Opinie o Kawa ziarnista Pellini Top 1kg

  • Pellini Top przez wielu uważana jest za najlepsza kawę ziarnistą na świecie. Jest to mieszanka 100% Arabiki, składająca się z 6-8 wyselekcjonowanych odmian górskich arabik. Skład: 100% Arabica
Kod produktu: 8001685092702
Producent: PELLINI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 656 Średnia ocena: 4.96
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Biuro Targowisk, Radom
2024-04-08
Niezmiennie zachwycająca swoim smakiem wydobywanym z perfekcyjnej kawiarki Miele zakupionej w Konesso. Polecam oba produkty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Rumia
2024-04-06
Bez zastrzeżeń. Nadal wzorowa obsługa. Termin realizacji zamówienia krótki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Rzeszów
2024-04-04
Bardzo smaczna kawa. Łagodna ale wyrazista, delikatnie pobudzająca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Mysiadło
2024-03-08
Dobra ta kawa. Wczesniej pilkem lavazza crema aroma ale pellini smakuje lepiej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Bielsko-Biała
2024-03-07
Odpowienia kawa na domowe warunki, na wypadek, gdy skończy się coś bardziej wyrafinowanego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wroclaw
2024-02-28
Od lat zamawiana i niezawodna. Stosowana do espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Turek
2024-02-27
Bardzo smaczna i aromatyczna kawa, ma intensywny i zrównoważony smak. Bardzo sobie w niej cenię ten słodki posmak który mi bardzo odpowiada. Piszę opinię popijając tą właśnie kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leokadia, Nowy Dwór Gdański
2024-02-24
Kawka smakuje wyśmienicie , bardzo szybka realizacja można powiedzieć , że ekspresowa. Polecam zakupy w tym sklepie .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Dabrowa Górnicza
2024-02-21
Bardzo dobra kawa... mocna i wyrazistą w smaku. Bez nadmiernej kwasowości... wyborna z ekspresu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Zabierzów Bocheński
2024-02-16
Polecamy Pellini, bardzo lubimy włoskie palarnie kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Bobowo
2024-02-16
Super kawa wyrazna w smaku,a jednocześnie z mała zawartością kofeiny i można wypić więcej filiżanek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2024-02-16
Pyszna. Mocna. Intensywna. Poole am i na pewno tu wrócę!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Pleszew
2024-02-04
Moja ocena 5/5 pod każdym względem, tj. dobry produkt dostarczony w krótkim terminie. Oby tak dalej. Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Browina
2024-01-20
To jest kawa, której zawsze szukałem. Intensywne a jednocześnie delikatną. Idealna do espresso i cappuccino. Smakuje wszystkim gościom.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Warszawa
2024-01-18
Cały czas bez zmian. Ocena 5/5. Wystawiłem ich już kilkanaście i nie wiem co nowego napisać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Dabrowa Górnicza
2024-01-18
Polecam tę kawę. Ma wyrazisty i mocny smak, bez nadmiernej goryczy. Dobra do ekspresu automatycznego ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Kaszczor
2024-01-15
To wyjątkowe ziarna. Polecam. Zapach, aromat i smak bardzo zrównoważone. Po jedne filiżance marzysz o następnej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Radwanice
2024-01-14
Bardzo dziękuję za szybką realizację zamówienia . Jestem bardzo zadowolona. Wioletta Mytyk
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Zabrze
2024-01-14
Zamówienie zrealizowane sprawnie,kawa wysokiej jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Częstochowa
2024-01-09
Polecam wszystkim. Kawa Pellini TOP ma delikatny smak, intensywny aromat i jest produktem wartym zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Kraków
2024-01-08
Super na początek dnia i na południe. Wyjątkowy smak i aromat. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Dabrowa Górnicza
2024-01-08
Wyjątkowa kawa, aromatyczna i mocna. Doskonała z ekspresu automatycznego. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Łódź
2024-01-08
Super produkt. Najlepsza kawa:)Polecam serdecznie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tymoteusz, Zaborów
2024-01-07
Marka Pellini to podobno "top of the top". Niestety, moje oczekiwania były chyba na wyrost. Oczekiwałem kawy o niskiej kwasowości i taka jest! Ale co do aromatu - to jednak nie jest dla mnie dostateczny. Może opakowanie było za stare - z czerwca 2023r.? Nie wiem, nie ma aromatu kawy w mojej kuchni. A kawy innych marek mają! Dlaczego Pellini Top nie ma?
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Poznań
2024-01-06
Wracam po raz kolejny do tej kawy, (kupuję na zmianę z innej firmy). Bardzo delikatna, dla wielbicieli lekkich kaw, z małą ilością kofeiny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Zabrze
2023-12-30
Z ekspresu ciśnieniowego Simensa dobra ale nic więcej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Krosna
2023-12-29
Pyszna kawa jedną z najlepszych.Super sklep iszybkie zakupy.Polecam.Wioletta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Poznań
2023-12-29
Bardzo mocna, dosyć gorzka, wszyscy moi goście podobnie ocenili
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Jawor
2023-12-27
Moja ulubiona kawa, pięści moje kubki smakowe. Najniższe ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Piotr, 05-077 Warszawa
2023-12-17
Smak kawy to sprawa indywidualna. Marka dobra, ale nie uważam, że to jest najlepszy wybór.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Dabrowa Górnicza
2023-12-12
Moja ulubiona kawa od wielu miesięcy. Smak jedyny w swoim rodzaju. Wyrazisty... Zgodny z opisem. Fajna promocja. Polecam sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Rakowiec
2023-11-12
bardzo smaczna, odpowiada moim preferencjom, delikatna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Szczecin
2023-11-11
Super kawa, super sklep, super cena i jeszcze rabat na następne zakupy. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Sędziszów
2023-11-09
Moja ulubiona kawa-polecam. Sklep Konesso szybko i sprawnie realizuje zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Skierniewice
2023-11-08
Opinia taka sama jak powyżej, uwagi i opinie są podobne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Góra Kalwaria
2023-11-07
bardzo szybka i sprawna dostawa .Kawa bardzo smaczna ,miła niespodzianka w postaci rabatu na następne zakupy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Chęciny
2023-11-03
Polecam. Nie mamporównania z wieloma kawami ale ta mibardzo smakuje. Wyrazisty i delikatny smak. Zero kwasowości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Słubice
2023-11-01
Kawa bardzo dobra. Obsługa i dostawa bardzo szybka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Dabrowa Górnicza
2023-10-31
Znalazłam kawę, która spełnia moje oczekiwania. Smak, moc i aromat beż zarzutu i zgodnie z opisem. Dostawa bardzo szybko i fajna promocja ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Zgierz
2023-10-30
piję od lat, nie ma moim zdaniem lepszej, polecam wszystkim
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: IRENA, WITKOWICE
2023-10-28
Kawa Top Pellini moja ulubiona. Aromatyczna z nutką goryczki. Zamówienie zrealizowane sprawnie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Dobroszyce
2023-10-24
Szybka dostawa i zgodność z opisem. Smak kawy rewelacja!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Zielątkowo
2023-10-22
Nasza ulubiona kawa, zakupy jak zawsze szybko i profesjonalnie. Polecam zakupy w KONESSO.PL.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Częstochowa
2023-10-20
Kawa Pellini Top to dobra jakość, wspaniały aromat i smak. Produkt warty zakupu więc polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Stargard
2023-10-19
Zawsze wspaniała . Moja pierwsza trójka na liście ulubionych .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Bachów
2023-10-18
Kawa Pellini Top bardzo mi smakuje i mojej rodzinie. Chętnie polecam innym
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Wrocław
2023-10-16
bardz dobra kawa poleciłem znajomym nie kwaśna dobra mieszanka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Poddębice
2023-10-12
Super sklep, szybka wysyłka, kawa dla mnie najlepsza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anetta, Kamienna Góra
2023-10-10
Kawa bardzo smaczna. Realizacja zamówienia wzorcowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2023-10-08
Kawa dobra gatunkowo, konkretna, smaczna, całodniowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Otwock
2023-09-17
Kawa oczywiście doskonała. Przesyłka przyszła bardzo szybko. Zawsze tu kupuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Przypki
2023-08-30
Według wielu opinii znawców tematu ta kawa należy do najlepszych na świecie. I w pełni zgadzam się z tą opinią. Od kilku lat jestem jej stałym fanem. Zdecydowanie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Swarzędz
2023-08-30
Super sklep ! Bardzo polecam Produkty super jakosciowo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Warszawa
2023-08-29
Testowałem już daną kawę ale mieloną(Kawiarka), a w ziarnach jeszcze lepsza. Polecam :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Dąbrowa
2023-08-28
Pellini - klasa sama w sobie, kawa idealna do espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KAZIMIERZ, ŁOMŻA
2023-08-28
bardzo sprawna obsługa sklepu. polecam wszystkim. Kazimierz
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JERZY, DROSZKÓW
2023-08-28
Moja ulubiona kawa, do której najczęściej powracam. Idealna na poranne espresso o wyraźnym smaku, aromacie i delikatnej słodyczy. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Częstochowa
2023-08-27
Dobra jakość kawy, wspaniały smak i aromat. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2023-08-16
Transakcja przebiegła pomyślnie. Kawa dobrej jakości, aromatyczna. Polecam ten produkt, oraz sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Łódź
2023-08-11
kawa smaczna i aromatyczna, czyli taka jak powinna być
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Rumia
2023-08-08
ziarna kawy mogły być o jednakowej wielkości. Reszta bez uwag. Vera z Rumii.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Jonkowo
2023-08-08
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: LENA, SULEJÓWEK
2023-08-07
Nieustająco top :) Aromatyczna, intensywna z gęstą cremą. Zaparzam w ekspresie automatycznym. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aldona, Wrocław
2023-08-06
Bardzo dobra kawa. Polecam. Dostawa szybka i perfekcyjna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Władysław, JACZÓW
2023-08-05
Od kilku lat niezmiennie jestem bardzo zadowolony z produktu, ale jeszcze bardziej z obsługi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisława, Kraków
2023-08-05
Pycha! Doskonała jako espresso i latte. Aromatyczna. Idealna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Wałcz
2023-08-04
Jedna z moich ulubionych kaw, bardzo aromatyczna, bez kwasowości, o wyważonym smaku, doskonała zarówno z mlekiem jak i bez. Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Sanok
2023-07-31
