Opinie o Kawa ziarnista Vergnano Espresso 1kg

  • Vergnano Espresso to doskonała kawa ziarnista, palona specjalnie z myślą o ekspresach ciśnieniowych. Kawa posiada bogaty i intensywny smak oraz wspaniały aromat. Skład: 85% Arabica, 15% Robusta
Producent: VERGNANO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 67 Średnia ocena: 4.94
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2021-01-09
Espresso które lubię
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, NISKO
2021-01-03
Kawa ziarnista Vergnano bardzo dobra, mocny wyrazisty smak. Godna polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Wrocław
2020-12-28
Wszystko zgodnie z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Giżycko
2020-12-07
OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Warszawa
2020-11-02
Smaczna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bolesław, Gdynia
2020-10-13
Super kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2020-06-15
Kawa nam bardzo smakuje. Polecamy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, NOZDRZEC
2020-05-25
superb
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Paweł, Lublin
2020-05-19
Ta kawa nie jest kwaśna na pewno, nie jest też gorzka (o ile się źle nie zaparzy) i to z pewnością są ważne cechy dla wielu klientów, ale przejdźmy do szczegółów ;) Po pierwsze: z mojego ekspresu (kolbowy Lelit) nie wychodzi mocno aromatyczna, jak udaje się niektórym piszącym tu opinie (gratuluję!). Po drugie i to na prawdę dziwne, bo z żadną inną kawą mi się to nie zdarzyło: nie wychodzi powtarzalna. Zmieliłem kilo, więc trochę tych kaw było i może nie każda, ale często różniły się od siebie znacznie, mimo tych samych proporcji i temperatury. Wiem, że to dziwne, ale piszę jak było :). Po trzecie: najlepsze, które mi wychodziły smakowały powiedzmy jak Lavazza Crema e Gusto z Biedronki ;) Może trafiła mi się taka paczka, może powinienem dłużej eksperymentować z odpowiednimi ustawieniami ekspresu i młynka, ale krótko podsumowując napiszę tak: łatwa nie jest, wyjątkowo pyszna też nie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miłosz, Wrocław
2020-02-02
Do espresso w ekspresie kolbowym sprawdza się doskonale. Kawa ma bardzo bogaty aromat, jest intensywna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zenon, Strzegom
2019-04-30
Kawa smaczna, o przyjemnej goryczce bez cienia kwasowości. Brakuje trochę dłuższego "ogona". Lubię, jak po wypiciu espresso długo pozostaje smak wypitej kawy. Crema ładna, gruba i trwała. Kawa godna polecenia pod espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kraków
2019-03-17
dobry stosunek ceny do jakości, dobra (duża) zawartość kofeiny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kłodzko
2018-12-27
kawa bardzo delikatna dobra polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łomża
2018-11-18
Bardzo dobra kawa,jak dla mnie dosyć łagodna. Sklep,obsługa,aż miło. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Nowy Sącz
2018-11-18
Wyśmienita kawa, aromatyczna - gorąco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Włocławek
2018-11-05
Bardzo udany zakup. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2018-11-05
Kawa jest delikatna w smaku, espresso z niej wychodzi bardzo gęste, przez niewielki dodatek robusty kawa zyskuje na mocy a smak jest bardziej wyrazisty . Dobra kawa jeśli ktoś lubi wypić więcej w ciągu dnia .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, WAŁBRZYCH
2018-11-04
najlepsza kawa jak dla mnie , zero kwasuuu - piłem kiedyś sypaną tej firmy i nie mogłem zlokalizować mieszanki w ziarnach i w końcu znalazłem . Idealna z mlekiem. Podobno Anticabottega lepsza - jak zakupię to napiszę. Na pewno nie jest to kawa dla osób które lubią mocne kawy tego tu nie ma jest łagodna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Lublin
2018-11-03
Bardzo dobra kawa z domieszką robusty co daje jej bardzo ciekawy smak i aromat. Polecam wszystkim kawoszom aby ją spróbowali.Ocena 4,5 na 5.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Nysa
2018-10-22
Bardzo dobra kawa idealna z dodatkiem mleka, w sam raz na poranne przebudzenie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Racibórz
2018-10-10
Najlepsza jak dla mnie kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Płock
2018-06-28
Pobudza, świetny aromat prawdziwego espresso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kąpino
2018-04-16
Kawę szczerze polecam. Delikatna, aromatyczna, idealna z mlekiem. Duży plus za brak kwaskowatości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2018-04-07
Rzeczywiście dobra kawa: nie za kwaśna, czuć po niej delikatne pobudzenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Rzeszów
2018-04-02
Kawa bardzo dobra, zrównoważona. Świetna zarówno z mlekiem jak i czarna. Na pewno kupię ponownie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tipharet, Sosnowiec
2018-03-28
Wyśmienita.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Stargard
2017-10-16
Super smak i aromat. Espresso godne polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Czarnków
2017-08-15
Bardzo dobra kawa godna polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Tarnów
2016-12-30
Kawa super, niezły aromat. Warto kupić
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Mielec
2016-09-16
