Opinie o Kawa ziarnista Trismoka Caffe Italia 1kg

  • Trismoka Italia to mieszanka ziaren arabiki i robusty w proporcjach 50/50, która sprawdzi się w formie intensywnego espresso oraz kawy z mlekiem takiej jak cappuccino czy latte macchiato. Trismoka Italia posiada intensywny, mocny smak z nutą czekolady.
Kod produktu: 8068020409533
Producent: TRISMOKA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 29 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Bielsko Biała
2022-06-21
Fajna kawa dla osób lubiących wersje z mlekiem o łagodnym smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Janczewo
2022-01-17
Kawa na popołudnie pycha
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Nadarzyn
2022-01-17
kupuję od kilku lat, super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Rudno
2022-01-03
Smaczna kawa o fajnej nazwie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2021-11-02
Bardzo dobra wyrazista kawa o intensywnym smaku przy odpowiednim zmieleniu, idealna do parzenia kawy w ekspreie ciśnieniowym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Nowe Chrusty Gm.rokiciny
2021-10-10
zgodna z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Gomunice
2021-08-10
Kupiona na prezent,nie znam jeszcze opinii jak smakowała
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Krosno
2021-06-19
Bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Koniusza
2021-05-11
Bardzo dobra kawa ;-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Końskie
2021-04-08
Bardzo dobra na rodzinne spotkania i na wolna chwile w pracy. Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Żabia Wola
2021-04-06
Czeka w kolejce na spróbowanie...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Nadarzyn
2021-03-01
świetna kawa, z przyjemnością kupię ją ponownie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Dębica
2021-02-01
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Mościska
2021-01-28
Jestem zakochana w tej kawie. Polecam ja kazdemu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Czesław, Wrocław
2021-01-22
Smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Białystok
2021-01-03
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julia, Cerekwica
2020-11-19
Pyszna, wyrazista, wyczuwalne smaki czekolady, piję z mlekiem i czasami mam wrażenie, że to kakao :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Wyszków
2020-11-06
Kwestia smaku jest zawsze indywidualna. W moim przypadku kawa bardzo przyjemna w smaku. W zależności od typu kawy można z niej wydobyć moc jak i delikatny subtelny smak. Myślę, że zadowoli różne gusta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Nadarzyn
2020-11-02
Świetna kawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Szczucin
2020-10-06
Opinia o towarze i dostawie 5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Piaseczno
2020-10-02
spróbowałem, proporcje 50/50 nie dla mnie, zdecydowanie polecam 80/20 tej samej palmiarni, wszystko oczywiście kwestia gustu i smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Violetta, Sucha Beskidzka
2020-05-06
Kawa wyrazista i aromatyczna. Bardzo dobra do kaw mlecznych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrianna, Szczecin
2020-05-04
Świetna kawa, bardzo wyrazista.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Rokiciny
2020-05-04
Łagodna w smaku, super do mleka. Świetna kawa po każdym posiłku. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kraków
2019-09-25
Bardzo smaczna i aromatyczna kawa, espresso jest wyraziste równie z mlekiem, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Miękinia
2019-07-04
Kupiono na prezent. Podobno miła w smaku i pobudzająca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Toruń
2019-06-23
Kawa mocna, bardzo fajnie pobudza rano.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Olsztyn
2019-02-05
Bardzo smaczna kawka o wyrazistym smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Białystok
2019-02-02
Polecam.Zaparzałem w ekspresie automatycznym.Bardzo mi smakowała.Będę do niej wracał.
Opinia naszego klienta w
    pixel