Polecam sklep, zawsze szybkia dostawa i super kontakt ze sprzedawcą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2023-07-30
Kawa świetna, dość mocna, aromatyczna. Taka na pobudzenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Bobowo
2023-07-24
Pyszna;wyraźna w smaku,a jednoczenie mała zawartość kofeiny i można wypić więcej filiżanek co mi bardzo odpowiada.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Chorzów
2023-07-23
Kawka zaskoczyła mnie do pozytywnie, nie wiem dlaczego ale byłam uprzedzona do marki. A tu niespodzianka, jest palona na taki brąz ciemniejszy chodź to dalej średni stopień. Espresso wychodzi rewelacyjne, bez kwasu. Na pewno pozostanie jedna z moich ulubionych czarnych nektarów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Goczałkowice-Zdrój
2023-07-15
Bardzo dobra kawa. Smak, aromat, zapach pierwsza klasa. Polecam szczerz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: HENRYK, STARGARD
2023-07-15
Kawa jak żadna inna , do tej pory piłem prawie w całej Europie różne rodzaje, kaw, Ale jak popróbowałem PELLINI TOP , którą zaproponowaliście mi kilka lat temu, wydaje mi się Że już nie zmienię, na inną. Chociaż nigdy nie mówię nigdy. Ale jak do tej por, nie otrzymałem, Żadnego prezentu dla stałego klienta. Może przy następnym złożonym zamówieniu.??? Pozdrawiam. I wszystkim czytającym polecam. Spróbujcie a zmienicie upodobania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2023-07-15
Kawa dobra, naprawdę top, podobnie jak obsługa sklepu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: IRENA, WITKOWICE
2023-06-26
Zamówienie zrealizowane ekspresowo , kawa moja ulubiona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JERZY, DROSZKÓW
2023-06-17
Chętnie wracam do kawy Pellini Top. Jest dla mnie jedną z ulubionych. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Bobowo
2023-06-15
Super kawa,wyraźny smak,mała zawartość kofeiny,wiec można wypić więcej filiżanek i to mi pasuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Rumia
2023-06-13
Bez zastrzeżeń. Polecam. Już kilka lat te kawę piję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Kraków
2023-06-13
Jest bardzo delikatna, wspaniała w smaku -polecam z całego serca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Szczecin
2023-06-08
Kawa rewelacyjna. Z finezyjną nutą,która z pewnością odpowiadać będzie każdemu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Przypki
2023-06-06
Perfekcyjna. Spełnia moje oczekiwania zapachowe i smakowe. Zdecydowanie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Jozefow
2023-06-05
Świetna, szybka obsługa kupującego. Kawa jest bardzo dobra. Cóż jeszcze można powiedzieć , super sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Biuro Targowisk, Radom
2023-06-05
Kawa ziarnista Pellini to gwarancja doskonałego smaku, aromatu i świeżości. Posiada dobrze wyważony, wyraźny i zdecydowany smak, bez kwasowości, bogatą i gęstą cremę oraz lekko korzenny aromat. Idealna do espresso z puszystą pianką. A poranne cappuccino pite na tarasie przy akompaniamencie treli ptaszków pozytywnie nastraja do codzienności. Szczerze polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Warszawa
2023-06-04
Pellini Top to moja ulubiona kawa, którą piję od lat. Zakupy w sklepie Konesso oceniam bardzo pozytywnie. Przyjazna strona, szybka dostawa. Polecam zarówno kawę jak i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JERZY, DROSZKÓW
2023-05-29
Najchętniej wracam do kawy Pellini Top, polecam. Dobry sklep, szybka dostawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wrocław
2023-05-26
Kawa wyśmienita. Delikatna, aromatyczna, gęsta. Nie czuje się kwasowości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Bełchatów
2023-05-22
Sklep - rewelacja! Towar zamawiam telefonicznie jednego dnia, a w zasadzie następnego jest u mnie. Wszystko zgodnie z zamówieniem , z długimi terminami przydatności do spożycia. Również ceny nie są wysokie jak za tak dobrej jakości produkty. Każdemu polecam zakupy w tym sklepie. W skali od 1 do 10 ja osobiście daję 11!!! Tak. Nie ma w tym żadnej pomyłki. Spokojnie 11. POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2023-05-22
Jedna z lepszych kaw jakie piłam. Delikatna, w smaku bez kwaśności. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Kraków
2023-05-22
Bardzo dobra i łagodna kawa. Do espresso jak i z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Trzebiatów
2023-05-21
Kawa wyśmienita, mocna dobrej jakości- polecam z całym sercem .Sklep na szóste z plusem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kraków
2023-05-21
Kawa bardzo smaczna, wyrazista sprawdza się dobkaw czarnych i mlecznych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Serafin, Wrocław
2023-05-18
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Bachów
2023-05-17
Kupiłam po raz pierwszy i okazuje się, że jest smaczna i wyjątkowa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Biuro Targowisk, Radom
2023-05-16
Delikatnie muskająca wargi pianka, pozostawiająca przyjemne doznania smakowe na podniebieniu. Wyrazista. Czas na relaks z kubkiem kawy. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2023-05-01
Zakupiona kawa Pellini Top jest b.dobrą aromatyczną,smaczną kawą ,POLECAM.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JERZY, DROSZKÓW
2023-04-29
Do tej kawy wracam najczęściej. Obsługa profesjonalna, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Biuro Targowisk, Radom
2023-04-27
Wyśmienicie otulająca podniebienie pianka z espresso. Szczerze polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Diana, WARSZAWA
2023-04-24
bardzo lubię pellini, polecam! chociaż tańsze opcję też są bardzo dobre
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Osowiec
2023-04-22
Wspaniała kawa i perfekcyjna obsługa zamówień jak zawsze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, Płock
2023-04-22
kawa bardzo smaczna.Mogłaby być bardziej aromatyczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Kraków
2023-04-20
Kolejny już raz kupuję w Konesso i jestem zadowolony. Kawa pyszna, po włosku jak lubię, i dostarczona błyskawicznie. Polecam sprzedawcę i kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Gdańsk
2023-04-17
Kawa bardzo delikatna i aromatyczna, od dłuższego czasu tylko jej używam do ekspresu. Obsługa bez zarzutu, dostawa bardzo szybka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: robert, bolesławiec
2023-04-13
Super.Polecam . Sklep i obsługa błyskawiczna. na pięć
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Jawor
2023-04-09
Pełni top wybór jednej z lepszej ziarnistych kaw. Doskonale zuarna arabiki, delektuje moje podniebienie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Białystok
2023-04-04
To najlepsza kawa, jaką do tej pory piliśmy. Kupujemy ją w Konesso od kilku lat z dodatkowym zadowoleniem z szybkiej dostawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Stargard
2023-04-03
Mojej Zony najlepsza kawa . Jest super. Polecam i Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Biuro Targowisk, Radom
2023-03-31
Rozkosz, zapach i cudowna nuta smakowa pozostająca po cappuccino. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Władysław, JACZÓW
2023-03-26
Niezmiennie i tradycyjnie otrzymuję od Państwa towar najwyższej jakości, z bardzo krótkim terminem dostawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Częstochowa
2023-03-24
Polecam, bo kawa Pellini to dobra jakość, wspaniały smak i aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, GDAŃSK
2023-03-11
Niezmiennie mój "prawie"-ideał kawy. Nie za mocno palona, nie za kwaśna - dokładnie taka jak lubię. Powracam do niej niezmiennie już od 2 lat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2023-03-09
Top 5 absolutnie godna polecenia. I na rano i na wieczór.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Częstochowa
2023-03-02
POLECAM. Dobra jakość kawy, wspaniały smak i aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Rumia
2023-02-27
Witam, kawa bez zastrzeżeń a obsługa sklepu komfortowa i dostawa terminowa. Vera P.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Bobowo
2023-02-23
Kawa super,wyrazista w smaku,a jednocześnie mała zawartość kofeiny ,mozna pic nawet wieczorem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Zabrze
2023-02-20
Moja ulubiona kawa. Zamówienie przebiegło bezbłędnie. Szybka wysyłka. Dobry kontakt. Dziękuję!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2023-02-11
Bardzo bobra kawa.Średnia moc, nieznaczna kwasowość, dobra i na rano i po południu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Bełchatów
2023-02-05
REWELACJA!!! Jednego dnia złożyłem zamówienie, następnego dnia towar miałem w domu. Otrzymałem to co chciałem w najwyższej jakości. Zamówienie złożyłem telefonicznie. Każdemu polecam zakupy w tym sklepie. Moja ocena w skali od 1 do 10 - 11!!! Na pewno będę w przyszłości korzystał z ich usług, tym bardziej, że towar oferują w bardzo korzystnych cenach. A kawa PELLINI TOP, którą kupiłem -SUPER. Piję ją od dawna. Suptelny smak,odpowiednio palona, nie ma posmaku "zieleniny" czyli ordynarnej goryczy. Ma świetny smak i aromat. Doskonale nadaje się do ekspresów ciśnieniowych jak i do parzenia w kawiarkach. Polecam każdemu. Andrzej z Bełchatowa. .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Warszawa
2023-02-04
Od 2 lat kupuję tę kawę. Przez ten okres nic się nie zmieniło. Dla mnie nadal najlepsza kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Marysin
2023-02-03
Kawa jest dobra, ale mnie osobiście aż tak nie zachwyca. Po prostu dobra kawa, niekwaśna, nie za mocna. Jest ok, chociaż moim faworytem pozostaje Bazzarra 12.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Warszawa
2023-01-28
Moja ulubiona kawa, delikatna i ze wspaniałym aromatem. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Czernica
2023-01-27
Fantastyczna kawa o łagodnym smaku. Realizacja zamówienia bardzo sprawna, szczerze polecam zarówno kawę, jak i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Kraków
2023-01-23
Kawa Pelini moja ulubiona. Jak zawsze dobra jakość. A sprzedawca kawy godny polecenia. Barbara Kraków
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Sędziszów
2023-01-16
Najlepsza kawa i najlepszy sklep, szybko i profesjonalnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Katowice
2023-01-16
Dobra aromatyczna kawa. Warta swojej ceny. Nie wyczuwalna kwasowość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Książenice
2023-01-13
dobra kawa i bardzo szybka obsługa i dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JERZY, DROSZKÓW
2023-01-12
Jak zawsze - znakomita! Najcześciej wracam do tej kawy, jest niezawodna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Skarżysko-Kamienna
2023-01-07
Kawa bardzo dobrej jakości profesjonalna obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Kraków
2023-01-07
Zdecydowanie polecam. Żadnych problemów z zakupem. SM.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Częstochowa
2023-01-06
Polecam. Dobra jakość produktu. Kawa Pellini Top jest smaczna i aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Wroclaw
2023-01-03
Od dawna używam. Pellini to bardzo dobra kawa. oceniam na 5.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Warszawa
2022-12-31
