Opinie o ZESTAW - Kawa Lavazza Qualita Oro 6x1kg

  • Kawa ziarnista Lavazza Qualita Oro doskonale smakuje zarówno sama, jak i z mlekiem lub innymi dodatkami. Lavazza Qualita Oro to klasyczna, delikatna kawa, której walory smakowe docenią najbardziej wytrawni kawosze. Cena dotyczy zestawu 6 kaw ziarnistych.
Producent: LAVAZZA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 20 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Lublin
2020-11-05
Bardzo dobra, aromatyczna kawa, zawsze świeża,najbardziej lubiana przez moją załogę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Skrzynka
2020-10-26
Dla mnie jest to prawdziwy smak kawy. Pijam ją od ok. 20 lat. - Jan
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Helena, Tuchola
2020-10-18
Szybka wysyłka, Super!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioleta, Zamość
2020-10-12
Szybka przesyłka, kawa pycha
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Leżajsk
2020-09-24
towar dobrej jakości sprawdzony wiele lat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Chrzanów
2020-09-18
Najczęściej kupuję qualita oro - dobra jakość w dobrej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: STANISŁAW, RZESZÓW
2020-09-11
Obsługa profesjonalna-polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: STANISŁAW, RZESZÓW
2020-09-08
Profesjonalna obsługa.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Lublin
2019-12-30
Doskonały zestaw, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kraków
2017-06-08
Kawa o mega dobrej jakości, niezwykły aromat, obsługa w pełni profesjonalna: szybko, sprawnie i bez problemów. Polecam! :))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Lublin
2014-12-29
idealna na poranną pobudkę!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Radomsko
2014-04-16
Kawa o super aromacie. Smakuje we wszystkich wersjach z ekspresu. Polecam:-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Józef, Kędzierzyn-Koźle
2014-01-30
Bardzo szybka wysyłka - niecałe dwie godziny od zamówienia a dostawa pysznej kawy do domu- 21 godzin. Polecam z pełnym przekonaniem!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Chojnice
2013-10-18
Zakupiliśmy po raz drugi Lavazza Qualita Oro w b. sympatycznym pakiecie 6kg. Jakość kawy znakomita, wszyscy pracownicy "kawosze" chwalą ... Na 100% będziemy nadal kupować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Łódź
2013-09-04
Błyskawiczna dostawa pysznej kawy. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Rokietnica
2013-08-26
Kawa bardzo dobra, warta polecenia, a cena konkurencyjna (dlatego tu ją zakupiłem), poza tym szybka realizacja zamówienia. Dlatego polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Jasionka
2013-07-15
Kawa o najlepszym aromacie! Realizacja zamówienia błyskawiczna, na najwyższym poziomie, szybko, sprawnie, bez zastrzeżeń! Gorąco polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łajski
2013-05-14
Szybka wysyłka, kawa w dobrej cenie i smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Nowy Sącz
2013-03-29
Towar pierwsza klasa, dostawa szybka i sprawna, kontakt i obsługa fachowa. Gorąco polecamy!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAŁGORZATA, ROGOŹNO
2012-08-06
Przesłany towar, obsługa zamówienia i realizacja wysyłki - bez zastrzeżeń. Szybko i sprawnie - polecam.
Opinia naszego klienta w
    pixel