Opinie o Kawa ziarnista New York Caffe EXTRA 1kg

  • New York Caffe to mieszanka składająca się w 100% z najlepszych odmian arabik Ameryki Środkowej w tym 5 % ziaren Jamaica Blue Mountain. Kawa ma pełny aromat, łagodny smak i czekoladowy posmak. Skład: 100 % Arabica (5% Jamaica Blue Mountain)
Producent: NEW YORK CAFFE

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 73 Średnia ocena: 4.90
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Kolbuszowa
2020-10-31
Bardzo smaczna kawa zarówno sama jak i z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Murowana Goślina
2020-10-30
Polecam sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Piastów
2020-10-10
Realizacja zamówienia bardzo profesjonalna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Słupsk
2020-10-07
Dla mnie ta kawa jest znakomita. Wszystkie cechy są wyważone. Jest wyraźna w smaku, aromatyczna, bez goryczki (nawet przy maksymalnej mocy kawy) i co najważniejsze łagodna dla żołądka. Rzeczywiście można ją pić o każdej porze dnia. Znakomita na poprawę humoru :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, WARSZAWA
2020-09-25
Realizacja i kawy na najwyższym poziomie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Poznan
2020-09-03
kawa pyszna, sklep godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Gdańsk
2020-06-22
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojtek, Bielsko-Biała
2020-06-20
Kawa wysmienita.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Oława
2020-05-18
Kawa znakomita, bardzo aromatyczna, bez przewagi goryczy z gęstą cremą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Opacz Mała
2020-03-21
Wspaniały aromat, smakuje wybornie bez dodatku mleka, klasa sama w sobie, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Marzena, Radom
2020-03-10
Po obecności Jamaica Blue Mountain spodziewałam się eksplozji smaków. Niestety oczekiwałam czegoś lepszego. Niemniej, warto spróbować żeby samemu wyrobić sobie zdanie na jej temat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Gdańsk
2019-11-26
Najlepsza kawa w sklepie do picia na co dzień
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Stalowa Wola
2019-11-21
Wyśmienita kawa o wspaniałym bogatym aromacie. Przyjaciele obdarowani po raz kolejny przeze mnie kawą New York Caffe EXTRA zrezygnowali z picia kawy z mlekiem by móc delektować się pełnią smaku tej kawy. Dzięki niskiej zawartości kofeiny można smakować o każdej porze dnia i w nocy jak ktoś lubi ;) Bardzo polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Katowice
2019-11-04
Wyborna kawa. Nie wiem czy nie najlepsza jaką miałem okazję pić. Bardzo delikatna, bez goryczki. Wyśmienita zarówno z mlekiem jak i bez.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Kraków
2019-08-12
Wyśmienita kawa bez cienia goryczki aromatyczna i delikatna w smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miroslaw, Koleczkowo
2018-10-25
No cóż,krótko i żwiężle-kawa niemal doskonała, A czemu niemal?Bo w mojej prywatnej klasyfikacji zalmuje 2-ie miejsce,Pierwsze od lat okupuje Arcaffe Roma. Ale chyba w tak mocnej stwce jaką proponuje Konesso to drugie miejsce nie jest złe.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2018-02-17
Smak bardzo delikatny (zbyt delikatny), wyczuwalne nuty czekoladowe. W tej cenie są lepsze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Świnoujście
2017-10-28
Wyśmienita kawa bez cienia goryczki ani kwasowości aromatyczna i delikatna w smaku. Dostawa jak zwykle OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iza, Łódź
2017-10-21
Bardzo dobra polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Szczecin
2017-09-14
Kawa bardzo dobra lecz jak dla mnie jako cappuccino lub latte macchiato trochę za delikatna. Za to jako espresso rewelacja. Bardzo wyczuwalna "Jamaica".
