Opinie o Kawa ziarnista Pluton Black 500g

  • Kawa ziarnista z najstarszej polskiej palarni kawy, która jest połączeniem brazylijskiej arabiki z ziarnami robusty. Black jest intensywna w smaku i rewelacyjnie sprawdzi się w formie aksamitnej kawy mlecznej np. cappuccino lub latte.
Kod produktu: 5907222366035
Producent: PLUTON

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 59 Średnia ocena: 4.92
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Warszawa
2022-12-26
Kawa jest bardzo dobra, dla mnie dużo lepszy smak niż sieciówkowa Lavazza. Bardzo szybko dostarczona przez sklep. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Warszawa
2022-12-23
wszystko jest perfekt, od dłuższego czasu kupuję zawsze wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Żaneta, Łazy
2022-06-16
Pyszna,cały czas fo niej wracam id kiedy kolega mi ją polecił,ma dobrą cenę i jest smaczna nie za gorzka nie za kwasna bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DAWID, HENRYKÓW
2022-04-08
mój faworyt w kawach. to juz kolejny raz jak wracam do niej, wg mnie fajny delikatny smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2022-03-07
wspaniała kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Tarnobrzeg
2022-02-23
Bardzo dobra jakość. Kawa mocna, a zarazem nie kwaśna i nie zbyt gorzka o miłym aromacie prawdziwej kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MICHAŁ, CZĘSTOCHOWA
2022-01-10
Pszna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Edyta, Kłodzko
2022-01-07
Smaczna, intensywna kawa o dość jednolitym smaku. Najbardziej smakowała nam jako baza do kaw mlecznych, smaczna jako kawa czarna, jako espresso trochę bez wyrazu. Ogólnie bardzo dobra, aromatyczne, warta tej ceny kawusia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2021-12-28
Jakość w stosunku do ceny na duży plus. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2021-12-16
bardzo dobra kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Cybulice Małe
2021-12-09
Najlepsza z kaw, jakie piłam do tej pory.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Żaneta, Warszawa
2021-10-02
bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Gorzów Wielkopolski
2021-10-02
Lubię ta kawę idealna do pracy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Gorzów Wielkopolski
2021-09-03
Do pracy idealna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Tarnobrzeg
2021-08-14
Klasa premium przez duże P :-P
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Legnica
2021-07-09
Fantastyczna kawa! Najlepsza jaką do tej pory udało mi się pić. Idealnie skomponowany smak. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2021-07-02
doskonale wypalona, mocna kawa. Bez cienia kwasowości. Polecam dla miłośników mocnej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Władysław, Wisła
2021-06-17
Od dłuższego czasu zachwycam się jakością i świetnym aromatem tej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Kraków
2021-06-07
Zachęcający wygląd (ziarna nie przepalone) i zniewalający aromat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Kielno
2021-05-25
rewelacja. w bardzo dobrej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Gorzyce
2021-05-24
Nasz stały wybór, świetna w ekspresie ciśnieniowym
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2021-05-04
Szybko i sprawnie. Mi kawa smakuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Września
2021-05-01
Bardzo dobra kawa,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Cieszyn
2021-04-23
Polecam zarówno kawę Pluton jak i zakupy w Konesso!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Poznań
2021-04-18
Kawa na której nie można się zawieść, zawsze smakuje świetnie, często do niej wracam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Gdańsk
2021-04-11
przepyszna kawka, to już kolejna paczka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Warszawa
2021-04-09
Jest ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Kraków
2021-04-04
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Zaklików
2021-03-19
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: WŁADYSŁAW, Wisła
2021-03-09
Super kawa. Doskonała do ekspresu ciśnieniowego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamila, Jankowce
2021-03-04
Świetna kawa o klasycznym aromacie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Kraków
2021-02-05
Wszystko super, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Częstochowa
2021-01-29
Jest ok chodź dal mnie stonowana trochę i nie ma pazurka. Ogólnie może być. Zdecydowanie wolę Lucaffe classic. Wysyłka VIP Express Polecam Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Haczów
2021-01-27
Smak spełnił oczekiwania miłośnika kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SYLWIA, Kalisz
2021-01-25
Kawa pyszna! polecam z Robusta :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Żabia Wola
2021-01-23
Dobra kawa, bardziej intensywna niż Gold. No i rozsądna cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Gdańsk
2021-01-21
rewelacyjny smak, to już drugie opakowanie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Gdynia
2021-01-21
Bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stefan, Gdańsk
2021-01-16
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2021-01-15
Udana kawa. Dla urozmaicenia zamawiam ją czasem zamiast VERGNANO GRAN AROMA oraz KIMBO.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Warszawa
2021-01-13
Bardzo wyważony smak,dość łagodny,godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Gorzyce
2021-01-04
Kawa intensywniejsza w smaku niż Gold, ale nie jest kwaśna. Pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Poznań
2021-01-02
Pewny wybór jeśli chodzi o kawy z polskich palarni
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Bytom Odrzańskim
2020-12-29
Polecam!!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Zielona Góra
2020-12-26
Kawa idealna do expresie, smakuje bardzo delikatnie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Warszawa
2020-12-18
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Zawada
2020-12-11
Kawa bardzo dobra. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Leżajsk
2020-11-30
Wspaniały smak kawy, będzie to mój ulubiony towar w kolejnych zakupach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Warszawa
2020-09-11
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Grażyna, Siedlce
2020-06-14
Sprawdziła się jako klasyczne, mocne espresso.Tylko espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Małgorzata, SZCZECIN
2020-05-21
Piję kawę mleczną, mi pasowała. Choć znalazłam w tej cenie coś lepszego. Mimo to tu jakość w stosunku do ceny całkiem dobrze wygląda
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Wrocław
2019-09-02
Genialna kawa, mocno palona, wyrazisty głęboki smak. Bez nuty kwasowatości. Idealna Crema. Kolejna kawa dopisana do mojej listy ulubionych, której nie może zabraknąć przy każdych zakupach w Konesso!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Bydgoszcz
2019-07-08
Bardzo dobra kawka, jestem na etapie wybierania najlepszej kawy dla moich kubków smakowych i na pewno Pluton na tą chwilę znajduje się w czołówce :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Chojnice
2019-07-05
Świeża, dobrze upalona i aromatyczna kawa. Co prawda moim faworytem są inne smaki, ale to bardziej kwestia podniebienia i gustu niż sam zarzut odnośnie kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Damian, Szczecin
2019-06-25
Dobra kawa do robienia cappuccino. Jako espresso nie zachwyciła mnie...brakuje głębi smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2019-06-11
Bardzo dobrze wypalona kawa, smakuje wyśmienicie zarówno sama jak i z mlekiem. Zdecydowanie dobry wybór
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Katowice
2018-12-11
Zamawiałem już różne kawy, pijam cappuccino i ta kawa odpowiada mi najbardziej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Helena, Nowa Dęba
2018-11-06
Piję ją z mlekiem i jest świetna. Po zmieleniu bardzo ładnie, intensywnie pachnie.
Opinia naszego klienta w
    pixel