.Najlepsza, jaką do tej pory kupiłam w tym sklepie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łajski
2013-05-14
To kawa, jaką lubię.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Łańcut
2013-05-13
Kawa wyśmienita,delikatna a jednocześnie o bardzo wyrazistym aromacie.Wszystkim polecam zarówno kawę jak i zakupy w tym sklepie. Janek z Łańcuta
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kraków
2013-05-07
Rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Dolaszewo
2013-05-05
Medalowe zestawienie w moim rankingu kaw. Wyrazista arabica z odpowiednia dawka mocy. Dawno temu przez przypadek kupilem ja w niemieckim markecie zamiast typowej tchibo czy innego jacobsa - roznica powalila i od tej chwili juz tylko kawy wloskie w menu. Pomimo uplywu lat wciaz ciezko znalezc mi cos lepszego...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aurelia, Leszno
2013-05-03
Kupować w tym sklepie to sama przyjemność. Kawa wspaniała
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Łódź
2013-04-03
Kawa pięknie pachnie i bardzo dobrze smakuje ale dopiero staram się dostroić ją z ekspresem :-) Generalnie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Nowy Staw
2013-04-01
Kawa na razie najlepsza jaka parzyłem w swoim ekspresie. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Głubczyce
2013-04-01
Bardzo dobra, delikatna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Trzebinia
2013-03-19
Kawa wyrazista o bogatym aromacie . jak na razie najlepsza jaka parzyłem w swoim ekspresie POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Dąbrowa Górnicza
2013-03-04
Doskonała, aromatyczna , smak naprawdę aksamitny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Maków Mazowiecki
2013-02-24
Kawa super, polecam wszystkim.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wiślica
2013-02-18
Fantastyczna kawa. Doskonała dla podniebienia, a do tego w dobrej cenie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Gdynia
2013-02-12
Kawa doskonała , sklep super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Suwałki
2013-02-06
moja ocena to oczywiście 5/5 kawa jaką uwielbiam bez cienia goryczki , wspaniały aromat , smak w wydaniu espresso wyśmienity, zaryzykowałam zakup na podstawie opinii i polecam wszystkim którzy poszukują odrobiny luksusu :) plus oczywiście doskonały sklep i dbanie o klienta :
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa
2013-02-05
Doskonałe, gęste espresso o wspaniałej konsystencji i gorzkawo korzennym smaku pozostawiającym po sobie wyśmienite doznania smakowe.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Warszawa
2012-12-14
Kawa smakuje wyśmienicie, zwłaszcza w klasycznym wydaniu "espresso". Ma bardzo delikatny smak, nie ma w niej odrobiny kwaśności. Ja osobiście wolę odmiany z większą ilością goryczki, ale to już kwestia smaku, a w tym przypadku można sobie pozwolić na małe ustępstwo :) Polecam wybór "paczkomatów" jako formę odbioru paczki, bardzo wygodna opcja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Pruszków
2012-11-30
Kawa wyborna, polecam tak kawę jak i ten sklep:-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Warszawa
2012-11-28
świetna kawa, szczególnie kupowana w promocji, kupiłem już na Święta
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Gdańsk
2012-11-23
Dobra kawa, przede wszystkim o łagodnym smaku, bez goryczki, bez odcienia kwaskowatości - przez to delikatna i aromatyczna. Kawa do smakowania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, KALETNIK
2012-11-11
Kawę kupiłam dzięki opisom ze sklepu i potwierdzam,że jest bardzo dobra.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2012-10-19
Królewska kawa, gorąco polecam wszystkim smakoszom. A kupowanie w sklepie KAWY WŁOSKIE to prawdziwa przyjemność!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2012-10-15
Doskonała kawa - smaczna i aromatyczna. Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Pilchowice
2012-10-02
Najlepsza kawa jaka do tej pory piłam, szczerze polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Radom
2012-09-10
Rewelacyjna kawa, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Tarnowskie Góry
2012-08-16
Jest to jedna z moich ulubionych kaw. Nic dodać nic ująć
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Skawina
2012-08-16
Pyszna i bardzo aromatyczna kawa. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Wroclaw
2012-08-09
Świetna kawa w dobrej cenie. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Gdynia
2012-07-05
Faktycznie TOP, rewelacja... POLECAM !!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Katowice
2012-04-27
Super Kawa polecam dla smakoszy .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bronisław, Warszawa
2012-04-14
Doskonały, najwyższej jakości produkt, podobnie jak wszystkie inne w tym sklepie. Sklep z doskonałą ofertą i swietną obsługą klienta. Polecam.
Opinia naszego klienta w
    pixel