Przesyłka dostarczona szybko i sprawnie. Sprzedawca godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Częstochowa
2022-12-27
Bardzo dobra jakość produktu. Kawa Pellini Top jest smaczna i aromatyczna, warta zakupu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Warszawa
2022-12-27
Kolejna opinia. Nic się nie zmieniło czyli nadal 5/5.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Częstochowa
2022-12-08
OK.Warto kupić, bo picie tej kawy to przyjemność. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Augustów
2022-12-07
Pyszna kawa i wspaniała obsługa. Od kilku lat korzystam z produktów zakupionych w sklepie Konesso i jestem bardzo zadowolony. Darek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Bełchatów
2022-12-06
Super sklep. Zamówienie złożyłem jednego dnia, w godzinach południowych, nastepnego dnia towar miałem w domu. Otrzymałem produkt najwyzszej jakości. Polecam każdemu zakupy w tym sklepie. Ja na pewno skorzystam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Lidzbark
2022-12-05
Pyszna, delikatna, znakomita. Moja ulubiona!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Kraków
2022-12-02
Wszystko zgodnie z oczekiwaniem. Rewelacyjna współpraca ze sklepem konesso :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Warszawa
2022-11-25
Bardzo dobra kawa, polecam wszystkim. Naprawdę warto
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Sochaczew
2022-11-24
Jest bardzo miło zaskoczony. Fajerwerków tam nie ma. Nie wyczujesz porannej rosy z mglistych gór gdzie rosły kawowce. Po porostu baaaaardzo dobrze skomponowana kawa! Na pewno będzie długo w moim top 3.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JERZY, DROSZKÓW
2022-11-24
Pellini Top - moja ulubiona kawa, do której chętnie wracam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Jaworzno
2022-11-24
Nie zaskakuje lecz z pewnością jest dobra. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bozena, Milejewo
2022-11-18
Bardzo lubię kawy Pellini, ta wyjątkowo przypadła mi do gustu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Władysław, JACZÓW
2022-11-11
Niezmiennie od kilku lat dla mnie najlepsza kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Sosnowiec
2022-11-06
Jak zawsze pyszna.Obsługa sklepu również na5.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Warszawa
2022-11-04
Pellini Top - znakomita łagodna kawa o niskiej kwasowości, doskonała do parzenia we wszystkich typach urządzeń, nawet w ekspresie przelewowym po nieco grubszym zmieleniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2022-11-03
Kawa bardzo dobra, lekko kwaskowa, na każdą porę dnia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Warszawa
2022-10-31
To już kolejna opinia, chyba było ich kilkanaście. Nad gustami się nie dyskutuje. Jak dla mnie to jedna z najlepszych kaw jakie piłem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Biuro Targowisk, Radom
2022-10-31
Delikatnie muskająca wargi pianka, pozostawiająca przyjemne doznania smakowe na podniebieniu. Wyrazista. Czas na relaks z kubkiem kawy. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Wrocław
2022-10-27
Pellini w swojej wersji TOP is the top ! Niska kofeina na popołudnie to dobry pomysł.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Biuro Targowisk, Radom
2022-10-21
Znana z walorów smakowych wzbogaca doznania delektowania się i celebrowania rozkoszy podczas picia. Każdy łyk odkrywa bogactwo aromatów. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Częstochowa
2022-10-14
Kawa Pellini Top to super smak i aromat oraz dobra jakość. Polecam wszystkim, bo produkt warty zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stubno
2022-10-10
Super, polecam. Kawa jest przepyszna. świetna o każdej porze dnia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Świnoujście
2022-10-06
Bardzo dobra kawa. Kupuję ją już od dawna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lidia, Kraków
2022-10-04
Pełny aromat i smak. Jak do tej pory najlepsza kawa jaką piliśmy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: dominik, gdansk
2022-10-03
Bardzo smaczna kawa - jako espresso, americano oraz przelewowo - nie kwaśna nie za gorzka. Czarna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Leżajsk
2022-09-29
Pellini Top to również smak kawy, który cenię sobie za jej intensywność, brak kwasowości i mocny aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, Trzebinia
2022-09-23
wszystko ok zgodne z opisem. 5/5 kawa pyszna smakuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Oświęcim
2022-09-23
Sklep fantastyczny (szybkość dostawy) Kawa wspaniała.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Sędziszów
2022-09-22
Firma Konesso to solidny sprzedawca, a Pellini Top to najlepsza kawa - polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Sosnowiec
2022-09-13
Pellini Top piję na codzień.Nigdy się nie zawiodłam.Inne kawy z Pellini również na5.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Puławy
2022-09-12
To jest moja ulubiona kawa, bardzo dobra , sklep najlepszy, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Wrocław
2022-09-11
Kawa wręcz rewelacyjna. Polecam. Dostawa bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Kraków
2022-09-11
Kawa bardzo dobrze wyważona, smak delikatny ale na tyle intensywny, żeby zacząć dzień. Idealna do ekspresu, ziarna dobrej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Oświęcim
2022-09-10
Szybko, sprawnie, profesjonalnie a do tego ... kawa pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Miłosław
2022-09-10
Do zakupu tej kawy namówił mnie znajomy. Nie jestem smakoszem kaw, ale nie żałuję zakupu, kawa jest bardzo dobra . Z pewnością to nie ostatni mój zakup
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Biuro Targowisk, Radom
2022-09-01
Super smak. Wyrazisty, niekwaśny, wytrawny. Espresso doskonałe.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Warszawa
2022-08-29
Kolejna paczka najlepszej kawy (w/g mnie oczywiście). Czas mija a smak i aromat się nie zmieniają.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hanna, Warszawa
2022-08-25
Błyskawiczna realizacja zamówienia. Wszystko w jak najlepszym porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mieczysław, Brochów
2022-08-23
zamawiana kawa od kilku lat zawsze równej, dobrej jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Czarna Białostocka
2022-08-22
To od lat najlepsza kawa , dostarczona błyskawicznie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryka, Staszów
2022-08-21
Pellini Top używam od dawna, jak zwykle utrzymuje standard. Obsługa ekspresowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BARBARA, JAWORZNO
2022-08-17
Moja ulubiona poranna kawa,niesamowity aromat i smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Lublin
2022-08-15
Typowa włoska arabica - dobra jako espresso. Warto kupić na zapas
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Rumia
2022-08-03
Jestem zadowolona. Nie mam zastrzeżeń. Vera z Rumii.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Kowale
2022-07-21
Kawa -sztos! Polecam!Sklep fantastyczny, zamówienie zrealizowane ekspresowo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Warszawa
2022-07-14
Jest to kolejne zamówienie tej kawy. Dla mnie najlepsza jaką piłem dotychczas. To co znajduje się w opisie tego produktu na stronie konesso.pl to 100% prawda. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Pierwoszyno
2022-07-08
Pellini ma bardzo smaczne kawy. Po różnych próbach wybrałam tę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Sosnowiec
2022-07-05
Znakomita.Tę kawę kupuje najczęściej.Daję oczywiście 5gwiazdek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Michał, Gdańsk
2022-07-03
Ciekawa kawa zyskująca na mocy - kiedy robi się ją słabszą, wychodzi bardzo nieinteresująca, niczym nieróżniąca się od znacznie tańszych opcji. Jednak nie jest też aż tak dobra, żeby usprawiedliwić cenę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Jawor
2022-06-30
Zapach i smak intensywny, rozpieszczający kubki smakowe
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Rybnik
2022-06-30
Sklep z prefekcyjnym makrketingiem i produktami! :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: IRENA, WITKOWICE
2022-06-27
To nie pierwszy mój zakup w sklepie. Jestem zadowolona. Kawa taka jaką lubię.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Konin
2022-06-23
Jedna z najlepszych kaw jakie piłem. Pić tylko zmielona w zarnowym młynku. Dzień do nocy w porównaniu do zwykłego. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Nowa Sól
2022-06-20
Polecono mi tą kawę jest bardzo dobra, ale wolę LAVAZZA TIERRA Reserva Selection.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Warszawa
2022-06-19
Polecam wszystkim. Bardzo dobra kawa, piję ją już od jakiegoś czasu i zawsze spełnia moje oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Warszawa
2022-06-16
Kawę Pellini Top kupuję od jakiegoś czasu. Próbowałam innych, ale wracam do niej ze względu na smamk Arabika 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Kowale
2022-06-11
Kawa jak zawsze pyszna, warta swojej ceny, sklep bez zarzutu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRZYSZTOF, POLSKA NOWA WIEŚ
2022-06-10
kawa wyśmienita, bardzo aromatyczna, nie za kwaśna... będzie powtórka zamówienia:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Strzelce Opolskie
2022-06-08
Szybka wysyłka. Produkt zgodny z opisem. Kawunia pyszna :) POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Zwoleń
2022-06-07
Dobra, ale przestała mi smakować. Może dla tych, którzy wolą intensywną goryczkę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2022-06-04
Kawa Top. Nie drażni żołądka, bardzo przyjemna nuta smakową.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Lidzbark
2022-05-30
Bardzo dobra, aromatyczna kawa, jedna z lepszych, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Biuro Targowisk, Radom
2022-05-30
Kawa delikatna bez oznak kwasowości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Toruń
2022-05-27
Kolejna dostawa Pellini Top moja ulubiona Obsługa i dostawa jak zwykle na piątke
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Warszawa
2022-05-27
Co tu dodać jak kawa broni się sama. Dla mnie najlepsza z wszystkich jakie piłem do tej pory, a było ich kilkadziesiąt. Nic innego jak 5/5.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Radwanice
2022-05-17
Bardzo porządna kawa w przystępnej cenie. fajne body i gęsta crema. Zawsze mam ja w zapasie, bo pasuje każdemu - zarówno kawoszowi jak i osobom, które kawy nie pijają.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Przemyśl
2022-05-14
Kawa bardzo łagodna o intensywnym aromacie oraz kremowej gęstej piance. Moja ulubiona, najlepsza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Rumia
2022-05-12
Jestem też zadowolona z tej kawy mojej. Pozdrawiam Weronika z Rumii.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, Zalesie Górne
2022-04-29
Kawa Pellini TOP jest super a dostawca szybki i wiarygodne. Tak trzymać
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Łagów
2022-04-27
Tradycyjna pyszna kawa, zadowoli wszystkich kawoszy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Ostrowiec Św.
