Opinie o ZESTAW - Kawa Lavazza Qualita Oro 6x1kg

ZESTAW - Kawa Lavazza Qualita Oro 6x1kg - opinie w konesso.pl
  • Kawa ziarnista Lavazza Qualita Oro doskonale smakuje zarówno sama, jak i z mlekiem lub innymi dodatkami. Lavazza Qualita Oro to klasyczna, delikatna kawa, której walory smakowe docenią najbardziej wytrawni kawosze. Cena dotyczy zestawu 6 kaw ziarnistych.
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 11Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kraków
2017-06-08
Kawa o mega dobrej jakości, niezwykły aromat, obsługa w pełni profesjonalna: szybko, sprawnie i bez problemów. Polecam! :))
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Lublin
2014-12-29
idealna na poranną pobudkę!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Radomsko
2014-04-16
Kawa o super aromacie. Smakuje we wszystkich wersjach z ekspresu. Polecam:-)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Józef, Kędzierzyn-Koźle
2014-01-30
Bardzo szybka wysyłka - niecałe dwie godziny od zamówienia a dostawa pysznej kawy do domu- 21 godzin. Polecam z pełnym przekonaniem!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Chojnice
2013-10-18
Zakupiliśmy po raz drugi Lavazza Qualita Oro w b. sympatycznym pakiecie 6kg. Jakość kawy znakomita, wszyscy pracownicy "kawosze" chwalą ... Na 100% będziemy nadal kupować.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Łódź
2013-09-04
Błyskawiczna dostawa pysznej kawy. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Rokietnica
2013-08-26
Kawa bardzo dobra, warta polecenia, a cena konkurencyjna (dlatego tu ją zakupiłem), poza tym szybka realizacja zamówienia. Dlatego polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Jasionka
2013-07-15
Kawa o najlepszym aromacie! Realizacja zamówienia błyskawiczna, na najwyższym poziomie, szybko, sprawnie, bez zastrzeżeń! Gorąco polecam :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Łajski
2013-05-14
Szybka wysyłka, kawa w dobrej cenie i smaku.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Nowy Sącz
2013-03-29
Towar pierwsza klasa, dostawa szybka i sprawna, kontakt i obsługa fachowa. Gorąco polecamy!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAŁGORZATA, ROGOŹNO
2012-08-06
Przesłany towar, obsługa zamówienia i realizacja wysyłki - bez zastrzeżeń. Szybko i sprawnie - polecam.
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel