Opinie o Kawa ziarnista Vergnano Espresso 1kg

Kawa ziarnista Vergnano Espresso 1kg - opinie w konesso.pl
  • Vergnano Espresso to doskonała kawa ziarnista, palona specjalnie z myślą o ekspresach ciśnieniowych. Kawa posiada bogaty i intensywny smak oraz wspaniały aromat. Skład: 85% Arabica, 15% Robusta
Producent: VERGNANO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 53Średnia ocena: 4.96
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łomża
2018-11-18

Bardzo dobra kawa,jak dla mnie dosyć łagodna. Sklep,obsługa,aż miło. Polecam.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Nowy Sącz
2018-11-18

Wyśmienita kawa, aromatyczna - gorąco polecam

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Włocławek
2018-11-05

Bardzo udany zakup. Polecam

Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2018-11-05

Kawa jest delikatna w smaku, espresso z niej wychodzi bardzo gęste, przez niewielki dodatek robusty kawa zyskuje na mocy a smak jest bardziej wyrazisty . Dobra kawa jeśli ktoś lubi wypić więcej w ciągu dnia .

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, WAŁBRZYCH
2018-11-04

najlepsza kawa jak dla mnie , zero kwasuuu - piłem kiedyś sypaną tej firmy i nie mogłem zlokalizować mieszanki w ziarnach i w końcu znalazłem . Idealna z mlekiem. Podobno Anticabottega lepsza - jak zakupię to napiszę. Na pewno nie jest to kawa dla osób które lubią mocne kawy tego tu nie ma jest łagodna

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Lublin
2018-11-03

Bardzo dobra kawa z domieszką robusty co daje jej bardzo ciekawy smak i aromat. Polecam wszystkim kawoszom aby ją spróbowali.Ocena 4,5 na 5.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Nysa
2018-10-22

Bardzo dobra kawa idealna z dodatkiem mleka, w sam raz na poranne przebudzenie :)