2022-04-20
Kawa Pellini Top jest świetną kawą i w postaci espresso, i jako kawa mleczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Kowale
2022-04-13
Jedna z lepszych kaw, jakie do tej pory piłam. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Lublin
2022-04-11
przesyłka dotarła w komplecie-gdy ją zużyję napiszę coś o smaku i pozostałych walorach
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2022-04-10
Szybka sprawna transakcja. Kawa jast b.dobrej jakości smaczna i aromatyczna godna polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zosia, Leszno
2022-04-09
Nasza ulubiona kawa. Konesso w obsłudze klienta i terminach po raz kolejny nie zawiodło.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Bydgoszcz
2022-04-07
Jak na polskie warunki KONESSO JEST PERFEKCYJNE! Dotyczy to zarówno wyboru rodzajów kaw, oraz precyzji działania F-my! Krzysztof Żygas Bydgoszcz
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Józef, Dzierżoniów
2022-04-02
Kawa dla żony super,ale jak dla mnie za dużo goryczki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Czyżowice
2022-04-01
prima sort pooolecam bardzo pyszna aromat moc smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Gdynia
2022-04-01
Moja ulubiona kawa 'biurowa' z mojego ulubionego sklepu, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JERZY, DROSZKÓW
2022-03-29
Gorąco polecam, jedna z moich ulubionych kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miłosz, Lusówko
2022-03-28
Bardzo dobra kawa, łagodna a zarazem pełna smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2022-03-25
Bardzo dobra, mocna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Zielona Góra
2022-03-24
Szybko ,sprawnie i profesjonalnie.Moja Kawa doszła świetnie zapakowana.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Jawor
2022-03-22
Kawa jedna z moich ulubionych król jest tylko jeden
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Brzeg
2022-03-20
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Gostyń
2022-03-19
Przepyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Biuro Targowisk, Radom
2022-03-17
Delikatny smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Łódź
2022-03-17
Smaczna, dobrze pasuje do cappuccino
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Warszawa
2022-03-14
Bardzo dobra jakość kawy, szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Sosnowiec
2022-03-13
Piję ją od kilku lat i niezmiennie bardzo mi smakuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Kowale
2022-03-07
kawa super, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2022-03-05
To kawa świąteczna dla wszystkich członków mojej rodziny. Marek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Katowice
2022-03-04
Wspaniała aromatyczna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Rumia
2022-03-01
bez zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Władysław, JACZÓW
2022-02-28
to już moja tradycja zakupu Pellini Top w Konesso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Latchorzew
2022-02-21
Wreszcie znalazłam idealna kawę dla sobie i mojej rodziny. Obsługa szybka i miła. Dziękuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Warszawa
2022-02-19
Bardzo dobra kawa wszystkim polecam. Pijemy ją już od kilku lat i cały czas jakość i smak nas nie zawodzą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Jasło
2022-02-15
Głęboki smak i bogaty aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mieczysław, Brochów
2022-02-11
Kawa super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Sędziszów
2022-02-10
Kawa PELLINI TOP jest ulubioną kawą mają, moich bliskich i gości. Sklep Konesso polecam, ponieważ posiada wszystkie zalety sklepu internetowego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Pstrągowa
2022-02-07
Kawa smaczna nie czuć goryczy delikatna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Zielątkowo
2022-02-07
Nasza ulubiona kawa i sklep kawowy. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BERNADETA, KRASNYSTAW
2022-01-31
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktor, Zajezierze
2022-01-29
Ok!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Warszawa
2022-01-29
przyjemnie łagodna, bez goryczki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JADWIGA, KIELCE
2022-01-25
Polecam, mój numer 1 !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eugieniusz, Gdańsk
2022-01-22
Pozdrawiam serdecznie cały Personel Firmy. Dla mnie i dla moich gości jest to jedna z lepszych kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Józefów
2022-01-22
Bardzo dobra kawa. Dostawa bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Słupsk
2022-01-16
Bardzo smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Łagów
2022-01-16
Kawa pyszna. Sklep na 6.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Warszawa
2022-01-10
Jestem zadowolony z zakupów w Państwa sklepie:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Rumia
2022-01-08
Bez zastrzeżeń. Dzięki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Sosnowiec
2022-01-04
Pellini piję na stałe.Delikatna,pyszna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan , Barcice
2022-01-04
bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Rudno
2022-01-03
Znana, dobra marka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2022-01-02
Wszystko jak zwykle przebiegło bezproblemowo.Kawa świetna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Kraków
2021-12-31
Top kawa, świetna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Sędziszów
2021-12-27
Nie jestem zwykłym konsumentem kawy ale smakoszem, dlatego piję tylko PELINI TOP zakupioną w sklepie Konesso. Warto mieć trochę luksusu. Nie zwlekajcie i spróbujcie, a już nigdy nie będzie wam smakować inna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JERZY, DROSZKÓW
2021-12-27
Jak zawsze niezawodna, chętnie do niej wracam, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Gdynia
2021-12-27
Polecam,kawa b.dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Lutynia
2021-12-26
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2021-12-26
Bardzo dobra smaczna aromatyczna kawa b.polecam wszystkim smakoszom dobrej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Pabianice
2021-12-25
Bardzo smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: HENRYK, STARGARD
2021-12-23
Świetna dla smakoszy expresso oraz dla czarnej z mlekiem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Wołomin
2021-12-21
Bardzo dobra kawa polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2021-12-20
Doskonała kawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Pruszków
2021-12-19
6
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Krosna
2021-12-17
Bardzo dobra kawa córka ją piję jKo late
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Kowale
2021-12-15
super kawa, super szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Poznań
2021-12-15
Jedna z lepszych kaw, które piłam. Smakuje w każdej marce ekspresu, z której piłam tę kawę. Kupuję gdy jest w promocji, bo jest dosyć droga.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Konary
2021-12-15
Bardzo smaczna kawa, szczególnie polecam do espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarek, Bielawa
2021-12-06
Kawa dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Sędziszów
2021-11-30
Najlepsza kawa to Pellini Top, a najlepszy sklep to Konesso.pl. Jestem zadowolonym klientem i smakoszem tej kawy od kilku lat. Polecam kawę i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Lublin
2021-11-22
Opinia zawsze ta sama, wszystko doskonałe: kawa, usługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Siemianowice
2021-11-20
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Warszawa
2021-11-18
Dobry średniak. Nie słaba, nie mocna- coś pomiędzy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Wrocław
2021-11-17
Ok. Zgodnie zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Olkusz - Żurada
2021-11-15
Wszystko ok w 100%, bardzo szybka dostawa, polecam ten sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Brzeg
2021-11-15
Bardzo dobra kawa. Sprawia że dzień jest weselszy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2021-11-12
topka!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Łagów
2021-11-06
Kawa pyszna, to już kolejne moje zamówienie. Sklep rewelacja, szybko, sprawnie, bezproblemowo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Warszawa
2021-11-05
polecam wszytskim
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Gdańsk
2021-11-05
Super sklep , najlepszy w Polsce. Bardzo dbają o klienta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Sztum
2021-11-04
Bardzo szybka dostawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Bydgoszcz
2021-11-04
Szybka i rzetelna dostawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Gdańsk
2021-11-01
Kawa bardzo smaczna zgodna z opisem.Wysyłka bardzo szybka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Gdynia
2021-10-31
Kawa b.dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Slawomir, Tomaszów Maz.
2021-10-25
kawa mocna ładna pianka polecam drobno zmieloną
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Goczałkowice-Zdrój
2021-10-24
Bardzo dobra kawa o łagodnym smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Poznań
2021-10-12
Aksamitna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2021-10-11
Bardzo dobra aromatyczna kawa, przystępna cena Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JERZY, DROSZKÓW
2021-10-10
Pellini Top to moja ulubiona kawa, do której wracam najczęściej. Idealnie odpowiada moim preferencjom smakowym. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Ełk
2021-10-10
Najlepsza kawa, pije ją od dawna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, SŁAWATYCZE
2021-10-04
jest ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Bobowo
2021-10-02
Dla mni najlepsza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Warszawa
2021-09-25
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Sędziszów
2021-09-24
Zakupy w sklepie Konesso robię od kilku lat, szybka dostawa i moja ulubiona kawa Pelini Top. Polecam sklep i kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Lublin
2021-09-23
Top on the Top
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Zamość
2021-09-19
Polecam wszystkim smakoszom kaw: jest aromatyczna, delikatna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Nowa Sól
2021-09-16
Jak zwykle wszystko OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Kraków
2021-09-12
Bardzo dobra kawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Gdańsk
2021-09-10
Bardzo smaczna kawa, szybka wysyłka polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2021-09-07
Top kaw
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Jonkowo
2021-09-03
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Warszawa
2021-09-02
sprawdzona ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Lublin
2021-08-26
bardzo dobra kawa wyrazisty smak niska kwasowość
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2021-08-21
smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Boguchwała
2021-08-19
świetna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Żabia Wola
2021-08-16
znakomita markowa kawa, doskonała na espresso. Opakowanie bez zarzutu, podobnie jak kurierska przesyłka - szybka i solidna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Bosutów
2021-08-15
Polecam. Kawa o wspaniałym smaku i aromacie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Rumia
2021-08-12
Ziarna kawy bliżej dobrego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Lublin
2021-08-12
bardzo fajna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Lublin
2021-08-10
Pije od lat, i wciąż będę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktor, Zajezierze
2021-08-09
OK!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Władysław, JACZÓW
2021-08-02
zgodnie z moimi upodobaniami
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Słupsk
2021-07-30
Bardzo smaczna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Olkusz
2021-07-29
Niezawodna w smaku, warta swojej ceny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: IRENA, WITKOWICE