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Kraków
2017-02-21
Bardzo dobra kawa. Szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Bydgoszcz
2017-02-19
Kawa jak już zauważono jest znana. Smak bardzo dekliaftny. Doceniam w niej to że ma niską kwasowość. Docenia się ją po filiżance innej kawy i powrocie znowu do niej. Warto spróbować - bardzo ciekawa. Ale szukam dalej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Jaworze
2017-01-14
Kocham Nowy York i pić kawę. Dobrą kawę. Dlatego z wyborem nie mogłoby być inaczej. A sklep Konesso to powoli nasze dobro narodowe ;-) (szalenie customer-centric!). Polecam. Polecam!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Dąbrowa Górnicza
2017-01-04
Niezwykle aromatyczna i przy tym łagodna w smaku. Wyczuwalny czekoladowy posmak. Sprawdzi się również w kawach mlecznych. Nie mniej nie moja ulubiona :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Błonie
2016-10-13
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alisa, Zielonka
2016-10-07
Dopiero rozpoczynam przygodę z kawą z ekspresu automatycznego:) Po wypróbowaniu kilkunastu różnych dostępnych w sklepach stacjonarnych nie znalazłam swojego smaku, więc trafiłam tu. Po przestudiowaniu opinii wybór padł na New York. I nie rozczarowałam się, kawa przepyszna, warta swojej ceny! Jeszcze długo po wypiciu czuć jej smak:) Obsługa sklepu też zasługuje na dobrą ocenę! Szybko i sprawnie i miła niespodzianka - filiżanka gratis;) Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Elżbieta, Sławków
2016-09-18
Dawno tak mnie nie rozczarował zapach świeżo zmielonej i zaparzonej kawy jak właśnie tej. Kierowałam się opiniami innych kupujących a tu takie rozczarowanie. Normalnie - jak zwietrzała kawa która przeleżała gdzieś w kącie... Obsługa OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kosakowo
2016-09-09
Kawa wyśmienicie smakuje czarna bez mleka, chociaż żona twierdzi, że latte też jakoś lepsze:). Smak bez goryczki. Ogólnie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Warszawa
2016-08-25
Doskonały zbalansowany smak. W smaku łagodna, dla wyrafinowanych smakoszy. Gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Rzeszów
2016-08-17
Kawa którą polecili mi na infolinii Konesso! Szukałem, czegoś wyjątkowego, wyrazistego, nie zbyt gorzkiego i znalazłem w ciągu 4 miesięcy zamówiłem 6 opakowań 1kg ! Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Oława
2016-04-22
Kawa bardzo dobra: dla kogoś kto wcześniej pił tylko zwykłe kawy "masówki" zaskakujący smak. Super, polecam kawę i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Świebodzin
2016-02-29
Bardzo dobra kawa, polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, ŚWIEBODZICE
2016-02-18
Kawa z cudownymi nutami czekolady polecam spróbować tej pysznej kawy gwarantuje niesamowite wrażenia smakowe Super sklep dziś zamawiam jutro odbieram... Jesteście najlepsi...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Szczecin
2016-02-11
Kawa bez nut kwasowych i goryczy. Delikatny acz wyrazisty smak. Szlachetna, jedwabista kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Warszawa
2015-09-17
Super kawa. Poleca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Bełchatów
2015-08-12
Jak zawsze zarówno kawa jak i obsługa trzymają najwyższy poziom. Z niecierpliwości czekam codziennie na g.14- godzinę mojego podwójnego espresso z kolby i związanej z tym błogiej chwili dla siebie....Dodatkowo ta kawa zawsze kojarzyć mi się będzie z pierwszym wyjazdem do Toskanii (okolice Pistoi) gdzie New Yor był wszędobylski.Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łajski
2015-05-20
kawa znakomita
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Łuków
2015-02-20
bardzo dobra kawa ale pozostanę przy ILLY
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2014-10-24
Kawa bardzo delikatna z pięknym aromatem. Jedna z moich ulubionych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Legnica
2014-09-16
Kawa bardzo dobra osobiście wolę Bazzara
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SYLWESTER, KRAKÓW
2014-07-04
Kawa warta swojej ceny. Nie jest ani gorzka, ani kwaśna. Idealna do kaw bez dodatku mleka. Jedna z najlepszych jakie piłem. Godna polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Warszawa
2014-06-25
Dobra kawa.Dosyć lekka przez co lepiej nadaje się na popołudniową. Bazzara Top12 jak dla mnie lepsza co nic nie ujmuje tej kawie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Ruda Śląska
2014-06-17
Bardzo dobra kawa, łagodna. Nie ma wyczuwalnej goryczki a na tym mi zależało. Opis na stronie kawy bardzo pomocny, dzięki niemu dokonałam właściwego wyboru. Dostawa błyskawiczna, super obsługa w sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Dziechciniec
2014-05-29
