Opinie o Kawa ziarnista Diemme Oro 1kg

  • Wysokiej jakości 100% mieszanka 8 odmian Arabiki pochodzących z Ameryki środkowej i południowej. Ziarna są selekcjonowane i do palenia podaje się tylko te najlepsze co przekłada się na wyjątkowy, delikatny smak.
Kod produktu: 8003866016033
Producent: DIEMME

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 33 Średnia ocena: 4.76
Sortuj:
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Katarzyna, Szczecin
2020-05-21
Słaba kawa, mi nie smakuje, dla męża jeszcze do przełknięcia. Smakuje jak taka przeciętna, tania z supermarketu. Za tę cenę spodziewałam się czegoś lepszego, zawiodłam się. Nie polecam. Wolę te pieniądze przeznaczyć np. na Bazzarę i raczyć się jej smakiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Wrocław
2019-07-17
Kawa o pełnym smaku, bardzo zrównoważona, bez nadmiernej goryczy czy kwasowości, doskonała w połączeniu z mlekiem. Najlepszy smak uzyskałam po zaparzeniu w Gabi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2018-05-28
bardzo delikatna kawusia, moim zdaniem idealna do mlecznych kaw
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kazimierz Dolny
2018-04-27
Bardzo dobra kawa zarówno do kaw mlecznych jak i espresso. Szczerze polecam! Sklep rewelacyjny!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2017-04-27
Kawa o wyraźnym smaku. Nuty gorzkiej czekolady, zero kwaskowatości i miła goryczka na koniec.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Kraków
2017-03-28
Smaczna, delikatna w smaku kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 1 / 5 )
Autor: Agata, Warszawa
2016-11-21
Mnie ta kawa nie smakuje wcale. Normalnie piję Pellini Top, Bazzara Piacerepuro lub Dallmayr Prodomo i w porównaniu do nich kawa Diemme Oro wypada marnie. Ma bylejaki smak i jest kwaśna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Czyże
2016-10-07
Dobra kawa. Dosyć łagodna, ale mlekiem dobrze komponuje się. Wyczuwalne nuty czekolady i orzechów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wojcieszków
2016-05-16
Bardzo smaczna kawa. Świetnie smakuje ze spienionym mlekiem. Wyrazisty smak. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Rawicz
2015-12-30
Ewa, Rawicz Kawa dobra,delikatna ale będę próbowała dalej. Natomiast obsługa sklepu bez zarzutu. Od zamówienia do otrzymania towaru upłynęły 24 godziny!!! Polecam gorąco ten sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Lipowa
2015-12-01
dobra ale dla mnie zbyt delikatna ,poczekam na opinie zony jeszcze jej nie pila,ja bede szukal dalej.Co do sklepu to obsluga i dostawa REWELACJA.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Ostrzeszów
2015-11-06
Bardzo dobra kawa, delikatna i aromatyczna. Uwielbiam kawy z Konesso :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Mińsk Mazowiecki
2015-02-16
bardzo dobra kawa ,godna polecenia, obsługa sklepu wzorowa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Gorzów Wlkp
2015-02-11
Delikatna kawa bez goryczki. Sklep jak zawsze na najwyższym poziomie. Gorąco polecam tego sprzedawcę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Stanowice
2014-12-09
moge polecic, pyszna kawka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa
2014-09-12
wyśmienita kawa - to jest 100% arabika oczywiście tylko dla jej fanów, dostawa jak zwykle super (szybko i profesjonalnie zapakowane
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2014-08-26
Bardzo dobra kawa, jest jedną z moich ulubionych ze względu na szlachetny smak i aromat, taką "kobiecą łagodność". Składam kolejne zamówienie na tę kawę. A wszystkim gorąco polecam zakupy w tym sklepie. TO PRAWDZIWA PRZYJEMNOŚĆ:-)))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Bartosz, Warszawa
2014-08-09
Dobra chociaż trochę za delikatna. Bez kwasowatości. Podobna do la brasiliana marfisa a znacznie droższa więc podbieram gwiazdkę za cenę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Doruchów
2014-07-17
Jedna z lepszych kaw. Poziom Pellini TOP. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kraków
2014-06-21
Bardzo dobra delikatna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Rokietnica
2014-06-03
Kawa, którą kupiłem po raz kolejny. Dobra jak zawsze. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Człuchów
2014-05-26
Bardzo dobra kawa dla milośników łagodnej kawy.Obsługa rewelacja!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Szczecin
2014-02-24
Kawa bardzo delikatna, ładna crema, delikatna i aromatyczna. Ma niską kwasowość.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2014-02-12
Bardzo dobra kawa, zrównoważona gorycz i aromat, niska kwasowość, solidna crema. Współpraca ze sklepem - wzorowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Błaszki
2014-01-20
Dobra kawa, na pewno z półki "lepszych". Delikatna smaku, bez goryczy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena , Tuszów Narodowy
2014-01-17
Najlepsza kawa w tej kategorii cenowej dla osób lubiących aromatyczną lecz niezbyt mocą kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Chorzów
2013-08-27
Choć co prawda zamiast kawy diemme dostałem pellini ale też jest dobra z gęstą pianką i w następnej dostawie mam już obiecane diemme:) ogólnie sklep godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Dolaszewo
2013-06-27
Dobra kawa. Moze brakuje jej odrobine "mocy" i charakteru, ale w tym przedziale cenowym jedna z lepszych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Czechowice-Dziedzice
2013-06-02
rewelacja gorąco polecam , sklep pierwsza klasa :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Tychy
2013-04-19
Bardzo smaczna kawa i sklep rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Tarnowskie Góry
2013-03-03
Łatwa w przygotowaniu. Za pierwszym razem wyszedł ładny "tygrysek". Po drobnej korekcie ustawień młynka wychodzi idealnie. Idealna crema i bardzo dobry smak. Dla mnie jedna z najlepszych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Katowice
2013-02-20
Smaczna arabika, bardzo mi odpowiada, w smaku łagodna, posiada niepowtarzalne aromaty, zdecydowanie jest to kawa, która mi smakuje i jak najbardziej polecam dla osób, które poszukują arabiki w 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jędrzej, Lwówek
2012-11-23
świetny aromat i cudownie jest być nim budzonym przez własną żonę
Opinia naszego klienta w
    pixel