2021-07-25
Jestem zadowolona z wyboru.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2021-07-23
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Kutno
2021-07-23
Kawa godna polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Kraków
2021-07-23
jest dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, OLSZTYN
2021-07-22
Jedna z moich ulubionych Doskonała w smaku Szybko dostarczona Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Wrocław
2021-07-21
Dobra kawa do ekspresu automatycznego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marianna, Łask
2021-07-19
Jestem bardzo zadowolona z zakupów,szybka dostawa ,data palenia kawy najlepsza,spośród proponowanych w innych sklepach.Na pewno tutaj będę kupowała kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zenon, Strzegom
2021-07-19
Pijam tylko espresso,używam dobrego ekspresu kolbowego i żarnowego młynka. Przy bardzo drobnych przemiałach trzeba trafić z gramaturą, żeby woda nie kanalikowała. Nie ma tego problemu przy kolbach z filtrami typu crema, lub gdy zmieli się grubiej i zapakuje pełne (czubate) sitko. Kawa zostawia przyjemny długi posmak po wypiciu, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Warszawa
2021-07-19
Bardzo dobra kawa. Polecam wszystkim smakoszom
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Lublin
2021-07-19
bardzo dobra kawa wyrazista i aromatyczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Wrocław
2021-07-18
Dobry produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Leżajsk
2021-07-18
Kawa pierwsza klasa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2021-07-17
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: LENA, SULEJÓWEK
2021-07-16
Pellini jak zawsze trzyma poziom. Kilka lat temu odkryłam tę kawę we Włoszech i chętnie do niej wracam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Głogów
2021-07-16
klasyczny smak, idealna kawa do espresso. Realizacja zamówienia bez zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Lutynia
2021-07-15
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Olsztyn
2021-07-13
Bardzo dobra kawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Lublin
2021-07-12
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Lublin
2021-07-10
Super kawka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JERZY, DROSZKÓW
2021-07-04
Polecam kawę, polecam sprzedawcę, profesjonalna obsługa, szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Brzeg
2021-07-03
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, SOPOT
2021-07-03
Kawy Pellini posiadają wspaniały aromat i smak.Bardzo dobre do parzenia w ekspresach ciśnieniowych.Polecam. Zakupy w sklepie KONESSO są przyjemnością.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2021-07-02
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Lutynia
2021-07-01
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Poznań
2021-07-01
Doskonała kawa,od lat jakość bez zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarek, Poznań
2021-07-01
Wszystko OK. Szybka realizacja. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lukasz, Gora
2021-07-01
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Wieliczka
2021-06-30
Kolejna kawa pellini i kolejna zdecydowanie na plus. A obsługa sklepu tak jak powyższą kawa - top
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, WARSZAWA
2021-06-28
Kawa bardzo delikatna w smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Rudołtowice
2021-06-27
Pyszna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Białystok
2021-06-27
wspaniała kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Bielsk Podlaski
2021-06-27
Może być
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Kamień Pomorski
2021-06-25
Delikatna,łagodna kawa.polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIRAGE, Rzeszów
2021-06-24
Smaczna. Polecam osobom szukającym czegoś więcej niż czarny napar. Ładna creme na espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Radom
2021-06-21
Jestem wierną fanką tej kawy. Delikatna i mało kwaśna w smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, MIŃSK MAZOWIECKI
2021-06-20
Bardzo dobra, łagodna arabica. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Józefów
2021-06-20
Niezła kawa w dobrej cenie. Pijemy ją często. Polecamy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Czyżowice
2021-06-20
Bardzo dobra kawa o wyrazistym aromacie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Marysin
2021-06-18
Profesjonalna i szybka wysyłka.polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktor, Zajezierze
2021-06-18
Pyszności!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Gdańsk
2021-06-18
Kawa mocna, jak na arabicę dużo kofeiny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Rumia
2021-06-17
witam, obsługa rewelacja. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Kalisz
2021-06-17
Pyszna kawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2021-06-17
Przepyszna kawa - polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, KRAKÓW
2021-06-15
Topowa kawa, bez dwóch zdań
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Gilowice
2021-06-14
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Tworóg Nowa-Wieś
2021-06-14
Zamówienie dotarło. Przebiegło bez problemów. Jeśli chodzi o kawę Pełni Top to niestety nie jest to kawa po którą jeszcze raz sięgnę. W tej cenie jest dużo lepszych kaw. Kawa bez wyrazu, do wypicia tylko z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Józefów
2021-06-14
kawa wyśmienita. Polecam sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Józefów
2021-06-14
Niezła kawa w dobrej cenie. Mocna dobrą kawa (piję tylko espresso z kawiarki). Brak kwasowości. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Pszczyna
2021-06-14
Solidna kawa, choć jednak wolę musetti.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MANUELA, Łódź
2021-06-14
Zamawiam w tym sklepie od dłuższego czasu.Zawsze szybka realizacja i pełen profesjonalizm. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Krakow 512296191
2021-06-12
Bardzo dobra kawa bez goryczy polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DARIUSZ, SOSNOWIEC
2021-06-12
Kawa doskonała. Pierwszy raz korzystając z promocji Konesso.pl, kupiłem i bardzo mi smakowała. Moją podstawową, ulubioną kawą była Lavazza Espresso Pienaroma. Dodatkowo muszę napisać laurkę dla sklepu- świetna obsługa, duży wybór świeżej kawy, promocje, rabaty- polecam. ?
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Kielce
2021-06-11
Pellini jest super; błyskawiczna dostawa; jest ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Gdynia
2021-06-11
Znakomita i będę się tego trzymał :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2021-06-11
Porządna codzienna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Pomiechówek
2021-06-11
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Kraków
2021-06-11
Bardzo dobra kawa bez goryczki i kwasowości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Bartoszyce
2021-06-11
Realizacja zamówienia na najwyższym poziomie, kawa przepyszna. Polecam sklep oraz zakup tej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2021-06-10
Bardzo polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: LENA, SULEJÓWEK
2021-06-07
Kilka lat temu przywoziłam tę kawę z Włoch. Teraz mogę w każdej chwili kupić na Konesso. Dobra jakość ziaren. Wspaniały smak i aromat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Lidzbark Warmiński
2021-06-06
Dobra!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arleta, Grójec
2021-06-06
Super kawa. Smaczna, niekwaśna, nie za mocna. Zbalansowana. W sam raz na poranek i popołudnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Osowiec
2021-06-05
Kawa super ,łagodna w smaku.Umiarkowana kofeina.Cena w porównaniu z innymi sprzedawcami kawy odrobinę zawyżona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Oława
2021-06-05
Najlepsza. Intensywna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Łagów
2021-06-04
Świetna kawa w dobrej cenie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Gliwice
2021-06-04
Bardzo dobra kawa mocna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Aleksandra, Łódź
2021-06-04
Dobra kawa, ale espresso jest lekko kwaskowe. Lepiej sprawdza się przy mlecznych kawach
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Piła
2021-06-04
Znakomita
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Kraków
2021-05-25
Najlepiej smakuje bez mleka. Bardzo dobry i wyrazisty smak. Przygotowywana w kawiarce.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Krosno Odrzańskie
2021-05-20
Dla mnie bomba.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Ełk
2021-05-20
Wszystko szybko i sprawnie. Polecam sklep w 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Działdowo
2021-05-18
Jedna z moich ulubionych kaw. Jest łagodna, bardzo dobra w smaku o aromacie typowej kawy. Nie chcę twierdzić, że jest najlepsza, ale w tym przedziale cenowym trudno o coś lepszego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Wrocław
2021-05-14
Wszystko w jak najlepszym porządku, towar, zapakowanie oraz szybka wysyłka. Serdecznie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: TOMASZ, STARGARD
2021-05-09
POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Błażej, Bielsko-Biała
2021-05-04
Smaczna, aromatyczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Augustów
2021-04-29
Kawa bardzo mi smakuje. Jest delikatna. To jedna z kaw, do których wracam. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktor, Zajezierze
2021-04-29
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Rumia
2021-04-27
Kawa zawiera różnej wielkości ziarna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimiera, Otwock
2021-04-26
Wszystkim smakuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Działoszyn
2021-04-25
Kawa pyszna.jeszcz takiej nie piłem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JERZY, DROSZKÓW
2021-04-25
Jak zawsze niezawodna. Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Mińsk Mazowiecki
2021-04-24
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Bobowo
2021-04-09
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mieczysław, Brochów
2021-04-09
polecana
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Opole
2021-04-08
Super kawa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Trzebiatów
2021-04-08
Towar wysokiej jakości, szybka dostawa, gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Kraków
2021-04-05
Znakomita kawa, szczególnie dla osób lubiących mocą i aromatyczną kawę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Kamień Pomorski
2021-04-05
kawa spełniła moje oczekiwani.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Warszawa
2021-04-04
ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Warszawa
2021-03-29
Wziąłem na próbę, bardzo ładny zapach kawy, smak też. Teraz kupię inną o podobnych właściwościach i porównam czy warto przepłacać. Kawę polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Władysław, JACZÓW
2021-03-25
PELLINI TOP SPEŁNIA MOJE OCZEKIWANIA
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Świdnica
2021-03-19
Niezmiennie najlepsza kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Zamość
2021-03-07
Wspaniały smak i aromat. Polecam smakoszom.kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JERZY, DROSZKÓW
2021-03-07
Jak zawsze niezawodna, polecam i pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Suwałki
2021-03-02
Mocna kawa. Przyjemny aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Słupsk
2021-02-28
Smaczna i wyrazista. Pyszna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Inowrocław
2021-02-26
niesamowicie delikatny smak, polecam tę kawę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: janusz, Wrocław
2021-02-23
jak to pellini super z dobrego ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Gdansk
2021-02-19
Najlepsza kawa jaka znam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kutno
2021-02-18
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Kraków
2021-02-12
Bardzo bobra, kremowa i delikatna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Elbląg
2021-02-08
