Opinie o Kawa ziarnista Coffee Journey Yellow Blend 250g

  • Yellow Blend z polskiej palarni kawy Coffee Journey to wysokiej jakości stuprocentowa arabika, której ziarna pochodzą z brazylijskich plantacji. Cechuje się wspaniałym smakiem czekolady deserowej oraz aromatem orzechów laskowych.
Kod produktu: yellow-blend-250g
Producent: COFFEE JOURNEY

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 16 Średnia ocena: 4.81
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Hańsk
2021-01-05
Zgodna z opisem. Jedna z moich ulubionych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2020-12-13
Dobra, delikatna w smaku kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Liliana, Bydgoszcz
2020-12-05
Smaczna kawa warta polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Krzeszowice
2020-12-05
Wszystko jak najlepiej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ilona, Leszno
2020-10-17
Bardzo dobra z niewielkà ilościà kofeiny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Józefosław
2020-10-09
polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Mełno
2020-05-24
Bardzo dobra kawa w niskiej cenie. Przygotowana w ekspresie kolbowym, wyraźnie wyczuwalne nuty marcepanu i gorzkiej czekolady. Zdecydowanie polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Ola, Kraków
2020-05-12
Szczerze mówiąc, spodziewałam się czegoś lepszego. Kawa zupełnie średnia. Mało kwasowa, ale też mało wyrazista. Kolor blady, nie ma aromatu. Do mleka ok. Może przy innym sposobie (u mnie kawiarka) byłaby lepsza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Adrian, SKARŻYSKO-KAMIENNA
2019-11-16
całkiem dobra relacja ceny do jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Angelika, Tychy
2019-10-24
Dobra kawa za przystępną cenę. Delikatny smak, niska kwasowość. Wyczuwalne subtelne nuty marcepanu i orzechów. Kawa przygotowywana w ekspresie kolbowym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzanna, Złotokłos
2019-09-11
Bardzo fajna kawa. Smakuje dobrze zarówno solo jak i z mlekiem. Z pewnością kupię ponownie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, KATOWICE
2019-07-26
Świetna kawa w dobrej cenie :) Dużo czekolady, orzechów, migdałów, marcepanu, niska kwasowość :) Ja używałem głównie do kawiarki i sprawdziła się wyśmienicie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Środa Wlkp
2019-05-05
Najlepsza kawa jaką dotąd piłam. Doskonała w smaku, zero kwasowości - delikatna i jednocześnie aromatyczna. Szczerze polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gdańsk
2019-05-04
Bardzo smaczna kawa do expresu automatycznego. Bez zbędnej gorączki i kwasowości. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kruklanki
2018-12-06
Polecam. Duży wybór wyśmienitych kaw w przystępnych cenach.YELLOW BLEND- delikatny przyjemny smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2018-04-14
Świetna. Zero kwasu, mleczna czekolada z orzechami. Zdecydowanie jako espresso.
Opinia naszego klienta w
    pixel