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Racibórz
2018-10-10

Najlepsza jak dla mnie kawa.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Płock
2018-06-28
Pobudza, świetny aromat prawdziwego espresso
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kąpino
2018-04-16
Kawę szczerze polecam. Delikatna, aromatyczna, idealna z mlekiem. Duży plus za brak kwaskowatości
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2018-04-07
Rzeczywiście dobra kawa: nie za kwaśna, czuć po niej delikatne pobudzenie
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Rzeszów
2018-04-02
Kawa bardzo dobra, zrównoważona. Świetna zarówno z mlekiem jak i czarna. Na pewno kupię ponownie!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Będzin
2018-03-28
Wyśmienita.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Stargard
2017-10-16
Super smak i aromat. Espresso godne polecenia.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Czarnków
2017-08-15
Bardzo dobra kawa godna polecenia
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Tarnów
2016-12-30
Kawa super, niezły aromat. Warto kupić
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Mielec
2016-09-16
Drugi raz pijemy tą kawę po dłuższej przerwie i znowu jest doskonała - polecamy. A do tego szybka wysyłka i rozsadna cena-:)
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2016-07-16
Kawa zbalansowana, lekka przewaga goryczki, przyzwoita crema. Nie może nie smakować bo nie ma silnych cech charakterystycznych.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Toruń
2016-06-09
Świetna kawa. Polecam. Dostawa jak zawsze doskonała.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Mirsk
2016-01-08
Delikatna, świetna z mlekiem. Delikatny owocowy aromat. Bogata pianka.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Poznań
2015-04-02
Bardzo dobra kawa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Łódź
2015-03-04
Kupuję ją już od dawna. Kawa super:)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Lublin
2015-01-19
Kawa super. Zdecydowanie polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Skawina
2014-08-26
Wyśmienita, aromatyczna...jedna z ulubionych.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Kraków
2014-06-29
moja ulubiona z kaw Vergnano
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, STARE MIASTO
2014-06-23
kawa rewelacyjna smaczna czarna jak i z mlekiem nawet tesciowa zadowolona :) a z tym wiadomo jak jest :) aromatyczna z przyjemna dawka kofeiny
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Osolin
2014-06-16
Kawa bardzo dobra, bez goryczy i kwasowości, wyrazisty smak.Sklep perfekcyjny spełniający życzenia klijenta.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, Oleśnica
2014-06-11
Dobra kawa - pierwszy raz kupiłem
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Kraków
2014-06-08
Pyszna kawa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Mielec
2014-05-05
Aromat intensywny smak lekko kwaśny, w smaku troszkę gorsza od poprzednio kupionej Lavazza crema. Osobiście wolę kawy intensywniejsze, ale też niezła dla koneserów łagodniejszych smaków
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2014-04-20
Znakomita kawa z intensywna goryczką. Doskonała do espresso.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GABRIELA, Gdańsk
2014-04-14
Kawa bardzo smaczna, aromatyczna i średnio mocna. Bardzo dobra do expresów ciśnieniowych, pięknie się pieni. Goście naszego biura bardzo ją chwalą.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Lublin
2014-04-01
Bardzo przyzwoita i wyrazista kawa. Sprawdza się zarówno jako espresso jak i z mlekiem.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wrocław
2014-03-17
Kawa jest super..... extra nadaje się do expresów ciśnieniowych :)))))
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Brwinów
2014-03-14
Bardzo dobra kawa, wyśmienity smak, wysyłka ekspresowa jak zwykle.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Lublin
2014-03-13
Kawusia bardzo smaczna, mocny aromat, zero goryczki, piękna pianka :-) A sklep - jak zawsze współpraca na najwyższym poziomie!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: HALINA, TRYŃCZA
2013-11-26
kawa pyszna, mocna z przyjemnym aromatem.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Elbląg
2013-11-15
100 % zadowolenia!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwestra, Łódź
2013-10-25
Kawa wspaniała, pachnąca.Sklep na najwyższym poziomie kupuje tu już nie pierwszy raz i za każdym rzazem przesyłka przychodzi w ekspresowym tempie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Chotomów
2013-08-07
Kawa taka jak oczekiwałem. Polecam dostawę paczkomatem. Jest najszybsza. stały klient
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Warszawa
2013-08-01
Doskonała kawa. Ma wyrazisty smak, doskonała do latte i espresso macchiato. Troszkę za mało cremy do krótkiego espresso ale to może wina mojego młynka
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Katowice
2013-07-01
Kawa przepyszna, pachnąca, z pianką. Polecam kawę a zakupy...sama przyjemność, pełna informacja
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Tychy
2013-05-23
bardzo dobra
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2013-05-21
Dobra kawa - smakuje mi i moim znajomym. Sklep polecam wszystkim - działa rewelacyjnie szybko
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Sosnowiec
2013-05-13
Kawa średnio palona, minimalna wyczuwalna goryczka, bardzo aromatyczna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GRAżYNA, JANOWICE WIELKIE
2013-03-14
świetny smak i mocny aromat - słowem pyszna kawa, polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bronisław, Warszawa
2013-02-08
doskonale zrównoważona kawa z bogatą cremą polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2012-12-13
Świetna kawa, polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Gliwice
2012-12-13
Pyszna kawa o wspaniałym aromacie. Świetnie zrównoważona mieszanka arabiki i robusty. Dla koneserów. :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Wrocław
2012-09-27
Bardzo dobra kawa, wcześniej piłem różne rodzaje Lavazzy w niebieskich opakowaniach, ale ta wydaje się być od nich lepsza.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Poznań
2012-08-06
Kawa znakomita
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Pawłowice
2012-06-10
Kawa smaczna polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Opacz-Kolonia Ul.Ewy 7
2012-05-25
Kawa ziarnista Vergnano Espresso 1kg
Świetna, wyrazista, klasyczne espresso
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel