Opinie o Kawa ziarnista Pluton Black 500g

  • Kawa ziarnista z najstarszej polskiej palarni kawy, która jest połączeniem brazylijskiej arabiki z ziarnami robusty. Black jest intensywna w smaku i rewelacyjnie sprawdzi się w formie aksamitnej kawy mlecznej np. cappuccino lub latte.
Kod produktu: 5907222366035
Producent: PLUTON

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 33 Średnia ocena: 4.91
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Gdańsk
2021-04-11
przepyszna kawka, to już kolejna paczka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Warszawa
2021-04-09
Jest ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Kraków
2021-04-04
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Zaklików
2021-03-19
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: WŁADYSŁAW, Wisła
2021-03-09
Super kawa. Doskonała do ekspresu ciśnieniowego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamila, Jankowce
2021-03-04
Świetna kawa o klasycznym aromacie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Kraków
2021-02-05
Wszystko super, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Częstochowa
2021-01-29
Jest ok chodź dal mnie stonowana trochę i nie ma pazurka. Ogólnie może być. Zdecydowanie wolę Lucaffe classic. Wysyłka VIP Express Polecam Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Haczów
2021-01-27
Smak spełnił oczekiwania miłośnika kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SYLWIA, Kalisz
2021-01-25
Kawa pyszna! polecam z Robusta :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Żabia Wola
2021-01-23
Dobra kawa, bardziej intensywna niż Gold. No i rozsądna cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Gdańsk
2021-01-21
rewelacyjny smak, to już drugie opakowanie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Gdynia
2021-01-21
Bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stefan, Gdańsk
2021-01-16
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2021-01-15
Udana kawa. Dla urozmaicenia zamawiam ją czasem zamiast VERGNANO GRAN AROMA oraz KIMBO.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Warszawa
2021-01-13
Bardzo wyważony smak,dość łagodny,godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Gorzyce
2021-01-04
Kawa intensywniejsza w smaku niż Gold, ale nie jest kwaśna. Pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Poznań
2021-01-02
Pewny wybór jeśli chodzi o kawy z polskich palarni
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Bytom Odrzańskim
2020-12-29
Polecam!!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Zielona Góra
2020-12-26
Kawa idealna do expresie, smakuje bardzo delikatnie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Warszawa
2020-12-18
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Zawada
2020-12-11
Kawa bardzo dobra. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Leżajsk
2020-11-30
Wspaniały smak kawy, będzie to mój ulubiony towar w kolejnych zakupach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Warszawa
2020-09-11
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Grażyna, Siedlce
2020-06-14
Sprawdziła się jako klasyczne, mocne espresso.Tylko espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Katarzyna, Szczecin
2020-05-21
Piję kawę mleczną, mi pasowała. Choć znalazłam w tej cenie coś lepszego. Mimo to tu jakość w stosunku do ceny całkiem dobrze wygląda
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Wrocław
2019-09-02
Genialna kawa, mocno palona, wyrazisty głęboki smak. Bez nuty kwasowatości. Idealna Crema. Kolejna kawa dopisana do mojej listy ulubionych, której nie może zabraknąć przy każdych zakupach w Konesso!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Bydgoszcz
2019-07-08
Bardzo dobra kawka, jestem na etapie wybierania najlepszej kawy dla moich kubków smakowych i na pewno Pluton na tą chwilę znajduje się w czołówce :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Chojnice
2019-07-05
Świeża, dobrze upalona i aromatyczna kawa. Co prawda moim faworytem są inne smaki, ale to bardziej kwestia podniebienia i gustu niż sam zarzut odnośnie kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Damian, Szczecin
2019-06-25
Dobra kawa do robienia cappuccino. Jako espresso nie zachwyciła mnie...brakuje głębi smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2019-06-11
Bardzo dobrze wypalona kawa, smakuje wyśmienicie zarówno sama jak i z mlekiem. Zdecydowanie dobry wybór
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Katowice
2018-12-11
Zamawiałem już różne kawy, pijam cappuccino i ta kawa odpowiada mi najbardziej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Helena, Nowa Dęba
2018-11-06
Piję ją z mlekiem i jest świetna. Po zmieleniu bardzo ładnie, intensywnie pachnie.
Opinia naszego klienta w
    pixel