Polecona przez znajomych, ale po pierwszym zakupie > kawa zasmakowała i nam; łagodnością i smakiem > moc sterujemy w nastawach ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2021-01-30
To jest naprawdę TOP. Uwielbiam tę kawę. Polecam Wszystkim!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomek, Kłodzko
2021-01-22
Super kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JERZY, DROSZKÓW
2021-01-21
Jak zawsze - niezawodny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Puszcza
2021-01-17
Jestem wierna tej kawie podobnie jak dostawcy,. Zabrakło nam tym razem pysznych krówek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Zgierz
2021-01-11
Kawa aromatyczna z wyrazistym posmakiem . Swieżo palona . Bardzo smaczna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Suwałki
2021-01-09
super sklep ,przesyłka natychmiastowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Inowrocław
2021-01-08
Kawa wyśmienita, delikatna, zawsze takiej szukałam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Puszcza
2021-01-08
Bardzo aromatyczna bez kwaśnego posmaku kawa idealna dla kawoszy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2021-01-04
Zgodnie z oczekiwaniami.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa
2021-01-04
Najlepsza jaką piłem. Taka kawa powinna być.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Zamość
2021-01-03
Kawa smaczna,polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Radom
2021-01-03
Kawę kupuję od wielu lat i nadal uważam ją za dobrą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, ŁÓDŹ
2021-01-02
Moja ulubiona kawa ,kupuję na zapas jak jest w niższej cenie. A obsługa w sklepie profesjonalna,pozdrawiam Jolanta
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Warszawa
2020-12-30
Kawa wyśmienita, piękny aromat, delikatna - polecam niezdecydowanym
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JERZY, DROSZKÓW
2020-12-29
Jak zawsze, profesjonalna obsługa, świetny kontakt, szybka dostawa... i moja ulubiona kawa:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2020-12-26
Dla mnie ta kawa jest jakaś taka "płaska"... nie wiem, może nie umiem dostosować ustawien ekspresu...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emilia, Kraków
2020-12-24
Doskonała, delikatna, aromatyczna. Genialna kawa, zdecydowanie warto spróbować!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Potasze
2020-12-20
Jak zawsze wszystko na piątkę z plusem! Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kraków
2020-12-18
Dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Warszawa
2020-12-18
Wszystko ok.jak zwykle, nawet jakiś słodki prezencik dostałem. Dziękuje i pozdrawiam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Rumia
2020-12-14
Dla mnie najlepsza.Pozdrawiam.Weronika P.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Konin
2020-12-07
Kawa bardzo dobra ale brakuje mi choć trochę goryczki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Wrocław
2020-11-30
Wszystko zgodnie regulaminem. Tak trzymać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Świdnica
2020-11-22
Znakomita, bardzo aromatyczna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Bytów
2020-11-21
wspaniały aromat świetna kawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimiera, Otwock
2020-11-20
Bardzo dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Toruń
2020-11-19
Jestem bardzo zadowolony z towaru ,realizacji i obsługi przyjęcia zamówienia...wielka przyjemność kupować u Was pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eugieniusz, Gdańsk
2020-11-15
Bardzo miła obsługa. Sprawna dostawa. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie Eugeniusz
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Radom
2020-11-11
Smakowała mi bardziej od Bazary z tego samego zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Suchedniów
2020-11-09
Bardzo dobra kawa 5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Łuków
2020-11-07
Kawę Pellini piję od dłuższego czasu. Jest to kawa typu arabica czyli aromatyczna i niezbyt mocna. Jeśli ktoś szuka kawy aromatycznej to jest to właściwy wybór.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2020-11-07
WSZYSTKO SUPER, SZYBKO I KONKRETNIE. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Bartoszyce
2020-11-06
Pyszna kawa, delikatna z pianką. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Kalisz
2020-11-05
Idealna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kraków
2020-11-05
Kawa, którą zakupiłam spełnia moje oczekiwania.Używam jej od lat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Stalowa Wola
2020-10-31
Kawa Pellini TOP bardzo smaczna. Zamówienie zrealizowanie bardzo profesjonalnie. Maryla
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystian, Siewierz
2020-10-25
Najlepsza kawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bernard, Chełm
2020-10-25
dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2020-10-22
Wspaniała kawa z "górnej półki". Zaparzona w moim ekspresie ciśnieniowym smakuje wybornie o poranku i zachwyca aromatem. Gorąco polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Jawor
2020-10-18
Jakość Premium. Czysta poezja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JERZY, DROSZKÓW
2020-10-17
Od kilku lat kupuję kawę wyłącznie w Konesso. Jestem zadowolony z jakości produktu, obsługi i szybkiej dostawy. Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Janów Lubelski
2020-10-17
Kawa bardzo dobra, delikatna :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Młyniec Pierwszy
2020-10-16
Dla mnie delikatna, taka jak lubię.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Kraków
2020-10-11
Wyśmienita kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa
2020-10-09
Potwierdzam, znakomita. Pełna smaku, delikatna w działaniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Wolomin
2020-10-09
Fantastyczny aromat, jak dla mnie wyrazista w smaku, świetna z expresu cisnieniowego jak i z kawiarki. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Elbląg
2020-10-03
Jak zawsze swietny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łajski
2020-09-29
☕☕☕☕ lux
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zenon, Strzegom
2020-09-28
Super profesjonalna obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Częstochowa
2020-09-27
Najlepsza kawa jaką dotąd piłem. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Dariusz, Poznań
2020-09-26
Dobra, ale dla nas jeszcze nie super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Opole Lubelskie
2020-09-25
Moja ulubiona kawa poezja smaku Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Świnoujście
2020-09-24
OK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Ełk
2020-09-24
Najlepsza kawa na świecie, mija cała rodzina ją pikę. Polecam każdemu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Radomyśl
2020-09-20
Bardzo dobra kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Piaski
2020-09-19
smaczna, aromatyczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kobiór
2020-09-17
Mój faworyt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Skierniewice
2020-09-17
Realizacja szybką i produkt wysokiej jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Warszawa
2020-09-07
dla mnie najlepsza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bernadetta, Gromnik
2020-09-06
Kawa jest pyszna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Hubert, Warszawa
2020-09-03
Dobra, spokojna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daria, Aleksandrów łódzki
2020-08-22
Najlepsza kawa, delikatna a zarazem wyrazista. Przede wszystkim nie jest kwaśna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Bydgoszcz
2020-08-06
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Pabianice
2020-07-27
Ocena jakości kawy zależy od upodobań kupującego. Mnie smakuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Kraków
2020-06-26
Łagodna,aromatyczna,bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daria, Rogoźno
2020-05-05
Kawa bardzo dobra, na pewno kiedyś do niej wrócę. Ale szukam dalej mojego ideału.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Piątnica Poduchowna
2020-04-26
Jedna z lepszych kaw jakie piłam. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Lukasz, Bydgoszcz
2020-04-08
Dobra kawa, ale bez cech nadzwyczajnych. Łagodny smak, dobry zapach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Libiąż
2020-03-23
Bardzo dobra kawa. Jedna z najlepszych jakie piłem. Dostawa ekspresowa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emilia, Ruda Śląska
2020-02-13
Kawa delikatna, z trwałą cremą, bez wyczuwalnej goryczki i kwasowości, lekko słodka. Jedna z moich ulubionych. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Kraków
2020-02-11
Kawa bardzo dobra zarówno czarna jak i z mlekiem. Dostawa wzorcowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Sokolniki
2020-01-16
Jedna z lepszych kaw, czuć delikatną kwasowość która nie przeszkadza a wręcz nadaje charakter. Według mnie lepiej się sprawdza jako cappuccino niż espresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Poznań
2020-01-06
Po wielu poróbach z rozmaitymi kawami z przyjemnością wracam do Pellini TOP.Nie ma takiej drugiej ! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JERZY, DROSZKÓW
2020-01-02
Z przyjemnością wracam do mojej ulubionej kawy Pellini Top, jest niezawodna, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Brzezinka Sredzka
2019-12-14
Szukam od dłuższego czasu czegoś lepszego lub porównywalnego do Pellini Top,ale nie znalazłem. Jest doskonała.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Szczytniki
2019-11-24
Łagodna a zarazem intensywna w smaku. Najlepsza poranna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Gdańsk
2019-10-15
Klasyk klasyków - wg. wielu kawoszy jedna z najlepszych kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Poznań
2019-09-30
Bardzo dobra kawa.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Rzeszów
2019-09-22
Najlepsza kawa jak pilam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Szczecin
2019-08-07
rewelacyjny smak kawy -tak samo jak wspolpraca z Konesso -wiele razy zamawialem u nich kawe i srodki konserwacyjne do ekspresu -zawsze z pelna satysfakcja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Glina
2019-07-29
Łagodna smaczna kawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Chojnice
2019-05-30
Kawa swoje kosztuje, ale w zamian dostajemy bardzo smaczną kawę. Znakomity wyrazisty smak, delikatna i o niskiej kwasowości. Jedna z moich ulubionych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Stalowa Wola
2019-05-08
Smaczna i aromatyczna kawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Giedlarowa
2019-05-05
Pyszna kawa, bardzo delikatna i aromatyczna. Sklep rewelacja,dostawa dosłownie na następny dzień, kupuję tu i myślę że tak pozostanie. Polecam Danuta Leżajsk
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wojciechów
2019-03-27
Kawa bardzo dobra..pyszna. Anielski smak i aromat. Polecam z całego serca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Kraków
2019-03-19
Super kawa, smak, aromat... Kupię znów. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Władysławowo
2019-03-15
Kiedyś zamówiłem z ciekawości mniejsze opakowanie, tylko nie zauważyłem że była to kawa mielona. Mimo tego okazała się świetna. Naturalnym krokiem było zamówienie 1kg kawy ziarnistej. Kawa jak dla mnie ma świetny smak i mogę polecić :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Bielsko-Biała
2019-02-26
Bardzo dobra kawa, smak w porządku, aromat i moc idealna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Kraków (Kraków-Podgórze)
2019-02-05
moim zdaniem taka sobie. nic szczegolnego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Stalowa Wola
2018-12-27
Pyszna kawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MANUELA, Łódź
2018-10-20
Pyszna kawa w dobrej cenie.Sklep super.Bardzo szybka obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódż
2018-10-18
Trochę kwaśna, trochę aromatyczna, przyzwoita , nie powaliła mnie na kolana.Polecam sklep , dostawa szybka i zgodna z zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eryk, Kalisz
2018-09-24
