Opinie o Kawa ziarnista Trismoka Caffe Gourmet 100 1kg

  • Trismoka Gourmet to włoska mieszanka ziaren arabiki pochodzących z Ameryki Południowej, Azji i Afryki. Kawa idealnie sprawdzi się jako espresso przygotowane w ekspresie kolbowym. Jej smakiem możemy się cieszyć o każdej porze dnia.
Kod produktu: 8068020409564
Producent: TRISMOKA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 24 Średnia ocena: 4.79
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Toruń
2023-11-12
Jedna z lepszych moim zdaniem włoskich kaw. Delikatna o subtelnym, słodkim smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Puławy
2023-11-06
Bardzo dobra kawa o wyrazistym smaku i aromacie, kupiłam ja pierwszy raz i chyba będę do niej wracać
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Rudno
2023-09-06
Nazwa poetycka, ale kawa bardzo smaczna, często ją pijemy. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Głogów
2023-06-07
Jak zwykłe, bardzo udane zakupy w Konesso. Błyskawiczna wysyłka, przemiły kontakt. Rewelacja!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2023-04-20
W smaku bardzo dobra, z delikatna pianka, zdecydowanie godna polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ROBERT, Warszawa
2022-03-06
Bardzo dobra o oryginalnym smaku, godna polecenia dla smakoszy. Jakość produktu na najwyższym poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Toruń
2022-02-28
Kawa wyśmienita, najlepsza jaką dotąd piłem. Można by nawet powiedzieć, że pośród włoskich kaw prawdziwa creme de la creme :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: LESZEK, WODZISŁAW ŚLĄSKI
2022-01-15
Bardzo dobra jakość kawy. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Kraśnik
2021-12-05
Wszystkie kawy zakupione w Konesso są bardzo dobrej jakości.Polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Wrocław
2021-09-21
Świetna kawa, zdecydowanie polecam (zwłaszcza miłośnikom smaków pozbawionych elementów kwasowości)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Jarocin
2021-09-15
Delikatna słodka kawa o czekoladowym posmaku. Pozbawiona kwasu. Słowem bardzo dobra kawa. Zakupiona w promocji, których na Konesso nie brakuje. Sklep super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Zabrze
2021-03-19
Jedna z lepszych kaw jaka w życiu piłem. :) Godna polecenia.....
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Dąbrowa Górnicza
2021-01-16
Właściwości kawy zgodne z opisem Konesso. Delikatna, przyjemnie aromatyczna, idealna do latte.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Inowrocław
2021-01-05
Dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Maria, Kraków
2021-01-04
kawa jak kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Wojciech, Kraków
2020-12-08
Jakosc adekwatna do ceny. Po prostu fobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Koło
2020-11-16
Bardzo dobra, delikatna kawa, sprawdza się przy czarnych oraz białych specjałach
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michal, Brwinow
2020-10-31
Wg zamowienia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alfred, Warszawa
2020-10-15
Kawa dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Paniówki
2020-09-11
Jest okej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Maciej, Szczecin
2019-11-04
Strasznie słaba, wręcz lura, nawet na maksymalnych ustawieniach ekspresu. Moim zdanie nie warta tych pieniędzy, są lepsze i zdecydowanie tańsze, totalnie nie moje kubki smakowe.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Szczecin
2019-08-22
Super kawa pod espresso. Ja robię w ekspresie kolbowym i jestem bardzo zadowolony. Kawa ma delikatny smak, w którym można wyczuć czekoladę i nie ma w niej goryczy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2019-03-17
Kawa delikatna, dominuje czekoladowa słodycz, ale całość nie robi wielkiego wrażenia. W tej gamie smakowej jest wiele lepszych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Laurka, Otwock
2018-12-25
Długo czekałem na taką kawę. Bardzo delikatna w smaku, prawie pozbawiona goryczy czy kwasowości. Bardzo gęsta i trwała crema. Faktycznie można ją pić pod wieczór jako miłe podsumowanie dnia. Mi smakuje bardzo. Teraz będę próbował innych z tej firmy.
Opinia naszego klienta w
    pixel