Drugi raz pijemy tą kawę po dłuższej przerwie i znowu jest doskonała - polecamy. A do tego szybka wysyłka i rozsadna cena-:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2016-07-16
Kawa zbalansowana, lekka przewaga goryczki, przyzwoita crema. Nie może nie smakować bo nie ma silnych cech charakterystycznych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Toruń
2016-06-09
Świetna kawa. Polecam. Dostawa jak zawsze doskonała.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Mirsk
2016-01-08
Delikatna, świetna z mlekiem. Delikatny owocowy aromat. Bogata pianka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Poznań
2015-04-02
Bardzo dobra kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Łódź
2015-03-04
Kupuję ją już od dawna. Kawa super:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Lublin
2015-01-19
Kawa super. Zdecydowanie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Skawina
2014-08-26
Wyśmienita, aromatyczna...jedna z ulubionych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Kraków
2014-06-29
moja ulubiona z kaw Vergnano
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, STARE MIASTO
2014-06-23
kawa rewelacyjna smaczna czarna jak i z mlekiem nawet tesciowa zadowolona :) a z tym wiadomo jak jest :) aromatyczna z przyjemna dawka kofeiny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Osolin
2014-06-16
Kawa bardzo dobra, bez goryczy i kwasowości, wyrazisty smak.Sklep perfekcyjny spełniający życzenia klijenta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, Oleśnica
2014-06-11
Dobra kawa - pierwszy raz kupiłem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Kraków
2014-06-08
Pyszna kawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Mielec
2014-05-05
Aromat intensywny smak lekko kwaśny, w smaku troszkę gorsza od poprzednio kupionej Lavazza crema. Osobiście wolę kawy intensywniejsze, ale też niezła dla koneserów łagodniejszych smaków
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2014-04-20
Znakomita kawa z intensywna goryczką. Doskonała do espresso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GABRIELA, Gdańsk
2014-04-14
Kawa bardzo smaczna, aromatyczna i średnio mocna. Bardzo dobra do expresów ciśnieniowych, pięknie się pieni. Goście naszego biura bardzo ją chwalą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Lublin
2014-04-01
Bardzo przyzwoita i wyrazista kawa. Sprawdza się zarówno jako espresso jak i z mlekiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wrocław
2014-03-17
Kawa jest super..... extra nadaje się do expresów ciśnieniowych :)))))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Brwinów
2014-03-14
Bardzo dobra kawa, wyśmienity smak, wysyłka ekspresowa jak zwykle.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Lublin
2014-03-13
Kawusia bardzo smaczna, mocny aromat, zero goryczki, piękna pianka :-) A sklep - jak zawsze współpraca na najwyższym poziomie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: HALINA, TRYŃCZA
2013-11-26
kawa pyszna, mocna z przyjemnym aromatem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Elbląg
2013-11-15
100 % zadowolenia!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwestra, Łódź
2013-10-25
Kawa wspaniała, pachnąca.Sklep na najwyższym poziomie kupuje tu już nie pierwszy raz i za każdym rzazem przesyłka przychodzi w ekspresowym tempie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Chotomów
2013-08-07
Kawa taka jak oczekiwałem. Polecam dostawę paczkomatem. Jest najszybsza. stały klient
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Warszawa
2013-08-01
Doskonała kawa. Ma wyrazisty smak, doskonała do latte i espresso macchiato. Troszkę za mało cremy do krótkiego espresso ale to może wina mojego młynka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Katowice
2013-07-01
Kawa przepyszna, pachnąca, z pianką. Polecam kawę a zakupy...sama przyjemność, pełna informacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Tychy
2013-05-23
bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2013-05-21
Dobra kawa - smakuje mi i moim znajomym. Sklep polecam wszystkim - działa rewelacyjnie szybko
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Sosnowiec
2013-05-13
Kawa średnio palona, minimalna wyczuwalna goryczka, bardzo aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GRAżYNA, JANOWICE WIELKIE
2013-03-14
świetny smak i mocny aromat - słowem pyszna kawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bronisław, Warszawa
2013-02-08
doskonale zrównoważona kawa z bogatą cremą polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2012-12-13
Świetna kawa, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Gliwice
2012-12-13
Pyszna kawa o wspaniałym aromacie. Świetnie zrównoważona mieszanka arabiki i robusty. Dla koneserów. :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Wrocław
2012-09-27
Bardzo dobra kawa, wcześniej piłem różne rodzaje Lavazzy w niebieskich opakowaniach, ale ta wydaje się być od nich lepsza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Poznań
2012-08-06
Kawa znakomita
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Pawłowice
2012-06-10
Kawa smaczna polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Łódź
2012-05-25
Świetna, wyrazista, klasyczne espresso
Opinia naszego klienta w
    pixel