Bardzo dobra kawa. Typowy włoski klimat. Łatwo dojść do ładu z ustawieniem młynka i temperatury zaparzania. Świetna jako espresso i americano, a w kawach mlecznych wychodzi przepysznie czekoladowa. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Karolina, Piotrków Trybunalski
2018-07-11
Wyrazisty smak i aromat, jeżeli ktoś, podobnie jak ja preferuje łagodniejszy smak kawy to nie doda jej do swych faworytów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2018-05-28
dużo pozytywnych opinii skłoniło mnie do zakupu. Jednak nie mój smak. Jak dla mnie czuje cierpkość i taką suchość kawową. Wypita z mlekiem, czekaliśmy kiedy się skończy. Sklep super! szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Wołomin
2018-01-08
polecam super aromat i wyjątkowy smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Małgorzata, Rzeszów
2017-11-16
Nie dołączę do grona wielbicieli. Kawa naprawdę przyzwoita, ale nie powaliła mnie na kolana. O wiele bardziej bogate są kawy Bazzara Czy Arcaffe. Trochę kwaśna, trochę aromatyczna, przyzwoita.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Siedlce
2017-08-09
Nie narzuca sie. Lekka. Przyjemna. Miła. Kusi zapachem. Spróbuj.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Sosnowiec
2017-07-16
Dobra kawa w dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2017-06-22
Polecam w 100%.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Dobra
2017-04-26
Kawa dobra, aromatyczna, jako espresso Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Walbrzych
2017-04-21
Smaczna kawa - bez kwasowości. Pycha!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EMILIA, WARSZAWA
2017-04-21
Bardzo smaczna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Katowice
2017-04-02
Świetna kawa w każdej postaci. Szkoda tylko, że jest dostępna tylko w jednym typie opakowań i pod koniec 1kg paczki zwyczajnie mnie zmęczyła. Błyskawiczna dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Sławomir, Łódź
2017-03-02
Kawa niezła, dość delikatna.Szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Siemianowice Śląskie
2017-02-14
Kawka smaczna,delikatna,aromatyczna. Polecam kawę jak i sklep z miłą obsługą
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Sopot
2017-02-12
Przepyszna kawa. Znajomi będą zachwyceni :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Grójec
2016-12-15
Bardzo dobra kawa, szybka dostawa. Polecam kawę i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zenon, Strzegom
2016-12-05
Kawa smaczna, delikatna. Palona w sposób zapewniający ładną barwę i brak spalenizny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Wrocław
2016-12-02
Chyba jedna z lepszych jakie ostatnio zakupiłem. Opinią pozytywną chciałbym jednak docenić przede wszystkim Konesso. Dzięki.Janusz.Wrocław
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Nowy Kobrzyniec
2016-11-24
Bardzo smaczna kawa. Ze względu na jej delikatny smak jest to dla mnie kawa codzienna, którą od czasu do czasu zastępuję czymś bardziej wyrazistym. Jak w przypadku każdej kawy i tutaj istotnie znaczenie ma data palenia. Świeża jest tak smaczna i aromatyczna że aż chciałoby się kolejnej filiżanki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Czyże
2016-11-11
Parę dni temu otworzyłem paczkę, ale nie jest taka powalająca, jak w komentarzach czytam. Może dlatego, że poznałem więcej kaw z wyższej półki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Gdańsk
2016-10-03
Kawa wyśmienita. Delikatnie palona o ciekawym aromacie. . Będę ją pić kilka razy dziennie. Polecam :) Sklep oczywiście na 5 :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Nysa
2016-09-01
Pyszna kawa, bardzo delikatna i aromatyczna. Sklep oczywiście rewelacja, kupuję tu i tylko tu od dawna :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Warszawa
2016-07-11
Absolutnie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa
2016-05-26
Kawa warta swojej ceny. Pijam od dwóch lat i gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Poznań
2016-03-16
Pellini Top jak sama nazwa wskazuje jest.. TOP;) Przyjemny, delikatny ale i wyraźny smak. Espresso, kawa z mlekiem, bez mleka - dobra w każdej kombinacji. Ostatnio kupowałem na prezent znajomym - wszyscy byli zadowoleni!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2016-03-11
Zawsze bezpieczny wybor!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Kielce
2016-03-03
Kawa bardzo dobra... Ale jakoś mnie nie przekonała. Wszystko jest oczywiście kwestią gustu i smaku. Czytając recenzje spodziewałem się czegoś więcej. Szukam dalej. Jak na razie numerem 1 jest IZZO Gold.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2016-02-27
Męczę się z tą kawą i czekam, aż się skończy. Może to dlatego, że kupiłam paloną na długo przed zakupem. Ogólnie jakość jest poprawna, ale na podstawie opinii spodziewałam się więcej. Za wysoka kwasowość i słaba crema, Może jeszcze kiedyś dam jej szansę, ale póki co wracam do Bazzary.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Mucharz
2016-02-16
To mój pierwszy zakup w sklepie i na pewno nie ostatni, gdyż podejście do klienta, szybkość wysyłki oraz asortyment nie pozwalają na tylko jednorazowe zakupy :) Kawa zapachem podbiła serca wszystkich w domu, a parzona w aeropresie i z dodatkiem mleka zniewala ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Zakopane
2016-01-22
Bardzo dobry produkt. Kawa jest warta swojej ceny. Świetnie smakuje jako latte, espresso czy klasyczna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Nowy Sącz
2015-12-21
Wyśmienita, gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, JANÓW LUBELSKI
2015-12-21
Polecam, jedna z ulubionych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Janusz, Kołobrzeg
2015-12-06
Kawą jestem rozczarowany. Jak dla mnie zupełnie przeciętna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Szczecin
2015-12-03
kawa super wyrazista i bogaty aromat polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Bytom-Miechowice
2015-11-25
Bardzo dobra kawa jesteśmy zadowoleni super szybka wysyłka bardzo polecam ten sklep.Super profesionalizm. Brawo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kożuchów
2015-11-12
Najlepsza kawa jaką do dnia dzisiejszego zdążyliśmy razem z żoną oraz pozostałą rodziną przetestować a testy kaw rożnych producentów trwają (Lavaza, Marfisa,, Bazara i inne) zdecydowanie Pellini Top wygrywa w moim rankingu na najlepszą kawę jest super, aromatyczna, delikatna i bez goryczy. Co do sklepu to pełen profesjonalizm - zrobiliśmy już klika razy zakupy i nadal zamierzamy być klientami tego sklepu. Pozdrawiamy wszystkich pracowników sklepu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, Warszawa
2015-10-07
Jedna z lepszych kaw. Dostawa expresowa. Sklep jak zwykle na najwyższym poziomie. Gorąco polecam tego sprzedawcę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Bierutów
2015-09-14
Bardzo smaczna kawa. Delikatna i aromatyczna. Zdecydowanie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Żory
2015-06-14
Kawa świetna,aromatyczna.Espresso genialne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2015-06-09
Kawa smaczna i bardzo aromatyczna. Sklep realizuje zamówienie błyskawicznie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iza, Łódź
2015-06-04
Pellini Top kupiłam pierwszy raz i nie będzie to ostatni, kawa jest wyśmienita, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Nowa Iwiczna
2015-06-03
Powróciłam kolejny raz do tej kawy po przewie i próbach smakowych innych kaw. Zdecydowanie Pellini Top wygrywa. Aromatyczna, delikatna i bez goryczy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Ruda Śląska
2015-05-24
Rewelacyjna kawa.Polecam.Co do sklepu pełen profesjonalizm.Szczera rekomendacja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kraków
2015-05-06
ta kawa to rzeczywiście sam Top!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Gorzów Wlkp
2015-02-24
Jedna z lepszych kaw. Dostawa expresowa. Sklep jak zwykle na najwyższym poziomie. Gorąco polecam tego sprzedawcę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Krzywaczka
2015-01-15
Kawa super aromatyczna. Obsługa sklepu jak zwykle na najwyższym poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Częstochowa
2014-12-19
Sklep bezkonkurencyjny. Błyskawiczna wysyłka. Kawa bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2014-12-11
Wyśmienita kawa, błyskawiczna dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Zakrzewo
2014-12-06
Kawa dostarczona szybko zgodnie z zamówieniem.Doskonała kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Glowaczowa
2014-12-05
Krótko.Super kawa.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Legnica
2014-10-31
Kawa smaczna ,sklep rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Łomianki
2014-10-22
Bardzo dobra kawa na espresso. Doskonały aromat i smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Banino
2014-09-24
Najlepsza kawa ziarnista Arbabika jaką znalazłem. Do tej pory testowałem kawy dostępne w sklepach oraz LAvazze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2014-09-06
Pellini Top to klasyka i doskonałość. Może służyć jako punkt odniesienia dla innych kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JANUSZ, PRZEMYŚL
2014-08-27
Już kilka razy korzystałem z oferowanych produktów.Jestem zadowolony z miłej i szybkiej obsługi. Najbardziej smakuje mi kawa Pellini Top. Polecam ten sklep wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JANUSZ, ŁÓDŹ
2014-08-15
Jak już chyba wcześniej pisałem kawa znakomita sklep oceniłbym jeszcze wyżej niż kawę perfekcja kawa dziś zamówiona jutro w domu Gratulacje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Kielce
2014-08-05
Myślę że kawy z tej palarni smakują mi najbardziej. Ta posiada delikatny smak. W sam raz zarówno rano jak i wieczorem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Sulików
2014-07-08
Kawa po otwarciu wyglada i pachnie pieknie w smaku podobnie. Sklep blyskawica !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Chojnów
2014-06-13
Bardzo dobra kawa i obsługa expresowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Rozgarty
2014-05-27
Kawa głęboka w smaku. Wypróbowałam wiele rodzajów kaw, a Pellini top jest jedną z częściej kupowanych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Pobiedziska
2014-05-27
Teraz zamówiłam kawę ziarnistą Pellini Top. Kawa super! Zero goryczy, aromatyczna. Myślę, że często będę wracać do tego zamówienia. Tak więc moja lista faworytek wśród kaw powiększyła się: Lavazza Qualita Oro, La Braziliana i oczywiście Pellini Top.Sklep internetowy-pełen profesjonalizm. Dostawa błyskawiczna! Rano zamówiłam kawę a już następnego dnia o godz. 11.00 mogłam pić kawę Pellini Top!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Gdynia
2014-05-09
Super sklep i kawa też niczego sobie ;-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Anna, Wrocław
2014-05-05
kawa dobra chodź nie rewelacyjna - w każdym razie mnie nie oczarowała
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Lublin
2014-04-30
To jedna z trzech zamawianych przeze mnie kaw plasuje się na 2-gim miejscu. Teraz warto kupić bo jest świeżo palona, jak zauważyłem jest to dosyć istotne :). Sklep jak zwykle niezawodny, szybko i sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Pilawa
2014-04-29
Ekspresowa przesylka. Kawa ok. Rzecz gustu :). Mnie nie oczarowala. Sklep super, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Ostrowiec Św
2014-04-23
kawa bardzo dobra,błyskawiczna realizacja zamówienia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Osolin
2014-03-26
W smaku kawa bardzo dobra, piękna piana,brak kwasowego posmaku, ale jak dla nas za delikatna, za słaba.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Warszawa
2014-03-24
Najlepsza kawa jaką do tej pory zamówilem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Doruchów
2014-03-19
Bardzo dobra, delikatna kawa. Sklep spisał się na medal. Szybko i profesjonalnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Krzeszów
2014-03-04
Kawa bardzo smaczna :) A sklep jak zawsze na medal :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Końskie
2014-02-26
Polecam i kawę i sklep! :) pełna profesjonalność :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Trzebnica
