Opinie o Kawa ziarnista Passalacqua Harem 1kg

  • Passalacqua Harem to wyjątkowa mieszanka 10 starannie wyselekcjonowanych odmian arabiki ( w tym 5% Jamaica Blue Mountain). Kawa o wyjątkowym, lekko słodkim posmaku. Skład: 100% Arabica
Kod produktu: 8003303042113
Producent: PASSALACQUA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 33 Średnia ocena: 4.76
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Olkusz
2020-12-24
Kawa smakuje super! Pijemy ja po raz pierwszy, ale na pewno nie ostatni! Sam smak:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Warszawa
2020-10-19
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Niepołomice
2020-10-09
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Wrocław
2019-05-18
Takiej kawy szukałam od dawna, zero kwasowości, z lekką gorączką, pycha. Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2018-09-14
Długo wahałam się czy kupić tę kawę ze względu na podzielone opinie i nie najniższą cenę. W końcu się skusiłam i nie żałuję. Kawa jest rewelacyjna. Niesamowicie aromatyczna, intensywna w smaku i słodka. Parzę w kawiarce. Wychodzi zawsze. Pyszna zarówno z mlekiem jak i bez. Tak kawa po prostu nie jest nudna. Wpisuję na listę ulubionych kaw i na pewno kupię jeszcze nie raz. Aha, ktoś tu napisał przede mną, że kawa niefajnie pachnie. Ja mam wprost przeciwne odczucia :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2017-06-04
Niestety muszę zgodzić się z Panem Sławomirem. Gdyby to był malt z Islay to powiedziałbym, że ma nuty dymu i torfu. Jednak jest to kawa, czuć spaleniznę i stęchliznę. Co ciekawe kilka lat temu miałem tę kawę i była inna, lepsza. Wg. mnie palarnia ma kłopoty ze standaryzacją.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Spalice
2017-05-05
Przerobiłem sporo kaw (dużych palarni i naszych rodzimych). Jednak powrót do Harem zawsze uświadamia mnie, nie szukaj dalej ta jest jednak najlepsza. Faktycznie jest mocno palona, są olejki na powierzchni ale przyrządzona kawa (praktycznie zawsze robię flat white) jest słodka i aromatyczna. Nie czuć spalenizny jak niektórzy piszą, nie wiem co robie źle ale kawa wychodzi pyszna :) Nie chcę robić komuś reklamy ale ostatnio odkryłem mleko Rioby dla baristów. Ten zestaw kawy i mleka jest nie do pobicia w mojej ocenie. Kawa jest chyba mało popularna bo w sklepie cały czas dostępna jest tylko ze styczniową datą palenia (choć to i tak najświeższa w polskich sklepach). Ekspres Stollar BES870.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Sławomir, Łódź
2017-02-18
Kawa bardzo ciemno palona,widoczne olejki na powierzchni ziarenek co jest dyskwalifikacją . W espresso poza spalenizną niewyczuwalne inne smaki.Cena zupełnie nieadekwatna do jakości.Sklep oceniam pozytywnie ,szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, WARSZAWA
2017-02-03
Niezwykła jest ta kawa i uduchowiona :) Już to wytrawna i prosta w mocnym , głębokim wnętrzu ma jednak wiele finezji a przede wszystkim rodzaj szlachetności bez kiczu i złudzeń. PIJĘ JĄ NAWET W NOCY A RANO UWIELBIAM BARDZO MOCNĄ NAWET Z ODROBINĄ KARDAMONU , GORĄCĄ BARDZO ZE SŁODKĄ ŚMIETANKĄ , koniecznie bio bez emulgatorów , karagenów i całego śmiecia . Cudowna jest sama tylko z cukrem trzcinowym ( bio oczywiście ) wanilią a nawet ze słodzonym zwykłym mlekiem z tuby . LOVE !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Świdnica
2017-01-09
Wyborny smak, aromat polecam wymagającym smakoszom kawy. Marek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2016-03-11
Super kawa! Delikatna slodka sama w sobie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Bytom
2016-02-18
Artur Bytom Kawa poprostu o bajecznym smaku i aromacie znakomita wszystkim niezdycowadym polecam , a sklep na najwyższym Poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2016-01-03
Bardzo, bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Tomasz, Tychy
2015-09-01
Kawa nie do opanowania. Inaczej mieli się prosto z paczki, inaczej z pojemnika a jeszcze inaczej po godzinie z hoppera. Ziarna jakby czymś nasączone o niefajnym zapachu. Smak przeciętny. Crema nie tworzy się w ogóle, ja nie potrafię. Zdecydowanie najsłabsza z dotychczas testowanych / Bazzara Gran Cru, Arcafe Mokakrema. Uwaga - to są odczucia moje, osobnicze...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Bełchatów
2015-08-12
Ciemna.....mocno palona...doskonała....
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Poznań
2015-03-03
Super szybka dostawa i smaczna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Warszawa
2014-11-04
Bardzo dobra kawa. Bardzo intensywny smak, czuć że mocno palona. Ziarna aromatyczne, tłuste i ciemne. Intensywna w smaku jednak jak dla mnie Jamaica Blue Mountain w ogóle niewyczuwalny co jest lekkim minusem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Bydgoszcz
2014-07-13
Wyśmienita kawa polecam jako espresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, łódź
2014-07-12
Łagodna kawa ale o wyrazistym smaku . Doskonale nadaje się do kaw mlecznych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Busko-Zdrój
2014-04-15
Bardzo aromatyczna kawa,łagodna ,można pić bez cukru.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Zduńska Wola
2014-03-21
Zakomita - obok New York Cafe najlepsza jaką piłem. Dostawa jak zawsze bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Dziechciniec
2014-02-13
aromat kawy i jej smak jest POWALAJĄCY!!! ZDECYDOWANIE POLECAM:) DAJE JEJ 6/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Trzebinia
2014-02-06
Kawa znakomita do parzenia w ekspresie cisnieniowym. Expresso rewelacyjne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Sosnowiec
2013-12-25
Kawa spełnia wszystkie moje oczekiwania. Doskonały smak i aromat. Polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łajski
2013-12-11
Super szybka dostawa i smaczna kawa:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Białystok
2013-12-10
Bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Częstochowa
2013-10-09
Pierwszy raz zamówiłem tą kawę, dotychczas namiętnie piliśmy z żoną Paranę. Kawa naprawdę godna polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Lublin
2013-09-19
B. dobra kawa. Trochę bardziej wytrawna niż inne kawy z Jamaica Blue.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Wrocław
2013-06-14
Jedna z najsmaczniejszych kaw jakie piłem w życiu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-05-31
Kawa wyborna polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Kielce
2013-05-31
Pierwszy raz piję tą kawę gdyż zamówiłem ją na ryzyko. Muszę stwierdzić iż wybór był trafny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Toruń
2013-02-22
Wyborny smak, aromat polecam wymagającym smakoszom kawy. Adam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grazyna, Praszka
2013-01-31
Doskonała kawa,polecam.
Opinia naszego klienta w
    pixel