osobiście uważam ją za najlepszą jaką piłem!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Warszawa
2014-05-29
polecam - wg mnie duzo lepsza od Pellini Top
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Marzena, Osolin
2014-05-10
Kawa wyśmienita jak wszytkie kupowane w tym sklepie, ale np.w porównaniu z Bazzara Espresso Top 12 wyczówalny lekko gorzkawy smak.Sklep,obsługa jak zwykle na 6.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Katowice
2014-04-28
Bardzo dobra kawa, idealna do kaw mlecznych i espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Gdynia
2014-04-17
Świetna kawa , jedna z najlepszych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zenon, Strzegom
2014-04-14
Kawa wyśmienita, dostawa perfekcyjna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Andrzej, Łomianki
2014-03-18
kawa o bardzo delikatnym smaku, niestety jak dla mnie, to zbyt delikatnym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kędzierzyn-Koźle
2014-02-11
Rewelacyjna kawa, obsługa jak zwykle perfekcyjna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Mielec
2014-02-10
Kawa bardzo dobra a obsługa sklepu wzorowa, szczerze polecam i pozdrawiam wszystkich miłośników kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Siedlce
2014-02-03
Lekka i pyszna kawa. Na każdą porę dnia. Polecam zarówno kawę jak i sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Warszawa
2014-01-15
Już rac oceniałem tą kawę, nic się nie zmieniło. Jak do tej pory mój numer 1 na liście kaw. A sklep KawyWłoskie.pl to numer jeden na liście sklepów z kawami! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRYSTYNA, DĄBROWA BIAŁOSTOCKA
2014-01-14
Pyszna kawa gorąco polecam.Błyskawiczna dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Elbląg
2013-12-31
Ta kawa jest bardzo aromatyczna przy czym jest również delikatna w smaku. Realizacja zamówienia z ofertą. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Skawina
2013-11-19
Bardzo dobra kawa :) Jedna z lepszych jaką piłem :) Wysyłka jak zwykle bardzo szybka :) Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Opole
2013-11-14
Kawa w 100 % warta swojej ceny. Aromat i zrównoważenie smaku na najwyższym poziomie. Trudno będzie znaleźć coś lepszego
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łódź
2013-10-17
Prawdziwa królowa wśród kaw. Aromat i smak doskonały, zapewnia satysfakcję najbardziej wymagających wielbicieli kawy. POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, łódź
2013-09-24
Kawa o bardzo delikatnym i wysublimowanym smaku. Idealna do kaw mlecznych. Ja jestem od niej uzależniona. Życzę smacznego
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Toruń
2013-09-18
Gdy popsuł mi się ekspres nie mogłem się doczekać jego naprawy. Ponieważ piłem kawę z innych ekspresów gdzie nie używali New York Caffe.Różnica w smaku,zapachu była znacząca na korzyść New York Caffe.Dostawa przeprowadzona w profesjonalny sposób.Polecam z całą odpowiedzialnością.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafal, Łajski
2013-09-12
Dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Lublin
2013-09-02
B. dobra kawa. Sprawdza się przy przyrządzaniu wszystkich podstawowych rodzajów kawy (crema, latte, cappuccino, espresso). Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Busko-Zdrój
2013-08-28
Szybka dostawa,kawa wyśmienita.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Brzeźno
2013-08-15
kawa wyśmienita, delikatna, bez goryczki i kwasowości, świetny smak i aromat, polecam smakoszom. Sklep rewelacyjny, błyskawiczna wysyłka, mili i uprzejmi sprzedawcy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Wrocław
2013-06-14
Bogaty aromat i wspaniały smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Bartoszyce
2013-04-12
Wyjątkowo delikatna, kremowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Tarnowskie Góry
2013-04-01
Łagodna i delikatna w smaku. Łatwa do uzyskania crema. Crema jasna. Polecam wszystkim, którzy szukają bardziej delikatnych smaków.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Dąbrowa Chełmińska
2013-02-18
Kawa wyśmienita,niepowtarzalna w swoim rodzaju ,sklep wzorowy,szybka obsługa.Polecam Państwu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Pionki
2012-05-17
Wyjątkowy smak i aromat. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, SĘPÓLNO KRAJ.
2012-05-07
bardzo przyjemny aromat, kawa w smaku bez goryczy, bardzo ładna pianka po zaparzeniu , bardzo szybka dostawa poprzedzona informacją sms o terminie dostawy. Teresa, Sępólno
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Zduńska Wola
2012-04-19
Kawa rzeczywiście zasługuje na swoją renomę - smak,choć delikatny (bez nuty goryczy czy kwasowości) bardzo kawowy z lekką nutką czekolady. Dostawa szybka, bez żadnych problemów.
Opinia naszego klienta w
    pixel