2014-02-20
wyśmienita kawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Dziechciniec
2014-02-13
kawa przepyszna i obsługa błyskawiczna:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Maciej, Lublin
2014-02-05
Kawa smaczna, nadaje się zarówno do espresso jak i do większych kaw mlecznych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Poznań
2014-01-31
Kawa idealna, jak dla mnie zdecydowanie nr 1. Sklep - pełen profesjonalizm, błyskawiczna przesyłka. Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Pawłowice
2014-01-29
Kawa super obsługa ekspresowa Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Bełchatów
2014-01-29
bardzo dobra kawa,kupuje nie po raz pierwszy to swiadczy ,ze wszystkim smakuje.Sklep rewelacja ,obsluga blyskawiczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Wełtyń
2014-01-28
Kawa Pellini wspaniała polecam,sklep najlepszy z jakimi miałam do czynienia obsługa bardzo miła, rzeczowa i solidna. Życzę wielu sukcesów tej firmie i serdecznie pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Warszawa
2014-01-23
Moja ulubiona. Często do niej wracam - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Błaszki
2014-01-20
Moja ulubiona kawa - zero goryczy, maksimum smaku. Oczywiście obsługa sklepu KawyWłoskie.pl jak zawsze na najwyższym poziomie - błyskawiczna wręcz dostawa, informowanie mailowe na każdym etapie o stanie zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, ŁÓDŹ
2014-01-14
Zdecydowanie ta kawa to jedna z moich faworytek. Po prostu przepyszna. Realizacja zmówienia jak zwykle na medal!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Radlin
2014-01-12
Kawa przepyszna,aromatyczna,poprostu wspaniała! Sklep oczywiście na medal. Polecam i pozdrawiam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarek, Wrocław
2014-01-01
Smak kawy zgodny z nazwą - po prostu top! Wszystko sprawnie i profesjonalnie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kędzierzyn-Koźle
2013-12-27
Genialna kawa, wyśmienity smak! Realizacja zamówienia jak zwykle bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Warszawa
2013-12-12
pyszna kawa, najlepsza jaką piliśmy, delikatna w smaku. zamówienie błyskawicznie (jak zwykle) zrealizowane
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Krosno
2013-11-21
jeszcze nie wiem. Tyle co zamówiłem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Gdańsk
2013-11-16
Bardzo dobra do picia, najlepiej bez dodawania jakichkolwiek dodatków smakowych, ewentualnie z odrobiną mleka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Grzmucin
2013-11-15
Jedna z najlepszych kaw jakie piliśmy z mężem.Pyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Gliwice
2013-11-14
Czytelna informacja o przesyłce, szybka dostawa, a kawa rewelacyjna w smaku, polecam;
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Warszawa
2013-11-04
Pijemy z mężem po 3kawy dziennie. Długo szukaliśmy takiej, która by nam smakowała. OK. 2lat temu odkryliśmy Pellini Top i od tamtej pory pijemy Pellini i polecamy ją znajomym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JAN, LUBIN
2013-10-23
Próbowałem różnych kaw - ta jest świetna. Obsługa - super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2013-10-19
Jedna z najlepszych kaw jaką piłem. Sklep - pełny profesjonalizm.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Kraków
2013-10-17
Kawa bardzo smaczna i spełnia w 100% oczekiwania. Duży plus dla sklepu za szeroką gamę towarów i szybką realizację zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2013-10-10
Kawa bardzo dobra, sklep godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Książenice
2013-10-08
kawę pellini zakupiłem kilka razy bardzo dobra kawa z dostawy i terminu jestem zadowolony bardzo szybka dostawa poleciłem znajomym dziekuje i pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2013-10-02
Kawa bardzo smaczna więc mogę polecić z czystym sumieniem, realizacja zamówienia jak zwykle błyskawiczna i zgodna z zamówieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Świątniki
2013-10-01
Kawa bardzo dobra, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Brzeźno
2013-10-01
Kawa doskonała, jak to Pellini Top. Sklep doskonały również. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Wrocław
2013-09-30
Jedna z najlepszych mieszanek:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2013-09-23
Kawa bardzo dobra (niech sie nikt nie obrazi za użycie takiego pospolitego okreslenia ;)). Naprawdę dobra. Warta swojej ceny. Świeżość kawy, kontakt ze sklepem, realizacja zamównienia, szybkość wysyłki, jakość zapakowania przesyłki - jak zwykle czyli rewelacja. Polecam wszystkom, zarówno kawę, jak i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: CZESŁAW, Karwiany
2013-09-23
Dokonałem kolejnego zakupu. Wszystko działa perfekcyjnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Kalisz
2013-09-20
Wspaniała kawa, najlepsza ze wszystkich, jakie są tu dostępne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Zalesie Górne
2013-09-17
Kawa wyśmienita, realizacja bardzo sprawna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2013-09-09
pyszna kawa, najlepsza jaką piliśmy, delikatna w smaku. zamówienie bardzo szybko zrealizowane
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRYSTYNA, DĄBROWA BIAŁOSTOCKA
2013-08-29
Wspaniała kawa,jak zawsze świeża ,przesyłka ekspresowa.Jak najbardziej polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Mikolow
2013-08-26
Aleksandra, woj. śląskie kawa wyśmienita. Obsługa sklepu profesjonalna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-08-20
Bardzo dobra esencjonalna kawa polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kraków
2013-08-19
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Kielce
2013-08-18
Znakomita kawa, wysyłka bardzo szybka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Łódź
2013-08-13
Piękny zapach i wspaniały aromat lecz słabo kopie.Delikatna , Polecam dla lubiących delikatną nie za mocną kawę..
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Łochów
2013-08-06
Kawa bardzo smaczna, aromatyczna. Zdecydowanie polecam kawę i sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Poznań
2013-08-05
bardzo aromatyczna , smaczna kawa, z nutką gorzkiej czekolady faktycznie małą zawartość kofeiny ale bardzo smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Waldemar, Rzeszotary
2013-07-31
Dostawa do paczkomatu ekspresowa. Aromat kawy niezbyt intensywny, po przygotowaniu w kawiarce ma łagodny smak, ale czegoś jej brakuje i nie będzie to moja ulubiona kawa :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesława, Kępno
2013-07-16
Kawa znakomita, godna polecenia dla wszystkich, którzy lubią delikatny smak.Szybka obsuga sklepu. Polecem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Busko-Zdrój
2013-07-12
Szybka wysyłka ,kawa pyszna,polecam sklep,i produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Chorzów
2013-06-26
Kawa jest rarytasem samym w sobie, nic dodać, nic ująć
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Liudmila, Warszawa
2013-06-12
Znakomita,pelna aromatu kawa.Kupiłam ją pierwszy raz i powtórzę to jeszcze.Polecam! Liudmiła z Warszawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Józefów
2013-05-21
kawa wspaniała, aromatyczna, bez goryczki i kwasowości.Najlepsza, jaką do tej pory kupiłam w tym sklepie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łajski
2013-05-14
To kawa, jaką lubię.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Łańcut
2013-05-13
Kawa wyśmienita,delikatna a jednocześnie o bardzo wyrazistym aromacie.Wszystkim polecam zarówno kawę jak i zakupy w tym sklepie. Janek z Łańcuta
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kraków
2013-05-07
Rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Dolaszewo
2013-05-05
Medalowe zestawienie w moim rankingu kaw. Wyrazista arabica z odpowiednia dawka mocy. Dawno temu przez przypadek kupilem ja w niemieckim markecie zamiast typowej tchibo czy innego jacobsa - roznica powalila i od tej chwili juz tylko kawy wloskie w menu. Pomimo uplywu lat wciaz ciezko znalezc mi cos lepszego...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aurelia, Leszno
2013-05-03
Kupować w tym sklepie to sama przyjemność. Kawa wspaniała
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Łódź
2013-04-03
Kawa pięknie pachnie i bardzo dobrze smakuje ale dopiero staram się dostroić ją z ekspresem :-) Generalnie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Nowy Staw
2013-04-01
Kawa na razie najlepsza jaka parzyłem w swoim ekspresie. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Głubczyce
2013-04-01
Bardzo dobra, delikatna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Trzebinia
2013-03-19
Kawa wyrazista o bogatym aromacie . jak na razie najlepsza jaka parzyłem w swoim ekspresie POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Dąbrowa Górnicza
2013-03-04
Doskonała, aromatyczna , smak naprawdę aksamitny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Maków Mazowiecki
2013-02-24
Kawa super, polecam wszystkim.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wiślica
2013-02-18
Fantastyczna kawa. Doskonała dla podniebienia, a do tego w dobrej cenie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Gdynia
2013-02-12
Kawa doskonała , sklep super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Suwałki
2013-02-06
moja ocena to oczywiście 5/5 kawa jaką uwielbiam bez cienia goryczki , wspaniały aromat , smak w wydaniu espresso wyśmienity, zaryzykowałam zakup na podstawie opinii i polecam wszystkim którzy poszukują odrobiny luksusu :) plus oczywiście doskonały sklep i dbanie o klienta :
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa
2013-02-05
Doskonałe, gęste espresso o wspaniałej konsystencji i gorzkawo korzennym smaku pozostawiającym po sobie wyśmienite doznania smakowe.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Warszawa
2012-12-14
Kawa smakuje wyśmienicie, zwłaszcza w klasycznym wydaniu "espresso". Ma bardzo delikatny smak, nie ma w niej odrobiny kwaśności. Ja osobiście wolę odmiany z większą ilością goryczki, ale to już kwestia smaku, a w tym przypadku można sobie pozwolić na małe ustępstwo :) Polecam wybór "paczkomatów" jako formę odbioru paczki, bardzo wygodna opcja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Pruszków
2012-11-30
Kawa wyborna, polecam tak kawę jak i ten sklep:-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Warszawa
2012-11-28
świetna kawa, szczególnie kupowana w promocji, kupiłem już na Święta
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Gdańsk
2012-11-23
Dobra kawa, przede wszystkim o łagodnym smaku, bez goryczki, bez odcienia kwaskowatości - przez to delikatna i aromatyczna. Kawa do smakowania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, KALETNIK
2012-11-11
Kawę kupiłam dzięki opisom ze sklepu i potwierdzam,że jest bardzo dobra.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2012-10-19
Królewska kawa, gorąco polecam wszystkim smakoszom. A kupowanie w sklepie KAWY WŁOSKIE to prawdziwa przyjemność!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2012-10-15
Doskonała kawa - smaczna i aromatyczna. Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Pilchowice
2012-10-02
Najlepsza kawa jaka do tej pory piłam, szczerze polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Radom
2012-09-10
Rewelacyjna kawa, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Tarnowskie Góry
2012-08-16
Jest to jedna z moich ulubionych kaw. Nic dodać nic ująć
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Skawina
2012-08-16
Pyszna i bardzo aromatyczna kawa. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Wroclaw
2012-08-09
Świetna kawa w dobrej cenie. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Gdynia
2012-07-05
Faktycznie TOP, rewelacja... POLECAM !!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Katowice
2012-04-27
Super Kawa polecam dla smakoszy .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bronisław, Warszawa
2012-04-14
Doskonały, najwyższej jakości produkt, podobnie jak wszystkie inne w tym sklepie. Sklep z doskonałą ofertą i swietną obsługą klienta. Polecam.
Opinia naszego klienta w
    pixel